Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 880 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Társkeresés Székesfehérváron

Székesfehérváron élsz és még nincs párod? Ne aggódj, hiszen az egykori Alba Regia, a Közép-Dunántúli régió központja Magyarország egyik legnagyobb városa. Ráadásul mivel Budapesthez, a Velencei-tóhoz és a Balatonhoz egyaránt közel fekszik, a fehérvári társkeresők meglehetősen jó helyzetben vannak. Hiszen ilyen szomszédsággal jóval nagyobb merítésből válogathatsz, mint ha csak a saját, százezer fős városodra kéne leszűkíteni a párkeresést, a fővárosba akár egy rapidrandira is könnyen felugorhatsz.
A kérdés persze, hogy ki mennyire hajlandó kimozdulni megszokott környezetéből. A tapasztalatok szerint sokkal több komoly kapcsolat születhetne minden társkereső alkalmazás segítségével, ha a távolságok terén megengedőbbek lennének a társkereső nők és társkereső férfiak egyaránt. Az ismerkedés jóval egyszerűbb lenne, ha nem mindenki csakis a helyi társkereső felhozatalból válogatna a beszélgetős oldalakon.
Az ingyenes társkereső regisztráció nem egy bonyolult dolog, csajok és pasik százezreinek sikerült már, és még az ideális jelöltre vonatkozó paramétereket sem nehéz kitölteni, mindegy, hogy keresztény társkeresés a cél, esetleg direkt elvált vagy özvegy társkeresők között nézelődnél, bármilyen korosztályban.
Fehérváriként azért is szerencsésnek érezheted magad, mert ha sikerül a mobilos társkeresőn egy szimpatikus jelöltet találnod, jobbnál jobb randi helyek közül válogathatsz a saját városodban.

A szerelem vára

Mi bizonyíthatná jobban a szerelmet, mint egy 40 éven át készülő, saját kezűleg épített vár? Bory Jenő székesfehérvári építészmérnök és szobrászművész a hitvesi szeretetnek állított emléket tündérmesei hangulatú, grandiózus művével - ma a Bory-vár kétségtelenül Fehérvár (ha nem az ország) legeslegromantikusabb látnivalója. Nem csak egyetlen randira alkalmas hely; fantasztikus atmoszférájával, tavasszal virágpompás kertjével állandó ábrándozásra csábít. Minden kis zugban, minden apró részletben újra és újra fel lehet fedezni valami újdonságot - az alkotó nem tervek alapján dolgozott, mindig az ihletét követte. Hét torony, harminc helyiség, kazamata és kilátótorony is van benne, a Százoszlopos udvarban összeszámolni is nehéz a szobrokat. A domborművek, mozaikok, üvegfestmények, falfülkék, kerti kutak és íves átjárók rengetege egy külön világ, ahol minden kődarabban érződik a szeretet. A vár egyébként a Guinness-rekordok könyvében is helyet kapott: ez a világ legnagyobb olyan építménye, amit egy ember egyedül, saját két kezével épített fel. Egy ilyen szerelmi zálogot nehéz felülmúlni, szóval randipartnereddel jobb az elején tisztázni, hogy a későbbiekben számíthat-e hasonló kaliberű ajándékra.

A szerelem ideje

Az idő drága és kár elvesztegetni - ezt az alapigazságot leginkább talán az ötven-hatvan feletti társkeresők veszik komolyan. Fehérváron két olyan hely is van, amely az idő múlására és szépségére egyszerre emlékeztet. A Kossuth udvaron lévő Óramúzeum talán nem mindenki szívét dobogtatja meg, ám a különleges, 24 órás beosztású számlapot viselő Órajáték mesés látványa és harangjátéka, na meg a mellette lévő félreeső kis zug viszont biztosan.

A pontos idő a városban 1960 óta a nevezetes Virágóra számlapján is követhető. Minden évben tavasztól őszig színpompás virágok tengere veszi körbe az Országzászló téren a földbe süllyesztett, hatalmas óramutatókat. A számlap mellett mindig a pontos dátum is látható virágokból kirakva - a kertészek ezen a részen emiatt minden nap újra átültetik a növényeket.

Királyi programok

Fejér megye székhelye a középkorban kizárólagos magyar koronázóváros volt, Mátyás király második feleségét, Aragóniai Beatrixet is itt koronázták királynővé - nem mellesleg hetedhét országra szóló királyi esküvő is javarészt itt zajlott. Ha épp a Királyi Napok összművészeti fesztivál zajlik, akkor nem is kérdés, hogy a belvárosban ide kell a randit megbeszélni, de a Fő utca az év többi napján is tökéletes kiindulópont; hangulatos kávézóival, változatos rendezvényeivel mindig kínál valami érdekes elfoglaltságot.
A köznyelvben Országalma - hivatalosan Fehérvári jog - nevű szobor, amely annak állít emléket, hogy Szent István szabad királyi várossá nyilvánította Székesfehérvárt, a Püspöki Palota és Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum között látható. Ugyanezen a téren áll a Városháza is, ahol a Szent Korona hiteles másolatát őrzik.

További kiváló randi helyek Székesfehérváron

A Hiemer-ház rendkívül különleges épületegyüttes a belvárosban, három középkori eredetű épület alkotja. Szépségén kívül két másik szempontból is fontos esetünkben: egyrészt remek randiprogramot kínál itt a messze földön híres Hetedhét Játékmúzeum, másrészt pedig ez az épület ad otthont a házasságkötő teremnek is, jó ha tudjátok...

A Palotavárosi Skanzen város a városban: a lakótelepek árnyékában a 18. század hangulatát őrző Rác utca épületei a hagyományos szerb-rác népi építészeti jellegzetesséket vonultatják fel. Az egykor kézműveseiről és iparosairól híres városrész hajdani életéről rengeteg érdekesség kiderül a Palotavárosi Emlékek kiállításon a 11-es számú házban, amelyben még az eredeti berendezés látható.

Sétálós időben az Öreghegy szélén álló Aranybulla Emlékmű és a hozzá vezető fasor ideális helyszín a romantikus hangulathoz akár este is, és ugyanez igaz a Palotavárosi tavak nyugodt partszakaszaira, a harangjátékos Rózsaligetre, a Csónakázó-tóra a kis szigettel és a Háromágú emlékmű környékére is.

Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Ildi
49 éves
Székesfehérvár

Vidám, komoly, őszinte, érdeklődő, jó beszélgetőtárs, megfontolt, (a barátaim véleménye szerint) kedves nő vagyok. Az életem és a dolgaim rendben vannak, de keresek egy társat, aki örömmel megosztaná velem a hétköznapokat, aki eljönne velem színházba vagy bicajozni vagy wellnessbe lazulni,...
Éva
52 éves
Székesfehérvár

Keresek Valaki! Aki megszépíti napjaima, és csak annyit mond amikor hazaérek, gyere, mesélj, milyen napod volt? Átölel, és csak az enyém!
Beáta
50 éves
Székesfehérvár

Kicsit őrültnek lenni, vidáman élni, néha csak kertben lenni, néha együtt főzni, és nagyon, nagyon szeretni.. néha nagyon lazán lenni, néha sétálni együtt,vagy úszni,néha táncolni,..de ha lehet, szellemi magasságokat megélni.. Mert az élet több mint egy sima élet ,nem csak munka és vacsora..
Erzsébet
63 éves
Székesfehérvár

Egyszerű lány vagyok a sok közül, aki szereti a vidámságot, természetet, vìzpartot, együtt töltött pillanatok varázsát. Bátran írj válaszolok, hajrá Fiúk!
Hilda
62 éves
Székesfehérvár

Özvegy ,molett,barnahaju nő vagyok,nagyon rossz egyedül .Olyan társat keresek akivel megtudnam osztani banatomat,örömömet és a meg hátralevő életem minden napjait szeretetben és békességben .
Edit
56 éves
Székesfehérvár

55éves elvált nö vagyok! Társat keresek a saját korosztályomból! Szeretek kirándulni,sétálni!üdv. Ediit
Edina
44 éves
Székesfehérvár

"A kérdés, hogy elhiszed-e, hogy lehet másképp, hogy van benned annyi erő, hogy eljuss oda, ahol az életed megváltozik. (...)"
RIA
67 éves
Székesfehérvár

-nehéz önmagunkról írni...tudok jó és rossz is lenni, mint mindenki más- -nem szeretem az öntelt, képmutató, hazug embereket, inspirál, ha a másikban is látom a lelkesedést -szeretem a természetet, a széna,a tenger illatát, utazásokat,városlátogatásokat, ízlésemnek tetsző kultúrális...
Mária
67 éves
Székesfehérvár

Szeretem magam körül a terveket szövögető, tevékeny embereket. Mindenkinek sok szerencsét - minél előbb!
Ircsi
40 éves
Székesfehérvár

komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra!Van egy 6 éves kislányom akit egyedül nevelek,szeretnék hosszú távú komoly kapcsolatot olyan társat keresek aki család centrikus aki elfogad minket és akinek fontosak vagyunk!!!NEM KALANDOT KERESEK!!!


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

István
72 éves
Székesfehérvár

Szívesen megismernék egy hozzám illő hölgyet, aki magas, nem dohányzik és nem tart állatot lakásban.
István
34 éves
Székesfehérvár

Keresem az igazit boldog akarok lenni egy kapcsolat alapja az öszinteség várom leveled ha látsz bennem fantáziát
Csaba
56 éves
Székesfehérvár

A múlt emlék, a jövő titok, a jelen ajándék! Szomorúnak kéne lennem ,de nem vagyok mert nekem az számít aki velem van, nem az aki elhagyott:
Ákos
54 éves
Székesfehérvár

Annyira nem vagyok a szavak embere, de aki megnézi a profilomat, illetve elolvassa az adatlapomat, az már egy jó pár dolgot tudni fog rólam! Komoly, tartós, hosszútávú kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra! Annyit azért érdemes tudni, hogy én is mint mások... "Nem vagyok tökéletes,...
András
79 éves
Székesfehérvár

szeretek kirándulni utazni túrázni szórakozni táncolni zenét hallgatni fúvosokat is kerékpározni mozi és színház látogatás sportesemények kiállítások fürdőket is kedvelem.
Török István
42 éves
Székesfehérvár

Megbizható,őszinte társat keresek!
Erik
27 éves
Székesfehérvár

Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ide fogok regisztrálni. Két éve élek egyedól, szüleimtől függetlenül. Ha meg akarsz ismerni, akkor írj rám.
Tomi
45 éves
Székesfehérvár

Ismerj meg ha szeretnél egy normális komoly kapcsolatot. Szeretnék boldog lenni és boldoggá tenni. Szerintem rád fér egy kis boldogság
Zoltan
55 éves
Székesfehérvár

Egyszeru denagyonkedves es szeretheto eembervagyok.szeretekszeretni akimegerdemli motorozni akutyakat szeretekfozni beszelgetni a parommal furdohejekrejarni atermeszetbensetalni tevezni kozbenmeginni egy kavet.
TOMI
43 éves
Székesfehérvár

SZIA KEDVES IDEGEN.NEKEM AZ ARÁNYOSAN TELT ALACSONY HÖLGYEK TETTSZENEK.AZOK AZ IGAZI NŐIES NŐK,KEREK CSÍPőVEL.SÖTÉT HAJJAL AMI HA GÖNDÖR MÉG INKÁBB A ZSÁNEREM.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Olvasó! A címben szereplő kisfiú 2011 november végén született meg Budapesten egy szerelem gyümölcseként, ami bearanyozza az életem lassan 3 éve...

tovább


társkereső sikertörténet

A megismerkedésünk olyan történet, amit „utolsó esélyes"-nek lehet mondani; mind a ketten a nagybetűs „Társat” kerestük, egy olyan társat, akit szerethetünk, aki szeret és akivel kézen fogva haladhatunk az úton tovább. A kérdés kezdettől fogva ott motoszkált mindkettőnkben: létezik...

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2020-04-03 18:22:46