Társkereső Szigetszentmiklós

jegyezz meg

Társkeresés Szigetszentmiklóson (Pest)

Szigetszentmiklósi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1049 társkereső tag vár rád Szigetszentmiklós és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szigetszentmiklós egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szigetszentmiklós és környékéről:

Judit
34 éves
Szigetszentmiklós

Azzal a szándékkal regisztráltam az oldalra, hogy megtalálom a párom, remélhetőleg egy életre :-) Bővebben csak annak mutatkoznék be, akivel az adatlapok alapján kölcsönös a szimpátia.
Jolcsi
62 éves
Szigetszentmiklós

Jolcsi vagyok,62 éves özvegy. Keresem hozzám illő társamat akivel komoly kapcsolat is kialakulhat . Kertes családi házban élek, 2 felnőtt gyermekem és 2 kisunokám van, ők külön élnek tőlem. Szeretnék szeretet adni és kapni, hűséges, odaadó, őszinte társat keresek. Olyan személyt keresek akivel...
Judit
45 éves
Szigetszentmiklós

Vidám természetű vagyok. Szeretem a természetet az állatokat. 8 éves iker fiaim vannak. Nem apát keresek a fiaimnak, a társamat akivel boldog lehetek.
Jolanda
55 éves
Szigetszentmiklós

Pozitív gondolkodású, hozzáállású vagyok, szeretem mindazt amiben élek, ami körülvesz. Társként, egy igaz baráttal, kedvessel, szerelemmel, társsal vágyom eltölteni a maradék életem. Rendezett körülmények között élek, igényes, stílusos, elegáns, romantikus férfi társam keresem.
Gabi
45 éves
Szigetszentmiklós

Keresem a boldogságot. Szeretem élvezni az életet.Nő vagyok legyél férfi . Ne kamuzz nem kifizetődő.Azt kapod amit adsz.
Zsóka
67 éves
Szigetszentmiklós

Szeretek utazni, kirándulni, olvasni, hasznosan eltölteni a szabadidőmet.Komoly,megbíható 60-as urat keresek.
Ildi
49 éves
Szigetszentmiklós

Van egy 18 éves fiam aki velem él.Szeretek zenét hallgatni,filmet nézni,olvasni,sétálni.Komoly kapcsolatot keresek.
Gabi
52 éves
Szigetszentmiklós

magamról annyit élni s élni hagyni a jót ne rontsd el csak egyszerűen éld meg.Mit írjak még ha akarsz úgy is megismersz légy jó kedvű vidám vicces és én is az leszek.Amit kapok azt adok.
Judit
63 éves
Szigetszentmiklós

Kedves Ismeretlen! Nyugdíjas vagyok. Szeretek utazni, fotózni, kertészkedni, a társasági életet és a vidámságot. Sok mindent leírtam a paraméterekben. Barátot keresek, akivel megbízunk egymásban és hasonló a gondolkodásunk és életmódunk. Szeretnélek megismerni.😀
Klára
70 éves
Szigetszentmiklós

Aktív nagymama vagyok. Szeretek fürdőbe járni, kirándulni, színházba járni, mulatni. 8 éve vagyok özvegy.


Párkereső urak

Társkereső urak Szigetszentmiklós és környékéről:

Zoli
51 éves
Szigetszentmiklós

Szia Szeretek társalogni, ismerkedni és filmeket nézni. Sportolok, odafigyelek az egészségemre és a környezetem egészségére. Érdekel az ezotéria és foglalkozom energia munkával is. Igen erős az intuítiv képességem és a beleérző képességem Erősségem, hogy odafigyelek az emberekre é...
András
56 éves
Szigetszentmiklós

Sziasztok Hölgyek! A mottóm: Carpe diem Szívesen folytatom a beszélgetést, ha Te is így gondolod. András
János
41 éves
Szigetszentmiklós

Szeretnék direkt nem meg bántani lehetőleg senkit. Szeretem az életet igyekszem élvezni. Két gyermekem van.,ablissebbik lány velem él (13) a fiam az anyukájával (16).budapest mellet élünk de úgy érzem imadnam a vidéki életet . És ezen munkálkodó is. Élvezem a szabad idős mozgást, az élő zenét,...
Péter
51 éves
Szigetszentmiklós

Én is a páromat keresném. -sport, zene , filmek , természet , önkéntes munka és rengeteg energia életerő és vidámság káros szenvedélyem nincs! Mellettem nyugalmat és biztonságot találsz - Lehetne ez egy hosszú boldog kapcsolat kezdete? Céljaimhoz terveimhez keresek egy fiatalos hozzám hasonló...
József :)
55 éves
Szigetszentmiklós

Nos tedd azt mi számodra jó ,ettől leszel az aki:) legyél vidám ,és laza ,célra törő a többi jön magától, Új dolgok új lehetőségek. :) J.
Zoli
40 éves
Szigetszentmiklós

Csak egy átlagos srác vagyok, aki komoly kapcsolat reményében keresi itt a párját, és remélhetőleg meg is találja.:)
Viktor
74 éves
Szigetszentmiklós

egyedül élek, ami számomra elviselhetetlenül nehéz.Keresem a párom,aki őszintén tud szeretni,és hisz a boldogságba.
István
48 éves
Szigetszentmiklós

Komoly kapcsolatott szeretnèk. Nyugodt termèszetü vagyok ,ès szeretek segiteni másokon,vagyis segitö kèsz vagyok. Ès a nöket meg kell becsülni.
Peti
52 éves
Szigetszentmiklós

Zenész, zenetanár, hangmérnök vagyok. Viszonylag korlátozott szabadidővel rendelkezem, de egy kis rugalmassággal minden megoldható...
Tibor
47 éves
Szigetszentmiklós

Tibor vagyok elvált ,keresem őszinte ,megértő,párom,hosszú tartós kapcsolat céljából! Bármilyen téren megnyertem tetszésed ,nyugodtan írj rám!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Olvasó! A címben szereplő kisfiú 2011 november végén született meg Budapesten egy szerelem gyümölcseként, ami bearanyozza az életem lassan 3 éve...

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szigetszentmiklos
Nyomtatás dátuma: 2020-07-16 03:46:17