Társkereső Dunakeszi

jegyezz meg

Társkeresés Dunakeszin (Pest)

Dunakeszi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 767 társkereső tag vár rád Dunakeszi és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Dunakeszi egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunakeszi és környékéről:

andREA
61 éves
Dunakeszi

Optimista,vidám,romantikus és szenvedélyes,az életet értékelő igazi Nőnek érzem magam. Lehetne ide még sok mindent írni,de igazán a személyes találkozásban hiszek és ha sikerül megtalálnunk egymást,akkor igazi mázlisták leszünk. :-)
Bea
50 éves
Dunakeszi

Szolid, molett, barna, kiegyensúlyozott és független nő vagyok. Fontos számomra a pozitív életszemlélet, barátság, őszinteség, párkapcsolatban a hűség és az együtt töltött minőségi idő. Szeretek kirándulni, kerékpározni, szeretem a jó filmeket , vidám színdarabokat, elfelejtettem kinőni a...
Melinda
50 éves
Dunakeszi

Barátot, érzelmet, gondolatok cseréjét, inspirációt, boldog pillanatokat keresek. Mindezeket viszonzom is, ha egymást keressük.
Tünde
59 éves
Dunakeszi

Vidám, meleg szivű a változatosságot kedvelő vagyok. A szabadidőmben túrázok, biciklizem, nagyokat sétálok. Szeretek moziba színházba járni. Várom a párom!
Kriszti
46 éves
Dunakeszi

Megérdemled, hogy olyannal legyél, aki boldoggá tesz. Valakivel, aki nem komplikációkat, hanem fényt hoz az életedbe, nem kérdéseket, hanem válaszokat. Valakivel, aki értékel.
Kriszta
35 éves
Dunakeszi

Komoly kapcsolatot keresek! Séta, park, fák, vízpart, utazás, kirándulás, különböző országok kultúrái, ételei, tánc, jóga, mozi, színház, kávé. Bővebb infó levélben vagy személyesen. 😊 Huszonévesek és negyven fölöttiek hagyjanak békén, olvasatlanul törlöm!
edit
69 éves
Dunakeszi

keresem a párom, remélem hamarosan megtalálom, Pest megyéből vagy Dunakeszi környékéről, magas sportos férfi személyében.
Judit
52 éves
Dunakeszi

Szeretnék megismerni egy értékes embert, aki figyel rám, megbecsül és biztonságot nyújt. Nem keresek eltartót, én sem szándékozom senkit sem eltartani.
Edit
52 éves
Dunakeszi

Vidám, pozitív szemléletű romantikus nő vagyok. Szeretem a zenét, filmeket. Egy életre szóló kapcsolatot keresnék, olyan férfi személyében, aki szabadideje nagy részét választottjával szeretné eltölteni. Hirtelen ennyi jutott eszembe :-)
Tünde
41 éves
Dunakeszi

Nyitott,vidám természetű vagyok. Szeretek utazni,ha időm engedi. Tartós kapcsolatot keresek. Spirituális tanulmányokat folytatok. Olyan férfit keresek akit ez nem zavar.


Párkereső urak

Társkereső urak Dunakeszi és környékéről:

Zoltán
71 éves
Dunakeszi

Magányos özvegy nyugdíjas építész mérnök sportos fiatalos, széles érdeklődési körrel rendelkezve keresem a kölcsönös szimpátián, tiszteleten, el- fogadáson alapuló tisztességes társas kapcsolat megvalósításának alanyát. Külföldi utazásokat,sportolást, művészeteket kedvelve kis kerttel rendel...
Gergő
28 éves
Dunakeszi

Kedves Idegen ! Először is köszönöm szépen,hogy megtekintetted az oldalamat. Regisztrációm célja nem más mint komoly párkapcsolat keresése az oldalon. Magamról röviden annyit,erős jellemű,céltudatos ember vagyok tele tervekkel amit a későbbiek folyamán megszeretnék valósítani. Fontosnak t...
Jenő
68 éves
Dunakeszi

A gondolkodás képességét elnyert emberben az univerzum -véletlen játékának köszönhetően- rácsodálkozhat önmagára, titokzatosságára, szépségére. Aki fontoskodva rohangál az élet útjain, és mindezeket nem veszi észre, nem érdemli meg, hogy az a kitüntetés érte, gondolkodó lénynek született. Én miné...
Barna
76 éves
Dunakeszi

Korábban már jártam itt, de nem régen kiléptem és más portálon tájékozódtam. Visszatérésem oka, hogy 1/ nem találtam még meg a keresett társat; 2/ ezt a társkereső portált tartom a legjobbnak (tudom, ez teljesen szubjektív érv). 65-69 éves közötti társam keresem, aki a fővárosban lakik és szíves...
Gábor
43 éves
Dunakeszi

Pozitív gondolkodás, őszinteség, megbízhatóság jellemez, a kék túrázás, az utazás, a motorozás és a bringázás a legfőbb hobbim, de imádom a Balatont, és szeretek a tengeren is lenni. Természetesen egy koncertre, vagy mozira sem mondok nemet :). Nem az a fontos, hogy mindenben egyezzünk, hanem az...
Tibor
50 éves
Dunakeszi

Alapvetően vidám természetű vagyok, picit talán régimódi. Szerintem manapság kissé kiveszőben van a "lovagiasság", a hölgyek tisztelete. Tudok szeretni, megbecsülni. Nem szeretem, ha becsapnak, kihasználnak. Szeretem a színházat, kirándulást és még sok mindent. A többit személyesen...
Vagyim
43 éves
Dunakeszi

Sziasztok! Fiatalos,energikus férfit ismerhetsz meg bennem.Keresek egy nyitott,vonzó nőt,akivel sokat lehet nevetni,beszélgetni,közös programokat tervezni,megélni.
Sanyi
44 éves
Dunakeszi

Szeretném megtalálni itt az igazit.Egy átlagos normális beállítottságú nő személyében.Aki két lábon áll a földön és reálisan látja a dolgokat. Ha esetleg megnéztelek vagy megnéztél és megismernél a fényképem alatt vannak lehetöségek, hogy ezt jelezd felém...de írni is tudsz,ha van kedved ...
Sanyi
45 éves
Dunakeszi

Sziasztok! Én egy helyes, csinos, és kedves leányzót keresek! Ha ilyennek talállak, jelentkezem! Nyugalomra semmi ok! :) (Vidéket kedvelők, állatbarátok előnyben!)
László
57 éves
Dunakeszi

Üdvözlök, minden kedves látogatót, komoly és őszinte, kapcsolatot keresek. Fiatalos, eletszereto, családcentrikus, férfi vagyok. Egyedül nevelem a fiam aki velem el, és 15 éves. Nem Anyukát keresek. A többit személyesen..


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


társkereső sikertörténet

Igaz csak egy napot töltöttünk az oldalon, de az az egy nap változtatta meg az egész életünket.

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/dunakeszi
Nyomtatás dátuma: 2019-08-18 00:44:15