Társkereső ingyen

jegyezz meg

Ingyen megismerhető társkeresők

A szolgáltatás megfelelő színvonalú fenntartása és a piacvezető új regisztrációk száma érdekében néhány extra VIP funkció havonta mindössze párszáz Forintért érhető el, de a VIP+ előfizetőkkel ingyenesen ismerkedhetsz, nekik bárki, bármikor, bármennyit írhat.

Néhány ingyen megismerhető társkeresőt láthatsz ezen az oldalon, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el adatlapodat!

Regisztrálj most, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!


Párkereső hölgyek

Ingyen megismerhető társkereső hölgyek:

Andra
50 éves
Budapest

:-) Bàrmit îrhatnék és ha nem fedi a valósàgot ?! Ismerj meg !!! Kaland nem érdekel !
Marcsa
66 éves
Baja

Fiatalos,csinos,pozitív gondolkodású hölgy vagyok.Biztos egzisztenciával, keresem azt az Urat,aki legalább 180cm magas telt alkatú,legyen inteligens és ne eltartót vagy házvezetőt keressen!Kérem olvasd el,mielőtt írnál!
Éva
56 éves
Zagyvarékas

Várom a párom egy csendes ,rendes férfi személyében ,ne legyen italos.Csak komoly kapcsolatot szeretnék!
Anna
50 éves
Fegyvernek

A sors úgy döntött, hogy egyedül kell folytatnom az életem, 1 éve megözvegyültem.De nem szeretnék egyedül maradni, olyan férfi társaságát keresem, aki tartós kapcsolatot keres, csak alkalomszerűen fogyaszt alkoholt, szeret kirándulni, és vidám természetű.
Anita
44 éves
Székesfehérvár

Komoly kapcsolatot keresek,ami kölcsönös tiszteleten és szereteten alapul.Fontos számomra az őszinteség és megbízhatóság.Azt a társat keresem aki hasonlóképpen gondolkodik.Szeretem ha figyelnek rám és én is igyekszem éreztetni társam fontosságát.Kicsit ördög kicsit angyal kicsit őrült=én.
Ilona
69 éves
Budapest

Toleráns,külső-belső harmóniában vagyok önmagammal,rendezett körülmények között élek, független, nem dohányzó nő vagyok. Olyan férfi ismeretségét, barátságát keresem,akivel szót tudnék érteni, és ismeretségünknek az lehetne az eredménye, hogy mindkettőnk élete boldogabbnak tünne.
Anna
58 éves
Gyöngyös

Rendezett életvitelü férfi barátságát keresem tartós kapcsolathoz. Küldj fotót anélkül nem szeretnék ismerkedni köszönöm ! Amennyiben szimpatikusnak találsz kérlek irj pár sor bemutatkozást, szokványosat nem kérek, valami fogjon meg.Légy őszinte, nyitott, humort kedvelő, hisz én is az vagyok.
Magdolna
43 éves
Kál

Tartós kapcsolat reményében regisztráltam. Nem szeretem ezt a hazugságokkal teli világot! Én egy őszinte társra vágyom. Nyugodt, kiegyensúlyozott, jó probléma megoldó ember vagyok. Szeretek táncolni, sétálni, főzni.
Kata
30 éves
Budapest

Szeretek nevetni, utazni, barátokkal időt tölteni, és a kutyákat. De ismerj meg, és rájössz tenyleg így van 😉
Csilla
45 éves
Kiskőrös

"Nem az számít mit teszel, hanem mennyi szeretettel teszed azt. " Komoly párkapcsolat céljából regisztráltam.


Párkereső urak

Ingyen megismerhető társkereső urak:

Dávid
36 éves
Pápa

Igényes, ízléses férfinak tartom magam. Az igaz szerelmet keresem, azt a lányt, aki úgy viszonyul hozzám, mint én hozzá, őszinte, mély, nem felszínes ismerkedésre vágyom.
Bálint
63 éves
Biatorbágy

Janó
43 éves
Budapest

"Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelídítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra... " "Az emberek elfelejtették ezt az igazságot - mondta a róka. - Neked azonban...
István
61 éves
Budapest

Én csak egy fél ember vagyok, aki keresi egy életre az elválaszthatatlan másik felét, hogy így egy egészet, egyet alkothassunk.
Zsolt
31 éves
Budapest

Szia! Tartós kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Magamról: szabadidőmben szeretek olvasni, filmet nézni, zenét hallgatni, kirándulni, múzeumba menni. Szeretem a kreatív hobbikat. 24-34 év közötti budapesti hölgyekkel ismerkednék.
Zsolt
43 éves
Budapest

Sziasztok. Magamról csak annyit, hogy állandó kapcsolat reményében vagyok itt. Szabadidőmet tartalmasan szeretem eltölteni, szeretem a természetet, a jó filmeket.
Endre
48 éves
Szeged

Szia Kedves Idegen! A Herceg vagyok, fehér lóval! :-) Vagy mégsem!? Kerekesszékes vagyok (nyakcsigolya sérült), Hiába rángatom a kantárt, nem nyerít! :-)Ha nem zavar, írj, akár bárhonnan! Szívesen ismerkedek és sokat utazok! Komoly kapcsolathoz fontosnak tartom a személyes találkozást! Sőt, még...
László
49 éves
Budapest

Szia kedves Látogató! Magamról: Elvált pasi, 4 gyerekkel (ebből 3 nagy) akik nem velem élnek, de rendszeresen találkozom velük. Pozitív világképpel, szeretet adni tudva - és várva is - élek. Szeretek utazni, zenét hallgatni, erőteljesen érdekel a kultúra viszont csak részlegesen a politika....
József
48 éves
Budapest

Tartós kapcsolat cèljából regisztráltam erre az oldalra. Remèlem itt megtalálom azt a hölgyet akivel kellemesen eltölthetjük azt a pár èvet ami mèg előttünk van
Péter
37 éves
Budapest

Üdvözöllek! Csak természetesen, egyszerűen. Ha nem a fénykép segít dönteni, és akarsz is megismerni, akkor pár szóban, mondatban leírom ki is vagyok én. Őszinte, kedves, vicces, határozott ember; hibákkal, egyéniséggel, ötletekkel, elképzelésekkel, vágyakkal és szeretettel együtt. Családcentikus,...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább


társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/ingyenes
Nyomtatás dátuma: 2017-09-24 08:37:00