Társkereső Biatorbágy

jegyezz meg

Társkeresés Biatorbágyon (Pest)

Biatorbágyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 257 társkereső tag vár rád Biatorbágy és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Biatorbágy egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Biatorbágy és környékéről:

Móni
46 éves
Biatorbágy

Szeretem az életet megélni, tiszta és jó értelemben. Nálam a pohár mindig félig tele van. Szeretek kirándulni, futni, olvasni, zenét hallgatni, jógázni, de egy csendes esti borozgatás is feltölt.
Ditta
51 éves
Biatorbágy

Malacka: -Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? Micimackó: -Azt nem betűzik, azt érzik. Nem levelezőtársat keresek, személyes találkozás híve vagyok.
Mariann
62 éves
Biatorbágy

Milyen vagyok? Nem depis, nem morcos, kedvelem a hagyományos értékrendet, a művészetet, a sportot, és a humort. Kezdetben kölcsönösen nagy ígéretek nélkül, de komoly kapcsolatot keresek. Fontos az őszinteség, az összhang. Légy magasabb nálam, hogy "felnézhessek" Rád!
Kata
44 éves
Biatorbágy

Kedves Idegen! Egy szeretetre éhes és szeretni vágyó, kos-sárkány-tűz jegyű, naív de gyanakvó, őszinte de diszkrét, barátságos de tartózkodó, konzervatív de érdeklődő, nem öreg de nem is fiatal, tapasztalt de tudásra éhes, gyermektelen de már nem hajadon nőszemély vagyok.
Eszti
51 éves
Biatorbágy

Keresem társamat, akivel átbeszélgethetjük és nevethetjük a szürke hétköznapokat! Szeretek kirándulni, szeretem a jó filmeket, a finom ételeket, a jó társaságot!
Nikoletta
41 éves
Biatorbágy

Én őszinte ember vagyok! Elvárom mások őszinteségét is! Amúgy általában vidám természetű és kedves lány vagyok.
Anikó
44 éves
Biatorbágy

Sziasztok! Értelmes, életvidám páromat keresem tartós kapcsolatra Hölgy személyében. Pasik, párok, biszex beállítottságúak, kamusok kíméljetek a felesleges körök futásától! Átlagos testalkatú, fiúsabb vagyok.
Böbe
74 éves
Biatorbágy

Milyen vagyok? Vidám, sportos, tájékozott. Légy te is ilyen és akkor jól fogjuk érezni magunkat. A kor csak egy szám!
Éva
55 éves
Biatorbágy

~ Sokan mondják hogy nehéz engem kiismerni, én pedig nem tagadom: talán ha tökéletes lennék, nem lenne ilyen nehéz dolguk. De közel sem vagyok tökéletes, sőt. Mosolyt, de könnyet is csaltam már olyan emberek arcára, akik fontosak nekem. Volt, hogy csalódást okoztam és az is megtörtént már, hogy...
Chiara
31 éves
Biatorbágy

"Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeláldozás között... És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel, és a társaság a biztonsággal... És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét, és a bók nem esküszó... És hozzászoksz, hogy emmelt fővel és nyitott...


Párkereső urak

Társkereső urak Biatorbágy és környékéről:

Tibor
60 éves
Biatorbágy

57 éves elvált két különélő gyerekem van, vállalkozásból élek szabadidő sport mozi utazás főzés. Tatros kapcsolatot keresek.
Bálint
66 éves
Biatorbágy

Tamás
60 éves
Biatorbágy

Sziasztok! Nem kalandor vagyok hanem társaslény. A páromat keresem, akivel lehet együtt ÉLNI!, aki megért ha szomorú vagyok és elvisel ha vidám vagyok. Hobbim a horgászat és az utazás.
Béla
48 éves
Biatorbágy

Alapvetően vidám ember vagyok. Szeretem a jó könyveket, filmeket, ételeket. Hiszek a kölcsönösségben.
József
52 éves
Biatorbágy

Kedves Látogató! Köszönöm, hogy megnézted az adatlapomat! Nehéz lenne pár mondatban leírni, hogy milyen vagyok, vagy mit szeretek. Azért megpróbálom… Érzékeny, család és pár centrikus embernek tartom magam, aki szereti a természetet, a természetességet, a wellnesst, a vizet-vízpartot, ...
Gábor
37 éves
Biatorbágy

Szia GÁBOR vagyok Biatorbágyon élek kertes házban, békés nyugodt természetű vagyok,utálom az erőszakot, vidám pozítív gondolkodású vagyok, komoly kapcsolatot keresek, szeretek fesztiválokra járni,motorral kirándulni, sétálni ,kertben sütögetni, keresem párom 35-42év között én 38 éves vagyok
Péter
56 éves
Biatorbágy

Keresem a párom! Sokáig éltem kapcsolatban, ami sajnos tragédiával lezárult. Úgy éreztem, hogy soha nem tudom újra kezdeni. De ez megváltozott és keresem hölgyet, társat, akit szerethetnék, és aki viszonozná az érzelmeimet, aki szeret kapni és tud adni, aki boldogsággal tölti meg az életem....
Regulus
51 éves
Biatorbágy

Szerelem , barátság, kölcsönösség,humor,kitartás, őszinteség, bölcsesség, pozitív szemlélet, stb...Folytathatnám a sort, de a személyes találkozó során , úgy is minden kiderül.
István
52 éves
Biatorbágy

Árpi
49 éves
Biatorbágy

Valaki kell nekem is, aki csak az enyém, aki társ egy hosszú életen át. Valaki kell nekem is, aki mellettem áll, aki jóban-rosszban mindig enyém. Kinek hangulatát, minden titkos gondolatát, már a két szemébe nézve értem én. Valaki kell nekem is, aki hozzám való, kit a Sors is nékem rendelt...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/biatorbagy
Nyomtatás dátuma: 2020-09-30 01:38:45