Társkereső ingyen

jegyezz meg

Ingyen megismerhető társkeresők

A szolgáltatás megfelelő színvonalú fenntartása és a piacvezető új regisztrációk száma érdekében néhány extra VIP funkció havonta mindössze párszáz Forintért érhető el, de a VIP+ előfizetőkkel ingyenesen ismerkedhetsz, nekik bárki, bármikor, bármennyit írhat.

Néhány ingyen megismerhető társkeresőt láthatsz ezen az oldalon, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el adatlapodat!

Regisztrálj most, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!


Párkereső hölgyek

Ingyen megismerhető társkereső hölgyek:

Móni
46 éves
Debrecen

Egy életvidám nő vagyok, örülök minden napnak amit megélhetek, és próbálom a legtöbb pozitív tartalommal megtölteni. Na persze van rossz napom is!
Klára
55 éves
Budapest

Maximalista, örökmozgó és energiával telt vagyok. Barátaim, ismerőseim mókásnak, kreatívnak tartanak. Szeretném, ha szeretnének...boldogságra vágyom. Imádom a pecát, a természetet, a beszélgetést, az olvasást, a zenét...Korban hozzám illő, szeretni tudó és szeretetre vágyó társat keresek egy...
Kati
64 éves
Miskolc

Egyedülálló vagyok.Humán érdelkődési körű.Szeretem a természetet. A szinházat.Szivesen olvasok.Szeretek utazni.Vidám a természetem.
Judit
44 éves
Budapest

A lelki társ 2 kis szavacska és egy nagy gondolat. Azt jelenti hinni abban hogy van valahol valaki aki őrzi a kulcsot a szivünkhöz😉 ha szeretnél megismerni egy őszinte, vidám természetű telt csajszit írj persze csak ha komoly kapcsolatot keresel!
Anita
42 éves
Petőfibánya

Komoly kapcsolatot kereső nő vagyok. Szeretek olvasni, zenét hallgatni. Kedvelem a kalandfilmeket. Egy viszonylag fiatal cégnél dolgozom.
Timcsi
46 éves
Kecskemét

Ki vagyok? Mit írjak ide? Leírhatom hogy szerintem ki vagyok deee az féligazság lenne...vagy amilyennek én képzelem magam;-) Beszélgetésben hiszek amire lehet alapozni a találkozást
Kamilla
52 éves
Érd

Vidám természetű, bolondos csaj vagyok, mint ahogy a képen is látszik! Ha érdekellek úgyis megismerjük egymást, ha nem lapozz tovább!!
Edina
43 éves
Székesfehérvár

Megbízható, vidám és megértő embernek tartom magam. A munkámból merítem a mindennapi erőt a nehezebb feladatokhoz.
Kata
43 éves
Székesfehérvár

Szeretek mosolyt csalni mások arcára, szeretek gyönyörködni a természetben. Szeretek sportolni, fontosnak tartom a megjelenést. Empátiát, bizalmat és intimitást szeretnék megélni az új kapcsolatban.
Gyöngyike
43 éves
Budapest

Alapjáraton egy derűs ember vagyok, szinte mindig jókedvem van. A munkámból kifolyólag megtanultam a türelmet és az elfogadást, minden emberi lény úgy jó, amilyen.., azt vallom, hogy egy mosoly bárkinek örömet tud hozni az életébe és mindenkire rámosolygok az utcán, ha össze találkozik a...


Párkereső urak

Ingyen megismerhető társkereső urak:

Gyula
71 éves
Szeged

Épületgépész a foglalkozásom.Főiskolai végzettség mellett tanári diplomám van.Rendezett jó körülmények közt élek.
András
56 éves
Szigetszentmiklós

Sziasztok Hölgyek! A mottóm: Carpe diem Szívesen folytatom a beszélgetést, ha Te is így gondolod. András
Levente
46 éves
Nyíregyháza

Keresem társamat akivel megoszthatom örömömet , .bánatomat . Utazzunk ,éljünk, nevessünk., szeressünk .
Gábor
29 éves
Budapest

Magamról: Csóró, individualista, sokak által utált (vagy csak meg nem értett), dohányzó (e-cigi az dohányzás?), a tömegközlekedést általában utáló, ami a szívén az a száján fiatalember. És a képeket nézzük meg. Nem szeretnék meglepődött leveleket kapni, hogy nem vagyok 40 kg. :) Mivel sajnos c...
Gábor
49 éves
Székesfehérvár

Barátkozni ismerkedni szeretnék, jó lenne összeismerkedni egy olyan emberrel akivel kölcsönös tiszteletben és boldogságban, szabadon egymást megismerve egy igazi társra lelnék jóban rosszban. Nem vagyok hibátlan, hűséges típus vagyok, nem iszom sosem dohányoztam, rendszeresen sportolok
László
55 éves
Gárdony

szia, örülnék ha össze illenénk. mint bika, egyik legjobb társnak. nyugodt, kiegyensúlyozott, megértő.
Tibi
60 éves
Nagyvenyim

Kedves Hölgyek ! Nehéz leírni néhány mondatban,hogy milyenek is vagyunk. Lehet ide írni szépeket,és jókat,de ez úgyis akkor derül ki, amikor már néhány találkozáson túl vagyunk,és akkor is csak egy része. Fontos a személyes találkozás,és a sok beszélgetés.
Sándor
54 éves
Salgótarján

Komoly kapcsolatot keresek! Egyszerű,dolgozó,szeretni és tiszteletet adni tudó embernek tartom magam,aki szívesen megismerkedne olyan hölggyel ,kinek szintén fontos számára,hogy a társával minden együtt töltött idejét harmóniában,megértésben és szeretetben töltse. Hiszen az évek elszállnak a...
János (Jani)
29 éves
Szigethalom

Szia! Hát sok mindent nem tudnék rólam írni. Idővel ugyis megismersz. Társkeresés céljából vagyok itt. Ha meg akkarsz ismerni ne fogd vissza magad írj bátran. Ígérem válaszolni fogok.
Ferenc
38 éves
Üllő

Szia, kedves ismeretlen! Szeretném megtalálni azt akivel közös a cél, akivel a szabad időnk boldogan el tudjuk tölteni, a természet szeretete fontos! Ja és kicsit hiszek a horoszkópban! Mérleg vagyok, jelentkezzen aki tudja mik az alap jellemzők!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Olvasó! A címben szereplő kisfiú 2011 november végén született meg Budapesten egy szerelem gyümölcseként, ami bearanyozza az életem lassan 3 éve...

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/ingyenes
Nyomtatás dátuma: 2020-07-14 05:44:00