Társkereső Váchartyán

jegyezz meg

Társkeresés Váchartyánban (Pest)

Váchartyáni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 287 társkereső tag vár rád Váchartyán és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Váchartyán egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Váchartyán és környékéről:

Gabriella
64 éves
Őrbottyán

2009-től agyvérzés miatt bottal járok, kérlek ennek tudatában nézz, de ettől ugyanaz a nő vagyok, nem szorulok segitségre. 2012-ben megözvegyültem, 35 év jó házasság után. Van egy felnőtt lányom és fiam, egy fiu unokám, nem élnek velem.Őrbottyánban, Buspesttől 25 km-re élek. Szeretnék még szép...
Nagy Erzsébet
39 éves
Őrbottyán

Zsofa
46 éves
Őrbottyán

Ki vagyok békülve magammal. Tudom, hogy merre tartok és hol vagyok. Ezért is kíméljenek az olyan társkeresők, akik lezáratlan kapcsolatban vannak, akik féltékenységükkel megölik a szeretetet, akik be szeretnének számoltatni minden egyes percemről. Régóta megtapasztaltam az egyedüllét minden jó...
Andrea
40 éves
Őrbottyán

Talpraesett nő vagyok.4gyermek édesanyja! Olyan tàrsat keresek, aki velük együtt elfogad,őszinte,megbízható.
Zsóka
61 éves
Őrbottyán

Keresem a hozzám illő társat Rossz egyedül társ nélkül. Ha gondolod kess meg. Szeretetet adni és kapni csodálatos dolog.
Móni
43 éves
Őrbottyán

Vidám természetü vagyok,szeretem a sportot,a kutyákat,család centriukus vagyok,és ezen kivül,szeretem ami szép és jo.
Judit
72 éves
Őrbottyán

Földön járó, nem anyagias, természet tisztelő, állatbarát, szélsőségeket mellőző, természetes viselkedésű, nem hivalkodó, minden értelmes dolog iránt érdeklődő, nem dohányzó, nyugalmat, békességet szerető ember vagyok. A humort azért kedvelem. Nyugdíjas gyermekgondozó, víg kedélyű.
Krisztina
53 éves
Őrbottyán

Nem várok hősre, már réges-régen megmentettem magam.Nem kell senkinek kiegészítenie, teljes ember vagyok egyedül is.Csak egy olyan emberre vágyom, aki nem fél kilógni a sorból.Akivel együtt belevághatunk újabb kalandokba.Aki nem fél táncolni velem az esőben,és megcsókol, mikor a legkevésbé...
Tünde
56 éves
Őrbottyán

Egyedül élek keresem a párom.Együtt könnyebb.Komoly kapcsolatot keresek.Remélem itt talán megtalálom
Henrietta
39 éves
Őrbottyán

Szia Idegen 😊 Elsősorban arról írnék, ami a legfontosabb számomra: Három gyermekem van, akiket nagyon szeretek és büszke is vagyok rájuk! Két kamasz fiam és egy óvodás korú kislányom van. Olyan férfit keresek, aki elfogadja a gyermekeimet barátként, hisz nem új apát keresek számukra,...


Párkereső urak

Társkereső urak Váchartyán és környékéről:

Gyuri
63 éves
Váchartyán

Vác közeli fiatal(os),nem molett,füst mentes,kert- és konyha szerető,bújós és gondoskodó típusú társat keresek.
Geri
30 éves
Váchartyán

Szeretek kirándulni.nyílt és őszinte vagyok.Ezt várom el mástól is!Egyedül élek,saját lakásomban 😃😃😃😃😃
Gábor
34 éves
Váchartyán

“Először is tisztázzuk, nem vagyok egy átlagos férfi. Büszke vagyok arra, hogy a ….. (pl.: kitartásom, őszinteségem stb.) egyedivé tesz. Bármikor szívesen beszélek arról, hogy ki is vagyok, nincsenek titkaim.
Kornél
41 éves
Váchartyán

Szia! Budapesttől kb 40 km-re élek egy csendes kis faluban. Szeretek kirándulni kiülni a szabadba beszélgetni! Néha iszogatni zenét hallgatni. Ha szeretnél megismerni írj! Számomra a személyes kontaktus szimpatikusabb!
Gábor
43 éves
Váchartyán

Mezőgazdasággal és énekléssel foglalkozom. Őszinte, nyílt, vidám, romantikus ember vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretem ha szeretnek és ha viszont szerethetek.
Gábor
63 éves
Vácrátót

Nehézségekkel küzdő hölgyet keresek, akinek segíteni tudnék, és talán segítséget kapnék, mert hasonló cipőben járok. Próbáltam egyedül, nem ment, együtt talán nagyobb az esély.
Zsolt
45 éves
Vácrátót

Ha komolyan érdekel úgyis megkérdezed milyen vagyok. Én szívesen elmondom élőben...ha megkérdezed :-) Azután én kérdezek... :-)
Gábor
45 éves
Vácrátót

Mi lenne ha adnál nekem egy esélyt. Beszélgessünk , ismerj meg. És ha utána is azt mondod hogy nincs értelme akkor még mindíg elválhatnak útjaink . De legalább megpróbáltuk.. :-). Köszönöm a lehetőséget.. Szép napot.
József
45 éves
Vácrátót

Szia kedves látogató! Személyes találkozás híve vagyok,komoly kapcsolathoz időre van szükség. Természetes,őszinte,kedves társsal úgy...60-évig éldegélnék boldogan. Szerinted ennyi idő elég,hogy két hasonló ember együtt legyen TELJES az (élet nevű mókában). Én már tudom,egy kapcsolatról min...
Tesztelek
38 éves
Őrbottyán

Szia! Én egy tesztfelhasználó vagyok, kérlek ha megnéztelek, ne vedd figyelembe. Köszi! 'Árvíztűrő' "Tükörfúrógép" (TESZTELEK)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeptember végén a lánybúcsúmon :) rituálisan töröltem a - már jó ideje hibernált - tagságomat az oldalatokról. Rá néhány hétre ugyanis hozzámentem életem szerelméhez, akit a Ti oldalatokon ismertem meg.

tovább


társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább


társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/vachartyan
Nyomtatás dátuma: 2019-11-22 21:18:43