Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 707 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Marika
53 éves
Székesfehérvár

"Arra van szükségem, hogy szükség legyen rám, arra vágyom, hogy vágyjanak rám. Arra törekszem, hogy belopjam magamat oda, ahol a másik szívét sejtem." (Ronald David Laing) "Félhetsz a változástól, és dönthetsz úgy, hogy mégsem lépsz, mégsem mersz, mert túl kockázatos, túl...
Erzsébet
57 éves
Székesfehérvár

Vidám természetű,fiatalos megjelenésű nő vagyok. Nagyon szeretem a természetet és a konyhaművészetet.
Zsuzsa
50 éves
Székesfehérvár

Életvidám, optimista, aktív életet élő, aki fogékony az újra. Nem baj, ha vannak dolgok, amikben különbözünk,- ez inspiráló is lehet és színezheti a kapcsolatot.
Éva
66 éves
Székesfehérvár

Sziasztok! Szeretnék megismerkedni egy kedves, rendes, jóravaló, dolgos férfival. Fiatalos és életvidám nő vagyok.
ildo
41 éves
Székesfehérvár

Semmi mű nincs rajtam.Kedves,zárkózott,szolíd önbizalomhiányban szenvedő lány vagyok.szeretek kirándulni,színházba, moziba járni. Lehet,hogy sablonszöveg, de ilyen vagyok./Nem valami csábító bemutatkozó,igaz?/Dehát az emberek különbözőek.
Etelka
62 éves
Székesfehérvár

Rendezett körülmények között élek.Szeretek sütni,főzni, kertészkedni,olvasni.zenét hallgatni, jó nagyokat sétálni és gyönyörködni a természetben.Önmagamra és környezetemre igényes vagyok.Ezúton keresem,fiatalos, életvidám, káros szenvedélyektől mentes, megbízható,őszinte társam.
Edit
54 éves
Székesfehérvár

Őszinte kapcsolatot keresek. Korban hozzám illő férfi személyében.
Andrea
47 éves
Székesfehérvár

Magamról! Majd ha megismersz saját magad alkoss véleményt. De ahhoz sokat kell -beszélgetnünk. Szeretnék boldog lenni, szeretnék szeretni és szeretve lenni, Egy vagy inkább A Férfi által. Ha csak kis kalandot keresel, inkább lapozz tovább!
Zsuzsi
58 éves
Székesfehérvár

:-) Keresek valakit, akivel tartalmasan eltölthetem a szabadidőmet: színházba, moziba mehetek vele, kirándulhatunk, kerékpározhatunk...,aztán majd meglátjuk! :-)
Renáta
31 éves
Székesfehérvár

Kedves Olvasó! Nálam a férfi ott kezdődik aki meglátja a munkát és nem csak foci-sör kombinációban képes gondolkodni. Határozott véleményem van mindenről és gyorsan hozok döntéseket. Nehezen bízom meg másokban ezért aki érdeklődést mutatna irányomba legyen hozzá kitartó. Nekem nem okoz...


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Róbert
52 éves
Székesfehérvár

Nincs tévém, de szeretek olvasni. Sportos életet élek: úszok, kocogok, biciklizem és gyakran kirándulok. Nyaranta szívesen kempingezek, telente egyszer-kétszer síelni is eljutok.
Józsi
58 éves
Székesfehérvár

Sziasztok! Szeretnék egy kedves,aranyos hölggyel megismerkedni, aki szereti az utazást, kirándulást és az állatokat. Ha felkeltettem az érdeklődésem kérlek írj.Üdv
László
28 éves
Székesfehérvár

A szerelem egyenlet két ismeretlennel. Ha én vagyok az Y, akkor remélem Te vagy az X, de azt se bánom, ha a nagy Ő :) A lényeg, hogy a = jel utáni végeredmény rajtunk múlik! :)
Tamás
32 éves
Székesfehérvár

Csendes, visszahúzódó srác vagyok. Talán ez az oka annak, hogy itt próbálok komoly kapcsolatot keresni. A számítástechnika, a politika, a kertészkedés, a háziállatokkal való foglalkozás a kedvenc időtöltésem közé tartozik ( kutya, macska), de szivesen olvasok főleg angol nyelven regényeket is....
Józsi
53 éves
Székesfehérvár

TÁRSAT keresek a testi, lelki, és szellemi teljesség megéléséhez! Nem szabadidő partnert, nem telefonos kapcsolatot, és nem lelki társat, hanem "All in"! Hús, vér NŐT keresek a hétköznapokhoz és az ünnepekhez! Én lendületesen élem az életem. Szeretek kirándulni, kerékpározni, utazni, s...
Csaba
55 éves
Székesfehérvár

A múlt emlék, a jövő titok, a jelen ajándék! Szomorúnak kéne lennem ,de nem vagyok mert nekem az számít aki velem van, nem az aki elhagyott:
Gyurci
37 éves
Székesfehérvár

Nem iszom,nem dohányzom nincs káros szenvedélyem!Szeretek beszélgetni,sétálni,szeretem a természetet! ;)Nem vagyok előfizető az oldalon!
Péter
35 éves
Székesfehérvár

Szívem megbízható útmutatót nyújt, ha bízom benne. Segít nekem az együttérzés és a szeretet megtapasztalásában. A szív az érzelmi intelligencia székhelye.
Zoli
38 éves
Székesfehérvár

-----------------Természetet, jó zenét és filmeket szerető kedves ember keresi párját----------------.
Péter
42 éves
Székesfehérvár

Nehéz olyat írni, ami itt megállja a helyét! És remélhetőleg nem is e pár sor alapján fogod eldönteni, hogy meg akarsz-e ismerni. Könnyű lenne azt mondani: szép, okos, kedves, stb. vagyok...de minden viszonyítás kérdése. Kinek a pap, kinek a papné. Ismerj meg és Te döntsd el milyen vagyok! Azt a...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2018-10-19 02:07:40