Társkereső Törökbálint

jegyezz meg

Társkeresés Törökbálinton (Pest)

Törökbálinti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 856 társkereső tag vár rád Törökbálint és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Törökbálint egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Törökbálint és környékéről:

Nagy Ildikó
45 éves
Törökbálint

Ági
44 éves
Törökbálint

Jókedvű, mosolygós, pozitív gondolkodású , határozott, kedves embernek tartom magam. Nagyon sokat dolgozom, de a szabadidőmet szeretném egy kedves, szeretetre vágyó férfival eltölteni. Tartós kapcsolatot szeretnék.
Erika
42 éves
Törökbálint

Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Gyengédség, őszinteség, humor, tartalmas beszélgetések... Ezekre vágyom
Gyöngyi
38 éves
Törökbálint

Az vagyok, akitől mindig az igazat kapod, nyersen, tömören, akkor is ha fáj... Az vagyok, aki mindig figyel Rád, akivel bármit megoszthatsz, és aki addig nyughatatlan míg nem segít rajtad, és újra mosolyogni nem lát. . . Az vagyok, aki mélyen, tiszta szívvel, önzetlenül, önmagadért fog szeretni,...
Réka
28 éves
Törökbálint

Sziasztok!Komoly kapcsolatot keresek!!Jelenleg Ápolónőként dolgozom.Szabadidőmben szeretek kirándulni,sétálni,olvasni,főzni,filmet nézni.Állatbarát vagyok.Hiszem,hogy mindenkinek jár a boldogság!!
Katalin
59 éves
Törökbálint

Jó megjelenésű, vidám természetű hölgy vagyok, szeretek utazni, színházba járni, szeretem a virágokat, a kertészkedést. Jelenleg gyerekekkel foglalkozom. Keresem hasonló tulajdonságokkal rendelkező társam.
Maria
65 éves
Törökbálint

Amerikai -Magyar âllampolgár vagyok...Kaliforniában êlek...jelen pillanatban magyarországon tartózkodom. Keresem idősebb uriember ismeretségét hosszú távra, aki magányos, lakhatással és nyugdijjal rendelkezik.
Kriszti
37 éves
Törökbálint

3 gyermekes egyedülálló anyuka vagyok. Barátkozni szeretnék korban hozzám illő (30-40 év) a vonzáskörzetemben (Törökbálint, Diósd, Érd, Budaörs, Bp.stb.) olyan személlyel, akinek lenne kedve ismerkedni. Közös szimpátia esetén hétvégén egy-egy közös programban esetleg részt venni. Fontos, hogy...
Olga
66 éves
Törökbálint

Alapvetően modern gondolkodásu vagyok. Szeretek olvasni, szivesen kertészkedek. Szeretném azt gondolni, hogy van élet még a nyugdijas korban is. Egyedül nem jó.
Enikő
26 éves
Törökbálint

Sziasztok! Akit csak a szex érdekel,és 25 év feleitek kíméljenek meg a próbálkozásoktól. Nagyon köszi!!!!


Párkereső urak

Társkereső urak Törökbálint és környékéről:

Ervin
58 éves
Törökbálint

Kapcsolatot keresek! Lazatól, vmi komolyig. Jó legyen, vidám, jó hangulatú, tartalmas! Fontosnak tartom, hogy egy nő mellettem NŐ legyen! Ezrt mindent megteszek! Igyekszem, hogy mindent megkapjon, lelkileg, testileg! Mindent!
Balázs
49 éves
Törökbálint

Vidám, sportos beállítottságú gyakorlatias ember vagyok. Szeretnék olyan párt találni, aki nem fél a víztől, a bicajtól és az utazástól :)) Meglévő gyerek nem akadály, nekem is van néhány :)
József
53 éves
Törökbálint

Vidám, beszédes,egyenlöre a munkájába temetkező,sportos alkatu vagyok.Csinos vidám hölgyet keresek aki lehetöleg alapjaiban felforgatja az eddigi életemet.
László
32 éves
Törökbálint

Szia. Mielőtt elkezdünk beszélgetni tudnod kell rólam,hogy hideg tejjel iszom a kakaót . :D Ettől függetlenül józan gondolkodású,megbízható embernek tartom magam. Hobbim nemigazán van de szeretek enni,jókat beszélgetni, nagyokat nevetni. Ha szeretnél többet tudni rólam ne habozz írj bátran vá...
Zsolt
49 éves
Törökbálint

Határozott, célokkal rendelkező férfi vagyok. Szeretem a sportot, zenét, a virágokat, és az állatokat.Magamról nem írok többet, mert sokkal fontosabb, hogy te milyennek látsz. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam magam, keresem a párom, és családot szeretnék gyerekkel. Nem akarok és nem is, ...
Gábor
47 éves
Törökbálint

Jól karbantartott negyvenes férfi vagyok egyedül. Iszonyúan hiányzik mellőlem valaki, akivel megoszthatom az örömömet, bánatomat. Hiányzik a szeretet, a közelség, az ölelés. Hiányzik egy családi fészek, a maga hangulatával, melegségével. Szívesen mennék a párommal moziba, színházba, kirándulni és...
Tamás
43 éves
Törökbálint

Sziasztok társkeresők!! Tamás vagyok, egyedül álló, és társ keresés céljából regisztráltam erre az oldalra. Szakácsként dolgozom hétköznapi beosztásban délelőtt . Szeretnék társat találni ismerkedni, de a személyes találkozás híve vagyok,kertes házban lakom , mert szeretem kiélvezni ennek az előn...
Krisztián
26 éves
Törökbálint

Első sorban komoly kapcsolatot keresek,nagy kritériumom nincs,csak annyi, hogy ne verjen át,legyen őszinte,hűséges,a többit meg majd üzenetben :)
Szottyer
39 éves
Törökbálint

Mitől Férfi egy Férfi?! Attól ahogy, érzi, tudja , mit kell tennie ahhoz, hogy elérje célját, hogy gáncstalan... erős, jellemben, tettekben...nem kell neki semmi és senki... tökéletesen egész önmagában... Mélységesen tiszteli, szereti a nőket... nem csapongó, hűséges, megéli a vágyait... akk...
Csaba
52 éves
Törökbálint

Komoly kapcsolatot keresek és szeretnék, ahol tudunk figyelni és meg is érteni egymást! A személyes találkában hiszek nem a levelekben.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/torokbalint
Nyomtatás dátuma: 2020-09-30 01:29:08