Társkereső Biatorbágy

jegyezz meg

Társkeresés Biatorbágyon (Pest)

Biatorbágyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 255 társkereső tag vár rád Biatorbágy és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Biatorbágy egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Biatorbágy és környékéről:

Ditta
51 éves
Biatorbágy

Malacka: -Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? Micimackó: -Azt nem betűzik, azt érzik. Nem levelezőtársat keresek, személyes találkozás híve vagyok.
Eszti
51 éves
Biatorbágy

Keresem társamat, akivel átbeszélgethetjük és nevethetjük a szürke hétköznapokat! Szeretek kirándulni, szeretem a jó filmeket, a finom ételeket, a jó társaságot!
Kata
44 éves
Biatorbágy

Kedves Idegen! Egy szeretetre éhes és szeretni vágyó, kos-sárkány-tűz jegyű, naív de gyanakvó, őszinte de diszkrét, barátságos de tartózkodó, konzervatív de érdeklődő, nem öreg de nem is fiatal, tapasztalt de tudásra éhes, gyermektelen de már nem hajadon nőszemély vagyok.
Mariann
62 éves
Biatorbágy

Milyen vagyok? Nem depis, nem morcos, kedvelem a hagyományos értékrendet, a művészetet, a sportot, és a humort. Kezdetben kölcsönösen nagy ígéretek nélkül, de komoly kapcsolatot keresek. Fontos az őszinteség, az összhang. Légy magasabb nálam, hogy "felnézhessek" Rád!
Nikoletta
41 éves
Biatorbágy

Én őszinte ember vagyok! Elvárom mások őszinteségét is! Amúgy általában vidám természetű és kedves lány vagyok.
Anikó
44 éves
Biatorbágy

Sziasztok! Értelmes, életvidám páromat keresem tartós kapcsolatra Hölgy személyében. Pasik, párok, biszex beállítottságúak, kamusok kíméljetek a felesleges körök futásától! Átlagos testalkatú, fiúsabb vagyok.
Böbe
74 éves
Biatorbágy

Milyen vagyok? Vidám, sportos, tájékozott. Légy te is ilyen és akkor jól fogjuk érezni magunkat. A kor csak egy szám!
Éva
55 éves
Biatorbágy

~ Sokan mondják hogy nehéz engem kiismerni, én pedig nem tagadom: talán ha tökéletes lennék, nem lenne ilyen nehéz dolguk. De közel sem vagyok tökéletes, sőt. Mosolyt, de könnyet is csaltam már olyan emberek arcára, akik fontosak nekem. Volt, hogy csalódást okoztam és az is megtörtént már, hogy...
Chiara
31 éves
Biatorbágy

"Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeláldozás között... És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel, és a társaság a biztonsággal... És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét, és a bók nem esküszó... És hozzászoksz, hogy emmelt fővel és nyitott...
Csilla
42 éves
Biatorbágy

Lehet hogy csak rád várok?!egyedül 5 éves kis fiammal.általában életvidám,szeretetre vágyó nő személy vagyok...👩👍


Párkereső urak

Társkereső urak Biatorbágy és környékéről:

Árpi
49 éves
Biatorbágy

* Udvarias, jófej(ű), nem unalmas, kreatív, vicces, családcentrikus, jószívű, spontán és segítőkész vagyok. Gyakran szorgalmas is! Na jó, úgysem hinnéd el, hogy hibátlan vagyok... Rögtön kettő is van belőlük: a rend- és tisztaságmánia. :) :) :) 4 évet éltem Algériában és 3,5 évet Bécsben. ...
Bálint
66 éves
Biatorbágy

Tibor
42 éves
Biatorbágy

Üdv: a hölgyeknek! Magamról annyit. Szeretek szinházba járni imádok utazni welnesbe járni szaunázni úszni! Válalkozó vagyok 18 éve Használtruha nagykerel és kéztörlörongy gyártásával foglalkozom. Van egy 21 éves fiam és egy 3 éves kislányom! A fotóm nem a legjobb😀 nem szeretem magam f...
Béla
47 éves
Biatorbágy

Alapvetően vidám ember vagyok. Szeretem a jó könyveket, filmeket, ételeket. Hiszek a kölcsönösségben.
Péter
55 éves
Biatorbágy

Keresem a párom! Sokáig éltem kapcsolatban, ami sajnos tragédiával lezárult. Úgy éreztem, hogy soha nem tudom újra kezdeni. De ez megváltozott és keresem hölgyet, társat, akit szerethetnék, és aki viszonozná az érzelmeimet, aki szeret kapni és tud adni, aki boldogsággal tölti meg az életem....
József
52 éves
Biatorbágy

Természetet és kirándulást kedvelő, mély érzésű férfi keresi társát. A szív nem azért van, hogy fájjon, hanem azért, hogy szeressen!
Tibor
58 éves
Biatorbágy

Alapvetően vidám természetű,káros szenvedélyektől mentes fiatalember vagyok.Szeretek kirándulni,futni,úszni,fürdőbe járni,zenét hallgatni.Mindent élvezettel csinálok,ami szép és jó.Van egy autóm,amivel elég mobil vagyok.Tartós,komoly kapcsolatot szeretnék.
Gergő
37 éves
Biatorbágy

Szeretem a jó filmeket moziba járni egy egy koncertre néha csak hobbiszinten keverek zenét. Szeretek lustizni :) Én általában a személyes találkozó híve vagyok mondjuk egy jó kávé vagy egy jó sütemény mellet szerintem bárhogy is alakul lényeg hogy mindkét fél jól érezze magát.
Tamás
60 éves
Biatorbágy

Sziasztok! Nem kalandor vagyok hanem társaslény. A páromat keresem, akivel lehet együtt ÉLNI!, aki megért ha szomorú vagyok és elvisel ha vidám vagyok. Hobbim a horgászat és az utazás.
Tibor
60 éves
Biatorbágy

57 éves elvált két különélő gyerekem van, vállalkozásból élek szabadidő sport mozi utazás főzés. Tatros kapcsolatot keresek.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább


társkereső sikertörténet

Igaz csak egy napot töltöttünk az oldalon, de az az egy nap változtatta meg az egész életünket.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/biatorbagy
Nyomtatás dátuma: 2020-07-14 02:12:02