Társkereső Etyek

jegyezz meg

Társkeresés Etyeken (Fejér)

Etyeki párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 126 társkereső tag vár rád Etyek és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Etyek egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Etyek és környékéről:

Ildi
68 éves
Etyek

Szeretek másokon segíteni, de vágyom mások jóindulatára is és emberek között érzem jól magam. Mesterségem szerint muzsikus vagyok.
Gyöngyi
46 éves
Etyek

Kulturális programokat kedvelő, mosolygós közgazdász hölgy ezúton keresi hozzáillő férfitársát, akivel jó összebújni, aki romantikus, aki magas értelmi és érzelmi intelligenciával bír.
Abigél
48 éves
Biatorbágy

Szerencsés vagyok, mert tudom értékelni a pozitív dolgokat. Szerencsés vagyok, mert klassz gyermekeim vannak. Szerencsés vagyok, mert azzal foglalkozom nap mint nap, amit nagyon szeretek. Szerencsés leszek, ha találok valakit, aki néha beszélget velem egy hatalmasat, aki elkísér színházba,...
Regina
32 éves
Biatorbágy

Sziasztok. 33 éves, pest megyei nő vagyok. Szeretek kirandulni, kerteszkedni, beszelgetni, ismerkedni. Komoly szándékú, de megis humoros, kedves ferfit keresek, akivel tenyleg lehetnek hosszu tavú terveim. Nem kalandra vágyom, hanem egy igazi társra, akivel élvezzuk az életet es ha gond van...
Ditta
51 éves
Biatorbágy

Malacka: -Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? Micimackó: -Azt nem betűzik, azt érzik. Nem levelezőtársat keresek, személyes találkozás híve vagyok.
Ági
50 éves
Biatorbágy

Keresem azt az intelligens, humoros, új dolgok felfedezésére nyitott férfit, akivel megoszthatnám az élet apró örömeit. Utazás, túrázás, kultúra (színház, koncert, filmek), gasztronómia stb.
Eszti
50 éves
Biatorbágy

Keresem társamat, akivel átbeszélgethetjük és nevethetjük a szürke hétköznapokat! Szeretek kirándulni, szeretem a jó filmeket, a finom ételeket, a jó társaságot!
Kata
44 éves
Biatorbágy

Kedves Idegen! Egy szeretetre éhes és szeretni vágyó, kos-sárkány-tűz jegyű, naív de gyanakvó, őszinte de diszkrét, barátságos de tartózkodó, konzervatív de érdeklődő, nem öreg de nem is fiatal, tapasztalt de tudásra éhes, gyermektelen de már nem hajadon nőszemély vagyok.
Mariann
62 éves
Biatorbágy

Milyen vagyok? Nem depis, nem morcos, kedvelem a hagyományos értékrendet, a művészetet, a sportot, és a humort. Kezdetben kölcsönösen nagy ígéretek nélkül, de komoly kapcsolatot keresek. Fontos az őszinteség, az összhang. Légy magasabb nálam, hogy "felnézhessek" Rád!
Nikoletta
41 éves
Biatorbágy

Én őszinte ember vagyok! Elvárom mások őszinteségét is! Amúgy általában vidám természetű és kedves lány vagyok.


Párkereső urak

Társkereső urak Etyek és környékéről:

Robi
41 éves
Etyek

Most ide én is írjam, hogy most ide mit is írjak magamról? Ismerj meg és döntsd el Te, hogy milyen ember vagyok! Szeretem a természetet, szeretek túrázni (árkon-bokron), szeretek néha belekocsikázni a naplementébe, rajongok a régészetért, van két pimasz kamasz gyerkőcöm.
Kristóf
33 éves
Etyek

Szabadidőmet igyekszem minél tartalmasabban eltölteni, de időnként azért jól tud esni az esti televízió előtti semmittevés Naponta edzek saját testsúllyal, heti kétszer kempóra járok, egyszer pedig úszni megyek. Társaságban szeretek aktív programokban (túrázás, biciklizés,...) is részt venni. ...
István
63 éves
Etyek

Ez a rész valóban nehéz. Megadni számokat, méreteket egyszerű, de megmutatni valamit a bensőnkből, az érzelmeinkből, a gondolatainkból sokkal nehezebb. Én is csak olyan vagyok, mint mindenki más - kedves, okos, izgalmas, megértő, vidám, optimista... szóval más mint a többi fiú! A kérdés ki az, a...
Árpád
45 éves
Etyek

Sziasztok. Ez mindig sarkalatos pont. Itt kidomborithatnám a jó tulajdonságaimat, de talán rosszul értékelem magam. Külső szemlélő talán jobban lát. Annak aki időt energiát szán rá hogy megismerjen, nyitott könyv vagyok. Mind ezért vagyunk itt.
Attila
34 éves
Etyek

Keresem hozzám illő társam komoly kapcsolat céljából.Kalandorok kíméljenek. Őszinte embernek tartom magam!
Gyula
38 éves
Etyek

Ha rámtalálsz lélekben akkor tudod mit szeretnék. Nem akarok közhelyeket ide írni de számomra a bizalom és hűség a nyerő.
Ricardo78
42 éves
Etyek

Csak egy mondat! Bár teljesen személytelennek, üresnek és a mai világba pont beleillőnek tartom ezt az ismerkedési formát, ahol a szimpátia legtöbbször egy fotón múlik és az emberek személyes varázsa kiiktatásra kényszerült ezen ismerkedési forma sajátossága miatt, mégis megpróbálkozunk vele, me...
Laci
36 éves
Etyek

Krisztián
45 éves
Etyek

Szia! Krisztiánnak hívnak 41 éves vagyok Etyeken lakom van egy 12 éves lányom aki velem él,komoly kapcsolat reményében keresem párom ha többet szeretnél megtudni írj
Jani
35 éves
Etyek

Elváló félben vagyok,és egyben hétvégi apuka is. Csak komoly kapcsolatot szeretnék hitegetni senkit sem fogok. Nyitott vagyok új kapcsolatra aki komoly szándék vezérel ő keressen csak fel.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

Mát több éve tagja voltam a társkereső oldalnak, nagyon sok potenciális jelölttel találkoztam,de sajnos minden férfiban találtam valamit, ami nem tetszett, ezt a belső tulajdonságokra értem.

tovább


társkereső sikertörténet

Sosem gondoltam volna hogy egy nap én is a sikersztorimat gépelhetem, amikor még másokét olvasgattam, miután frissen regisztráltan, 2015 április végén. Egy hosszú (majdnem 7 év) és megfáradt kapcsolaton voltam túl és mint életem során jópárszor, újra egy társkeresőn kötöttem ki, lévén minden ellenpr...

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/etyek
Nyomtatás dátuma: 2020-05-30 16:18:27