Társkereső Solymár

jegyezz meg

Társkeresés Solymáron (Pest)

Solymári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 458 társkereső tag vár rád Solymár és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Solymár egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Solymár és környékéről:

Enikő
53 éves
Solymár

Keresem az igaz párom-társam! 2 gyermekem tanul még. Özvegy vagyok 2,5 éve. Családi házban lakunk. Sajnos van egy kis súlytöbbletem.
Andi
50 éves
Solymár

Röviden: Vidámság, humor, nevetés, SPORT – foci, snowboard, surf, bringa… utazás, salsa… Káros szenvedélyektől mentes, kedves csajszi vagyok. Páratlan életemet párosra cserélném!:-)
Veronika
77 éves
Solymár

Fiatalos a gondolkodásom, a külsőm is a lehetőségeknek megfelelően. Szórakozásaim közé tartozik a színház, koncert és egyéb színvonalas esemény. Napjaimat a ház körül, a kert gondozásával, olvasással és egyéb otthoni teendőkkel töltöm. Családi állapotom elvált. Amennyiben megfelelő partnerrel...
Andrea
55 éves
Solymár

Életvidám, pozitív szemléletű nő vagyok. Szeretek nagyokat sétálni a természetben, érdekel a világ sokszínűsége, a jó zenék, filmek, beszélgetések. Szívesen alkotok a konyhában is. A humort az élet fontos részének tartom. Együtt teljesebb az élet, ezért kereslek Téged.
Brigitta
49 éves
Solymár

Szia! Jó, hogy erre vetődtél, mert én is. Keresztülmentem már néhány tanulságos hullámon, így van rá esély, hogy nem szúrom el. Szeretek gondolkodni és nem beérni az instant válaszokkal. Szeretek bízni abban, hogy nem minden rajtam múlik, mert az Élet nagyobb es bölcsebb is nálam. Szeretek...
Holczingerné Éva
66 éves
Solymár

Zsuzsa
51 éves
Solymár

Vidám, fiatalos, optimista nő és édesanya vagyok. Családcentrikus, gondoskodó,a hagyományos értékrendet képviselő. Széles skálán mozgó érdeklődési körrel spiritualitás,önismeret,sport,zene,túrázás. Rendezett, harmónikus élethez keresem korban hozzám illő társam.
Anikó
35 éves
Solymár

Szeretek a természetben lenni, mozogni, aktívkodni. Néha csendben lenni, máskor hangos zenére táncolni. Szeretem a jó társaságot és szeretek nevetni. Nálam nem papír alapon, hanem a jellem által ismertetik meg valaki.
Evila
58 éves
Solymár

Egy rövidke bevezető: tisztelettel kérem, 55 év alatt és 60 év fölött senki ne írjon nekem. Csodás férfiak vannak a fiatalabb és idősebb korosztályban is, de én nem őket keresem. Nagyon nőies, ugyanakkor komoly gondolkodású, sokat tapasztalt, világot látott nő vagyok. Ismerem az élet nehéz...
Szilvi
44 éves
Solymár

Őszinte, nyitott, nőies nő vagyok. Férfias férfit keresek, aki társként szeret. Őszinteség, humor, megfelelő önbecsülés fontos dolgok számomra. Nem hiszek az elektronikus "szerelemben": egy kapcsolatot személyesen kell építeni, megélni


Párkereső urak

Társkereső urak Solymár és környékéről:

Zoli
53 éves
Solymár

Szeretem élni az életett.Kirándulni,motorozni csavarogni jönni menni.De azért néha leszálok a földre a minden napok közé.
Márk
34 éves
Solymár

Szia! Azért vagyok itt, mert szeretnék társat találni egy csinos, értelmes lány személyében. Sok szabadidővel sajnos nem rendelkezem, ezen kívül az alábbiak miatt teljesen "más világban élek" a többi embertől: -A buszon/villamoson/vonaton nem a telefonom nyomkodom, hanem olvaso...
györgy
64 éves
Solymár

Péter
24 éves
Solymár

Sziasztok Peti vagyok. Na akkor gyorsan és röviden rólam:hobbim a zenélés egy zenekarban dobolok, mellette most basszusgitáron is tanulok. Főleg rock.
Zoltán
74 éves
Solymár

A ma Moholy-Nagy nevét viselő Iparművészeti Egyetemen diplomáztam 1978-ban, 1979-töl 1991-ig Japánban éltem, ahol felfigyeltem arra, hogy komoly problémák vannak azon művészettörténeti felfogással, amiből államvizsgáznom kellett, és ez a történelemfelfogásra is érvényes. Azóta az időm nagy részét...
Tamás
25 éves
Solymár

Visszahúzódó típus vagyok. Keresem a párom akit szerethetek és viszont szeret. A távolság nem akadály ma már bárhova el lehet jutni. Szeretem a hosszú sétákat, színházba járni, moziba járni vagy leülni megnézni egy filmet
Gábor
46 éves
Solymár

Szia! Gábor vagyok. Egy gépjármű kereskedés telephely vezetőjeként dolgozom. Keresem leendő páromat, mert az élet párosan boldogabb és szebb, mint egyedűl. Akarom, hogy te legyél a minden; az élet és a leggyönyörűbb halál.
Péter
36 éves
Solymár

Közvetlen személyiségű, pozitív gondolkodású, őszinte embernek tartom magam. A munkám révén kevés a szabadidőm, azonban azt szeretem aktívan eltölteni. Komoly kapcsolatot keresek.
István
42 éves
Solymár

Elvált,vidám,sportos,természetjáró, nemdohányzó vagyok. Van cicám,kutyám,nyuszim. Partnert keresek a szabadidő vidám letöltéséhez,vagy akár hosszú távú kapcsolatra.
Milos
65 éves
Solymár

Hűséges és családszerető vagyok. Számomra fontos a sport valamilyen gyakorlása, túrázás, utazás. Tevékenységi szempontból az alkotás. Elsősorban a zenét, de általában a művészeteket szeretem. Társam és közös dolgaink fontosak számomra, akárcsak gyerekeim.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Ibolya története házassággal és gyermekáldással vált egésszé - de ne szaladjunk előre, ismerjük meg a teljes történetet!

tovább


társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább


társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/solymar
Nyomtatás dátuma: 2021-03-04 07:01:37