Társkereső ingyen

jegyezz meg

Ingyen megismerhető társkeresők

A szolgáltatás megfelelő színvonalú fenntartása és a piacvezető új regisztrációk száma érdekében néhány extra VIP funkció havonta mindössze párszáz Forintért érhető el, de a VIP+ előfizetőkkel ingyenesen ismerkedhetsz, nekik bárki, bármikor, bármennyit írhat.

Néhány ingyen megismerhető társkeresőt láthatsz ezen az oldalon, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el adatlapodat!

Regisztrálj most, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!


Párkereső hölgyek

Ingyen megismerhető társkereső hölgyek:

Katalin
52 éves
Budapest

Szívesen megismerkednék egy megbízható emberrel, aki szeret társaságba járni, szívesen jön velem moziba, színházba, és elfogad olyannak, amilyen vagyok.
Katalin
64 éves
Budapest

Vidám, nőiesen telt, fiatalos hölgy vagyok. Ha te is szeretsz kirándulni, utazni, szeretsz moziba, szinházba járni, szeretsz vásárólgatni , vagy csak céltalanul sétálgatni akkor Te vagy akit keresek!!!!
Zsuzsanna
61 éves
Budapest

Energikus, fiatalos, önálló, egyedülálló nő vagyok. Keresem a párom, akivel mindent közösen tudunk csinálni. Remélem van itt ilyen!
Joli
80 éves
Budapest

Egy komply gonolkodású,de vig kedélyű hölgy vagyok.Társat keresek,mert szeretnék újból szeretni,tartozni valakihez.. Levélre válaszolni nem tudok,mert nem vagyok előfizető.
Era
62 éves
Törökszentmiklós

Egyedül élő. Fiatalos, aktív. Család centrikus.Szeretek utazni, zenét hallgatni, szabadidőmet aktívan kihasználni. Hasonló érdeklődésű, barátot, társat keresek.
Erika
52 éves
Debrecen

Olyan társat keresek, aki szerelmen, szeretőm, barátom, és lelkitársam tud lenni és arra törekszik, hogy boldog jövőt teremtsünk egymásnak.
Erika
61 éves
Szerencs

Alapjában vidám,humoros nő vagyok.Szeretek szórakozni,jó filmeket nézni,barátaimmal kikapcsolódni. Család centrikus vagyok.
Ági
61 éves
Nagykovácsi

Szépségesen szép Karácsonyt Mindenkinek! Ha rám találtál és kíváncsivá tettelek, akkor írj és én örömmel válaszolok, hiszen pár karakterben elég nehéz több, mint 60 évet összesűríteni. Ami a legfontosabb. hiszem, hogy "minden zsáknak ott van a foltja valahol" és talán pont itt...
Irénke
47 éves
Ecséd

Vidám , őszinte embernek tartom magamat! Mindig figyelek arra az emberre aki hozzám tartozik !Szeretek kirándulni , szeretem magam körül a rendet ! Otthon vagyok a jó ételek és sütemények elkészítésében !Két felnőtt gyermekem van akik nekem a mindent jelentik !
Ildikó
48 éves
Kiskunlacháza

Nem vagyok sem királylány, sem plázacica és soha nem is szeretnék az lenni. És még csak nem is a királyfit keresem. Akit keresek, az akinek a TÁRSA lehetek, akihez "hazaérhetek". Olyan dolgokat tartok fontosnak, amiket (szerintem már) elég kevesen, mint a hűség, kitartás, őszinteség,...


Párkereső urak

Ingyen megismerhető társkereső urak:

László
44 éves
Fonyód

László vagyok keresem partnerem tartós kapcsolat cljából lehetőleg nem dohányzó hölgy személyében,gyerek nem akadály.
László
40 éves
Újszilvás

Szeretném meg talállni a hozám ilö társat akki el fogad egy kost. Szeretek horgászni turázni szeretem az álatokat.
Sándor
30 éves
Buj

Őszinte, megbízható kedves srác vagyok aki törekszik a céljai elérésére! Keresem hozzám hasonló tulajdonságokkal rendelkező partnerem!
Béla
63 éves
Kálló

Budapesten dolgozom, Kállón lakom egyedül. Társat keresek az életre, megőrizve mindkettőnk szabadságát. Azt gondolom, hogy a társas együttlét nélkül nem is élet az élet. Együtt végezni a kellemetlenebb feladatokat, pl takarítás, és a kellemeset is, ez a párkapcsolat lényege. Mint mindenkinek, nek...
David
33 éves
Győr

Győri 30-asként keresem nálam idősebb (mondjuk 40 feletti), már nem kicsapongásra hanem szeretetre, szerelemre vágyó páromat. Gyerkőc nem akadály, de légy független. Baratkozas, kozos programok, vegso soron kapcsolat a cel. Kérlek jelezz(szimpatikusnak jelöléssel vagy üzenettel), ha: - bejöv...
Tomi
36 éves
Budapest

Humoros, néha komoly, inkább csavargós, mint otthon ülős, persze olykor azt is kell. Sok mindent írnék még, inkább kérdezz, ha kíváncsi vagy, úgy arra kapsz választ amire kíváncsi vagy!
Jani
45 éves
Szeghalom

Csak komoly kapcsolat céljábol regisztráltam! Egy átlagos,hűséges pasi vagyok aki az igazi társát keresi,és nem kalandod! Szeretem a természetet,horgászat,barkácsolást. Nem vagyok nagy bulizós,de néha belefér. Ha tetszik a bemutatkozásom,írj! Ismerjük meg egymást!
Gábor
40 éves
Zalaszentiván

Megkísérlem a lehetetlent. Elvált, negyvenes apuka újrakezd. Lássuk! Boldog vagyok, jól vagyok, de jó lenne, ha valaki hazavárna.
Tibor
50 éves
Dunakeszi

Alapvetően vidám természetű vagyok, picit talán régimódi. Szerintem manapság kissé kiveszőben van a "lovagiasság", a hölgyek tisztelete. Tudok szeretni, megbecsülni. Nem szeretem, ha becsapnak, kihasználnak. Szeretem a színházat, kirándulást és még sok mindent. A többit személyesen...
Sandor
65 éves
Gyöngyös

Fiatalos,független,vidam természetü vagyok!Keresem szivem Hölgyét,aki szimpatikus,őszinte,megbízható,akivel jól érzem magam!Optimistán,pozitívan állok a dolgokhoz!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/ingyenes
Nyomtatás dátuma: 2020-04-03 19:20:14