Társkereső Érd

jegyezz meg

Társkeresés Érden (Pest)

érdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 850 társkereső tag vár rád Érd és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Érd egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Érd és környékéről:

Panama
57 éves
Érd

Edit
51 éves
Érd

Sokáig gondolkoztam azon,hogy regisztráljak ezen az oldalon. Hátha megtalálok valakit,vagy esetleg engem valaki?Komoly kapcsolatot,társat keresek,kaland nem érdekel.Két lányommal élek együtt,27 és 23 évesek.Velük nagyon boldog,vidám életet élünk,de lehet,hogy néha már hiányzik egy társ.Saját...
Rita
63 éves
Érd

Szia Kedves Párkereső ! Személyes bemutatkozás híve vagyok !!! Ne azacról ítélj, ne a külső után A lélek mutatja meg, Ki vagyok igazán! Ne csak az arcot nézd, a lelket keresd, s a lelken keresztül Engemet.
Varga Erzsike
65 éves
Érd

Én ősszintén írok magamról csak annyit,hogy komoly kapcsolatot keresek .Szeretek kirándulni szeretem a virágokat.Meg olyan pasi kérjen randit aki betartsa amit ígéretét!!!
Zsuzsanna
39 éves
Érd

Nyugodt, kiegyensúlyozott, alapvetően életvidám, de introvertált alkat vagyok. Szeretem a változatosságot, a mozgásos programokat. Hívő vagyok, de nyitott szemléletű. Olyan társat szeretnék, aki hasonló hozzám és magasabb nálam.
Erika
55 éves
Érd

Káros szenvedélyektől mentes, átlagos de igényes nő vagyok. Egészségesen étkezem, a sport az életem része. Mottóm: "Ne a tökéletest keresd hanem aki mellett tökéletes tudsz lenni"
Angel20
27 éves
Érd

27 éves lány vagyok. Szabadidőmben olvasok, zenét hallgatok, angolul beszélgetek nyelvgyakorlás céljából. Komoly kapcsolatot keresek, nagyon fontos számomra a bizalom az őszinteség és a romantika.
Ági
53 éves
Érd

Ha létezik olyan, akit nekem szánt a sors - jönni fog. Ismerkedni szeretnék hagyományos értékrendet követő férfiakkal. Remélem van még olyan..
Mariann
30 éves
Érd

Sziasztok! Mariann vagyok, két gyönyörű kisfiú anyukája. Keresem a páromat akivel együtt tudok nevetni, aki szívesen sétál velem kézen fogva, és hozzám hasonlóan romantikus. Aki hiszi hogy van egy magasabb erő aki irányítja a sorsunkat és aki olyannak fogadd el amilyen vagyok.
Virág
42 éves
Érd

Szeretem a természetet. A megbízható embereket. Türelmes vagyok szeretem a humort. Sok mindenen àtsegített màr. Régimódi ,ami a pàrkapcsolatokat illeti. Hiszek a hűség erejében.


Párkereső urak

Társkereső urak Érd és környékéről:

László
63 éves
Érd

PozitÍvumok:intelligens,Tájékozott,empatikus,kultúrált,önzetlen,minden(zene,képzőművészet,irodalom...) szÍnvonalas dologra fogékony,megbÍzható,Őszinte,szeretni tudó... MegatÍvumok:alkalmanként türelmetlen,hirtelen haragú.Komolyabb jellemhibám nincs.
józsef
63 éves
Érd

Zsolti
31 éves
Érd

Aki szeretne megismerni, annak részletesen elmesélem az életem történetét :) Mást pedig nem untatnék feleslegesen.
Gabor
33 éves
Érd

Családcentrikus ember vagyok aki szeret törődni a szerettei el életvidám vagyok szeretem a kirándulást és az utazgatast
István
57 éves
Érd

alapvetően vidám természetű vagyok,szeretek kirándulni, olvasni,motorozni .stb Rendezett körülmények között élek és komoly kapcsolat reményében regisztráltam
Csaba
38 éves
Érd

Messziről jött ember azt mond amit akar... ... ☺Ismerjük meg egymást közelebbről bármi kialakulhat!! 😃
Dávid
25 éves
Érd

Szia! Hagyományos értékrenddel rendelkező pozitív embernek tartom magam! Szeretem a természetjárást és az éjszakába nyúló hosszú beszélgetéseket!
Bsalex
38 éves
Érd

Ismerj meg és utána ítélkezz!Komoly kapcsolatot keresek!Káros szenvedélyektől mentes Érdi egyedülálló pasi vagyok!
László
48 éves
Érd

Nem keresek senkit - a legjobb dolgokra úgyis véletlenül találunk. Ám ha társra, barátra találnék egy korban hozzám illő, vékony, csinos hölgy személyében, akivel minden tekintetben jól megértjük egymást, az teljesebbé tehetné mindkettőnk életét.
István
30 éves
Érd

Szia! Szeretem az életet és egy olyan embert keresek magam mellé, aki ugyan így gondolkodik. Ha az élet úgy hozza akkor tudok komoly lenni,de ha nem hozza szükségét a sors, képes vagyok egy vidám gyermekké válni... Szeretek jókat beszélgetni,természetet járni és menni,menni... A többit majd ...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/erd
Nyomtatás dátuma: 2018-02-24 22:58:50