Társkereső Szentendre

jegyezz meg

Társkeresés Szentendrén (Pest)

Szentendrei párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 596 társkereső tag vár rád Szentendre és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szentendre egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szentendre és környékéről:

Vali
55 éves
Szentendre

Azért jöttem ide, mert szeretnék ismerkedni. Elváltam, független vagyok már egy jó ideje, és elérkezettnek látom az időt arra, hogy társat keressek.
Nóra
80 éves
Szentendre

Fiatalos megjelenésű, modern vagyok, a fotóim frissek. Nyitott vagyok az újdonságokra. Csaladszerető vagyok. Szeretem a filmeket, művészetet. Szabadidő eltöltéséhez szeretnék találni társat.szeretem a kertet , természetet a sétákat és a jó beszélgetéseket !
Katalin
65 éves
Szentendre

Találkozz velem, és így nem kapsz zsákban macskát. :-) Úgyis a személyes találkozás dönt el mindent. Sajnos nem vagyok előfizető.
Zulejka
62 éves
Szentendre

Optimista, temperamentumos, vígkedélyű és cserfes vagyok. Intelligens, korban hozzám illő társat keresek.
Mária
55 éves
Szentendre

Egy tündérvirágszál vagyok😉 Egyet viszont kérek! Se társsal élők, se győnyörű vagy, holnap elveszlek...😂Kíméljük meg egymást a felesleges köröktől👍😉 Milyen vagyok vajon? Milyen vagyok olajon?🦋&#128521
Róza
57 éves
Szentendre

Családi házban élek és szeretném megtalálni a megfelelő partnert számomra ki megért ki szeret kivel lehet nevetni . Számomra ideális társam keresem Remélem minél hamarabb megtalálom! Együtt szeretném a mindennapokat tölteni! Aki nem ver át és azért szeret amilyen vagyok, elfogad és nem csak...
Rozália
63 éves
Szentendre

Keresem a párom kivel boldog lehetnék.De igazán boldog az életben csak az lehet ki szeretve van s viszont szeret,
Erzsebet
52 éves
Szentendre

50 es élvált,eredetileg vörös hajú nő,arányosan telten,keresi párját. Kevés szabadidővel rendelkezem. Dohányzom,kizárólag rendezett körúlmények között élő,tiszta,ápolt férfit keresek.
Katalin
70 éves
Szentendre

Keresem társam, akivel együtt megtaláljuk még az élet szépségét,eljárunk szinházba, moziba,sétákat szervezünk. Együtt megoldjuk a problémákat és segítjük egymást a bajban. Még 4 órában dolgozom,de nyugdíjas vagyok. 1 lányom van és 3 unokám,de nem együtt élünk. " A szeretet béketürő...
Timi
37 éves
Szentendre

Szia. 3 gyerkőc anyukája vagyok, 17,15 ès 10èvesek. Komoly kapcsolatot keresek,kérlek csak akkor îrj ha ez el tudod fogadni. A személyes találkozó hîve vagyok. Röviden ennyi :-)


Párkereső urak

Társkereső urak Szentendre és környékéről:

András
29 éves
Szentendre

Ebben a bolond világban keresném a másik felem, hiszen egyedül szar elmenni a vidámparkba :) Rólam: Normális értékrenddel megáldott, humoros ezermester. Csak komoly kapcsolat érdekel! Köszi, hogy végigolvastad. Üdv.
Gábor
36 éves
Szentendre

Sziasztok. Tartos kapcsolat céljábol vagyok itt. Remélem itt megtaláljuk egymást. Ha szimpatikus vagyok irj. Puszi Gábor
Zoltán
55 éves
Szentendre

55 éves festő,grafikusművész és tanár vagyok.Szentendrén élek,2 éve elváltam. Van egy 8 éves kislányom.Szeretem a nyugodt ,őszinte,kiegyensúlyozott életet.Érzékeny,vidám természetű,aktív és agilis vagyok,....
Zoli
51 éves
Szentendre

Kedves hölgyek, nekem ez a tetszelgés nem nagyon megy! Egy személyes találkozó, vagy randevú eldönti hogy lesz-e folytatás. Addig is természetesen minden kérdésre válaszolok, még fotót is küldök a szimpatikus hölgynek. Felnőttek vagyunk, feltételezem mindenki tudja hogy mit akar, kit, vagy...
István
64 éves
Szentendre

Vidám természetű ember vagyok. Szeretek túrázni, kirándulni és dolgozni. Szeretem a szépet, törekszem a jóra. Hozzám hasonló gondolkodású társat keresek.
Feri
73 éves
Szentendre

Szabad,független hölgy barátságát keresem közös programok kialakításához.Szentendrén élek. Káros szenvedélyem nincs.
Sándor
28 éves
Szentendre

Elsősorban komoly kapcsolatra keresem kedvesem akár egy életre egy kedves, értelmes NŐ személyében!!
Lajos
66 éves
Szentendre

Régóta özvegy, nyugodt, elfogadó, nem ítélkező, empatikus, sportkedvelő ember vagyok. Gyermekeim felnőttek, önálló életet élnek, unokáim még kicsik, eljött a társtalálás ideje. Szeretek kirándulni, a természet közelsége megnyugtató számomra. Sokat olvasok, szeretem az élő zenét. Még sokáig fog...
György
71 éves
Szentendre

Nyugdijas, de aktiv dolgozó vagyok Budára járok napi szinten kis cégem vezetem. Kertes házban lakom egyedül. A vizpart fontos volt és most is az életemben.
JOCO
58 éves
Szentendre

Barát, szerető, kedves, pajtás, útitárs, bandatag, kalandra vágyó, érdekes, vidám, beszélgetőtárs... ilyen vagy?


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szentendre
Nyomtatás dátuma: 2019-04-24 23:52:48