Társkereső ingyen

jegyezz meg

Ingyen megismerhető társkeresők

A szolgáltatás megfelelő színvonalú fenntartása és a piacvezető új regisztrációk száma érdekében néhány extra VIP funkció havonta mindössze párszáz Forintért érhető el, de a VIP+ előfizetőkkel ingyenesen ismerkedhetsz, nekik bárki, bármikor, bármennyit írhat.

Néhány ingyen megismerhető társkeresőt láthatsz ezen az oldalon, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el adatlapodat!

Regisztrálj most, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!


Párkereső hölgyek

Ingyen megismerhető társkereső hölgyek:

Judit
64 éves
Székesfehérvár

Fiatalos, sportos, vidám nő vagyok. A szeretet, tisztelet, megbecsülés a fő szempont két ember életében. Akkor lehet boldogan együtt élni. Ezt várom én is.
Mara
60 éves
Tatabánya

Fiatalos megjelenésű és gondolkodású, magára és környezetére igényes, empatikus nő vagyok. Munkámmal és egzisztenciámmal elégedett vagyok, egy kölcsönös tiszteleten és őszinteségen alapuló társkapcsolatot keresek. Egy Társat, egy Kedvest akivel tudunk beszélgetni, nevetni, akivel jól érezzük...
Magdolna
55 éves
Kiskunfélegyháza

Nyíltszívű, őszinte, határozott, ugyanakkor érzékeny nő vagyok. Csillagjegyem 'mérleg', és jellemző is rám, hogy mindenben keresem a szépet, a jót és a harmóniát. Szeretek utazni és kirándulni. Szívesen járok színházba, moziba, koncertre. Érzelmekben gazdag férfi társaságát keresem.
Lia
54 éves
Kapuvár

54 éves,elvált,fiatalos,csinos,önmagára és környezetére igényes,káros szenvedélyektől mentes,pozitív beállítottságú,házias,hűséges,egészségügyben ápolónőként dolgozó NŐ vagyok.Rend-és tisztaságszerető vagyok! Imádok sütni,főzni.Szeretem a természetet,az állatokat...kivéve a macskákat!Szeretem az...
Ágnes
44 éves
Budapest

Kalandorok kíméljenek! Hüségess, bújós, ragaszkodó típus vagyok! Szeretek sétálni. Szeretek kirándulni!
Évi
53 éves
Páty

Szeretnék egy kedves férfit : -az élet nevű játékra :-) Sok nevetéssel-örömmel-kedvességgel-fűszerezve.. Bárki jelentkezhet :-)
Kata
42 éves
Miskolc

Véleményem szerint ide bárki, bármit is írhat. Meg kell ismerni a másikat ahhoz, hogy el tudjuk dönteni érdemes e folytatni!
karácsonyi judit
72 éves
Hódmezővásárhely

Tünde
38 éves
Kóka

Őszinte hűséges megbizható vidám de tudok komoly os lenni. Őszinte hűséges megbizható parom keresem akihez ha úgy alakul odaköltözhetnek es családot is vállalna velem
Bea
45 éves
Budapest

Kedves, melegszívű, élettelteli, önálló nő vagyok, és ugyanilyen energikus, kedves, független férfival szeretném ha egymásra találnánk. Tudom álmodj kiralylany, meg satöbbi, de hiszek benne, hogy nem csak önző, bizonytalan, virtuális férfiakkal teli a világ, és ráérek negvárni akit kell, időm,...


Párkereső urak

Ingyen megismerhető társkereső urak:

András
73 éves
Pilisvörösvár

Magára és környezetére igényes hölgyet keresek.Rendezett körülmények között éljen,ne dohányozzon és ne igyon!!
Zsolt
30 éves
Budapest

Budapesti fiatal srác vagyok 7.ik kerületiként keresem Nő társam komoly kapcsolat céljára ! kicsit merev és hivatalosra sikerült de a mondanivalóm számít jobban,mintsem hogy mondtam.
Zoltán
55 éves
Szentendre

55 éves festő,grafikusművész és tanár vagyok.Szentendrén élek,2 éve elváltam. Van egy 8 éves kislányom.Szeretem a nyugodt ,őszinte,kiegyensúlyozott életet.Érzékeny,vidám természetű,aktív és agilis vagyok,....
László
45 éves
Létavértes

Sziasztok!Egy jó kedélyű szeretni tudó ember vagyok aki keresi legalább ilyen adottságú életvidám párját komoly kapcsolat céljából!Kalandorok kíméljenek mert azt nem bírom!Imádom a természetet és az állatokat.
János
42 éves
Budapest

Sziasztok.Jánosnak hívnak.Szabadidőmben szeretek olvasni,filmet nézni,snookerezni,stb. Szeretek jókedvű lenni,nevetni,viccelődni.Egy olyan lányt keresek,aki hasonló gondolko- dású,tud szeretni,gyengéd,hűséges.
Csabi
42 éves
Budapest

Szia! Csabi vagyok, pesti srác, de belül nem a pörgős harsány világot képviselem. Sokkal inkább a felszín alatti dolgok érdeklnek, a lényeges dolgok. Inkább beszélgetős, mint buliban beb...va nyomulós, inkább a természet, mint a belváros. (bár pont most alakul ott az életemnek egy új fejezete,...
László
44 éves
Budapest

Sportos,független,káros szenvedélyektöl mentes budapesti pasi keresi párját,komoly kapcsolat reményében!
Zoli
35 éves
Budapest

Kedves látogató! Ismerkedni szeretnék hölgyekkel! Nem igazán van jó tapasztalatom az online ismerkedéssel, de hátha ez változni fog pont Miattad. Nem hiszem, hogy létezik szerelem első látásra, és nem is akarok már a jövőhéten megnősülni, csak mert elkapott a hév. Kezdésnek próbáljuk meg, hogy...
Szabolcs
43 éves
Veszprém

Ápolt intelligens férfiként keresem család centrikus párom, kizárólag komoly őszinte kapcsolat ami érdekel.
Laci
40 éves
Körmend

Szia! Ismerkedési céllal regisztráltam ide, ha közben meglelem életem párját, talán nem szaladok el előle. Egyszerűbb, ha már az elején megadom, kit nem keresek: tehát aki nálam két vagy több évvel idősebb, nagy tetkót és arcon piercinget visel. Igazából a vékonyabb hölgyeket kedvelem. Azt ...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeptember végén a lánybúcsúmon :) rituálisan töröltem a - már jó ideje hibernált - tagságomat az oldalatokról. Rá néhány hétre ugyanis hozzámentem életem szerelméhez, akit a Ti oldalatokon ismertem meg.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/ingyenes
Nyomtatás dátuma: 2018-12-18 16:33:48