Társkereső Alsónémedi

jegyezz meg

Társkeresés Alsónémediben (Pest)

Alsónémedi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 500 társkereső tag vár rád Alsónémedi és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Alsónémedi egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Alsónémedi és környékéről:

Mirci
62 éves
Alsónémedi

Vidám, temperamentumos hölgy vagyok. Szabadidőmben, mozi, színház, kirándulás, kertészkedés, utazás és a tánc is belefér. Ezekhez keresek Partnert! Egy tisztes őszes halánték a Nő számára ajándék! Szingli - A Jóisten rá néz és azt mondja, ezt az embert meghagyom egy különleges embernek!
Ildikó
57 éves
Alsónémedi

A mikor azt kérik jellemezzem önmagam, nehéz feladat elé állítanak. Mi az amit elmondhatnék? Ha csupán a jó tulajdonságaimat osztom meg itt, akkor becsaplak. A legjobb ha megismersz és magad döntöd el milyen vagyok.
Zsuzsa
59 éves
Alsónémedi

Nem jó az embernek egyedül. Keresem, s talán meg is találom azt, kivel összeillünk. Sok telefon beszélgetés, találkozás előzi meg, míg talán megtaláljuk azt, kivel kölcsönösen szimpatikusak leszünk egymásnak. Bízom benne, hogy ebben a virtuális világban, lesz egy jó ember, ki a belső...
Sziszi
43 éves
Alsónémedi

Szeretném megtalalni a hozzám illő férfit. Jó humorú, jó kedvű, vidám, laza csajszi vagyok. Érzelmes, érzéki, romantikus jellemmel vegyítve. Nagyon fontos nálam az őszinteség ami a mai világban úgy veszem észre nagyon ritka.
Edit
46 éves
Alsónémedi

Szép napot! Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Elváltam van egy felnőtt lányom ki már nem velem él. Szeretem az őszinteséget .Többet majd személyesen . Ha szimpatikus vagyok írj . Üdv:-Edit
Krisztina
48 éves
Dunaharaszti

Keresek egy igazi barátot, akivel minden téren jól kijövünk. Levelezzünk, beszélgessünk, aztán eldöntjük hogyan tovább. Köszönöm, hogy benéztél hozzám.
Ágnes
39 éves
Ócsa

Főmunkaidőben szellemi munkát végzek, kis tanyámon élek, lovak vesznek körül. Érdekel az állatmentés, állattenyésztés, mezőgazdaság, színház, festészet. Sokat mozgok, sportolok, szívesen ismerkedem új, érdekes emberekkel.
Renáta
39 éves
Dunaharaszti

Közel 40 éves vidám nő vagyok, jelenleg kissé bonyolult életvitellel, az időm felét, minden második hónapot Ausztriában töltöm idősgondozóként, de ezt a közeljövőben változtatni azeretném. Azonban szeretnék egy párkapcsolatot, társat, szerelmet, családot, gyereket. Szeretetet adni és kapni....
Erika
54 éves
Dunaharaszti

Romantikus, vidám, fiatalos, sportos. Szeretetre vágyó és adni tudó nő vagyok. Kíváncsi mindenre nyitott, alkalmazkodó. Hosszútávú komoly kapcsolatban gondolkodom. Alkalmi viszony nem érdekel.
Teca
51 éves
Dunaharaszti

Szép napot Mindenkinek!Én alapjába véve vidám természetű nő vagyok és keresem a párom olyan férfi személyében aki megbecsüli a másik embert és elfogadja olyannak amilyen valójában.Írhat bárki bármit is magáról úgyis az első találkozás alkalmával dől el minden.Csak is komoly szándékúak írjanak.


Párkereső urak

Társkereső urak Alsónémedi és környékéről:

Józsi
25 éves
Alsónémedi

Szia. Magamat visszahúzódó, nehezen ismerkedő embernek tartom. Szeretek másokat felvidítani, szabad időmben rajzolni és biciklizni. Komoly párkapcsolatot keresek.
Sándor
56 éves
Alsónémedi

Tartos kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Szeretem a természet járást az útazást és az állatokat.
István
45 éves
Alsónémedi

Szia! Öszinte becsületes èrtèkrendel birò 42 èves , termèszet szerető vagyok,szeretem a zenèt a sportot.A szemèlyes találkozokban hiszek. Tudom nem sok de a többit szemèlyesen.
Imre
39 éves
Alsónémedi

Köszönöm hogy el olvastad a lapomat èn csak majd ha szemèjesen tallál kozunk akor mondom el magamrol .
Péter
30 éves
Alsónémedi

Ismerkedem, aztán majd meglátjuk. A fő: az őszinteség. Én sem mutatok mást, mint ami vagyok: Kedves, intelligens, jól nevelt személy – legalábbis ezt mondják rólam. De, hogy valójában milyen is vagyok? Annak kiderítését rád bízom. :) Kit is keresek: - Korombeli - Vidám - Mosol...
Ervin
36 éves
Alsónémedi

Imádom a hölgyeket! Szeretem a szabadidőmet hasznosan tölteni! Várom az olyan holgyek jeltkezését,akik hasonlóan gondolkodnak!
Sándor
51 éves
Alsónémedi

Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Luxus életre vágyok kerüljenek a földön járok ...biztos háttérrel.Keresem párom olyan hölgy személyében aki nőként tud élni és viselkedni.
Albert
54 éves
Alsónémedi

Sziasztok !Albert vagyok ,nővénytermesztésből élek,fociztam vagy 15 évig, a mozgás a mai napig is megvan,szeretem ,a virágokat, zenét, Szeretnék ,nyugodt ,boldog életet élni ,ehhez keresek társat,egy nálam , fiatalabb hölgy személyében, Vágyom saját családra,de más gyermekét is tudom szere...
Gábor
44 éves
Alsónémedi

Ôszinte, humoros, családcentrikus ember vagyok. Nem,futókalandotkeresek.Hanem egyszeretnivaló társat!
Balázs
55 éves
Alsónémedi

Csendes szorgalmas férfi vagyok.Szeretnék hozzám illő hölggyel ismerkedni sajnos már elég régóta társ nélkül vagyok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább


társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/alsonemedi
Nyomtatás dátuma: 2019-07-16 08:28:16