Társkereső Szigetszentmiklós

jegyezz meg

Társkeresés Szigetszentmiklóson (Pest)

Szigetszentmiklósi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 905 társkereső tag vár rád Szigetszentmiklós és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szigetszentmiklós egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szigetszentmiklós és környékéről:

Regina
25 éves
Szigetszentmiklós

Üdv, Azért regisztráltam ide hogy megadjam az esélyt hogy esetleg itt találom meg a párom, ha az életben nem futnánk össze sehol. Szeretek sétálni, olvasni, filmet nézni. Hobbim a tánc és az edzés. Magamat háziasnak és talpraesettnek tartom. Ha szimpatikusnak találsz, írj!
Era
67 éves
Szigetszentmiklós

Keresem a Párom!!! Remélem meg találom. Személyes találkozás híve vagyok. Ide bármit le lehet írni!!
Szilvi
48 éves
Szigetszentmiklós

Társamat keresem akivel együtt jól érezzük magunkat bár hol is vagyunk. Nevetés, jókedv egyik legfontosabb dolog számomra😊
Zsuzsa
54 éves
Szigetszentmiklós

Optimista vagyok, és bízom abban megtalálom még egyszer a páromat. Enyhén mozgássérült vagyok, bal lábam nem olyan mint másoknak. Imádok vezetni, sétálni, természetben lenni, százon nem döntöm meg a világrekordot, de igyekszem :-)
Ildi
48 éves
Szigetszentmiklós

Van egy 15 éves fiam aki velem él.Szeretek zenét hallgatni,filmet nézni,olvasni,sétálni.Komoly kapcsolatot keresek.
Klára
69 éves
Szigetszentmiklós

Aktív nagymama vagyok. Szeretek fürdőbe járni, kirándulni, színházba járni, mulatni. 8 éve vagyok özvegy.
Böbe
39 éves
Szigetszentmiklós

Olyan férfit keresek, aki elfogad olyannak amilyen vagyok akinek én kellek és nem csak pótlék vagyok számára.Ha kíváncsi vagy rám, kérdezz!
Aranka
64 éves
Szigetszentmiklós

Vigkedélyű,emberszerető,társaságkedvelő vagyok.Hiszek még a kölcsönös szeretetben!!!Megbecsülésben.Egyszerű életvitelű Hölgy vagyok.Szeretetet adni tudó!!!Mert adni JÓÓÓ!!!!!Várom megértő,toleráns öszinte Párom.Keressük meg egymást.Rohan az idő!!!!Egyedül élő vagyok. Várlak!!! Puszim érjen el!!!!
éva
46 éves
Szigetszentmiklós

Őszinte, család centrikus nő vagyok, aki hisz a férfi-női szerepek fontosságában, az emberi értékekben.
Ágnes
54 éves
Szigetszentmiklós

Kedves, odaadó,mosolygós vagyok. Tudok lenni angyal,de ördög is. Kedvencem a túrótorta és a vaníliafagyit sok-sok tejszínhabbal :-) Imádok táncolni( Salsa) Kedvelem a Dumaszínházat. ( bár nem mindegyik előadod) Van egy...


Párkereső urak

Társkereső urak Szigetszentmiklós és környékéről:

Gábor
37 éves
Szigetszentmiklós

Örökmozgó vagyok,szeretem ha zajlanak körülöttem az események,szeretek szeretni,szeretem ha szeretnek.🙂
Dzsozi:)
54 éves
Szigetszentmiklós

Értéket tulajdonítanék, dolgoknak s nem azért,amit érnek,hanem azért amit jelentenek. A vicc és humor átsegit sok mindenen:) J.
Zsolt
41 éves
Szigetszentmiklós

Felvidít ha azonos hullámhosszon vagyok valakivel.De mondjuk ez kit nem?Ilyen téren azt hiszem átlagos vagyok,sok esetben azonban nem.Ezért ha egy átlagos férfire vágysz nem én vagyok az embered. Egy tökéletes nap számomra abból állna ha mondjuk a feje tetejére állna a világ. De tényleg! :) Ha a...
Zoli
39 éves
Szigetszentmiklós

Csak egy átlagos srác vagyok, aki komoly kapcsolat reményében keresi itt a párját, és remélhetőleg meg is találja.:)
Szabolcs
42 éves
Szigetszentmiklós

Informatikai területen dolgozom, néha monoton de szeretem a munkámat. Érdekel a zene, hobbim a gitározás és a kórus ének, bár ez utóbbit ritkán gyakorlom. E mellett foglalkoztat a pszichológia és a hit.
Tibor
64 éves
Szigetszentmiklós

Tibornak hivnak szeretem a természetet a hosszu sétákat. irhatok bármit a személyes találkozo a döntö. .
István
62 éves
Szigetszentmiklós

Két éve egyedül élő elvált ember vagyok, aki hisz azt, hogy mindenkinek megvan valahol a párja csak nem tudni mikor találnak egymásra. Hiszem mielőtt az élet elszáguld mellettünk megtaláljuk az igazit.Tehát keresek egy természetet kedvelő mindenre nyitott, zene szerető,vígkedélyű társat akaró höl...
Zsolt
42 éves
Szigetszentmiklós

Őszinte, komoly kapcsolat reményébe keresem másik felem aki abba a szűk rétegbe tartozik mely nem osztja a mai világi nézeteket inkább a hagyományos értékeket részesíti előnyben ...
Ákos
39 éves
Szigetszentmiklós

Társát keresi a képeken látható szerkezetileg és esztétikailag jó állapotban lévő, megbízható, kevés kilométert futott, sportos és fiatalos kisvárosi cirkáló. Tapasztalatából adódóan a nagyobb kátyúkat már magától kikerüli. Olajat mértékkel fogyaszt és teljes mértékben környezetbarát. Motorja füs...
Laci
26 éves
Szigetszentmiklós

Sziasztok ! Komoly kapcsolatot keresek. Kedves , szerény , vicces, megértő és nagyon türelmes , komoly embernek tartom magam. Ennél többet inkább személyesen mesélnék magamról :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább


társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szigetszentmiklos
Nyomtatás dátuma: 2019-04-25 00:45:32