Társkereső Kisnémedi

jegyezz meg

Társkeresés Kisnémediben (Pest)

Kisnémedi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 194 társkereső tag vár rád Kisnémedi és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Kisnémedi egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kisnémedi és környékéről:

Éva
53 éves
Püspökszilágy

Minden perc egy új esély. Keresem a boldogságot .Találjuk meg egymást!!! Kedves vidám hölgy vagyok tele reményekkel-
Gabriella
64 éves
Őrbottyán

2009-től agyvérzés miatt bottal járok, kérlek ennek tudatában nézz, de ettől ugyanaz a nő vagyok, nem szorulok segitségre. 2012-ben megözvegyültem, 35 év jó házasság után. Van egy felnőtt lányom és fiam, egy fiu unokám, nem élnek velem.Őrbottyánban, Buspesttől 25 km-re élek. Szeretnék még szép...
Nagy Erzsébet
39 éves
Őrbottyán

Zsofa
46 éves
Őrbottyán

Ki vagyok békülve magammal. Tudom, hogy merre tartok és hol vagyok. Ezért is kíméljenek az olyan társkeresők, akik lezáratlan kapcsolatban vannak, akik féltékenységükkel megölik a szeretetet, akik be szeretnének számoltatni minden egyes percemről. Régóta megtapasztaltam az egyedüllét minden jó...
Andrea
40 éves
Őrbottyán

Talpraesett nő vagyok.4gyermek édesanyja! Olyan tàrsat keresek, aki velük együtt elfogad,őszinte,megbízható.
Zsóka
61 éves
Őrbottyán

Keresem a hozzám illő társat Rossz egyedül társ nélkül. Ha gondolod kess meg. Szeretetet adni és kapni csodálatos dolog.
Móni
43 éves
Őrbottyán

Vidám természetü vagyok,szeretem a sportot,a kutyákat,család centriukus vagyok,és ezen kivül,szeretem ami szép és jo.
Judit
72 éves
Őrbottyán

Földön járó, nem anyagias, természet tisztelő, állatbarát, szélsőségeket mellőző, természetes viselkedésű, nem hivalkodó, minden értelmes dolog iránt érdeklődő, nem dohányzó, nyugalmat, békességet szerető ember vagyok. A humort azért kedvelem. Nyugdíjas gyermekgondozó, víg kedélyű.
Krisztina
53 éves
Őrbottyán

Nem várok hősre, már réges-régen megmentettem magam.Nem kell senkinek kiegészítenie, teljes ember vagyok egyedül is.Csak egy olyan emberre vágyom, aki nem fél kilógni a sorból.Akivel együtt belevághatunk újabb kalandokba.Aki nem fél táncolni velem az esőben,és megcsókol, mikor a legkevésbé...
Tünde
56 éves
Őrbottyán

Egyedül élek keresem a párom.Együtt könnyebb.Komoly kapcsolatot keresek.Remélem itt talán megtalálom


Párkereső urak

Társkereső urak Kisnémedi és környékéről:

Gyuri
63 éves
Váchartyán

Vác közeli fiatal(os),nem molett,füst mentes,kert- és konyha szerető,bújós és gondoskodó típusú társat keresek.
István
43 éves
Püspökszilágy

Sziasztok istván vagyok van egy12éves lányom aki anyávval él! Ismerjetek meg ha gondóljátok! Szeretem a munkám szeretek kirándúlni De legfőképp beszélgetni!
Geri
30 éves
Váchartyán

Szeretek kirándulni.nyílt és őszinte vagyok.Ezt várom el mástól is!Egyedül élek,saját lakásomban 😃😃😃😃😃
Gábor
34 éves
Váchartyán

“Először is tisztázzuk, nem vagyok egy átlagos férfi. Büszke vagyok arra, hogy a ….. (pl.: kitartásom, őszinteségem stb.) egyedivé tesz. Bármikor szívesen beszélek arról, hogy ki is vagyok, nincsenek titkaim.
Kornél
41 éves
Váchartyán

Szia! Budapesttől kb 40 km-re élek egy csendes kis faluban. Szeretek kirándulni kiülni a szabadba beszélgetni! Néha iszogatni zenét hallgatni. Ha szeretnél megismerni írj! Számomra a személyes kontaktus szimpatikusabb!
Gábor
43 éves
Váchartyán

Mezőgazdasággal és énekléssel foglalkozom. Őszinte, nyílt, vidám, romantikus ember vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretem ha szeretnek és ha viszont szerethetek.
Gábor
63 éves
Vácrátót

Nehézségekkel küzdő hölgyet keresek, akinek segíteni tudnék, és talán segítséget kapnék, mert hasonló cipőben járok. Próbáltam egyedül, nem ment, együtt talán nagyobb az esély.
Zsolt
44 éves
Vácduka

Szia! ""Hogy milyen is vagyok??!! Ha akarom olyan vagyok mint egy szőrpamacs, vagy paróka, vagy egyujjas kifordított buta kesztyű!!"" :-) De leginkább talán őszinte, és becsületes! Ha gondolod győződj meg róla :-)
Dávid
23 éves
Vácduka

Kedves, nyugodt, vidám ember vagyok. Szeretek sportolni,túrázni a szabadban lenni. Szeretem az állatokat,szabadidőmben filmezni,zenéthalgatni, olvasni. Hasonló beállítottságú páromat keresem. Ha fel keltettem az érdeklődésedet írj bátran.
Zsolt
45 éves
Vácrátót

Ha komolyan érdekel úgyis megkérdezed milyen vagyok. Én szívesen elmondom élőben...ha megkérdezed :-) Azután én kérdezek... :-)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/kisnemedi
Nyomtatás dátuma: 2019-11-22 22:16:28