Társkereső ingyen

jegyezz meg

Ingyen megismerhető társkeresők

A szolgáltatás megfelelő színvonalú fenntartása és a piacvezető új regisztrációk száma érdekében néhány extra VIP funkció havonta mindössze párszáz Forintért érhető el, de a VIP+ előfizetőkkel ingyenesen ismerkedhetsz, nekik bárki, bármikor, bármennyit írhat.

Néhány ingyen megismerhető társkeresőt láthatsz ezen az oldalon, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el adatlapodat!

Regisztrálj most, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!


Párkereső hölgyek

Ingyen megismerhető társkereső hölgyek:

Brigitta
41 éves
Mosonmagyaróvár

Olyan embert keresek, aki n csaka a párom, hanem a társam is tud lenni az életben. Nagyon fontos számomra az őszinteség, a megbízhatóság.
Bea
45 éves
Budapest

Megbízható,őszinte, pozitív beállítottságú vagyok. Szeretek itthon lenni, de kimozdulni is. Egy gyermekem van, aki velem él.
Bea
54 éves
Kiskunfélegyháza

Bonyolult ember vagyok, egy bonyolult élettel. Van, hogy hisztis és makacs. Van, hogy úgy bántok meg valakit, hogy észre sem veszem és van, hogy elég egy szó, hogy könnyet csalj a szemembe. Nehezen tudok megbízni bárkiben és nehéz a szívembe fogadni az embereket, de ha valakinek sikerül,...
Erika
62 éves
Szerencs

Alapjában vidám,humoros nő vagyok.Szeretek szórakozni,jó filmeket nézni,barátaimmal kikapcsolódni. Család centrikus vagyok.Csak komoly kapcsolat jöhet szóba!
Eszter Anna
40 éves
Szeged

Sziasztok! 39 éves,szemüveges,8 osztály,2 osztály Gimnázium és egy óvodai dajka tanfolyam végzettségem van. Tejgyárban dolgozok mint konyhai kisegítő.
Zita
40 éves
Budapest

Nagyon őszinte,odaadó és kedves nőnek tartanak és én is így gondolom. Szeretem a nyugalmat,a gyógynövényeket, filmeket horgászni a szabadban lenni. Igazából ha ráhangolódok valakire bármit is csinálunk együtt az boldoggá tesz. Jól alkalmazkodom. Van egy 7 éves kislányom akit mindennél jobban...
Éva
60 éves
Budapest

Szeretem a zenét itthon tartózkodom,de szeretem a természetet állatokat szeretek kimozdulni itthonról.imádok főzni sütni.szeretem a jó filmeket a tv.benNem szeretem ha valaki hazudik. Szeretek kézimunkázni is és egy kicsit szeretek kertészkedni. Találj rám! Találd meg a szìv szavát....
Christine
65 éves
Budapest

Optimista, vidám, ám konzervatív elveket valló hölgy vagyok. A párom mind a hétköznapokhoz, mind az ünnepnapokhoz keresem. Se megváltozni, se megváltoztatni nem szeretnélek : épp úgy vagy jól, ahogy vagy.
Dóra
38 éves
Budapest

Szeretem a kihívásokat, megbízható és őszinte vagyok, és ezt elvárom másoktól is. Jól érzem magam az otthon nyugalmában, de azért egy mozi, kirándulás, szórakozás is sokszor kikapcsol. Egyedül nevelem a kislányomat.
Mária
57 éves
Budapest

Pedagógus vagyok. Felnőttek a gyerekeim. A legeslegkisebb lakik velem. 5 hónapos az unokám. Erdőt,Dunát,Drávát,Kőröst,biciklizést,úszást,olvasást szeretem.


Párkereső urak

Ingyen megismerhető társkereső urak:

László
57 éves
Százhalombatta

Komoly, tartós kapcsolathoz keresem társamat egy életvidám, csinos, szerethető és szeretni tudó hölgy személyében.
Zoltán
75 éves
Budapest

Röviden, tömören. Aktív nyugdíjas életet élek. Rendszeresen túrázok, hegyet-sziklát mászok, külföldre is járok, elsősorban Ausztriában, időnként Szlovákiában. Kerékpározok, evezek,járom és tanulmányozom a természetet. Egyéb hobbik: PC, internet, fotó-videózás, ezek szerkesztése, stb. Fontos:...
Zsolt
46 éves
Csurgó

Sokat csalódtam az életemben.Keresem párom, bízom benne hogy itt megtalálom.Irni nem nagyon tudok, inkább majd szóban.
Csaba
41 éves
Eger

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra, sosem lehet tudni, hátha itt találom meg az igazit :) Szeretek kirándulni, sétálni, sportolni, moziba járni. Imádom a természetet. Minden évszakban megtalálni a szépet. Szeretem az állatokat, különösen a kutyákat.
László
64 éves
Miskolc

Már nyúgdijas vagyok.Jelenleg egyedül élek panelba.Keresek egy szimpatikus,talpraesett nőt,aki szeretetre,békességre és vidámságra akar.Nem egy sótlan vénember vagyok,nyitott vagyok minden értelmes dologra.
Ervin
44 éves
Hajdúsámson

Rendszerint külföldön dolgozom, egész más szakmában, mint amit a végzettségem diktálna. Az állandó (szakmai) váltás lassan lételememmé vált és talán egy kicsit tesztté is az elkényelmesedéstől való menekülésben. Kiváncsi, szarkasztikus humorral megáldott emberke vagyok, aki mindenen szeret nevet...
Zoltán
39 éves
Budapest

Keresem életem párját és gyermekeimet szeretni tudó hölgy kapcsolatát.39 éves vagyok ,életem értelme a két kislányom Kira és Szofi (3 és 2 évesek) de szívesen megismerkednék hozzám korban illő hölgyel 30-45 éves korig tartós kapcsolat reményében.
Bálint
47 éves
Budapest

Keresem a hozzám hasonló párom! Szeretek utazgatni,kirándulni,horgászni,de akár otthon tévézni is!!
Barnabás
31 éves
Diósd

Nyugodt, csendes kocka vagyok, aki megszokott jó társaságban azért megnyílik. Ha ez mond valamit, akkor a személyiségem leginkább ISFJ, de közel van az ISTJ-hez is. Szeretek a közeli barátaimmal találkozni, lehetőleg nyugodt körülmények között. Hobbijaim közé tartoznak a játékok, olyanok, mint...
István
33 éves
Székesfehérvár

Horoszkóp : Skorpió (ha hiszel benne akkor tudod :)) Nem vagyok old spice reklám modell, de azért talán meg lehet velem jelenni a utcán úgy gondolom :) Őszintén szólva nem tudom mit várjak egy ilyen oldaltól, soha nem voltam fent ilyenen és igazából az élethelyzetem olyan most,hogy megpróbálom...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább


társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/ingyenes
Nyomtatás dátuma: 2020-05-29 19:02:56