Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 773 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Éva
66 éves
Székesfehérvár

Sziasztok! Szeretnék megismerkedni egy kedves, rendes, jóravaló, dolgos férfival. Fiatalos és életvidám nő vagyok.
Annamari
73 éves
Székesfehérvár

Barátkozás.Elsősorban bármiről lehet beszélgetni, kellemesen időt tölteni az interneten. Fontos az inteligencia, és a tolerancia. Tolakodók és durva beszédüek kíméljenek.
Erzsébet
58 éves
Székesfehérvár

Vidám természetű,fiatalos megjelenésű nő vagyok. Nagyon szeretem a természetet és a konyhaművészetet.
Mesi
34 éves
Székesfehérvár

Komoly, hosszútávú kapcsolatot keresek, egy hozzám elég magas (min 180 cm), intelligens, gyermektelen, lehetőleg helybeli normális értékrendű (32-39 éves) férfi személyében.
Emília
61 éves
Székesfehérvár

Azért vagyok itt, mint bárki más. Nézelődöm, próbálok ismerkedni. Nehéz feladat, főleg ebben a korban. Fogalmam sincs van-e olyan férfi, aki ezen az oldalon komolyan gondolja a társkeresést. Még adok egy utolsó lehetőséget magamnak... A fotóm kb. három hete készült, nem 15 éve...
Zsuzsi
59 éves
Székesfehérvár

:-) Keresek valakit, akivel tartalmasan eltölthetem a szabadidőmet: színházba, moziba mehetek vele, kirándulhatunk, kerékpározhatunk...,aztán majd meglátjuk! :-)
Etelka
63 éves
Székesfehérvár

Rendezett körülmények között élek.Szeretek sütni,főzni, kertészkedni,olvasni.zenét hallgatni, jó nagyokat sétálni és gyönyörködni a természetben.Önmagamra és környezetemre igényes vagyok.Ezúton keresem,fiatalos, életvidám, káros szenvedélyektől mentes, megbízható,őszinte társam.
Judit
51 éves
Székesfehérvár

Kedves Társkereső! :-) Párom keresem szabadidő kellemes eltöltéséhez (pl. színház, koncert, kirándulás)
Ildi
48 éves
Székesfehérvár

Szeretnék megismerkedni valakivel, aki vidámmá tesz. Már akkor is mosolyogni szeretnék, ha csak rá gondolok. És remélem, ez kölcsönös lesz. Társat keresek, akivel őszintén lehet beszélgetni, aki érdeklődik, aki engem is érdekel. Partnert, akivel színházba járunk majd, együtt biciklizünk...
ildo
42 éves
Székesfehérvár

Semmi mű nincs rajtam.Kedves,zárkózott,szolíd önbizalomhiányban szenvedő lány vagyok.szeretek kirándulni,színházba, moziba járni. Lehet,hogy sablonszöveg, de ilyen vagyok./Nem valami csábító bemutatkozó,igaz?/Dehát az emberek különbözőek.


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Tamás
39 éves
Székesfehérvár

Gyűlölöm azt, aki telt kupa mellett, bort iszogatván, Háborut emleget és lélekölő viadalt. S kedvelem azt, aki bölcs és Aphrodité meg a Múzsák Szép adományairól zengve szeretni tanít.
Józsi
58 éves
Székesfehérvár

Sziasztok! Szeretnék egy kedves,aranyos hölggyel megismerkedni, aki szereti az utazást, kirándulást és az állatokat. Ha felkeltettem az érdeklődésem kérlek írj.Üdv
Laci
53 éves
Székesfehérvár

Köszöntelek Kedves Ismeretlen! Azt a kedves, intelligens nőt keresem aki képes értékelni és viszonozni azt a szeretet, tiszteletet, megbecsülést amit tőlem kaphat. Ha szeretnél jobban megismerni kérlek bátran kezdeményezz mert nem biztos, hogy én rád találok.
Zoli
48 éves
Székesfehérvár

Szeretek bicajozni , a természetben barangolni , úszni de megnézni egy jó filmet pihizni vagy csak úgy autózni stb ...
András
70 éves
Székesfehérvár

Szeretnék megismerkedni egy hasonló gondolkozású és életvitelű hőlgyel. Barlácsoló tipus vagyok,szeretem meglátogatni a történelmi jelentőségü helyeket,csak egyedűl nincs varázslata a látványnak. Főzök ,sütök mint egy vérbeli háziasszony. Szeretem a zenét,akár a komolyat is. Egy lelki társra vágy...
Attila
46 éves
Székesfehérvár

Szia, Attila vagyok! Azt hiszem a mai világhoz kicsit túl romantikus vagyok, de bízom benne hogy, megtalálom azt a hölgyet aki szereti az érzelmei kimutatására alkalmas férfit. Szeretek beszélgetni, sétálni, moziba, szinházba járni. Szeretnék sokmindent megélni a párommal!
Szabolcs
41 éves
Székesfehérvár

Tiszta lelkű lányt keresek. Futva, bringázva, túrázva, néha a hegyekben bőrig ázva. Arany János bölcs tanácsát megfogadva: ami derűs, élvezem, borúját meg szélesztem. Többnyire. :)
Péter
23 éves
Székesfehérvár

Remélem rá találok életem szerelmére akivel boldog lehetek életem végéig. Nincs semmi extra elvárásom, csak annyi hogy szeressen úgy mint én Őt😉
Attila
18 éves
Székesfehérvár

20 évnél idősebbek kerüljenek, komoly kapcsolatot szeretnék, az olyanok is kerüljenek akik havonta váltogatják a párukat.
Tibor
66 éves
Székesfehérvár

Kérésem korban hozzám illő társasat. Biztos egzisztenciával rendelkező nyugdíjas vagyok. Konyhában otthonosan mozgok. Ha felektettem érdeklôdésedet keress.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább


társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2019-06-17 06:40:46