Társkereső Dunakeszi

jegyezz meg

Társkeresés Dunakeszin (Pest)

Dunakeszi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 749 társkereső tag vár rád Dunakeszi és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Dunakeszi egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunakeszi és környékéről:

Dóra
39 éves
Dunakeszi

Kreatív, széles latókörű vagyok. Szeretem a humort. Szeretek sportolni, enni, olvasni. Imádom az állatokat és környezettudatosan próbálok élni.
Éva
63 éves
Dunakeszi

Dunakeszin élek, özvegy , egyedülálló vagyok.Gyermekem nincs. Szeretem a körülöttem lévő rendet,egyensúlyt átvitt értelemben is. /Mérleg vagyok./ Pénzügyi területen dolgoztam mindig, még ma is. Szeretem a munkámat, az autómat,az otthonomat.Szentimentális lelkületű, romantikát kedvelő alkat...
Judit
50 éves
Dunakeszi

Megcsodálni a naplementét, amikor mindenki más rohan. Érkezéskor megvárni a kedvenc számod végét a kocsiban. Csókolózni az esőben. Beülni a hintába. Lefeküdni a parkban a fűbe. Mosolyogni hétfőn a sok közönyös arc között. Élni… nem csak létezni. Magamról? Nézzük csak. Van egy 10...
Maja
50 éves
Dunakeszi

Soha nem hagyom abba csak újra kezdem el, mindegy hogy milyen az út ha menni kell !" Újrakezdő típus vagyok. Ahogy múlnak az évek, annál inkább szeretek élni! Mára már tisztán érzem az illatokat, látom a színeket, hallom a hangokat. Egyre tágabb a Világ Nekem ! Értékelem amim van,...
Edit
51 éves
Dunakeszi

Vidám, pozitív szemléletű romantikus nő vagyok. Szeretem a zenét, filmeket. Egy életre szóló kapcsolatot keresnék, olyan férfi személyében, aki szabadideje nagy részét választottjával szeretné eltölteni. Hirtelen ennyi jutott eszembe :-)
Melinda
49 éves
Dunakeszi

Barátot, érzelmet, gondolatok cseréjét, inspirációt, boldog pillanatokat keresek. Mindezeket viszonzom is, ha egymást keressük.
Andrea
37 éves
Dunakeszi

"Már minden helyen kerestelek, ahol nem vagy, csak azt a helyet nem találom, ahol vagy. Csak azt tudom, hogy ott vagy, ahol én nem vagyok. De hol vagyok én? Azt kívánom, bár itt lennél, hogy megmondd. Esetleg ha nagyon-nagyon erősen kívánnám, akkor itt lennél?"
Kriszti
46 éves
Dunakeszi

Megérdemled, hogy olyannal legyél, aki boldoggá tesz. Valakivel, aki nem komplikációkat, hanem fényt hoz az életedbe, nem kérdéseket, hanem válaszokat. Valakivel, aki értékel.
edit
68 éves
Dunakeszi

keresem a párom, remélem hamarosan megtalálom, Pest megyéből vagy Dunakeszi környékéről, magas sportos férfi személyében.
Bea
49 éves
Dunakeszi

Szolid, molett, barna, kiegyensúlyozott és független nő vagyok. Fontos számomra a pozitív életszemlélet, barátság, őszinteség, párkapcsolatban a hűség és az együtt töltött minőségi idő. Szeretek kirándulni, kerékpározni, szeretem a jó filmeket , vidám színdarabokat, elfelejtettem kinőni a...


Párkereső urak

Társkereső urak Dunakeszi és környékéről:

Sanyi
44 éves
Dunakeszi

Szeretném megtalálni itt az igazit.Egy átlagos normális beállítottságú nő személyében.Aki két lábon áll a földön és reálisan látja a dolgokat. Ha esetleg megnéztelek vagy megnéztél és megismernél a fényképem alatt vannak lehetöségek, hogy ezt jelezd felém...de írni is tudsz,ha van kedved ...
Gergő
28 éves
Dunakeszi

Kedves Idegen ! Először is köszönöm szépen,hogy megtekintetted az oldalamat. Regisztrációm célja nem más mint komoly párkapcsolat keresése az oldalon. Magamról röviden annyit,erős jellemű,céltudatos ember vagyok tele tervekkel amit a későbbiek folyamán megszeretnék valósítani. Fontosnak t...
Tamás
46 éves
Dunakeszi

Hello! Ha érdeklődsz irántam, írj bátran és megbeszélhetünk egy személyes találkozót is, hiszen egy jó beszélgetés alatt szerezhetünk egymásról igazi benyomásokat. Képet nem szívesen teszek közzé magamról, de ha igazán érdeklődsz, úgyis látni fogsz :)
Tamás
49 éves
Dunakeszi

Évekig hibernálva voltam, azt hittem, már nem járok erre többé, de az élet tele van meglepetésekkel. Fényképek újakra cserélve, adatok aktualizálva, s bár mindenki azt mondja, hogy simán letagadhatnék 10 évet, az adatlapomon minden adat valós, hiszen - gondolom - Te egy őszinte embert keresel ...
János
63 éves
Dunakeszi

Csak egy átlagos pasi, aki szeretetre, társra vágyik, jó , rossz és javítandó tulajdonságokkal, nem javítandó értékekkel. Nem írom le a szokásos sztereotípiákat, de minden érdekel amiben értéket v. csak egyszerűen jót látok.
Csaba
46 éves
Dunakeszi

Fiatalos,jó kedélyü,türelmes.. Sport, olvasás,természet kedvelő vagyok,. Hasonló beállítottságú párom keresem...
Barna
76 éves
Dunakeszi

Korábban már jártam itt, de nem régen kiléptem és más portálon tájékozódtam. Visszatérésem oka, hogy 1/ nem találtam még meg a keresett társat; 2/ ezt a társkereső portált tartom a legjobbnak (tudom, ez teljesen szubjektív érv). 65-69 éves közötti társam keresem, aki a fővárosban lakik és szíves...
Laszlo
51 éves
Dunakeszi

Altalaban pozitiv eletszemlelettel elek.Megprobalom minden helyzetbol a legtobb hasznosat es jot kihozni.Szeretem a jo filmeket a jo eteleket.Szeretek utazni.
Sanyi
45 éves
Dunakeszi

Sziasztok! Én egy helyes, csinos, és kedves leányzót keresek! Ha ilyennek talállak, jelentkezem! Nyugalomra semmi ok! :) (Vidéket kedvelők, állatbarátok előnyben!)
Áron
41 éves
Dunakeszi

Keresem azt a lányt akivel megtalálom a boldogságomat. A mai világba ez elég nehéz ezért vagyok itt.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/dunakeszi
Nyomtatás dátuma: 2019-06-17 06:46:55