Társkereső Vácrátót

jegyezz meg

Társkeresés Vácrátóton (Pest)

Vácrátóti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 513 társkereső tag vár rád Vácrátót és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Vácrátót egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Vácrátót és környékéről:

Tímea
43 éves
Vácrátót

Két gyermek anyukája. Független,jól szituált. Legyél jókedélyű,én is az vagyok. Adj magadra és a kornyezetedre. Kapcsolat reményében regisztrált.
Nagy Erzsébet
40 éves
Őrbottyán

Gabriella
64 éves
Őrbottyán

2009-től agyvérzés miatt bottal járok, kérlek ennek tudatában nézz, de ettől ugyanaz a nő vagyok, nem szorulok segitségre. 2012-ben megözvegyültem, 35 év jó házasság után. Van egy felnőtt lányom és fiam, egy fiu unokám, nem élnek velem.Őrbottyánban, Buspesttől 25 km-re élek. Szeretnék még szép...
Ica
72 éves
Őrbottyán

Szolid életet élek,szeretek kertészkedni, sétálni. Hobbim a varrás.Nyugdíjas klubnak tagja vagyok, akikkel kirándulni járunk. Minden helyi programban részt veszek. Olyan társat keresek, aki ebben partnerem lenne.
Krisztina
54 éves
Őrbottyán

Nem várok hősre, már réges-régen megmentettem magam.Nem kell senkinek kiegészítenie, teljes ember vagyok egyedül is.Csak egy olyan emberre vágyom, aki nem fél kilógni a sorból.Akivel együtt belevághatunk újabb kalandokba.Aki nem fél táncolni velem az esőben,és megcsókol, mikor a legkevésbé...
Zsofa
46 éves
Őrbottyán

Ki vagyok békülve magammal. Tudom, hogy merre tartok és hol vagyok. Ezért is kíméljenek az olyan társkeresők, akik lezáratlan kapcsolatban vannak, akik féltékenységükkel megölik a szeretetet, akik be szeretnének számoltatni minden egyes percemről. Régóta megtapasztaltam az egyedüllét minden jó...
Judit
73 éves
Őrbottyán

Földön járó, nem anyagias, természet tisztelő, állatbarát, szélsőségeket mellőző, természetes viselkedésű, nem hivalkodó, minden értelmes dolog iránt érdeklődő, nem dohányzó, nyugalmat, békességet szerető ember vagyok. A humort azért kedvelem. Nyugdíjas gyermekgondozó, víg kedélyű.
Zsóka
62 éves
Őrbottyán

Keresem a hozzám illő társat Rossz egyedül társ nélkül. Ha gondolod kess meg. Szeretetet adni és kapni csodálatos dolog.
Erzsébet
64 éves
Sződ

Kevés szabadidőm van,nincs társaságom sajnos,így alakult az életem,de szeretnék. Nem sportolok,szertem az állatokat és a természetet.Nem járok sehová,mert muszály dolgoznom,házaknál takarítok,15 éve elkerültem Pestről,így az előző barátaim elmaradtak.
Andrea
41 éves
Őrbottyán

Talpraesett nő vagyok.4gyermek édesanyja! Olyan tàrsat keresek, aki velük együtt elfogad,őszinte,megbízható.


Párkereső urak

Társkereső urak Vácrátót és környékéről:

László
50 éves
Vácrátót

Hahó.lassan változom ahogy te is így egy rövid leírás ki tudja meddig érvénnyes.ismerkednék de nem mindenáron,aki keres.találjon.az élőszóban hiszek,üdv mindenkinek.
Gábor
45 éves
Vácrátót

Mi lenne ha adnál nekem egy esélyt. Beszélgessünk , ismerj meg. És ha utána is azt mondod hogy nincs értelme akkor még mindíg elválhatnak útjaink . De legalább megpróbáltuk.. :-). Köszönöm a lehetőséget.. Szép napot.
Gábor
64 éves
Vácrátót

Nehézségekkel küzdő hölgyet keresek, akinek segíteni tudnék, és talán segítséget kapnék, mert hasonló cipőben járok. Próbáltam egyedül, nem ment, együtt talán nagyobb az esély.
József
46 éves
Vácrátót

Szia kedves látogató! Személyes találkozás híve vagyok,komoly kapcsolathoz időre van szükség. Természetes,őszinte,kedves társsal úgy...60-évig éldegélnék boldogan. Szerinted ennyi idő elég,hogy két hasonló ember együtt legyen TELJES az (élet nevű mókában). Én már tudom,egy kapcsolatról min...
Gyuri
64 éves
Váchartyán

Vác közeli fiatal(os),nem molett,füst mentes,kert- és konyha szerető,bújós és gondoskodó típusú társat keresek.
Tibi
31 éves
Váchartyán

Hivatásosként dolgozom Vácon, a munkámról egyelőre ennyit. Vidám, jókedélyű férfiù vagyok, ki végre szeretne megállapodni! Mozgalmas az életem, nem vagyok egy otthonülő típus. Ismerj meg, s légy részese az életemnek.
Kornél
42 éves
Váchartyán

Szia! Budapesttől kb 40 km-re élek egy csendes kis faluban. Szeretek kirándulni kiülni a szabadba beszélgetni! Néha iszogatni zenét hallgatni. Ha szeretnél megismerni írj! Számomra a személyes kontaktus szimpatikusabb!
Geri
31 éves
Váchartyán

Szeretek kirándulni.nyílt és őszinte vagyok.Ezt várom el mástól is!Egyedül élek,saját lakásomban 😃😃😃😃😃
Gábor
35 éves
Váchartyán

“Először is tisztázzuk, nem vagyok egy átlagos férfi. Büszke vagyok arra, hogy a ….. (pl.: kitartásom, őszinteségem stb.) egyedivé tesz. Bármikor szívesen beszélek arról, hogy ki is vagyok, nincsenek titkaim.
Gábor
43 éves
Váchartyán

Mezőgazdasággal és énekléssel foglalkozom. Őszinte, nyílt, vidám, romantikus ember vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretem ha szeretnek és ha viszont szerethetek.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/vacratot
Nyomtatás dátuma: 2020-07-10 07:49:35