Társkereső Szigetszentmiklós

jegyezz meg

Társkeresés Szigetszentmiklóson (Pest)

Szigetszentmiklósi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1093 társkereső tag vár rád Szigetszentmiklós és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szigetszentmiklós egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szigetszentmiklós és környékéről:

Krisztina
30 éves
Szigetszentmiklós

Komoly párkapcsolatot keresek! Szeretek kirándulni, túrázni és olvasni. Bízom abban, hogy megtalálom itt azt a személyt, akivel hosszú távon lehet tervezni.
Szilvi
49 éves
Szigetszentmiklós

Hellloooo! 😊😀 Komoly kapcsolatot keresek, nem vonz az egy éjszakás kaland.Őszinte,szókimondó csaj vagyok. Kedvelem a kopasz, macis pasikat,akik tisztában vannak magukkal, két lábon a földön járnak.Tiszteletet,szeretetet megbecsülést humort adni és kapni tudó férfire vágyom....
Erika
66 éves
Szigetszentmiklós

Jókedélyű magántanár keresi igényes, jókedvű ,művelt társát. Természetkedvelők előnyben! Keressük meg az életben a romantikát,a derűt, a finomságot, az igazán értékeset!
Ari
54 éves
Szigetszentmiklós

Kíváncsi vagyok, milyen emberekkel kerülök kapcsolatba ezen az oldalon! 😊Remélem megtalálom, rajtam nem múlik! 🤗
Klára
70 éves
Szigetszentmiklós

Aktív nagymama vagyok. Szeretek fürdőbe járni, kirándulni, színházba járni, mulatni. 8 éve vagyok özvegy.
Kriszti
47 éves
Szigetszentmiklós

A 13 éves lányommal élek. Szeretek biciklizni, úszni, barkácsolni, megjavítani dolgokat. Amit még szívesen csinálok: zenehallgatás, kirándulás, horgászat. Törekszem az egészséges életmódra.
Kriszti
44 éves
Szigetszentmiklós

Őszinte, komoly kapcsolatot keresek, aki szeret, s akit szerethetek. Szeretem a vidámságot, a mozgást, a kirándulást.
Judit
63 éves
Szigetszentmiklós

Kedves Ismeretlen! Nyugdíjas vagyok. Szeretek utazni, fotózni, kertészkedni, a társasági életet és a vidámságot. Sok mindent leírtam a paraméterekben. Barátot keresek, akivel megbízunk egymásban és hasonló a gondolkodásunk és életmódunk. Szeretnélek megismerni.😀
Erika
35 éves
Szigetszentmiklós

Őszinte, vidám természetű nő vagyok, szeretek nevetni, s a dolgok pozitív oldalát nézni, de persze komoly, felelősségteljes ember vagyok emellett. Szeretek a családdal lenni, barátokkal kikapcsolódni,csak beülni valahova, vagy esetleg közös főzés. Néha szükségem van arra, hogy elvonuljak a...
Katalin
70 éves
Szigetszentmiklós

Földönjáró,fiatalos,modern gondolkodású,őszinte,önálló életvitelű, optimista és romantikus özvegy nő vagyok.Az életet szeretem minden szépségével és nehézségével együtt. Minden szépre,jóra,újszerűre nyitott vagyok,az apró dolgoknak is tudok örülni.Szeretek zenét...


Párkereső urak

Társkereső urak Szigetszentmiklós és környékéről:

László
42 éves
Szigetszentmiklós

Vidám és humorosnak mondott férfi vagyok,aki nyitott mindenre és alkalmazkodik./ ha kell megnézem tizedjére is a Titanicot./ Van három gyermekem akik nem élnek velem,sajnos. Szabadidőmben szeretek kirándulni,túrázni,úszni vagy éppen egy jót bográcsolni a kertben.Röviden ennyi, a tőbbit személyesen.
Zoli
52 éves
Szigetszentmiklós

Szia Szeretek társalogni, ismerkedni és filmeket nézni. Sportolok, odafigyelek az egészségemre és a környezetem egészségére. Érdekel az ezotéria és foglalkozom energia munkával is. Igen erős az intuítiv képességem és a beleérző képességem Erősségem, hogy odafigyelek az emberekre é...
Dávid
29 éves
Szigetszentmiklós

Sziasztok,úgy gobdolom, az ide le írtalból nem lehet meg ismerni egy embert,de mégis 1-2 dolog. Hobbim, munkám, autókkal kapcsolatos, szeretek nyaralni, kirándulni, sport,film, mozi, kerti grill, shoppingolni ki mondottan nem szeretek(de elmegyek ha kell :D) Állatbarát vagyok, van egy kutyám. ...
András
56 éves
Szigetszentmiklós

Sziasztok Hölgyek! A mottóm: Carpe diem Szívesen folytatom a beszélgetést, ha Te is így gondolod. András
Gyuri
73 éves
Szigetszentmiklós

KEDVES HÖLGYEK EGY HÓNAPOT VOLTAM ITT FENT , TANULSÁGOS VOLT. ÖRÜLJETEK HOZZÁ JÁRULTAM AZ EGÓTOKHOZ NAGYOBB LETT AMI ÍGY SEM VOLT KICSI.
József :)
55 éves
Szigetszentmiklós

Nos tedd azt mi számodra jó ,ettől leszel az aki:) legyél vidám ,és laza ,célra törő a többi jön magától, Új dolgok új lehetőségek. :) J.
Zoli
40 éves
Szigetszentmiklós

Csak egy átlagos srác vagyok, aki komoly kapcsolat reményében keresi itt a párját, és remélhetőleg meg is találja.:)
Józsi
71 éves
Szigetszentmiklós

70 éves, válófélben lévő, felsőfokú végzettségű, optimista beállítottságú nyugdíjas vagyok. Budapesten születtem, nőttem fel és 50 évig ott éltem, dolgoztam. Utána kerültem Szigetszentmiklósra, ahol jelenleg is lakom. Két gyermekem és egy unokám van. Szeretem a kihívásokat. Kedves Érdeklődő Höl...
Levi
34 éves
Szigetszentmiklós

Szia Ismerkedés, laza vagy akár komolyabb kapcsolat céljából vagyok itt, de inkább a személyes találkozás híve vagyok :)
ferenc
45 éves
Szigetszentmiklós

feri vagyok barna hajú kék szemü vidám fiú.Budapesten dolgozom alkalmazottként egy irodaházban.hobbim-szeretem a jó filmeket és zenét hallgatni és főzni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább


társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szigetszentmiklos
Nyomtatás dátuma: 2020-09-30 02:48:24