Társkereső Dávidmajor

jegyezz meg

Társkeresés Dávidmajor (Fejér)

Dávidmajor-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 215 társkereső tag vár rád Dávidmajor és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Dávidmajor egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dávidmajor és környékéről:

Ildi
68 éves
Etyek

Szeretek másokon segíteni, de vágyom mások jóindulatára is és emberek között érzem jól magam. Mesterségem szerint muzsikus vagyok.
Gyöngyi
46 éves
Etyek

Kulturális programokat kedvelő, mosolygós közgazdász hölgy ezúton keresi hozzáillő férfitársát, akivel jó összebújni, aki romantikus, aki magas értelmi és érzelmi intelligenciával bír.
Abigél
48 éves
Biatorbágy

Szerencsés vagyok, mert tudom értékelni a pozitív dolgokat. Szerencsés vagyok, mert klassz gyermekeim vannak. Szerencsés vagyok, mert azzal foglalkozom nap mint nap, amit nagyon szeretek. Szerencsés leszek, ha találok valakit, aki néha beszélget velem egy hatalmasat, aki elkísér színházba,...
Ditta
51 éves
Biatorbágy

Malacka: -Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? Micimackó: -Azt nem betűzik, azt érzik. Nem levelezőtársat keresek, személyes találkozás híve vagyok.
Mariann
62 éves
Biatorbágy

Milyen vagyok? Nem depis, nem morcos, kedvelem a hagyományos értékrendet, a művészetet, a sportot, és a humort. Kezdetben kölcsönösen nagy ígéretek nélkül, de komoly kapcsolatot keresek. Fontos az őszinteség, az összhang. Légy magasabb nálam, hogy "felnézhessek" Rád!
Regina
32 éves
Biatorbágy

Sziasztok. 33 éves, pest megyei nő vagyok. Szeretek kirandulni, kerteszkedni, beszelgetni, ismerkedni. Komoly szándékú, de megis humoros, kedves ferfit keresek, akivel tenyleg lehetnek hosszu tavú terveim. Nem kalandra vágyom, hanem egy igazi társra, akivel élvezzuk az életet es ha gond van...
Ági
50 éves
Biatorbágy

Keresem azt az intelligens, humoros, új dolgok felfedezésére nyitott férfit, akivel megoszthatnám az élet apró örömeit. Utazás, túrázás, kultúra (színház, koncert, filmek), gasztronómia stb.
Eszti
50 éves
Biatorbágy

Keresem társamat, akivel átbeszélgethetjük és nevethetjük a szürke hétköznapokat! Szeretek kirándulni, szeretem a jó filmeket, a finom ételeket, a jó társaságot!
Kata
44 éves
Biatorbágy

Kedves Idegen! Egy szeretetre éhes és szeretni vágyó, kos-sárkány-tűz jegyű, naív de gyanakvó, őszinte de diszkrét, barátságos de tartózkodó, konzervatív de érdeklődő, nem öreg de nem is fiatal, tapasztalt de tudásra éhes, gyermektelen de már nem hajadon nőszemély vagyok.
Nikoletta
41 éves
Biatorbágy

Én őszinte ember vagyok! Elvárom mások őszinteségét is! Amúgy általában vidám természetű és kedves lány vagyok.


Párkereső urak

Társkereső urak Dávidmajor és környékéről:

Bulcsú
49 éves
Herceghalom

Modern pasi vagyok, az ezredforduló embere. Egyszerre analóg és digitális, Cukor-, alkohol-, nikotin és hazugságmentes, élőflórás, csökkentett zsírtartalommal. Egy diverzifikált multikulturális posztmodern dekonstruktivista. Politikailag, anatómiailag és ökológiailag inkorrekt. Már be...
Imi
30 éves
Herceghalom

Én egy 28-éves srác vok(magamról úgy gondolom egy rendes srác vok) ,egy hosszú kapcsolatot szeretnék valakivel találni...
István
63 éves
Etyek

Ez a rész valóban nehéz. Megadni számokat, méreteket egyszerű, de megmutatni valamit a bensőnkből, az érzelmeinkből, a gondolatainkból sokkal nehezebb. Én is csak olyan vagyok, mint mindenki más - kedves, okos, izgalmas, megértő, vidám, optimista... szóval más mint a többi fiú! A kérdés ki az, a...
Árpád
45 éves
Etyek

Sziasztok. Ez mindig sarkalatos pont. Itt kidomborithatnám a jó tulajdonságaimat, de talán rosszul értékelem magam. Külső szemlélő talán jobban lát. Annak aki időt energiát szán rá hogy megismerjen, nyitott könyv vagyok. Mind ezért vagyunk itt.
Robi
41 éves
Etyek

Most ide én is írjam, hogy most ide mit is írjak magamról? Ismerj meg és döntsd el Te, hogy milyen ember vagyok! Szeretem a természetet, szeretek túrázni (árkon-bokron), szeretek néha belekocsikázni a naplementébe, rajongok a régészetért, van két pimasz kamasz gyerkőcöm.
Kristóf
33 éves
Etyek

Szabadidőmet igyekszem minél tartalmasabban eltölteni, de időnként azért jól tud esni az esti televízió előtti semmittevés Naponta edzek saját testsúllyal, heti kétszer kempóra járok, egyszer pedig úszni megyek. Társaságban szeretek aktív programokban (túrázás, biciklizés,...) is részt venni. ...
Attila
34 éves
Etyek

Keresem hozzám illő társam komoly kapcsolat céljából.Kalandorok kíméljenek. Őszinte embernek tartom magam!
Gyula
38 éves
Etyek

Ha rámtalálsz lélekben akkor tudod mit szeretnék. Nem akarok közhelyeket ide írni de számomra a bizalom és hűség a nyerő.
Ricardo78
42 éves
Etyek

Csak egy mondat! Bár teljesen személytelennek, üresnek és a mai világba pont beleillőnek tartom ezt az ismerkedési formát, ahol a szimpátia legtöbbször egy fotón múlik és az emberek személyes varázsa kiiktatásra kényszerült ezen ismerkedési forma sajátossága miatt, mégis megpróbálkozunk vele, me...
Laci
36 éves
EtyekSikertörténetek

társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Parom.hu! Harminc felett, ha az ember nem akarja keverni a munkát és a magánéletet, bulizni pedig a ritkánál is ritkábban jár, milyen reális lehetőségei maradnak az ismerkedésre? Szerintem csakis a net, ezért újra és újra ráfanyalodtam, hol hosszabb, hol rövidebb ideig, de minél több tapa...

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/davidmajor
Nyomtatás dátuma: 2020-05-31 12:46:33