Társkereső Szigetszentmiklós

jegyezz meg

Társkeresés Szigetszentmiklóson (Pest)

Szigetszentmiklósi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 906 társkereső tag vár rád Szigetszentmiklós és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szigetszentmiklós egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szigetszentmiklós és környékéről:

Ildi
47 éves
Szigetszentmiklós

Van egy 15 éves fiam aki velem él.Szeretek zenét hallgatni,filmet nézni,olvasni,sétálni.Komoly kapcsolatot keresek.
Regina
24 éves
Szigetszentmiklós

Szeretném megtalálni a páromat komoly kapcsolat céljából. Szeretek sétálni, múzeumba, moziba ill. különböző programokra járni. Hobbim a tánc és az edzés. Magamat talpraesettnek és háziasnak tartom. Nem szeretnék itt sok mindent leírni magamról, ha szimpatikusnak találsz, írj!
Anikó
56 éves
Szigetszentmiklós

Mivel sem alkalom sem lehetőség nincs más az ismerkededéshez társkeresés céljából ... Társat, szerelmet, barátot keresek.
Katalin
69 éves
Szigetszentmiklós

Földönjáró,fiatalos,modern gondolkodású,őszinte,önálló életvitelű, optimista és romantikus özvegy nő vagyok.Az életet szeretem minden szépségével és nehézségével együtt. Minden szépre,jóra,újszerűre nyitott vagyok,az apró dolgoknak is tudok örülni.Szeretek zenét...
Gabriella
57 éves
Szigetszentmiklós

....Csak egy percig szeress, míg elmondom, imádlak. Csak egy óráig szeress, míg megsúgom, kívánlak. Szeress egy napig, míg csókolni tudlak. Szeress egy életen át, és én is mindig szeretni foglak.
Éva
42 éves
Szigetszentmiklós

Teljesen egységben élő nőként keresem szintén egységben élő férfitársam, akivel egy kerek egészet formálunk és közösen élvezzük az életet.
Judit
44 éves
Szigetszentmiklós

Amit rólam tudni lehet, hogy szeretem az állatokat, növényeket, a kelő Nap sugarait, a madárcsicsergést, a teraszon ülni hajnalban a kávémmal és az élet történéseit. Kedvelem a mozit, színházat, kirándulást, és még megannyi dolgot, amit itt leírni nem is lehet teljességében. Amiért itt vagyok...
Aranka
64 éves
Szigetszentmiklós

Vigkedélyű,emberszerető,társaságkedvelő vagyok.Hiszek még a kölcsönös szeretetben!!!Megbecsülésben.Egyszerű életvitelű Hölgy vagyok.Szeretetet adni tudó!!!Mert adni JÓÓÓ!!!!!Várom megértő,toleráns öszinte Párom.Keressük meg egymást.Rohan az idő!!!!Egyedül élő vagyok. Várlak!!! Puszim érjen el!!!!
Erika
45 éves
Szigetszentmiklós

Határozott, talpraesett, céltudatos, mosolygós, mókás, életvidám, pörgős " igazán Nő" vagyok,(legalább is a barátaim ezt állítják rólam) A munkahelyemen a komoly,segítőkész, határozott, oldalamat ismerheted meg. A szabadidőmben szeretek ellazulni, mókázni, a valós mosolygós...
éva
45 éves
Szigetszentmiklós

Őszinte, család centrikus nő vagyok, aki hisz a férfi-női szerepek fontosságában, az emberi értékekben.


Párkereső urak

Társkereső urak Szigetszentmiklós és környékéről:

Dezső
43 éves
Szigetszentmiklós

".őrülök annak amim van, s nem búsulok azon,amim nincs..." Páromat keresem,hátha itt megtalálom!
Zoli
39 éves
Szigetszentmiklós

Csak egy átlagos srác vagyok, aki komoly kapcsolat reményében keresi itt a párját, és remélhetőleg meg is találja.:)
Jóci
54 éves
Szigetszentmiklós

Értéket tulajdonítanék dolgoknak s nem azért,amit érnek,hanem azért amit jelentenek. Mindig van másnap :) üdv J.
Zsolt
40 éves
Szigetszentmiklós

hűséges,nyugodt,megértő, kedves,megbízható.egy egyszerű normális társat keresek,aki a hibákkal és a pozitív dolgokkal együtt is elfogad engem. ha szimpatikus vagyok üzenj.köszi.
Béla
43 éves
Szigetszentmiklós

Szerintem a nyitott intelligens embereket akik hasonló érdeklődési körbe tartoznak mint én. Ismerkedni szeretnék és nagyokat beszélgetni, vacsorázni egy kellemes helyen egy kellemes hölgyel. És azt tenni amihez kedvünk van!
István
62 éves
Szigetszentmiklós

Két éve egyedül élő elvált ember vagyok, aki hisz azt, hogy mindenkinek megvan valahol a párja csak nem tudni mikor találnak egymásra. Hiszem mielőtt az élet elszáguld mellettünk megtaláljuk az igazit.Tehát keresek egy természetet kedvelő mindenre nyitott, zene szerető,vígkedélyű társat akaró höl...
Robin
19 éves
Szigetszentmiklós

Sziasztok Robin vagyok 18 éves A családommal élek együtt Röviden lényegében tartós kapcsolatot keresek egy olyan lánnyal akivel boldoggá tudnánk tenni egymást.
István
47 éves
Szigetszentmiklós

Komoly kapcsolatott szeretnèk. Nyugodt termèszetü vagyok ,ès szeretek segiteni másokon,vagyis segitö kèsz vagyok. Ès a nöket meg kell becsülni.
Jani
37 éves
Szigetszentmiklós

Szia optimista vagyok és pozitív a vércsoportom is B pozitív. BAL KÉZZEL ÍROK NEM MINDIG SZÉPEN DE SZÍVBŐL ÍROM A SOROKAT ÍGÉREM FORDÍTVA MŰKÖDÖK MINT AZ ÁTLAG DE FORDITVA IS REPÜLNEK A GONDOLATAIM IRÁNTAD!!!
Lajos
46 éves
Szigetszentmiklós

Jó humorú, őszinte, megbizható ember vagyok és ez nem kamu.Keresem komoly kapcsolat céljából a páromat.Szeretnék egy olyan nőt magam mellett tudni akit szerethetek és viszont szeret.Tegyük egymást boldoggá!Ja és elfelejtettem majdnem egy-két érdekes infót.Nem szeretem a sört,a focit,a forma 1-et....


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szigetszentmiklos
Nyomtatás dátuma: 2019-02-23 16:58:30