Társkereső Érd

jegyezz meg

Társkeresés Érden (Pest)

érdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 790 társkereső tag vár rád Érd és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Érd egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Érd és környékéről:

Nadin
64 éves
Érd

Megértő de határozott személyiség vagyok. Nincsenek előítéleteim, nálam mindenki "tiszta lappal" indul, viszont azt csak egyszer lehet beszennyezni. Monogám, ragaszkodó típus vagyok, ugyanezt elvárom a társamtól is. Fontos számomra a közös időtöltés, legyen az szórakozás, pihenés, vagy ...
Varga Erzsike
64 éves
Érd

Én ősszintén írok magamról csak annyit,hogy komoly kapcsolatot keresek .Szeretek kirándulni szeretem a virágokat.Meg olyan pasi kérjen randit aki betartsa amit ígéretét!!!
Ágnes
38 éves
Érd

Kedves, mosolygós és csendes lány vagyon, aki inkább a hallgatásban érzi az erejét, és kerüli a harsány világot. A munkám mellett szabadidőmben olvasok, kreatívkodom, színházba járok, mozizok, jógázom. Szívesen kirándulok, világot járok, ha van rá lehetőségem. Tartós kapcsolatot keresek, olyan tá...
Edit
50 éves
Érd

Szia!Elvált,4 gyermek anyukája vagyok, 12 éves fiam él velem.Jelenleg cnc csiszolóként dolgozom.Minden szabadidős tevékenységet szeretek,vidám,nevetős lányzó vagyok :) .Személyes találkozó híve.A többit személyesen.
Zsuzsanna
38 éves
Érd

Nyugodt, kiegyensúlyozott, alapvetően életvidám, de introvertált alkat vagyok. Szeretem a változatosságot, a mozgásos programokat. Hívő vagyok, de nyitott szemléletű. Olyan társat szeretnék, aki hasonló hozzám és magasabb nálam.
Móni
36 éves
Érd

Egy nyugodt, békés, szeretetteljes kapcsolatra vágyom, olyan Társra, akinek hozzám hasonló az értékrendje. Számomra fontos a család, az őszinteség, hogy szeressenek és szerethessek, a közösen megélt élmény, egy kellemes vacsora melletti beszélgetés, az együtt nevetés, egy ölelés a szomorú pillana...
Éva
60 éves
Érd

Fiatalos, testi-lelki egyensúlyra odafigyelő vidám nő vagyok. Szeretem a harmóniát, rendet, nyugalmat a mindennapi környezetemben, de annak is örülök, ha kizökkenhetek ebből akár pl. egy vidám délután, vagy egy romantikus este kedvéért. Mély érzésű, pozitív gondolkodású, udvarias- sőt lovagias ...
kolibri54
62 éves
Érd

Írhatnék ide bármit,ha találkozunk megismersz,eldöntöd magad milyen vagyok.Őszinte,kedves,szerethető.
Zsuzsa
45 éves
Érd

Pozitív gondolkodású, energikus nőként szeretem a kihívásokat. Hosszútávú kapcsolatot keresek egy jókedvű, megbízható társ személyében.
Tünde
46 éves
Érd

Fontos számomra az önzetlen alapelveken nyugvó szeretet.A boldogsághoz szükséges a kölcsönösség!Esténként tiszta szemmel tudok belenézni a saját tükrömbe és érzem ,hogy testileg ,lelkileg mindent megtettem aznapra.Tiszteletben tartom azt amiért megdolgoztam.Bevállalós vagyok de könnyedén tudok ne...


Párkereső urak

Társkereső urak Érd és környékéről:

Csaba
48 éves
Érd

Azt olvastam ilyennek kéne lennem …….. !! ;) jóképű kezdeményező úriemberként udvarol (ez ugye mindenkinek mást jelent) virágot hoz, csak úgy mindig figyel, ha párja beszél hozzá mindig hazakíséri párját a randiról hamar leszokik a nőt zavaró szokásairól fér...
István
61 éves
Érd

Vidám természetű, kiegyensúlyozott, viszonylag kevés szabadidővel rendelkező független férfi vagyok. Rendezett körülmények között élek. Káros szenvedélyem nincs de szeretem a finom ételeket, italokat,sütiket. Keresem kedves, őszinte füstmentes Társam, komoly, végleges kapcsolat céljából.
Bsalex
37 éves
Érd

Ismerj meg és utána ítélkezz!Komoly kapcsolatot keresek!Káros szenvedélyektől mentes Érdi egyedülálló pasi vagyok!
Tamás
65 éves
Érd

Szeretnék egy hosszú távú kapcsolatot kialakítani.Mivel kertes házban lakom kertészkedem,barkácsolgatok,szoktam pecázgatni,szeretem a sportot mint szurkoló.Alkalmanként néha színház főleg a Szegedi szabadtéri.A vízpartot se vettem meg,talán ennyi,ha úgy alakul akkor a többit személyesen!
Ákos
25 éves
Érd

Megbízható, mosolygós és jó humorú srác vagyok aki szereti a szabadidejét kellemesen eltölteni, legyen szó akár egy kirándulásról akár egy beülős beszélgetős estéről. Könnyen barátkozó típus vagyok és szívesen beszélgetek bárkivel.
Ati
43 éves
Érd

Szeretnék végre találni egy kellemes, csinos, megbízható párt, akit nem csak a munka meg az edzés érdekel, ami persze nagyon jó ... de lehessen vele beszélgetni, sétálni, programokra elmenni, jövőt tervezni ... és ha néha hisztizik is ... :) csak ne legyen ez általános, hordhassam néha a tenyerem...
Krisztián
41 éves
Érd

Komoly, hosszútávú, szeretetteljes kapcsolat reményében keresem kedvesem! :-) Számomra fontos a tisztelet, az őszinteség, a kölcsönös érzelem, fontos, hogy mindent meg tudjunk beszélni.
Zoli
26 éves
Érd

Komoly kapcsolatot szeretnék. Keresem korban hozzám illő, komoly párkapcsolatra vágyó nők társaságát.
Sándor
57 éves
Érd

Vén bakkecske is megnyalná a tengeri sót.Nem nagyon szeretnék egyedül megöregedni. Rendezett anyagi körülmények között élek. Szeretem az állatokat,a természetet. Toleráns vagyok,el is tudok érzékenyülni,sőt még pityeregni is.
Zoli
49 éves
Érd

Megbízható, vidám természetű, kedves férfi vagyok, kimutatom az érzéseimet, nem vagyok beképzelt és önző sem, értékelem a NŐ-t, aki mellettem van. Persze nekem is vannak hibáim, de most nem sorolom :) Normális férfi vagyok, szerintem...., persze az számít majd, te milyennek látsz.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/erd
Nyomtatás dátuma: 2017-07-27 18:54:35