Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 782 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Társkeresés Székesfehérváron

Székesfehérváron élsz és még nincs párod? Ne aggódj, hiszen az egykori Alba Regia, a Közép-Dunántúli régió központja Magyarország egyik legnagyobb városa. Ráadásul mivel Budapesthez, a Velencei-tóhoz és a Balatonhoz egyaránt közel fekszik, a fehérvári társkeresők meglehetősen jó helyzetben vannak. Hiszen ilyen szomszédsággal jóval nagyobb merítésből válogathatsz, mint ha csak a saját, százezer fős városodra kéne leszűkíteni a párkeresést, a fővárosba akár egy rapidrandira is könnyen felugorhatsz.
A kérdés persze, hogy ki mennyire hajlandó kimozdulni megszokott környezetéből. A tapasztalatok szerint sokkal több komoly kapcsolat születhetne minden társkereső alkalmazás segítségével, ha a távolságok terén megengedőbbek lennének a társkereső nők és társkereső férfiak egyaránt. Az ismerkedés jóval egyszerűbb lenne, ha nem mindenki csakis a helyi társkereső felhozatalból válogatna a beszélgetős oldalakon.
Az ingyenes társkereső regisztráció nem egy bonyolult dolog, csajok és pasik százezreinek sikerült már, és még az ideális jelöltre vonatkozó paramétereket sem nehéz kitölteni, mindegy, hogy keresztény társkeresés a cél, esetleg direkt elvált vagy özvegy társkeresők között nézelődnél, bármilyen korosztályban.
Fehérváriként azért is szerencsésnek érezheted magad, mert ha sikerül a mobilos társkeresőn egy szimpatikus jelöltet találnod, jobbnál jobb randi helyek közül válogathatsz a saját városodban.

A szerelem vára

Mi bizonyíthatná jobban a szerelmet, mint egy 40 éven át készülő, saját kezűleg épített vár? Bory Jenő székesfehérvári építészmérnök és szobrászművész a hitvesi szeretetnek állított emléket tündérmesei hangulatú, grandiózus művével - ma a Bory-vár kétségtelenül Fehérvár (ha nem az ország) legeslegromantikusabb látnivalója. Nem csak egyetlen randira alkalmas hely; fantasztikus atmoszférájával, tavasszal virágpompás kertjével állandó ábrándozásra csábít. Minden kis zugban, minden apró részletben újra és újra fel lehet fedezni valami újdonságot - az alkotó nem tervek alapján dolgozott, mindig az ihletét követte. Hét torony, harminc helyiség, kazamata és kilátótorony is van benne, a Százoszlopos udvarban összeszámolni is nehéz a szobrokat. A domborművek, mozaikok, üvegfestmények, falfülkék, kerti kutak és íves átjárók rengetege egy külön világ, ahol minden kődarabban érződik a szeretet. A vár egyébként a Guinness-rekordok könyvében is helyet kapott: ez a világ legnagyobb olyan építménye, amit egy ember egyedül, saját két kezével épített fel. Egy ilyen szerelmi zálogot nehéz felülmúlni, szóval randipartnereddel jobb az elején tisztázni, hogy a későbbiekben számíthat-e hasonló kaliberű ajándékra.

A szerelem ideje

Az idő drága és kár elvesztegetni - ezt az alapigazságot leginkább talán az ötven-hatvan feletti társkeresők veszik komolyan. Fehérváron két olyan hely is van, amely az idő múlására és szépségére egyszerre emlékeztet. A Kossuth udvaron lévő Óramúzeum talán nem mindenki szívét dobogtatja meg, ám a különleges, 24 órás beosztású számlapot viselő Órajáték mesés látványa és harangjátéka, na meg a mellette lévő félreeső kis zug viszont biztosan.

A pontos idő a városban 1960 óta a nevezetes Virágóra számlapján is követhető. Minden évben tavasztól őszig színpompás virágok tengere veszi körbe az Országzászló téren a földbe süllyesztett, hatalmas óramutatókat. A számlap mellett mindig a pontos dátum is látható virágokból kirakva - a kertészek ezen a részen emiatt minden nap újra átültetik a növényeket.

Királyi programok

Fejér megye székhelye a középkorban kizárólagos magyar koronázóváros volt, Mátyás király második feleségét, Aragóniai Beatrixet is itt koronázták királynővé - nem mellesleg hetedhét országra szóló királyi esküvő is javarészt itt zajlott. Ha épp a Királyi Napok összművészeti fesztivál zajlik, akkor nem is kérdés, hogy a belvárosban ide kell a randit megbeszélni, de a Fő utca az év többi napján is tökéletes kiindulópont; hangulatos kávézóival, változatos rendezvényeivel mindig kínál valami érdekes elfoglaltságot.
A köznyelvben Országalma - hivatalosan Fehérvári jog - nevű szobor, amely annak állít emléket, hogy Szent István szabad királyi várossá nyilvánította Székesfehérvárt, a Püspöki Palota és Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum között látható. Ugyanezen a téren áll a Városháza is, ahol a Szent Korona hiteles másolatát őrzik.

További kiváló randi helyek Székesfehérváron

A Hiemer-ház rendkívül különleges épületegyüttes a belvárosban, három középkori eredetű épület alkotja. Szépségén kívül két másik szempontból is fontos esetünkben: egyrészt remek randiprogramot kínál itt a messze földön híres Hetedhét Játékmúzeum, másrészt pedig ez az épület ad otthont a házasságkötő teremnek is, jó ha tudjátok...

A Palotavárosi Skanzen város a városban: a lakótelepek árnyékában a 18. század hangulatát őrző Rác utca épületei a hagyományos szerb-rác népi építészeti jellegzetesséket vonultatják fel. Az egykor kézműveseiről és iparosairól híres városrész hajdani életéről rengeteg érdekesség kiderül a Palotavárosi Emlékek kiállításon a 11-es számú házban, amelyben még az eredeti berendezés látható.

Sétálós időben az Öreghegy szélén álló Aranybulla Emlékmű és a hozzá vezető fasor ideális helyszín a romantikus hangulathoz akár este is, és ugyanez igaz a Palotavárosi tavak nyugodt partszakaszaira, a harangjátékos Rózsaligetre, a Csónakázó-tóra a kis szigettel és a Háromágú emlékmű környékére is.

Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Teca
58 éves
Székesfehérvár

Nem vagyok előfizető,így nem látom kinek tetszem,ki kedvel !Légyszives írjál !Köszönöm !! Vidám alap természetű, komoly gondolkozású,romantikus,érzelgős,szenvedélyes,megbízható,őszinte,céltudatos, társaságkedvelő hölgy vagyok. Hasonló adottságú 48-58 éves,független férfit keresek,a szabadidőnk...
Eszter
32 éves
Székesfehérvár

Szeretem a természetet és a zenét. Szeretem a színházat és a kávézók hangulatát. Szeretek játszani, gyerekekkel időt tölteni, kacagni és komoly lenni. Szeretek beszélgetni, (meg)hallgatni és csendben lenni. Jól ismerem önmagam, és törekszem a fejlődésre.
Marika
53 éves
Székesfehérvár

"Arra van szükségem, hogy szükség legyen rám, arra vágyom, hogy vágyjanak rám. Arra törekszem, hogy belopjam magamat oda, ahol a másik szívét sejtem." (Ronald David Laing) "Félhetsz a változástól, és dönthetsz úgy, hogy mégsem lépsz, mégsem mersz, mert túl kockázatos, túl...
Zsuzsa
34 éves
Székesfehérvár

Valószínűleg nem vagyok tökéletes, cserébe én sem várom, hogy az legyél. Őszinte, bizalmon és örömön alapuló tartós kapcsolatra keresek melegszívű társat. Szeretem a tartalmas beszélgetéseket, túrázást, utazást.
Éva
66 éves
Székesfehérvár

Sziasztok! Szeretnék megismerkedni egy kedves, rendes, jóravaló, dolgos férfival. Fiatalos és életvidám nő vagyok.
Évi
37 éves
Székesfehérvár

Normális, átlagos nőként normális, átlagos férfit keresek. Társat a hétköznapokra és az ünnepnapokra is. :-D Nem bánom, ha úgy nézel ki, mint Brad Pitt :-D
Ildi
49 éves
Székesfehérvár

Szeretnék megismerkedni valakivel, aki vidámmá tesz. Már akkor is mosolyogni szeretnék, ha csak rá gondolok. És remélem, ez kölcsönös lesz. Társat keresek, akivel őszintén lehet beszélgetni, aki érdeklődik, aki engem is érdekel. Partnert, akivel színházba járunk majd, együtt biciklizünk...
Nóra
34 éves
Székesfehérvár

Vidám, nyitott személyiségű vagyok, aki szabadidejét aktívan tölti. Szeretek túrázni, kirándulni, biciklizni, színházba, koncertekre járni.
Mici
48 éves
Székesfehérvár

Intimitás, szenvedély, barátság sok humorral fűszerezve- ezt keresem. Egy kicsit érzékeny, egy kicsit pimasz vagyok. Komoly kapcsolatot keresők előnyben:-)!
Ircsi
39 éves
Székesfehérvár

komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra!Van egy 6 éves kislányom akit egyedül nevelek,szeretnék hosszú távú komoly kapcsolatot olyan társat keresek aki család centrikus aki elfogad minket és akinek fontosak vagyunk!!!NEM KALANDOT KERESEK!!!


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Attila
46 éves
Székesfehérvár

Szia, Attila vagyok! Azt hiszem a mai világhoz kicsit túl romantikus vagyok, de bízom benne hogy, megtalálom azt a hölgyet aki szereti az érzelmei kimutatására alkalmas férfit. Szeretek beszélgetni, sétálni, moziba, szinházba járni. Szeretnék sokmindent megélni a párommal!
Szilárd
30 éves
Székesfehérvár

Sziasztok, Szilárd vagyok Székesfehérvárról és Zalalövőről. Széles érdeklődési körrel rendelkezek, de a kedvenc tevékenységeim közül néhány: túrázás/séta, fotózás, filmnézés, beszélgetés. Néha sokat beszélek, de tudok csendben is lenni. A konstruktív csendhez viszont azért kell némi társism...
sergio
61 éves
Székesfehérvár

Az élet nem habostorta, esetleg egy darab győri keksz.Én azokat az embereket kedvelem akik nyíltak és őszinték, adnak magukra külsőleg és belsőleg is.Tudnak szerények lenni, de mindig a habostortára hajtanak.
Paul
49 éves
Székesfehérvár

Szia! Paul vagyok. 47 éves férfi, lakhelyem Budapest. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
Jani
32 éves
Székesfehérvár

Szabad időmben sokat motorozok és túrázok, mindig elfoglalom magam valamivel. Van egy Német Juhász kutyusom , vele szoktam kirándulni. Hetente többször edzek , munka előtt vagy után. Sok-sok mindent szeretek, megbecsülöm az élet apró örömeit. Ha otthon vagyok , akkor a konyhában főzök-sütök. Prób...
Norbert
44 éves
Székesfehérvár

Egyedülálló egyedül élő, nem elvált, gyermektelen. A nagy lábon élő, folyamatosan szórakozó szinglit nem rólam mintázták.
Laci
47 éves
Székesfehérvár

Keresem azt aki hozzám illik és akivel a lelkünk is együtt szárnyalhat. A találkozásban és az első benyomásban hisze. Ha akkor bármi pozitív érzés megjelenik bennem már érdemesnek tartom hogy többet megtudjak rólad!
Zsolt
50 éves
Székesfehérvár

A szavak csak szavak, a tettek beszédesebbek. Sokra tartom az őszinteséget. Az első találkozásnál kiderül, lesz-e folytatás..
Laci
54 éves
Székesfehérvár

Köszöntelek Kedves Ismeretlen! Azt a kedves, intelligens nőt keresem aki képes értékelni és viszonozni azt a szeretet, tiszteletet, megbecsülést amit tőlem kaphat. Ha szeretnél jobban megismerni kérlek bátran kezdeményezz mert nem biztos, hogy én rád találok.
Péter
61 éves
SzékesfehérvárSikertörténetek

társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2019-08-18 00:38:10