Társkereső Szigetszentmiklós

jegyezz meg

Társkeresés Szigetszentmiklóson (Pest)

Szigetszentmiklósi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 994 társkereső tag vár rád Szigetszentmiklós és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szigetszentmiklós egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szigetszentmiklós és környékéről:

Klári
45 éves
Szigetszentmiklós

Egyedül nevelem kisfiamat, aki 10 éves. Keresem párom, aki szeret sportolni, kerékpározni és társ tud lenni minden közös programokban.
Niki
35 éves
Szigetszentmiklós

A világot nem tudjuk megváltoztatni, de azáltal, hogy saját magunkat megváltoztatjuk, a világ megváltozik körülöttünk." "Mindenki maga irányítja sorsát." 11 évig éltem párkapcsolatban, és egy szünet után úgy éreztem, hogy most már eljött az ideje egy igazi társnak....
Marika
73 éves
Szigetszentmiklós

Özvegy vagyok. Most jött el az idő, hogy az egyedülléten változtassak. Összeköltözésre nem gondolok, csak egy kicsit itt ,aztán ott, hiszen a megszokottól már nehéz elszakadni. Korom ellenére mobil vagyok, sokat utazom, és a kertet is aránylag rendbe tartom, a partneremnek is szívesen segítek,...
Katalin
70 éves
Szigetszentmiklós

Földönjáró,fiatalos,modern gondolkodású,őszinte,önálló életvitelű, optimista és romantikus özvegy nő vagyok.Az életet szeretem minden szépségével és nehézségével együtt. Minden szépre,jóra,újszerűre nyitott vagyok,az apró dolgoknak is tudok örülni.Szeretek zenét...
Zsuzsa
55 éves
Szigetszentmiklós

Optimista vagyok, és bízom abban megtalálom még egyszer a páromat. Enyhén mozgássérült vagyok, bal lábam nem olyan mint másoknak. Imádok vezetni, sétálni, természetben lenni, százon nem döntöm meg a világrekordot, de igyekszem :-)
Julia
72 éves
Szigetszentmiklós

Rendezett körűlmények között élek.Alapjaiban,vidám,pozitív ,életvidám felfogású vagyok! Szeretem a társaságot,kirándulást,utazást,színházba járást.Szeretem az otthonomat ,sűtés,főzést. Hasonló adottsággal rendelkező férfi társam keresem!
Eva
46 éves
Szigetszentmiklós

Erzekeny,empatikus, nyitott, kornyezet,allatbarat ember vagyok erett szemelyiseggel. Olyan ferfit keresnek,aki ehhez csak hozzatenni tud es nem elvenni.
Mária
69 éves
Szigetszentmiklós

Vidám természetű kirándulást, zenét, színházat kedvelő nem dohányzó független társat keresek.Budapest és környékéről.
Aranka
65 éves
Szigetszentmiklós

Vigkedélyű,emberszerető,társaságkedvelő vagyok.Hiszek még a kölcsönös szeretetben!!!Megbecsülésben.Egyszerű életvitelű Hölgy vagyok.Szeretetet adni tudó!!!Mert adni JÓÓÓ!!!!!Várom megértő,toleráns öszinte Párom.Keressük meg egymást.Rohan az idő!!!!Egyedül élő vagyok. Várlak!!! Puszim érjen el!!!!
Andrea
57 éves
Szigetszentmiklós

Jó humorral megáldott,laza,egyedülálló nő lennék.Kutyás vagyok,ezért elsősorban kutyásokkal ismerkednék,de elég,ha szereted őket.Az egy éjszakás kalandokból már kinőttem,és nem jól tolerálom a hazugságot.Egyébként tök átlagos vagyok :-)


Párkereső urak

Társkereső urak Szigetszentmiklós és környékéről:

István
39 éves
Szigetszentmiklós

Talán itt--? Igen!😉 Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Sok mindent írhatnék ide, de nem teszem.😁 Teljesen hétköznapi srác vagyok, normális célokkal.
József :)
55 éves
Szigetszentmiklós

tedd azt mi számodra jo ,ettől leszel az aki:) legyél vidám ,és laza ,a többi jön magától, Új lehetőségek. J.
Jani
41 éves
Szigetszentmiklós

Komoly kapcsolat céljából vagyok itt! Hűséges, nyílt, őszinte típus vagyok. Régi/modern értékrendekkel rendelkezem. A többit szóban!
Zoli
51 éves
Szigetszentmiklós

Szia Szeretek társalogni, ismerkedni és filmeket nézni. Sportolok, odafigyelek az egészségemre és a környezetem egészségére. Érdekel az ezotéria és foglalkozom energia munkával is. Igen erős az intuítiv képességem és a beleérző képességem Erősségem, hogy odafigyelek az emberekre é...
Viktor
73 éves
Szigetszentmiklós

egyedül élek, ami számomra elviselhetetlenül nehéz.Keresem a párom,aki őszintén tud szeretni,és hisz a boldogságba.
Imigobe
52 éves
Szigetszentmiklós

Nem azt keresem akivel el tudok éldegélni hanem azt a NŐ-t aki nélkül nem tudok élni :) Nagyon vagy sehogy !
Zoli
40 éves
Szigetszentmiklós

Csak egy átlagos srác vagyok, aki komoly kapcsolat reményében keresi itt a párját, és remélhetőleg meg is találja.:)
Zsolt
41 éves
Szigetszentmiklós

hűséges,nyugodt,megértő, kedves,megbízható.egy egyszerű normális társat keresek,aki a hibákkal és a pozitív dolgokkal együtt is elfogad engem. ha szimpatikus vagyok üzenj.köszi.
Mihály
64 éves
Szigetszentmiklós

183cm 101kg ,szeretni ,és szeretve leni utazás,tengerpart,csobbanás,tánc,sütés,főzés,horgászat,munka.
Ferenc
28 éves
Szigetszentmiklós

Nem írok semmit. Felesleges. Nem pár szóból meg mondat véget fogsz megtudni dolgokat. És meg ismerni engem


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szigetszentmiklos
Nyomtatás dátuma: 2020-01-23 07:27:49