Társkereső Alsónémedi

jegyezz meg

Társkeresés Alsónémediben (Pest)

Alsónémedi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 495 társkereső tag vár rád Alsónémedi és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Alsónémedi egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Alsónémedi és környékéről:

Mirci
62 éves
Alsónémedi

Vidám, temperamentumos hölgy vagyok. Szabadidőmben, mozi, színház, kirándulás, kertészkedés, utazás és a tánc is belefér. Ezekhez keresek Partnert! Egy tisztes őszes halánték a Nő számára ajándék! Szingli - A Jóisten rá néz és azt mondja, ezt az embert meghagyom egy különleges embernek!
Zsuzsa
59 éves
Alsónémedi

Nem jó az embernek egyedül. Keresem, s talán meg is találom azt, kivel összeillünk. Sok telefon beszélgetés, találkozás előzi meg, míg talán megtaláljuk azt, kivel kölcsönösen szimpatikusak leszünk egymásnak. Bízom benne, hogy ebben a virtuális világban, lesz egy jó ember, ki a belső...
Ildikó
57 éves
Alsónémedi

A mikor azt kérik jellemezzem önmagam, nehéz feladat elé állítanak. Mi az amit elmondhatnék? Ha csupán a jó tulajdonságaimat osztom meg itt, akkor becsaplak. A legjobb ha megismersz és magad döntöd el milyen vagyok.
Sziszi
43 éves
Alsónémedi

Szeretném megtalalni a hozzám illő férfit. Jó humorú, jó kedvű, vidám, laza csajszi vagyok. Érzelmes, érzéki, romantikus jellemmel vegyítve. Nagyon fontos nálam az őszinteség ami a mai világban úgy veszem észre nagyon ritka.
Edit
46 éves
Alsónémedi

Szép napot! Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Elváltam van egy felnőtt lányom ki már nem velem él. Szeretem az őszinteséget .Többet majd személyesen . Ha szimpatikus vagyok írj . Üdv:-Edit
Teca
52 éves
Dunaharaszti

Szép napot Mindenkinek!Én alapjába véve vidám természetű nő vagyok és keresem a párom olyan férfi személyében aki megbecsüli a másik embert és elfogadja olyannak amilyen valójában.Írhat bárki bármit is magáról úgyis az első találkozás alkalmával dől el minden.Csak is komoly szándékúak írjanak.
Erzsébet
51 éves
Ócsa

Szia.Lehet hogy neked csak én kellek és nekem csak te.Kezdjünk közösen új életet.Találjuk meg egymást.Üdv.Böbe
Niko
32 éves
Ócsa

Ha kinőttél már a kalandokból, linkeskedésből. Másképpen tervezel akkor A kezdő beszélgetés jöhet de akkor írj is rám. Az életed nem lesz jobb ha több egyezésed van itt, mert helyes vagy és a "kirakat" rendbe van, de belül üres vagy. Viszont cáfolva az előzőt azért az esztétika sem...
Krisztina
48 éves
Dunaharaszti

Keresek egy igazi barátot, akivel minden téren jól kijövünk. Levelezzünk, beszélgessünk, aztán eldöntjük hogyan tovább. Köszönöm, hogy benéztél hozzám.
Marica
53 éves
Dunaharaszti

Tisztelt Uraim ! Remélem valahol valaki talán éppen engem keres. Kérem,hogy unaloműzésből,szórakozásból ne, csak valós ismerkedési szándékkal keressenek. Köszönöm.


Párkereső urak

Társkereső urak Alsónémedi és környékéről:

István
45 éves
Alsónémedi

Szia! Öszinte becsületes èrtèkrendel birò 42 èves , termèszet szerető vagyok,szeretem a zenèt a sportot.A szemèlyes találkozokban hiszek. Tudom nem sok de a többit szemèlyesen.
Sándor
56 éves
Alsónémedi

Tartos kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Szeretem a természet járást az útazást és az állatokat.
Péter
30 éves
Alsónémedi

Ismerkedem, aztán majd meglátjuk. A fő: az őszinteség. Én sem mutatok mást, mint ami vagyok: Kedves, intelligens, jól nevelt személy – legalábbis ezt mondják rólam. De, hogy valójában milyen is vagyok? Annak kiderítését rád bízom. :) Kit is keresek: - Korombeli - Vidám - Mosol...
Imre
39 éves
Alsónémedi

Köszönöm hogy el olvastad a lapomat èn csak majd ha szemèjesen tallál kozunk akor mondom el magamrol .
Sándor
51 éves
Alsónémedi

Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Luxus életre vágyok kerüljenek a földön járok ...biztos háttérrel.Keresem párom olyan hölgy személyében aki nőként tud élni és viselkedni.
Szabó
25 éves
Alsónémedi

Szia komoly kapcsit vágyom Szeretem az állatokat Sétálni biciklizni romantikus vagyok átlagoaalkatú
Ervin
36 éves
Alsónémedi

Imádom a hölgyeket! Szeretem a szabadidőmet hasznosan tölteni! Várom az olyan holgyek jeltkezését,akik hasonlóan gondolkodnak!
Albert
54 éves
Alsónémedi

Sziasztok !Albert vagyok ,nővénytermesztésből élek,fociztam vagy 15 évig, a mozgás a mai napig is megvan,szeretem ,a virágokat, zenét, Szeretnék ,nyugodt ,boldog életet élni ,ehhez keresek társat,egy nálam , fiatalabb hölgy személyében, Vágyom saját családra,de más gyermekét is tudom szere...
Gábor
45 éves
Alsónémedi

Ôszinte, humoros, családcentrikus ember vagyok. Nem,futókalandotkeresek.Hanem egyszeretnivaló társat!
Balázs
55 éves
Alsónémedi

Csendes szorgalmas férfi vagyok.Szeretnék hozzám illő hölggyel ismerkedni sajnos már elég régóta társ nélkül vagyok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább


társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább


társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/alsonemedi
Nyomtatás dátuma: 2019-09-18 20:00:44