Társkereső ingyen

jegyezz meg

Ingyen megismerhető társkeresők

A szolgáltatás megfelelő színvonalú fenntartása és a piacvezető új regisztrációk száma érdekében néhány extra VIP funkció havonta mindössze párszáz Forintért érhető el, de a VIP+ előfizetőkkel ingyenesen ismerkedhetsz, nekik bárki, bármikor, bármennyit írhat.

Néhány ingyen megismerhető társkeresőt láthatsz ezen az oldalon, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el adatlapodat!

Regisztrálj most, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!


Párkereső hölgyek

Ingyen megismerhető társkereső hölgyek:

Márta
62 éves
Zámoly

Sok éve vagyok egyedül.Keresem a társam,remélem van olyan férfi ,akivel megértjük egymást.A személyes találkozás híve vagyok,de ha kérdezel levélben ,szívesen válaszolok.üdv.Márta
Anna
68 éves
Pécs

Hiányzanak a tartalmas beszélgetések, jó társaságban, kellemes, értelmes társsal.... Lehet mozi, színház, kirándulás, teraszon ücsörgés, bármi...
Timi
48 éves
Dunavarsány

Családcentrikus,Szeretek sétálni, moziba járni, szeretem a jó filmeket, könyveket. Olyan társam keresem, aki megbizható,hűséges,nem italozó.Fogadj el olyannak,,amilyen vagyok.
Márti
64 éves
Budapest

Őszinteség, empátia, megértés. A társamat keresem, mert jó lenne valakivel együtt megélni a napokat, az élményeket...Szeretném , ha írnál nekem, ha te is így gondolod.
Márta
66 éves
Kistarcsa

Vidám természetű , optimista gondolkozású, család centrikus vagyok.Sportolok,szeretem a zenét,a jó társaságot,szeretek kirándulni, táncolni.
Gyöngyi
54 éves
Kisszekeres

Társat keresek a mindennapokhoz. A személyes találkozás varázsában hiszek, a fénykép legfeljebb az érdeklődés felkeltésére alkalmas. Földön járó,életet tisztelő és szerető ember vagyok.
Andrea
52 éves
Budapest

51 éves vagyok.Keresem jó humorú,jó lelkű,velem egy hullámhosszon lévő társamat.Ha egy mód van rá a kapcsolatban élő férfiak kíméljenek.Szeretem a tiszta,egyenes,becsületes embereket,mert én is ilyennek tartom magamat.
katalin
49 éves
Budapest

Üdv. az idelátogatónak.Vidámságot szerető angol nyelvet oktató tanár volnék, aki időnként kiugrik Angliába idegenvezetni is.Szeretem a zenét, a színházat és a jó filmeket, kivételt képeznek az akció filmek.Nyáron jöhet a vízpart, télen meg a sízés. Olvasásban a történelmi regények a kedvenceim.
Ibolya
61 éves
Dombóvár

Családcentrikus, segítőkész, őszinte ember vagyok.Keresem a párom aki később a társam és barátom lenne. Szeretek utazni, világot látni,hisz annyi csoda van külföldön és belföldön is egyaránt.Imádom a természetet és a kertészkedést. Nagy sétákon vagy túrákon szívesen veszek részt. Nyaralások...
Tímea
42 éves
Budapest

Örök optimista és vidám :-)... Bár a leírásban csupán a testes szerepel, én inkább teltkarcsúnak mondanám magam :-)


Párkereső urak

Ingyen megismerhető társkereső urak:

Gergely
23 éves
Várpalota

röviden magamról: -szabadidőmben szeretek turáznni a természetbe -sétálni a kutyusomal -szeretek biciklizni akár terepen is -szeretek mozizni, vagy filmezni a haverokkal Legnagyobb szenvedélyem a vezetés :) komoly kapcsolatra vágyom olyan párt keresek akivel lehet közös jövőt építeni :)
Kázmér
39 éves
Cegléd

Ha röviden jellemezni akarnám magam, akkor azt mondanám,hogy kissé visszahúzódó,de nagyon megbízható ember vagyok , akire mindég lehet számítani.Komoly kapcsolatot keresek, a kalandokból kinőttem már! Magas embert keresek elsősorban,mert én is az vagyok. Szeretem a munkám, van sok hobbim és vanna...
László
51 éves
Ordacsehi

Normális hétköznapi ember vagyok, 21év házasság és 3év kapcsolattal a hátam mögött most egyedül álló vagyok. Kaptam már,ésokoztam csalódást,nem vagyoktökéletes,vannak hibáim és jó tulajdonságaim mint bárkinek a világon! Nem vagyok se jobb se rosszabb mint mások!
Tibor
58 éves
Budapest

Fiatalos,jó humorú,társaságkedvelő vagyok.Széles érdeklődi körrel rendelkezem. A távkapcsolatokban nem hiszek.
Sándor
69 éves
Budapest

Egyedül élek,keresem a párom akinek mindenben a Társa lennék akár egy életre is!Szeretnék még szeretni,egymás iránti megbecsülés és tisztelet a másik fél számára,őszinteség és tolerancia!Nem akarok nagy szavakat használni komoly kapcsolatot akarok!Nyugdíj mellett még dolgozom 24/48 as idő beosztá...
Zsolt
34 éves
Jászberény

Alapvetően komoly kapcsolatot keresek, jó lenne végre megtalálni életem párját, azonban a munkahelyi kapcsolatokat már hanyagolom. Nem élek rosszul, nem panaszkodhatom, de a boldogság hiányzik az életemből.
József
65 éves
Tatabánya

Kedves, mackós úr vagyok, szeretek sétálgatni, nézelődni, kirándulni, szeretem az állatokat, moziba is elcsalható vagyok. Többet majd személyesen..
Ákos7
35 éves
Budapest

Én is az ismerkedés miatt vagyok itt, mint sokan mások. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Rendszeresen futok, autóm van, hétvégente vezetek, szeretem a szép ruhákat, az igényes öltözködést. Irodában dolgozok(call center) telefonos értékesítő vagyok. Szeretek szép helyekre elutazni, nyáro...
László
32 éves
Szarvas

Általában sokad dolgozom, kevés a szabadidőm, ezért úgy gondoltam, kipróbálom a társkeresés online formáját is.
Zsolt
47 éves
Pécs

Őszinte, megbízható vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Remélem megtalálom. Kisebb távolság nem akadály.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

Sosem gondoltam volna hogy egy nap én is a sikersztorimat gépelhetem, amikor még másokét olvasgattam, miután frissen regisztráltan, 2015 április végén. Egy hosszú (majdnem 7 év) és megfáradt kapcsolaton voltam túl és mint életem során jópárszor, újra egy társkeresőn kötöttem ki, lévén minden ellenpr...

tovább


társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/ingyenes
Nyomtatás dátuma: 2019-04-25 18:14:52