Társkereső Kisnémedi

jegyezz meg

Társkeresés Kisnémediben (Pest)

Kisnémedi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 217 társkereső tag vár rád Kisnémedi és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Kisnémedi egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kisnémedi és környékéről:

Reni
30 éves
Kisnémedi

Sziasztok! Egy éve egyedülálló vagyok. Most éreztem úgy , hogy szeretnék ismerkedni, randizni. 🙂 Szeretek moziba járni, bowlingozni, szabadtéri programokra és fesztiválokra menni.
Éva
54 éves
Püspökszilágy

Minden perc egy új esély. Keresem a boldogságot .Találjuk meg egymást!!! Kedves vidám hölgy vagyok tele reményekkel-
Tímea
43 éves
Vácrátót

Két gyermek anyukája. Független,jól szituált. Legyél jókedélyű,én is az vagyok. Adj magadra és a kornyezetedre. Kapcsolat reményében regisztrált.
Nagy Erzsébet
40 éves
Őrbottyán

Ica
72 éves
Őrbottyán

Szolid életet élek,szeretek kertészkedni, sétálni. Hobbim a varrás.Nyugdíjas klubnak tagja vagyok, akikkel kirándulni járunk. Minden helyi programban részt veszek. Olyan társat keresek, aki ebben partnerem lenne.
Gabriella
64 éves
Őrbottyán

2009-től agyvérzés miatt bottal járok, kérlek ennek tudatában nézz, de ettől ugyanaz a nő vagyok, nem szorulok segitségre. 2012-ben megözvegyültem, 35 év jó házasság után. Van egy felnőtt lányom és fiam, egy fiu unokám, nem élnek velem.Őrbottyánban, Buspesttől 25 km-re élek. Szeretnék még szép...
Krisztina
54 éves
Őrbottyán

Nem várok hősre, már réges-régen megmentettem magam.Nem kell senkinek kiegészítenie, teljes ember vagyok egyedül is.Csak egy olyan emberre vágyom, aki nem fél kilógni a sorból.Akivel együtt belevághatunk újabb kalandokba.Aki nem fél táncolni velem az esőben,és megcsókol, mikor a legkevésbé...
Zsofa
46 éves
Őrbottyán

Ki vagyok békülve magammal. Tudom, hogy merre tartok és hol vagyok. Ezért is kíméljenek az olyan társkeresők, akik lezáratlan kapcsolatban vannak, akik féltékenységükkel megölik a szeretetet, akik be szeretnének számoltatni minden egyes percemről. Régóta megtapasztaltam az egyedüllét minden jó...
Judit
73 éves
Őrbottyán

Földön járó, nem anyagias, természet tisztelő, állatbarát, szélsőségeket mellőző, természetes viselkedésű, nem hivalkodó, minden értelmes dolog iránt érdeklődő, nem dohányzó, nyugalmat, békességet szerető ember vagyok. A humort azért kedvelem. Nyugdíjas gyermekgondozó, víg kedélyű.
Zsóka
62 éves
Őrbottyán

Keresem a hozzám illő társat Rossz egyedül társ nélkül. Ha gondolod kess meg. Szeretetet adni és kapni csodálatos dolog.


Párkereső urak

Társkereső urak Kisnémedi és környékéről:

Gyuri
64 éves
Váchartyán

Vác közeli fiatal(os),nem molett,füst mentes,kert- és konyha szerető,bújós és gondoskodó típusú társat keresek.
Tibi
31 éves
Váchartyán

Hivatásosként dolgozom Vácon, a munkámról egyelőre ennyit. Vidám, jókedélyű férfiù vagyok, ki végre szeretne megállapodni! Mozgalmas az életem, nem vagyok egy otthonülő típus. Ismerj meg, s légy részese az életemnek.
Kornél
42 éves
Váchartyán

Szia! Budapesttől kb 40 km-re élek egy csendes kis faluban. Szeretek kirándulni kiülni a szabadba beszélgetni! Néha iszogatni zenét hallgatni. Ha szeretnél megismerni írj! Számomra a személyes kontaktus szimpatikusabb!
István
44 éves
Püspökszilágy

Sziasztok istván vagyok van egy12éves lányom aki anyávval él! Ismerjetek meg ha gondóljátok! Szeretem a munkám szeretek kirándúlni De legfőképp beszélgetni!
Geri
31 éves
Váchartyán

Szeretek kirándulni.nyílt és őszinte vagyok.Ezt várom el mástól is!Egyedül élek,saját lakásomban 😃😃😃😃😃
Gábor
35 éves
Váchartyán

“Először is tisztázzuk, nem vagyok egy átlagos férfi. Büszke vagyok arra, hogy a ….. (pl.: kitartásom, őszinteségem stb.) egyedivé tesz. Bármikor szívesen beszélek arról, hogy ki is vagyok, nincsenek titkaim.
Gábor
43 éves
Váchartyán

Mezőgazdasággal és énekléssel foglalkozom. Őszinte, nyílt, vidám, romantikus ember vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretem ha szeretnek és ha viszont szerethetek.
László
50 éves
Vácrátót

Hahó.lassan változom ahogy te is így egy rövid leírás ki tudja meddig érvénnyes.ismerkednék de nem mindenáron,aki keres.találjon.az élőszóban hiszek,üdv mindenkinek.
Zsolt
44 éves
Vácduka

Szia! ""Hogy milyen is vagyok??!! Ha akarom olyan vagyok mint egy szőrpamacs, vagy paróka, vagy egyujjas kifordított buta kesztyű!!"" :-) De leginkább talán őszinte, és becsületes! Ha gondolod győződj meg róla :-)
László
34 éves
VácdukaSikertörténetek

társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/kisnemedi
Nyomtatás dátuma: 2020-07-14 03:03:14