Társkereső Mogyoród

jegyezz meg

Társkeresés Mogyoródon (Pest)

Mogyoródi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 744 társkereső tag vár rád Mogyoród és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Mogyoród egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Mogyoród és környékéről:

Zsuzsanna
43 éves
Mogyoród

Szia kedves idegen! Keresem azt az úriembert aki szeretne egy kedves, odaadó, szeretetre méltó hölgyet.
Zsuzsi
45 éves
Mogyoród

Írhatok ide bármit, úgyis az számít, Te milyennek látsz majd! Hogy vonz-e az érték, a becsületesség, a harmónia, a konvencionális értékrend, a hűség, az élet szeretete, a boldogság. Fontos, hogy nem kalandot, nem szeretőt keresek! NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ! Ennek megfelelően látok vagy sem...
anyu
66 éves
Mogyoród

Katalin
44 éves
Mogyoród

Szia. Olyan férfi társaságát keresem, aki nyitott komolyabb kapcsolatra. Rendszeresen sportolok. A bankszakmában dolgozom.
Liza
66 éves
Mogyoród

Gyógyíthatatlanul romantikus és álmodozó vagyok, aki egyébként két lábbal, biztosan áll ezen a gyönyörű földön. Imádom a természetet, az utazást, a zenét, a táncot, a nyüzsgést, a meghitt csendet, a napkeltét és a naplementét, a ragyogó napsütést és a ropogó havat a síléc alatt... szóval a nagy...
Mária
73 éves
Mogyoród

Vidám természetű, magára és környezetére igényes , saját egzisztenciával rendelkező hölgy vagyok .Szeretek utazni bel és külföldön egyaránt, kirándulni, szinházba- moziba- koncertre járni, szeretném az élményeket megosztani valakivel .Keresek káros szenvedélyektől mentes, hasonló...
freely
59 éves
Mogyoród

Enikő
59 éves
Mogyoród

Szeretem a természetet, az állatokat, sőt még az embereket is. Szeretek kertészkedni, zenét hallgatni olvasni. Vidám természetű vagyok, barkácsoolok. Tudok őzni-sütni, csak nem nagyon szeretek.Ha, valamire még kíváncsi vagy , kérdezz bátran.
Rita
50 éves
Mogyoród

Adrienn
39 éves
Mogyoród

Szia! Teljesen átlagos nőnek tartom magam,aki nyitott a világra és szereti az állatokat-sokszor jobban mint az embereket-:-) Kereskedelemben dolgozom,szabadidőmben barátok,család,kirándulás,kutya...és egy ideje rendszeres...


Párkereső urak

Társkereső urak Mogyoród és környékéről:

József
28 éves
Mogyoród

Szia én komoly kapcsolatot keresek itt. Szeretek ki mozdulni nagyon szóval ha van lehetőségem akkor elmegyek valahova például a Margitszigetre az az egyik kedvencem helyem.
Zoli
52 éves
Mogyoród

Kedves Hölgyek! Szeretném azt a társamat megtalálni akivel tudjuk szeretni egymást, megérteni és megoldani a problémáinkat!
László
44 éves
Mogyoród

Egyelőre annyit, hogy kedves és vidám, természetű vagyok. Ami fontos számomra egy kapcsolatban elsősorban, a hűség és az öszinteség. Nincs konkrét ideálom. Tudom, hogy kit keresek.
Zoltán
44 éves
Mogyoród

Két lábbal stabilan a földön álló,magára és környezetére igényes férfinak tartom magam. Rendezett anyagi körülmények között élek. Szeretem az őszinte,közvetlen,megbízható,szavahihető,humoros embereket,mert jómagam is az vagyok 🙂 Az érzelmeimet nem színészkedésre,használom,mint ahog...
László
51 éves
Mogyoród

Egy laza kapcsolatot keresek. Hiszen minden annak indul! S ha majd hiányzunk egymásnak, ha egyre több időt szeretnénk együtt tölteni, akkor majd komolyodik! A kapcsolat! Nekünk nem kell!!!:-)
László
32 éves
Mogyoród

Mindenki életében eljön az az idő, mikor lenyugszik és meg akar állapodni. Nem egyszerű hasonló embert találni a mai rohanó világban. Én egyszerű vagyok mint a faék, mindenkivel megtalálom a hangot. Őszinte, egyenes embernek ismernek és nagyon tudok szeretni. Tudnám még ragozni de felesleges, mer...
Gábor
37 éves
Mogyoród

Ha valaki szeret egy virágot, amely csak egyetlen példányban létezik a csillagmilliókon: ez épp elég neki, hogy boldog legyen, ha a csillagokra pillant.
László
26 éves
Mogyoród

Társamat keresem magam mellé. Aranyos kedves jól alkalmazkodó vagyok . Szivesen ismerkednék beszélgetnék. Többi személyesen :) :)
Imi
38 éves
Mogyoród

Sziasztok. Szeretném megtalálni a párom. Elösszőr járok társkeresö oldalon ezért elnézést ha nem profi a bemutatkozásom. Boldog és vidám de egyben komoly ember vagyok. Van egy imádott lovam egy imadott kutyusom. Szeretek úszni fürdözni . Igazabol sok mindent szetetek nagyon szeretek nyitni uj do...
Tibor
42 éves
Mogyoród

42 éves 185 centi magas. 92 kg vagyok. Pestmegyében lakom. Szeretem a természetet szeretek kirándulni moziba s zinházba járni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Igaz csak egy napot töltöttünk az oldalon, de az az egy nap változtatta meg az egész életünket.

tovább


társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább


társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/mogyorod
Nyomtatás dátuma: 2019-02-23 16:46:47