Társkereső Szigethalom

jegyezz meg

Társkeresés Szigethalmon (Pest)

Szigethalmi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 937 társkereső tag vár rád Szigethalom és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szigethalom egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szigethalom és környékéről:

Zsuzsi
52 éves
Szigethalom

175 cm magas vagyok 73 kg ,hajam festett szőke. Szigethalmi lakost vagy max 25 km -en belül ismerkedem! Gyermekeim felnőttek, Egy üzletben dolgozóm mint eladó! Korban és magasságban hozzám illő társat keresek! Legyen igényed önmagára és a környezetére!
Tünde
46 éves
Szigethalom

Örülök, hogy nálam jársz:-) Jól szeretnèm èrezni magam!!! Csak ennyit szeretnèk:-)
Orsi
43 éves
Szigethalom

Keresem a másik felemet aki társam , barátom , partnerem , szeretőm lenne ebben a rohanò világban :-) Nem egyéjszakás kalandot keresek
Ildikó
45 éves
Szigethalom

Humoros,társaságot kedvelő,utazgatni szerető egyéniség vagyok.Egy nagy lányom van aki velem él.Keresem azt az illetőt aki a társam a barátom tud lenni.Szereti a humort de tud komolyan is beszélgetni.
Cecília
45 éves
Szigethalom

Molett vidám természetű ember vagyok! Hobbi az alkotás 😊 a szakmám is ez .A felnőtt fiammal élek és egy gyönyörű kutyával 😊
Krisztina
49 éves
Szigethalom

Vállalkozó kedvü szeretek nevetni magabiztos és pörgös beállitottságú vagyok. Àltalában határozott egyeniség aki szeret romantikus is lenni. Egyedül nevelem 13 éves kisfiamat idáig elég jó eredménnyel. Nem szeretem ha kihasználnak és megpróbálnak átverni. Az őszinteség a legfontosabb már a...
Marianna
54 éves
Szigethalom

Őszinte, káros sz.mentes, hűséges, romantikus Nőként komoly kapcsolatra keresem a páromat. A személyes találkozásban hiszek. Szeretnék szeretni, és szeretve lenni! Boldog életre vágyom.
Judit
62 éves
Szigethalom

Imádok olvasni.Romantikus ,zenekedvelő ,modern nőnek tartom magam.Szivesen beszélgetnék ,barátkoznék, de nem tudok írni :-( nem vagyok előfízető !
Erika
47 éves
Szigethalom

Na akkor, pár nap tapasztalata után....Először is, nem keresek - rám talál... Minden nagyképűség nélkül, korosztályomnál fiatalosabb kinézetem miatt ( hála a jó genetikának) van egyfajta elképzelésem arról kire ill. milyen típusú férfira mondok okét...Ha írsz nekem kép nélkül, sajnos nem fogsz...
Andrea
47 éves
Szigethalom

Sziasztok!Komoly kapcsolatot keresek!Ezt nem csak írom,így is gondolom!Légyszíves csak ez esetben keres!Köszi...mindenkinek sok sikert kívánok!


Párkereső urak

Társkereső urak Szigethalom és környékéről:

Sanyi
35 éves
Szigethalom

Hello! Szeretem a humoros oldalról megközelíteni a dolgokat ha lehet, de azért nem megy a kellő komolyság rovására ha a helyzet úgy kívánja ;-). Egyenlőre ennyi, a többit majd később!
Jozsef
66 éves
Szigethalom

Özvegy egyedulálo aktiv nyugdijas vagyok párom keresem Kèthonapja vagyok nyugdijas Budapest ès környèk keresem párom
János
31 éves
Szigethalom

99% Gentleman, 99,5% imádnivaló, 98% figyelmes, 95% megértő, 97% jóképű. Valamint 101%-ban egy óriási egyéniség! Komoly kapcsolatot keresek egy hasonló kvalitásokkal bíró hölgy személyében! :) A fenti arányok 177 cm magasságig a valóságnak megfelelnek! :) A mellékhatások tekintetében kér...
Ádám
27 éves
Szigethalom

Tartós, komoly kapcsolatot szeretnék egy megértő társsal. Gyerekeket szeretem, hiszen tanítóként dolgozom. Szabadidőmben biciklizek, vagy filmet nézek. Káros szenvedélyem nincs. Szórakozni, társaságba nem járok, ezért keresem itt a párom.
János (Jani)
28 éves
Szigethalom

Halihó! Nem is tudom mit írhatnék magamról. Kissé visszahúzodott ember vagyok aki szerett kint a szabadban lenni és zenét nagyon szerettem. A többit majd elmesélem. Irj bátran.
Csaba
58 éves
Szigethalom

Kedves Olvasóm, Szeretnék néhány mondatban bemutatkozni. Egyedül élek. Nemcsak fizikailag, de lelkileg is. Nagyon hiányzik az életemből Valaki, aki kitölti a hétköznapok és az ünnepek óráit. Természetesen nem vagyok unatkozó típus, mindig találok értelmes elfoglaltságot otthon és a ház körül....
Laci
33 éves
Szigethalom

Szia Ismeretlen! :) Szeretek kimozdulni, a szabadban lenni, a spontán dolgokat. Rendszeresen sportolok. Türelmes és kompromisszum késznek tartom magam. A lángost sajttal és tejföllel eszem. :)
Dani
31 éves
Szigethalom

Jelenleg Németországban élek és keresem azt a lányt akivel leélhetem az életem jóban rosszban! Akit a család alapítás nem rémiszt el!
Béla
29 éves
Szigethalom

Sziasztok! Nem könnyű magamról írni, úgyis személyesen dől el minden :) Keresem azt a lányt, aki társam lehet a mindennapokban.
Zsolt
38 éves
Szigethalom

Annak reményében regisztráltam az oldalon, hogy megtaláljam azt a lányt akivel boldogságban és szeretetben tudnék élni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szigethalom
Nyomtatás dátuma: 2019-06-17 07:31:29