Társkereső Szada

jegyezz meg

Társkeresés Szadán (Pest)

Szadai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 632 társkereső tag vár rád Szada és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szada egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szada és környékéről:

maria
53 éves
Szada

írhatnék bármit... de nem teszem... A személyes találkozásban hiszek.... Ott kiderülhet minden. Hát találkozz velem és megtudod....
Ildikó
52 éves
Szada

Fiatalos,életvidám,mások által csinosnak mondott nő vagyok.Olyan társat szeretnék,aki elfogad olyannak amilyen vagyok,nem akar megváltoztatni.Számomra egy kapcsolatban fontos a szeretet,a kölcsönös bizalom és a tisztelet.Ezek nélkül nem működhet egy kapcsolat.
Cecília
65 éves
Veresegyház

nem iszom -még-, nem nőzök -még-, nem dohányzom -már, testben és lélekben egészséges vagyok, a teljes összeköltözést nem tudom vállalni, életfogytiglan szeretnék párt-társat,- ...ha nem írsz nem válaszolok, hogy mik vannak..., majdnem kimaradt: ha a hatodik alkalom után sem tudod eldönteni, hogy...
Judit
70 éves
Veresegyház

Fiatalos magával és környezetével igényes nyugdìjas, özvegy nő vagyok.Két felnőtt önálló egzisztenciával rendelkező gyermekem és unokáim vannak.Érdekel minden ami még a hátralévő életet szebbé teheti. Szeretem az utazást,zenét táncot de nem utolsó sorban a könyvet.Remélem,hogy megtalálok...
Marika
70 éves
Veresegyház

Bíznom kell a "társkereső" -ben, mivel más lehetőség nincs egy kedves társ megtalálásához. Csak korban hozzám illő férfiak keressenek, sokkal fiatalabbak nem érdekelnek. Hiszek abban, hogy van olyan férfi, aki őszinte, tisztel, és tud szeretni, mert erre vágyom. Szeretném megosztani...
Ritus
52 éves
Veresegyház

Utálom a kötelező dolgokat! Miért kéne bármit is írnom ide?? ..majd, ha valakit érdekel valami, megkérdezi! ..és, ha megkérdezi, válaszolok!
Kati
47 éves
Veresegyház

Vidám fiatalos nő vagyok, felnőtt gyerekeim vannak,régóta elváltam. Őszinte, humoros, férfi jelentkezését várom.
Edit
54 éves
Veresegyház

" Én csak egy lány vagyok,aki annyit kér egy fiútól, hogy szeresse."
Jucus
50 éves
Veresegyház

Mentális problémáktól mentes, nem dohányzó, sportos, energikus, szenvedélyes, kultúrált urat keresek boldog élet élvezetes megéléséhez. Max. 54 éves korig ideális testsúllyal és alkattal. Lehetőleg hajjal. Elvárásaim nem tulzók, ezen feltételeknek természetesen magam is megfelelek.
Ágnes
51 éves
Veresegyház

Már minden helyen kerestelek,ahol nem vagy,csak azt a helyet nem találom, ahol vagy, csak azt tudom,hogy ott vagy, ahol én nem vagyok, ha nagyon erősen kívánnám, akkor itt lennél?


Párkereső urak

Társkereső urak Szada és környékéről:

László
49 éves
Szada

BOLDIZSÁR
48 éves
Szada

Egy kedves nőt keresek akivel közösen építhetjük a jövőt. Ezért csak komoly kapcsolat érdekel. Mindenkinek sok sikert.
Gábor
29 éves
Szada

Gábor vagyok, szerszámkészítőként CNC programozóként dolgozom, mellette masszírozok is. Szeretek mászkálni, társasozni, filmet nézni. Szeretnék találni egy olyan párt akivel élményeket tudok szerezni. Számomra mindennél fontosabb az őszinteség és a kölcsönös szeretet. Ha kíváncsi vagy többre írj ...
Áron
41 éves
Szada

Szeretek főzni, utazni, kirándulni. Fontos számomra a humor és az intelligencia! Ha neked az Instagram, a Facebook és a celeb világ az életed, akkor nem fogunk tudni miről beszélgetni!
Zoltán
35 éves
Szada

Èlet vidám , humor zsák , egyesek szerint túl öszinte , Az igazság lovagja ,. Soha nem itèlkezek .. nem vagyok angyal ! De a szívem a helyèn ..
Ádám
34 éves
Szada

Gábor
42 éves
Szada

Csak komoly kapcsolat érdekel. Aranyhalászok, nyaralni vágyók kíméljenek. Egzisztenciával rendelkező hölgyek társaságát keresem.
Tamás
33 éves
Szada

Üdvözöllek! Köszönöm, hogy megtekinted az adatlapomat. Magamról röviden: Szeretek zenélni, sportolni, alkalomadtán összeülni a barátaimmal, hogy megbeszéljük az élet nagy dolgait. Olykor jönni menni, de néha csak megülni otthon. Szeretem a humort, az iróniát, a szarkazmust. Figyelmes vagyok, ...
Dávid
23 éves
Szada

Életvidám, pozitív embernek tartom magam, akinek fontos a bizalom, az őszinteség és a szeretet. Szabad szellemű valaki vagyok, sokszor a saját fejem után megyek, de ez a legtöbbször nem sül el rosszul.:) Több infót nem írnék magamról, ha szimpatikus vagyok, úgy is beszélünk. :)
peter
55 éves
Szada

Ide mindig a jó és szép dolgokat szokták írni.Annak semmi értelme, hogy a jó tulajdonságaim közzül felsoroljak néhányat...pld.szabad időmben szeretek bla bla bla szöveget is mellőzném.Általában kiegyensúlyozott derűs ember vagyok, fiatalos sportos stb. Ismerkrednék, korban hozzám illő hőlgyel,(...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szada
Nyomtatás dátuma: 2021-04-22 19:45:03