Társkereső ingyen

jegyezz meg

Ingyen megismerhető társkeresők

A szolgáltatás megfelelő színvonalú fenntartása és a piacvezető új regisztrációk száma érdekében néhány extra VIP funkció havonta mindössze párszáz Forintért érhető el, de a VIP+ előfizetőkkel ingyenesen ismerkedhetsz, nekik bárki, bármikor, bármennyit írhat.

Néhány ingyen megismerhető társkeresőt láthatsz ezen az oldalon, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el adatlapodat!

Regisztrálj most, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!


Párkereső hölgyek

Ingyen megismerhető társkereső hölgyek:

Lilla
44 éves
Budapest

Sportos, energikus, örökmozgó ( földrajz, rajz, német szakos )tanárnő vagyok.Imádom a gyerekeket, a szakmámat.Mint mindenki , én is Egy társat keresek ezen a rögös úton, ami útvesztőkkel van tele.Imádom a természetet minden évszakban. Szívesen megyek színházba, koncertekre.Kedvenc helyem,...
Julianna
67 éves
Budapest

Özvegy vagyok keresek egy korban hozzám illő társat komoly kapcsolatra. Víg kedélyű fiatalosnak tartott hölgy vagyok.nem jó egyedül.Nagyon kérem hogy csak a korban hozzám illők keressenek!!! NEM keresek KALANDOT én SZEX-társat sem!!!
Lidia
65 éves
Szentendre

Egyszerű ember vagyok aki szeret élni örökmozgó vagyok de szeretem a nyugalmas napokat is. Tudok alkalmazkodni de kiállok magam igazáért is. Nem vagyok tökéletes de nem is. szeretnék az lenni. Nincs rajtam semmi mű minden természetes. Szeretem a testi örömöket! Csak annyit tudok mondani még,...
Erika
55 éves
Budapest

Nem hiszek az internetes társkeresésben, de várom, hogy ezt valaki megcáfolja. :-) Életvidám, pozitív felfogású nőnek tartom magam, hasonló tulajdonságokkal rendelkező partneremet keresem.
Eszter
46 éves
Karácsond

A világra nyitott és mások gondolatait megismerni szándékozó vagyok.Ebből adódóan szerintem minden kapcsolatot kommunikációval tudom elképzelni. Kérek mindenkit aki 50 év fölött van ne pazarolja rám idejét és energiáját! Nem értem, hogy miért kell 10 év vagy még több, hogy egy nő fiatalabb legyen!
Ági
45 éves
Ajka

Amire vágyom és amit keresek: Valódi férfit, klasszikus értékrendekkel. Akivel lehet jókat beszélgetni, sokat nevetni, akinek van jövő képe, akivel jó csak úgy a fűben lapítani. Határozott, nőnek tartom magam, jó humorérzékkel, egy csomó kreativitással, empatikus vagyok, magammal szemben...
Enikoe
61 éves
Budapest

Nemrég maradtam egyedül. Laza, de tartós partneri kapcsolatot szeretnék találni. Ebben optimista vagyok. Értelmes férfit keresek, külsőleg magasat, nem baj, ha van kis humora is.(Okt.20-tól lejár az előfizetésem)
Teréz
60 éves
Nyáregyháza

Azért regisztráltam, mert jelenleg egyedülálló vagyok, szeretnék egy társra találni, akivel megoszthatom a hétköznapjaimat.
Berta
67 éves
Budapest

Független, nyugdíjas 66 éves vagyok. Gyermekeim külön élnek. Szeretem a természetet, szeretek kirándulni, horgászni. Szeretem a jó színdarabokat, filmeket, operát, a zene minden fajtáját.
Ibike
64 éves
Nagykőrös

Vékony átlagos alkat,hajam rövid szemem színe szürkéskék. De Szeretem a nyugalmat. Nem futó kalandot keresek. Semmi extra nincs bennem. Hazugságot nem csak az öszinteséget és a megbeszélést tolerálom. Egészségügyben dolgoztam nyugdíjas vagyok. Állat barát vagyok.


Párkereső urak

Ingyen megismerhető társkereső urak:

Tamás
62 éves
Budapest

Tisztelettel-szeretettel köszöntelek! Őszinte, jószándékú, vidám, fiatalos, sportos férfinek tartom magam! Testi-lelki-szellemi társam keresem, akivel harmonikusabbá, szebbé tehetjük egymás életét! A személyes találkozás "varázsában" hiszek!
János
55 éves
Vác

Tehergépkocsi vezető vagyok,nincs egy diplomám sem,nincs vállalkozásom...Ennyit,azonnal elmondok magamról,mert akinek ezzel gondja van,már ugorjon is tovább Köszönöm. Üdvözlök minden társkereső Hölgyet. Én egy egyedülálló,elvált,független,rendezetten élő,humor,strand,és társaság kedvelő "pa...
István
32 éves
Tápiószecső

keresem sportos beállítottságú,nem dohányzó,jó kedvű társamat. Szeress mozogni ,a többi jön magától :)
Szabolcs
24 éves
Budapest

Szia ! Budapesten élek és szakácsként dolgozom. Mellette személyi edzőnek tanulok.Nálam ez a vágyálom,hogy embereknek segíthessek átalakulni.Mindemellett ez a hobbim is. Mivel szakács vagyok,kevés szabadidőm van ,így ezt a keveset egy olyan emberre szeretném áldozni,aki ténylegesen megérdemli. ...
Sándor
56 éves
Százhalombatta

Szívesen ismerkedem nem problémás egyénnel persze válogat az ember kizárolag csak öszíne partnert keresek várom válaszod üdv
Zsolt
55 éves
Miskolc

Attila
42 éves
Budapest

Attila vagyok,tartós komoly kapcsolatra nyitott társamat keresem aki családcentrikus.Kedvenc időtöltésem a gombászat(hivatásosan is),és a növények.Kutyusom is van ezért állatbarát legyél,kedvelem a zenét.Szeretem a jó humorral megáldott társat akivel megoszthatom örömömet,bánatomat.Közös programo...
Tódor
30 éves
Budapest

Kedves Kisasszony! Lackó vagyok egy boldog, mindig (nem kényszeresen) mosolygós srác. Szeretem a munkámat, az életformát, amit élek és mindenben meglátom a pozitívat. Szeretek másokat boldoggá tenni és megnevettetni. Ha együtt, ha rajtam de a mosoly csalást azt szeretem. Szeretek főzni és olv...
GUSZTÁV
42 éves
Nyíregyháza

Komoly rendes megbízható vagyok és tisztelem a nőket... komoly barátnőt keresek ki kedves ügyes egyben.
Árpi
33 éves
Nagykanizsa

Nyugott természetű család centrikus ember vagyok,Törödésre megbecsülésre vágyom.Társamat keresem ki jóban rosszban mellettem áll.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Sosem gondoltam volna hogy egy nap én is a sikersztorimat gépelhetem, amikor még másokét olvasgattam, miután frissen regisztráltan, 2015 április végén. Egy hosszú (majdnem 7 év) és megfáradt kapcsolaton voltam túl és mint életem során jópárszor, újra egy társkeresőn kötöttem ki, lévén minden ellenpr...

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább


társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/ingyenes
Nyomtatás dátuma: 2018-10-21 10:33:00