Társkereső ingyen

jegyezz meg

Ingyen megismerhető társkeresők

A szolgáltatás megfelelő színvonalú fenntartása és a piacvezető új regisztrációk száma érdekében néhány extra VIP funkció havonta mindössze párszáz Forintért érhető el, de a VIP+ előfizetőkkel ingyenesen ismerkedhetsz, nekik bárki, bármikor, bármennyit írhat.

Néhány ingyen megismerhető társkeresőt láthatsz ezen az oldalon, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el adatlapodat!

Regisztrálj most, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!


Párkereső hölgyek

Ingyen megismerhető társkereső hölgyek:

Nóri
48 éves
Budapest

Hét éve élek Budapesten, vidéki "lány" vagyok. Felnőttkorú gyermekeim vannak. Szeretem az életem úgy ahogy van, de szívesen megosztanám valakivel a boldogságom.
Jutka
47 éves
Hajdúböszörmény

Sok mindent írhatnék itt, de messziről jött ember bármit mondhat... Írj rám, találkozunk és beszélgessünk... Komoly kapcsolatot keresek, egy vidám, vicces, okos Férfi személyében..
Aliz
30 éves
Budapest

Normális humoros családcentrikus termeszetszereto :) Utazas es sport a hobbym. Hasonló beallitottsagut kereerk aki onallo nem a szülőkkel el!
Rozi
60 éves
Balatonfüred

Vidám, mindíg jókedvü,kellemes, romantikus, nőies nő vagyok. Szeretek kirándulni, utazni... Szeretek szeretni és szeretve élni.
Zsuzsa
47 éves
Budapest

....akivel jó volt jégesőben azzal még jobb lesz napsütésben... Meglátjuk kinek milyen leszek...ismerkedjünk és ha egyeznek az elképzelések,még akár csoda is történhet..:) Azt,hogy Kit keresünk,akkor tudjuk meg,ha már megtaláltuk....:) Kommunikáció nélkül nincs emberi kapcsolat... Tisztelet n...
Edit
49 éves
Debrecen

Az érzelmek, úgy tűnik, lelkünk vízszerű jelenségei. Csodás tud lenni, amikor egy-egy szép, egyszerű emberi érzés áthullámzik rajtunk, és életre kelti belső tájainkat. Szükségünk van rá, hogy - akár kellemesek, akár kellemetlenek ezek az élmények - szabadon áramolhassanak bennünk, átöblítve, megt...
Éva
42 éves
Budapest

Életvidám társat keresek, nem egy befáradt önmagát sajnáló férfit. Legyen jó illatod, és szeress élni.
Judit
50 éves
Kaposvár

Rendezett körülmények között élő, független, fiatalos, ugyanakkor komoly, megbízható, őszinte, egyenes, figyelmes és érzelmes vagyok. Szeretek túrázni, biciklizni, a kevés szabadidőmből minél többet a szabadban, a friss levegőn tölteni. De szeretek olvasni, és szívesen nézek meg egy-egy jó filmet...
Orsolya
31 éves
Budapest

Szia! Kisgyermeknevelőként dolgozom egy bölcsődében. 184 cm magas vagyok. 32-38 év közötti, tisztességes, nálam magasabb, független budapesti férfival szívesen beszélgetek, ismerkedek komoly kapcsolat reményében. A találkozás híve vagyok. Amire vágyom és amit keresek: Sok nevetés, hosszú be...
Szilvia
44 éves
Nagyrécse

Helló Világ! Móka és kacagás. Mi más kellhet? Szeretem a jó zenét, imádok táncolni. A semmiről nem tudok csacsogni, szeretek valami felé haladni.


Párkereső urak

Ingyen megismerhető társkereső urak:

Zsolt
46 éves
Székesfehérvár

Barátot társat szeretnék találni akivel a szürke hétköznapok is izgalmasan telhetnek. Szeretek kirándulni felfedezni új dolgokat.
ZOLTÁN
51 éves
Gödöllő

Újból keresem, az igazit, ha egyáltalán, létezik a számomra Fiatal rokkant nyugdíjas, viszonylag frissen elválva tervekkel teli Mozgáskorlátozott vagyok a bal lábam nem tökéletes, a bal kezem nem működik önállóan közlekedem, autót is vezetek van egy 91-ben született lányom,aki az anyjával m...
Tamás
47 éves
Budapest

Sportot kedvelő örökmozgó kirándulós családcentrikus , komoly kapcsolatot keresô . A személyes találkozásban hiszek !
Árpi
30 éves
Érd

Milyen is vagyok? Igyekszem normális lenni, normális és hagyományos értékrenddel élni az életem. Dolgozom… de csak azért, hogy élhessek és nem fordítva! Általában nem ülök otthon, minden programra nyitott vagyok, beszélgetések, mozizások, kirándulások stb., de vannak fix elfoglalt...
Peti
26 éves
Szeged

Magányos mindennapjaimat szívesen megosztanám egy olyan lánnyal, aki értékeli a becsületességet, jómodort, szorgalmat és persze a humort is"
Lajos
35 éves
Komárom

Sziasztok! Ismerkedni regisztráltam és talán a páromat is megtalálom. Egyedülálló vagyok gyermekem nincs.
József
64 éves
Tatabánya

Kedves, mackós úr vagyok, szeretek sétálgatni, nézelődni, kirándulni, szeretem az állatokat, moziba is elcsalható vagyok. Többet majd személyesen..
Sándor
46 éves
Tiszaújváros

Sziasztok! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra,szeretném megtalálni a hozzám illő páromat.
István70
47 éves
Budapest

Sziasztok kedves hölgyek! Engem Istvánnak hívnak. Nagy igazságérzettel rendelkező, őszinte fiú vagyok. Nem szeretek tévét nézni, előnyben részesítek egy jó kirándulást, vagy az Internetet. Egy kiállításra vagy színházi előadásra bármikor szívesen elmegyek.
Árpád
48 éves
Debrecen

Kicsit úgy érzem magam, mint egy békés haziállat, amelyik a jó meleg, megszokott karám helyett hirtelen a dzsungelben találja magát. Ráadasul egyedül. Bár eddig nem ettek meg - azaz boldogulok magam is -, de kettesben csak szórakoztatóbb lenne. Ja, természetesen szeretem a zenétutazástsportotil...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/ingyenes
Nyomtatás dátuma: 2017-11-22 06:11:24