Társkereső ingyen

jegyezz meg

Ingyen megismerhető társkeresők

A szolgáltatás megfelelő színvonalú fenntartása és a piacvezető új regisztrációk száma érdekében néhány extra VIP funkció havonta mindössze párszáz Forintért érhető el, de a VIP+ előfizetőkkel ingyenesen ismerkedhetsz, nekik bárki, bármikor, bármennyit írhat.

Néhány ingyen megismerhető társkeresőt láthatsz ezen az oldalon, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el adatlapodat!

Regisztrálj most, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!


Párkereső hölgyek

Ingyen megismerhető társkereső hölgyek:

Zsuzsanna
62 éves
Budapest

Energikus, fiatalos, önálló, egyedülálló nő vagyok. Keresem a párom, egy egészséges párkapcsolat reményében. Boldog új évet! Igaz partner kerestetik, akivel együtt kezdünk új évet, ezáltal új életet!
Anna
71 éves
Szikszó

A munkat befejezése után sokat utaztam, most érzem, hogy egyedül vagyok. Még mindig romantikus beállítottságú, a főzés, takarítás, és a kertészkedés csak társaságban esne igazán jól. Szeretnék kéz a kézben sétálni, szeretem a természetet és az állatokat a kutyák a gyengéim sajnos én nem...
Ágnes
49 éves
Pusztaszabolcs

Ágnes vagyok .49 éves ,elvált. Ismerkedni szeretnék, bár meg új ez az egész. Nyitott és pozitív vagyok.
Jola
54 éves
Tatabánya

Szeretek kirándulni sportolni zenét hallgatni .Kedvenc állatom a kutya .Van is egy kutyám.Imádok nyáron strandolni.
Eszter
65 éves
Pécs

Egészségügyben dolgozom, részben külföldön. Gyermekeim felnőttek, saját életüket élik. Szeretem az állatokat, virágokat. Hiányzik a beszélgetés, közös program hasonló igényú társsal.
Márta
60 éves
Budapest

Őszinteségen és őszinte érzelmeken alapuló kapcsolatot szeretnék. Hogy milyen vagyok ? Nem árulok zsákbamacskát: bohém , egy kicsit őrült ,néha gyerek , mindemellett kötelességtudó, felelősségteljes.
Zsuzsanna
59 éves
Budapest

Vidám, pozitív beállítottságú, aktívan dolgozó nő vagyok. Páromat keresem. Szimpatia esetén bővebben mesélek magamról
Gabi
54 éves
Budapest

1+1 = 1 ... ennyire egyszerű ... Ez van: olykor elrontom a gulyáslevest; az asztalon friss gyümölcsök vannak, gombás rizottó és fehér bor, vagy sülthús; a kávét kotyogóban főzöm; nincs bejárónőm, szívesen mosogatok; köszönök a szomszédoknak és megkérdezem, hogy vannak; a fiókomban is rend van...
Marcsi
55 éves
Törökszentmiklós

54 éves , elvált van 2 felnőtt gyermekem. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretem a természetet, szeretek sétálni.
Erzsike
55 éves
Székesfehérvár

Fiatalos vagyok testalkatban és mentálisan, a szívemben pedig örök fiatalság lakik. Velem elindulhatsz hegyet mászni, kerékpározni, de szívesen táncolnék egy életen át Veled, ha Te is így érzed. Szeretek beszélgetni, széles az érdeklődésem. Készen állok, hogy megismerjelek és elfogadjalak,...


Párkereső urak

Ingyen megismerhető társkereső urak:

Attila
31 éves
Felcsút

Szia! Komoly kapcsolat miatt vagyok itt. Független pasi vagyok, aki szeret a szabadban lenni, olvasni, de a lustálkodás is jöhet néha. Szeretem a sportokat. Ha szeretnél többet megtudni rólam, akkor írj. Nem harapok. :)
Zoli
47 éves
Budapest

Egy átlag ember vagyok akinek fontos az őszinteség és a tisztesség.Eme két dolog sajnos hiányzik az emberek nagyrésézéből.Sajnálatos módon a pasik nagy része a farkával gondolkodik és nagyban rontják azon tisztességes keresgélők esélyét akit komoly és őszinte kapcsolatot keresnek.Én büszke vagyo...
Laci
42 éves
Baj

De nehéz magamrol beszélni! Ami biztos,hogy még nem talltam meg az "igazit" mert akkor nem lennék itt! Pedig mellettem nem lehet unatkozni ,sokat utazok a hobbimnak köszönhetően (nyíltvízi búvárkodás,tengerbiologia),de a szomszédos Bakonyba is szívesen barangolok.Nincsenek nagy elvár...
Tamás
46 éves
Budapest

Sportos, intelligens, környezeti értékekre nyitott, kultúrát kedvelő - családot tervező fiatalember őszinte társát keresi, egy kedves, nyugodt hölgy személyében.
József
55 éves
Szurdokpüspöki

Nem árulok zsákbamacskát. Lehet, hogy nem önnek tetszően van kitöltve az adatlapom? Köszönöm, hogy elolvasta. Sajnos lejárt az előfizetésem.
Roland
32 éves
Hatvan

Kedves Olvasó! Nem könnyű néhány mondatban bemutatkozni, de lássuk mi sül ki belőle. Alapvetően nyugodt optimista embernek tartom magam. A szabadidőmet szeretem olvasással, társasjátékokkal (nem monopolyra gondolok, bár azzal is hajlandó vagyok játszani: D). Illetve ahogy sokan én is szeretek ...
András
55 éves
Budapest

12 éve elvaltam, azóta a Tengereken vitorláztam.Most jött el az ideje hogy lecsendesüljek. Tradícionális értékrenddel keresek bájos, csinos, intelligens 50es Hölgyet KIFEJEZETTEN hosszú távra. Figyelem! Nem szakacsnőt, nem pótmamát és nem nagymamát! A TÁRSAM keresem. Maszkfétisesek kerüljenek.
Gábor
28 éves
Tiszanána

Őszinte megbízható srác vagyok.Hasonló hölgyel szeretnék ismerkedni,megbízható tartós kapcsolat reményében.Van egy másfél éves kislányom.
Laci
45 éves
Győr

Egy életre szóló kapcsolatot keresek. Többet nem mondok,ismerj meg.Ha szimpatikus vagyok írj!Szeretek kirándulni.
Zoltán
48 éves
Debrecen

Egyedül élek,alkoholmentes , sportos, vállalkozó életet.Komoly kapcsolat reményében vagyok az oldalon. Randi,vacsi, wellness , kirándulás,aztán jöhet a komoly kapcsolat.Sokat ne chateljünk inkább igyunk meg egy kávét és beszélgessünk. Távolság nem akadály.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább


társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább


társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/ingyenes
Nyomtatás dátuma: 2021-04-22 19:33:09