Társkereső Szigethalom

jegyezz meg

Társkeresés Szigethalmon (Pest)

Szigethalmi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 912 társkereső tag vár rád Szigethalom és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szigethalom egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szigethalom és környékéről:

Orsi
43 éves
Szigethalom

Keresem a másik felemet aki társam , barátom , partnerem , szeretőm lenne ebben a rohanò világban :-) Nem egyéjszakás kalandot keresek
Cecília
45 éves
Szigethalom

Molett vidám természetű ember vagyok! Hobbi az alkotás 😊 a szakmám is ez .A felnőtt fiammal élek és egy gyönyörű kutyával 😊
Krisztina
49 éves
Szigethalom

Vállalkozó kedvü szeretek nevetni magabiztos és pörgös beállitottságú vagyok. Àltalában határozott egyeniség aki szeret romantikus is lenni. Egyedül nevelem 13 éves kisfiamat idáig elég jó eredménnyel. Nem szeretem ha kihasználnak és megpróbálnak átverni. Az őszinteség a legfontosabb már a...
Marianna
54 éves
Szigethalom

Őszinte, káros sz.mentes, hűséges, romantikus Nőként komoly kapcsolatra keresem a páromat. A személyes találkozásban hiszek. Szeretnék szeretni, és szeretve lenni! Boldog életre vágyom.
Judit
62 éves
Szigethalom

Imádok olvasni.Romantikus ,zenekedvelő ,modern nőnek tartom magam.Szivesen beszélgetnék ,barátkoznék, de nem tudok írni :-( nem vagyok előfízető !
Erika
47 éves
Szigethalom

Na akkor, pár nap tapasztalata után....Először is, nem keresek - rám talál... Minden nagyképűség nélkül, korosztályomnál fiatalosabb kinézetem miatt ( hála a jó genetikának) van egyfajta elképzelésem arról kire ill. milyen típusú férfira mondok okét...Ha írsz nekem kép nélkül, sajnos nem fogsz...
Andrea
47 éves
Szigethalom

Sziasztok!Komoly kapcsolatot keresek!Ezt nem csak írom,így is gondolom!Légyszíves csak ez esetben keres!Köszi...mindenkinek sok sikert kívánok!
Ildikó
45 éves
Szigethalom

Humoros,társaságot kedvelő,utazgatni szerető egyéniség vagyok.Egy nagy lányom van aki velem él.Keresem azt az illetőt aki a társam a barátom tud lenni.Szereti a humort de tud komolyan is beszélgetni.
Györgyi
51 éves
Szigethalom

Szia! Györgyi vagyok.Nem is tudom hogy mit írhatnék magamról ha szeretnél jobban meg ismerni írj rám !
Anna
56 éves
Szigethalom

Sok év egyedül lét után keresem korban de elsősorban életfelfogásban hasonló művelt őszinte társam. Fiatalos, vidám de nem könnyelmű, a művészeti programokat kedvelő, de két lábon a földön járó típus vagyok.


Párkereső urak

Társkereső urak Szigethalom és környékéről:

János
30 éves
Szigethalom

99% Gentleman, 99,5% imádnivaló, 98% figyelmes, 95% megértő, 97% jóképű. Valamint 101%-ban egy óriási egyéniség! Komoly kapcsolatot keresek egy hasonló kvalitásokkal bíró hölgy személyében! :) A fenti arányok 177 cm magasságig a valóságnak megfelelnek! :) A mellékhatások tekintetében kér...
József
70 éves
Szigethalom

65éves 172cm magas őszhaju özvegy vagyok. 3és fél éve lakom Sz.halmon. Egy lányom van, Férjével együtt lakunk családi házban, külön két családként. A környezethez adottan, kutya, macska, tyúkok, liba, van, a ház körül. Akinek megfelelek ezek alapján, Kérem, IRJON,én hívom! TALÁL...
Sanyi
35 éves
Szigethalom

Hello! Szeretem a humoros oldalról megközelíteni a dolgokat ha lehet, de azért nem megy a kellő komolyság rovására ha a helyzet úgy kívánja ;-). Egyenlőre ennyi, a többit majd később!
Csaba
58 éves
Szigethalom

Kedves Érdeklődő Párkereső, Szeretnék néhány mondatban bemutatkozni. Egyedül élek. Nemcsak fizikailag, de lelkileg is. Nagyon hiányzik az életemből Valaki, aki kitölti a hétköznapok és az ünnepek óráit. Természetesen nem vagyok unatkozó típus, mindig találok értelmes elfoglaltságot otthon és ...
Zsolt
38 éves
Szigethalom

Annak reményében regisztráltam az oldalon, hogy megtaláljam azt a lányt akivel boldogságban és szeretetben tudnék élni.
Ádám
33 éves
Szigethalom

Kell ide írnom egyáltalán valamit??...A sablonos szövegek mit sem érnek. Ez egy virtuális "világ"...azt mondjam amit hallani szeretnél...vagy azt ami a valóság? A valóság az, hogy jó fej pasi vagyok, viszont ez csupán egy kapcsolatban derülhet ki. Ha Te egy "hús-vér" nő vagy, ...
Dani
31 éves
Szigethalom

Jelenleg Németországban élek és keresem azt a lányt akivel leélhetem az életem jóban rosszban! Akit a család alapítás nem rémiszt el!
Béla
29 éves
Szigethalom

Sziasztok! Nem könnyű magamról írni, úgyis személyesen dől el minden :) Keresem azt a lányt, aki társam lehet a mindennapokban.
Krisztián
40 éves
Szigethalom

Neheze barátkozo kicsit szolid halgatag szeretetre vágyo enber vagyok. Társam keresem ki ebből az állapotbol segit jobbleni.
Csabi
41 éves
Szigethalom

Csabi vagyok. Normális, őszinte nők jelentkezését várom. Hobbim: harcművészet.Szeretek élni, utazni, bulizni a többit majd eggyütt :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szigethalom
Nyomtatás dátuma: 2019-04-25 18:36:01