Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 911 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Társkeresés Székesfehérváron

Székesfehérváron élsz és még nincs párod? Ne aggódj, hiszen az egykori Alba Regia, a Közép-Dunántúli régió központja Magyarország egyik legnagyobb városa. Ráadásul mivel Budapesthez, a Velencei-tóhoz és a Balatonhoz egyaránt közel fekszik, a fehérvári társkeresők meglehetősen jó helyzetben vannak. Hiszen ilyen szomszédsággal jóval nagyobb merítésből válogathatsz, mint ha csak a saját, százezer fős városodra kéne leszűkíteni a párkeresést, a fővárosba akár egy rapidrandira is könnyen felugorhatsz.
A kérdés persze, hogy ki mennyire hajlandó kimozdulni megszokott környezetéből. A tapasztalatok szerint sokkal több komoly kapcsolat születhetne minden társkereső alkalmazás segítségével, ha a távolságok terén megengedőbbek lennének a társkereső nők és társkereső férfiak egyaránt. Az ismerkedés jóval egyszerűbb lenne, ha nem mindenki csakis a helyi társkereső felhozatalból válogatna a beszélgetős oldalakon.
Az ingyenes társkereső regisztráció nem egy bonyolult dolog, csajok és pasik százezreinek sikerült már, és még az ideális jelöltre vonatkozó paramétereket sem nehéz kitölteni, mindegy, hogy keresztény társkeresés a cél, esetleg direkt elvált vagy özvegy társkeresők között nézelődnél, bármilyen korosztályban.
Fehérváriként azért is szerencsésnek érezheted magad, mert ha sikerül a mobilos társkeresőn egy szimpatikus jelöltet találnod, jobbnál jobb randi helyek közül válogathatsz a saját városodban.

A szerelem vára

Mi bizonyíthatná jobban a szerelmet, mint egy 40 éven át készülő, saját kezűleg épített vár? Bory Jenő székesfehérvári építészmérnök és szobrászművész a hitvesi szeretetnek állított emléket tündérmesei hangulatú, grandiózus művével - ma a Bory-vár kétségtelenül Fehérvár (ha nem az ország) legeslegromantikusabb látnivalója. Nem csak egyetlen randira alkalmas hely; fantasztikus atmoszférájával, tavasszal virágpompás kertjével állandó ábrándozásra csábít. Minden kis zugban, minden apró részletben újra és újra fel lehet fedezni valami újdonságot - az alkotó nem tervek alapján dolgozott, mindig az ihletét követte. Hét torony, harminc helyiség, kazamata és kilátótorony is van benne, a Százoszlopos udvarban összeszámolni is nehéz a szobrokat. A domborművek, mozaikok, üvegfestmények, falfülkék, kerti kutak és íves átjárók rengetege egy külön világ, ahol minden kődarabban érződik a szeretet. A vár egyébként a Guinness-rekordok könyvében is helyet kapott: ez a világ legnagyobb olyan építménye, amit egy ember egyedül, saját két kezével épített fel. Egy ilyen szerelmi zálogot nehéz felülmúlni, szóval randipartnereddel jobb az elején tisztázni, hogy a későbbiekben számíthat-e hasonló kaliberű ajándékra.

A szerelem ideje

Az idő drága és kár elvesztegetni - ezt az alapigazságot leginkább talán az ötven-hatvan feletti társkeresők veszik komolyan. Fehérváron két olyan hely is van, amely az idő múlására és szépségére egyszerre emlékeztet. A Kossuth udvaron lévő Óramúzeum talán nem mindenki szívét dobogtatja meg, ám a különleges, 24 órás beosztású számlapot viselő Órajáték mesés látványa és harangjátéka, na meg a mellette lévő félreeső kis zug viszont biztosan.

A pontos idő a városban 1960 óta a nevezetes Virágóra számlapján is követhető. Minden évben tavasztól őszig színpompás virágok tengere veszi körbe az Országzászló téren a földbe süllyesztett, hatalmas óramutatókat. A számlap mellett mindig a pontos dátum is látható virágokból kirakva - a kertészek ezen a részen emiatt minden nap újra átültetik a növényeket.

Királyi programok

Fejér megye székhelye a középkorban kizárólagos magyar koronázóváros volt, Mátyás király második feleségét, Aragóniai Beatrixet is itt koronázták királynővé - nem mellesleg hetedhét országra szóló királyi esküvő is javarészt itt zajlott. Ha épp a Királyi Napok összművészeti fesztivál zajlik, akkor nem is kérdés, hogy a belvárosban ide kell a randit megbeszélni, de a Fő utca az év többi napján is tökéletes kiindulópont; hangulatos kávézóival, változatos rendezvényeivel mindig kínál valami érdekes elfoglaltságot.
A köznyelvben Országalma - hivatalosan Fehérvári jog - nevű szobor, amely annak állít emléket, hogy Szent István szabad királyi várossá nyilvánította Székesfehérvárt, a Püspöki Palota és Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum között látható. Ugyanezen a téren áll a Városháza is, ahol a Szent Korona hiteles másolatát őrzik.

További kiváló randi helyek Székesfehérváron

A Hiemer-ház rendkívül különleges épületegyüttes a belvárosban, három középkori eredetű épület alkotja. Szépségén kívül két másik szempontból is fontos esetünkben: egyrészt remek randiprogramot kínál itt a messze földön híres Hetedhét Játékmúzeum, másrészt pedig ez az épület ad otthont a házasságkötő teremnek is, jó ha tudjátok...

A Palotavárosi Skanzen város a városban: a lakótelepek árnyékában a 18. század hangulatát őrző Rác utca épületei a hagyományos szerb-rác népi építészeti jellegzetesséket vonultatják fel. Az egykor kézműveseiről és iparosairól híres városrész hajdani életéről rengeteg érdekesség kiderül a Palotavárosi Emlékek kiállításon a 11-es számú házban, amelyben még az eredeti berendezés látható.

Sétálós időben az Öreghegy szélén álló Aranybulla Emlékmű és a hozzá vezető fasor ideális helyszín a romantikus hangulathoz akár este is, és ugyanez igaz a Palotavárosi tavak nyugodt partszakaszaira, a harangjátékos Rózsaligetre, a Csónakázó-tóra a kis szigettel és a Háromágú emlékmű környékére is.

Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Éva
56 éves
Székesfehérvár

Őszinte,barátságos ember vagyok..Szeretek,olvasni,moziba,színházba,természetbe járni..Keresem a társam,aki hasonló dolgokat szeret,és szeretetre vágyik..
Zsuzsa57
67 éves
Székesfehérvár

szeretnék még egyszer boldog lenni!sok mindent meg éltem,hosszú rögös út vezetett idáig,már csak nyugalmat szeretnék,életvidám mosolygós,talpra esett nő vagyok!nézegettem a Férfiak adatlapját,látom van aki el van szállva magátol,de van aki nagyon tetszik..vajon ő rám talál?szeretem a klasszikus...
Andi
50 éves
Székesfehérvár

Szia Szeretném ha végre rám találna a boldogság egy olyan ember személyében aki értékelni tudja a lelkemet és tisztel és megbecsül és nem csak természetesnek veszi hogy ott vagyok
Hilda
62 éves
Székesfehérvár

Özvegy ,molett,barnahaju nő vagyok,nagyon rossz egyedül .Olyan társat keresek akivel megtudnam osztani banatomat,örömömet és a meg hátralevő életem minden napjait szeretetben és békességben .
Erzsébet
59 éves
Székesfehérvár

Vidám természetű,fiatalos megjelenésű nő vagyok. Nagyon szeretem a természetet és a konyhaművészetet.
Judit
54 éves
Székesfehérvár

Székesfehérvár melletti kis faluban lakom és dolgozom. Isten igéjéhez ragaszkodva élem az életemet. Hívő társat keresek, egy kreatív, barkácsolni szerető ember személyében. Nem tudok sem írni, sem olvasni.
Dari
39 éves
Székesfehérvár

Bölcs, alapban inkább pozitív, de kritikus álmodozó vagyok -akinél többnyire az üléspont határozza meg az álláspontot.
Marika
54 éves
Székesfehérvár

"Arra van szükségem, hogy szükség legyen rám, arra vágyom, hogy vágyjanak rám. Arra törekszem, hogy belopjam magamat oda, ahol a másik szívét sejtem." (Ronald David Laing) "Félhetsz a változástól, és dönthetsz úgy, hogy mégsem lépsz, mégsem mersz, mert túl kockázatos, túl...
Marika
70 éves
Székesfehérvár

Független, rendezett körülmények között élek. Komoly, őszinte, megbízható beszélgetéshez, ismerkedéshez keresem a párom nem dohányzó, korban hozzámillő, független férfi személyében.
Andrea
59 éves
Székesfehérvár

Azért regisztráltam a fehérvári társkeresőn, mert bízom benne, hogy a nem nagy távolság esélyt ad jó, tartós kapcsolat kialakítására. Szeretném megosztani valakivel az életem. Csak olyan férfi ismertségét keresem aki szintén társra, és nem csak időtöltésre, testi kapcsolatra vágyik....


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Attila
25 éves
Székesfehérvár

Sziasztok! 25 éves , leérettségizett, önálló, egyedül élő, életvidám, mosolygós , empatikus, megértő, állatbarát, kedves srác, művészlélek vagyok. Kedvenc hobbijaim: -Túrázás, kirándulás -Sport: Bicikli, eddzés, (gyúrás) -Zenekészítés/hallgatás -Mémkészítés -E-sport: Játék , pc-n, (gam...
Sanci
58 éves
Székesfehérvár

Minden káros szenvedélytől mentes,vidám érzéki férfi vagyok Keresem őszinte hű párom egy életre! Mottóm: Csak annyit adj,amit tőlem kapsz,és ígérem a világ legboldogabb hölgye leszel! Bízz bennem!!!
Peti
38 éves
Székesfehérvár

Sziasztok! A nevem Peti. Független, erős és kitartó pasi vagyok. Olyan emberekkel szeretnék megismerkedni, akik őszinték, akikkel lehet kommunikálni, és akik nem játsszák el az "ismerkedés" elején, mennyire érdeklődőek, majd később egyszerűen eltűnnek. Kommunikatív, néha sokat dumál...
Dior
43 éves
Székesfehérvár

Szabolcs
42 éves
Székesfehérvár

Sziasztok. A nevem Szabolcs és székesfehérváron lakom. Szívesen ismerkednék lányokkal. Bár, egy kicsit idegen tőlem ez a neten való keresgélés (eddig sosem próbáltam), de ha szimpatikus vagy és megismerjük egymást,akkor még az is lehet, hogy itt találom meg a páromat.
Attila
35 éves
Székesfehérvár

Szia! Ismerkedés és randizás céljából vagyok itt. Székesfehérváron élek és itt is dolgozom. Szeretek sportolni, a szabadban lenni és kirándulni. Komoly kapcsolatot keresek.
Attimoto
43 éves
Székesfehérvár

Üdvözöllek Kedves Látogató! Szeretnék olyan Hölggyel megismerkedni, aki nem földhözragadt, nem tekintget a múltba, és van elképzelése mit is szeretne elérni a jövőben! Ja! És megtiszteli annyival a levél íróját hogy ha normálisan megszólítják, ha elutasítóan is, de válaszol!!! Akkor ismerkedjünk!
András
79 éves
Székesfehérvár

szeretek kirándulni utazni túrázni szórakozni táncolni zenét hallgatni fúvosokat is kerékpározni mozi és színház látogatás sportesemények kiállítások fürdőket is kedvelem.Olyan társat keresek aki a leirtakal részben tud azonosulni.
Norbert
45 éves
Székesfehérvár

Bence
27 éves
Székesfehérvár

Mivel nem sok időm és alkalmam volt mostanában eljárni ismerkedni, illetve a lehetőségek is korlátozottak, elhatároztam megpróbálkozok az online társkereséssel és adok egy esélyt neki. Az életemből márcsak egy boldog és kiegyensúlyozott kapcsolat hiányzik.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2020-08-05 00:28:44