Társkereső Püspökszilágy

jegyezz meg

Társkeresés Püspökszilágyon (Pest)

Püspökszilágyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 120 társkereső tag vár rád Püspökszilágy és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Püspökszilágy egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Püspökszilágy és környékéről:

Éva
53 éves
Püspökszilágy

Minden perc egy új esély. Keresem a boldogságot .Találjuk meg egymást!!! Kedves vidám hölgy vagyok tele reményekkel-
Reni
30 éves
Kisnémedi

Sziasztok! Egy éve egyedülálló vagyok. Most éreztem úgy , hogy szeretnék ismerkedni, randizni. 🙂 Szeretek moziba járni, bowlingozni, szabadtéri programokra és fesztiválokra menni.
Mónika
50 éves
Galgagyörk

Mónikának hívnak 2 hete hagyott el a férjem másik nő véget szeretnék énis tovább lépni nem tartom szépnek magam de akinek teccem ijenek fogadjon el
Nagy Erzsébet
39 éves
Őrbottyán

Gabriella
64 éves
Őrbottyán

2009-től agyvérzés miatt bottal járok, kérlek ennek tudatában nézz, de ettől ugyanaz a nő vagyok, nem szorulok segitségre. 2012-ben megözvegyültem, 35 év jó házasság után. Van egy felnőtt lányom és fiam, egy fiu unokám, nem élnek velem.Őrbottyánban, Buspesttől 25 km-re élek. Szeretnék még szép...
Tímea
43 éves
Vácrátót

Két gyermek anyukája. Független,jól szituált. Legyél jókedélyű,én is az vagyok. Adj magadra és a kornyezetedre. Kapcsolat reményében regisztrált.
Zsofa
46 éves
Őrbottyán

Ki vagyok békülve magammal. Tudom, hogy merre tartok és hol vagyok. Ezért is kíméljenek az olyan társkeresők, akik lezáratlan kapcsolatban vannak, akik féltékenységükkel megölik a szeretetet, akik be szeretnének számoltatni minden egyes percemről. Régóta megtapasztaltam az egyedüllét minden jó...
Judit
73 éves
Őrbottyán

Földön járó, nem anyagias, természet tisztelő, állatbarát, szélsőségeket mellőző, természetes viselkedésű, nem hivalkodó, minden értelmes dolog iránt érdeklődő, nem dohányzó, nyugalmat, békességet szerető ember vagyok. A humort azért kedvelem. Nyugdíjas gyermekgondozó, víg kedélyű.
Zsóka
61 éves
Őrbottyán

Keresem a hozzám illő társat Rossz egyedül társ nélkül. Ha gondolod kess meg. Szeretetet adni és kapni csodálatos dolog.
Andrea
41 éves
Őrbottyán

Talpraesett nő vagyok.4gyermek édesanyja! Olyan tàrsat keresek, aki velük együtt elfogad,őszinte,megbízható.


Párkereső urak

Társkereső urak Püspökszilágy és környékéről:

István
44 éves
Püspökszilágy

Sziasztok istván vagyok van egy12éves lányom aki anyávval él! Ismerjetek meg ha gondóljátok! Szeretem a munkám szeretek kirándúlni De legfőképp beszélgetni!
Gyuri
64 éves
Váchartyán

Vác közeli fiatal(os),nem molett,füst mentes,kert- és konyha szerető,bújós és gondoskodó típusú társat keresek.
Tibi
31 éves
Váchartyán

Hivatásosként dolgozom Vácon, a munkámról egyelőre ennyit. Vidám, jókedélyű férfiù vagyok, ki végre szeretne megállapodni! Mozgalmas az életem, nem vagyok egy otthonülő típus. Ismerj meg, s légy részese az életemnek.
Csabi
41 éves
Püspökhatvan

Hosszútávra keresem a párom, terveim közt szerepel a családalapítás. . Egyedülálló gyermektelen hölgyet keresek.  Magamról bővebben levélben illetve személyesen nyilatkoznék. 
Kornél
41 éves
Váchartyán

Szia! Budapesttől kb 40 km-re élek egy csendes kis faluban. Szeretek kirándulni kiülni a szabadba beszélgetni! Néha iszogatni zenét hallgatni. Ha szeretnél megismerni írj! Számomra a személyes kontaktus szimpatikusabb!
János
52 éves
Galgagyörk

Komoly kapcsolatra vágyom! Szeretni, és szeretve lenni!Ha fel keltettem az érdeklődésed, kérlek írj!
Geri
31 éves
Váchartyán

Szeretek kirándulni.nyílt és őszinte vagyok.Ezt várom el mástól is!Egyedül élek,saját lakásomban 😃😃😃😃😃
Lajos
36 éves
Püspökhatvan

Sziasztok!Lajos vagyok.Keresem életre szóló társam egy megbízható,kedves,normális hölgy személyében,egy gyerek nem akadály!! Rendszeresen dolgozom,nem vagyok munkakerülő,el tudlak tartani!Irj bátran,ismerkedjünk!Csak szeress! ;) <3 Puszi
Béla
50 éves
Püspökhatvan

Sziasztok! Elvált férfi vagyok, aki keresi a társát a hátralévő életébe! Komoly kapcsolatra vágyom! Az okos mindig megfognak! Nyitott vagyok bármire! 2 felnőtt lányom van, akik Pest közelében élnek! Vállalkozó vagyok, de matek korrepetálást tartok gyerekeknek! Ha felkeltettem az érdeklődésed,...
Gábor
35 éves
Váchartyán

&#8220;Először is tisztázzuk, nem vagyok egy átlagos férfi. Büszke vagyok arra, hogy a &#8230;.. (pl.: kitartásom, őszinteségem stb.) egyedivé tesz. Bármikor szívesen beszélek arról, hogy ki is vagyok, nincsenek titkaim.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább


társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/puspokszilagy
Nyomtatás dátuma: 2020-05-31 12:53:41