Társkereső Szigetújfalu

jegyezz meg

Társkeresés Szigetújfalun (Pest)

Szigetújfalui párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 289 társkereső tag vár rád Szigetújfalu és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szigetújfalu egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szigetújfalu és környékéről:

Mária
51 éves
Szigetújfalu

marcsi vagyok 49 éves szöke rövid haju kedves aranyos szeretö gondoskodo vidám házias jo gondolkodásu nö vagyok :-) ha meg akarsz ismerni vagy bármi kérdésed van irj bátran szivesen válaszolok
Ildi
67 éves
Szigetújfalu

Nem kenyerem az írás, főleg, ha magamról kell. Jobban szeretem a beszélgetést, ahol egymás szemébe lehet nézni. Ettől függetlenül, kertbarát vagyok. Idei évben nem csak, hogy vissza, ill. hazajöttek a fecskéim, még a gyerekei is ide költöztek, s nálam találtak "lakást" a rozsdafarkúak...
Szilvia
48 éves
Szigetújfalu

Nem egyéjszakàs kalandot keresek , hanem komoly kapcsolatot. Szeretem a vidám embereket, szeretek olvasni, kirándulni, vègül is mindent, ha van hozzá megfelelő társ.
Ildikó
44 éves
Szigetújfalu

Imàdok nagyokat nevetni sétàlni.Szeretni és viszont szeretni.Ha teis igy gondolod írj bàtran.Romantikus vagyok.
Nikolett
25 éves
Szigetszentmárton

Párommal élek van 2 gyermekünk. Ennyit elég is tudni igazából. Ezen az oldalon ismerkedtünk meg. És már 5 éve együtt vagyunk.
Marcsi
45 éves
Ercsi

"Lásd a csodát és éld velem át,nézd milyen gyönyörű.Soha ne bánd,ha lépni muszáj,s nem leszel egyedül,olyan egyedül!"
Julianna
57 éves
Ercsi

Keresem azt a férfi egyént, aki el fogad úgy ahogy vagyok, minden rigolyával együtt, de ez oda is érvényes, de ezt az idő igazolja, mert ismerve tudsz dönteni.
Melinda
35 éves
Ercsi

Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés, egy férfi, aki szintén a társát keresi hosszú távra . Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet. Amit én tudok adni: szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon, önzetlenség....
Mariann
40 éves
Ercsi

Szeretném végre megtalálni az az embert, akivel tartalmasan tudjuk eltölteni közösen az időnket. Találkozásnál az első benyomás a legfontosabb számomra.
Márta
65 éves
Ercsi

Kék szemem szürke, ez a természetem... Közéletre és közösségi létre hangolva élek. Hivatásom a gyermekekhez köt. Kedvenceim : tenger, erdei barangolás, zene és a versek.


Párkereső urak

Társkereső urak Szigetújfalu és környékéről:

Robi
30 éves
Szigetújfalu

Nem szeretem a csalódást az igazit keresem.Nagyon szeretnivalo kis mackó vagyok.Nem tudok többet írni magamrol.
István
46 éves
Szigetújfalu

Szervusz! Egy kedves, jó fej pasinak gondolom magam, aki nem mentes a hibáktól, de megértő velük szemben. Kedvelem a vidám, mosolygós embereket, magam is ilyennek gondolom. Természetkedvelő vagyok, sokat utazom, fotózom ha tehetem, leginkább a sport kapcsán szerveződő tripeken. Ha tudok bri...
NEMETH ZSOLT
45 éves
Szigetújfalu

András
43 éves
Szigetújfalu

Őszinte, komoly kapcsolat reményében keresem azt az értelmes, intelligens nőt, aki: - tud helyesen írni; - hisz még az igazi értékekben (tisztesség, hűség, őszinteség, megbecsülés, egymás iránti tisztelet); - tud még önzetlenül szeretni; - megbízható, hűséges, odaadó és - nem fél szembesülni...
András
43 éves
Szigetújfalu

Nem vagyok szőke herceg! Nincsen kacsalábon forgó palotám,sem táltos paripám.Nem királylányt keresek. Amit szívesen csinálok: Fotózás,horgászat,kirándulás,sport,művészfilmek és egy kutya.
Lajos
48 éves
Szigetújfalu

AKI MEGISMER AZ MEGSZERET, KIT ÉN ISMEREK SZERETEK, KIT SZERETEK AZT TISZTELEK, BENNEM LÉTELEM A BECSÜLET... MOST, HOGY MEGISMERTÉL MÁRIS SZERETSZ, ÉS HA SZERETSZ AKKOR UGYE TISZTELSZ? MERT HA NEM TISZTELSZ UGY NEM IS SZERETSZ, ÉS HA NEM SZERETSZ HÁT MÉGSEM ISMERSZ,TÁN SZERETNI MÁR RÉG NE...
Szilárd
30 éves
Szigetújfalu

Komoly kapcsolatot keresek ! Családcentrikus vagyok, szeretem az állatokat, szeretem a gépeket autókat motorokat, és még nagyon sok mindent :). Szeretném megtalálni azt a nőt akivel jól és boldognak érezhetem magam.
René
24 éves
Szigetújfalu

Heló René vagyok 21 éves, szeleimül élek, jelenleg árufeltöltőként dolgozom. szeretem az animéket kedvenc zenei műfajom visual kei rock.
Sándor
20 éves
Szigetújfalu

Sanyi vagyok 18 éves vagyok Szigetújfalúba lakok 11 éve karatézok szeretek szabadidőmben kimenni a szabadba
lajos
55 éves
Szigetújfalu

Őszinte ember vagyok! Társat keresek! akit szerethetek és ő is viszonozza!Romantikus vagyok és nagyon tudok szeretni ha viszonzásra találok!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Parom.hu! Harminc felett, ha az ember nem akarja keverni a munkát és a magánéletet, bulizni pedig a ritkánál is ritkábban jár, milyen reális lehetőségei maradnak az ismerkedésre? Szerintem csakis a net, ezért újra és újra ráfanyalodtam, hol hosszabb, hol rövidebb ideig, de minél több tapa...

tovább


társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szigetujfalu
Nyomtatás dátuma: 2019-07-16 08:20:23