Társkereső Pilisjászfalu

jegyezz meg

Társkeresés Pilisjászfalun (Pest)

Pilisjászfalui párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 282 társkereső tag vár rád Pilisjászfalu és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Pilisjászfalu egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pilisjászfalu és környékéről:

Kata
45 éves
Pilisjászfalu

Amikor együtt vagy valakivel, nézz rá arra, hogy mi lenne ma egy szeretően kedves tett, egy kedves cselekvés a mai napra. Kérdezd, hogy "Hogyan fejezhetem ki a szerelmem ma?"
Piros
52 éves
Piliscsév

Üdvözlet kedves olvasóm! Nyugodt,kiegyensújozott,józan életvitellel és gondolkodàsú embernek tartom magam! Pozitív beàllítotsàgomnak köszönhetően vidám és könnyen baràtkozó fīpusú vagyok. Érdeklődésem kultúrális,művészeti,tudomànyos,temészet szeretetre is kiterjed....
Böbe66
54 éves
Piliscsév

Kerestem már tartós kapcsolatot de az valahogy nem akart összejönni.Akkor most mit tegyek?Hmm.Keressek egy olyat aki csak sexset akar mert hát egészséges nő vagyok,de nem szeretem a gyorsan lezavart pásztor órákat a jöttem láttam lőttem tipúsokat.Nem vágyom a hébe hóba találkákra,hogy arra...
ANIKÓ
49 éves
Piliscsaba

Anikó vagyok! Fogyatékkal élek kerekes székes, Jó szívű, hűséges. Sokat csalódót idáig csak kihasználtak. Olyan férfit keresek aki Kitart egy rokkantsággal élő nő mellett, MEG BECSÜLI.Hűséges becsületes társam keresem. Nem vagyok egy szépség de a szívem eszem a helyén van.
Ibolya
61 éves
Leányvár

55 éves elvált nő vagyok.Háziasnak tartom magam.szeretek finomakat sütni,főzni.Személyes találkozás híve vagyok.
Anikó
58 éves
Úny

Interaktív :-) (,,Jelző olyan rendszerek és szoftverek leírására, amelyek kétirányú kommunikációra képesek, azaz viselkedésük és működésük nem előre meghatározott, hanem a felhasználói bevitel által befolyásolható,...
ROZÁL
63 éves
Leányvár

Fél éve váltam el,egy éve vagyok egyedül. Keresem a társam. Én a személyes találkozáshíve vagyok,akkor derül ki igazán minden. A többit akkór.
Ilona
62 éves
Piliscsév

Keresem a párom aki komoly kapcsolatra vágyik! Szeret kirándulni,utazni,beszélgetni. De az első beszélgetés vagy találkozó elmond mindent!Sajnos van mikor nem tudok válaszolni pedig nagyon szetetnék! Kérlek írj,hogy milegyen!
Klotild
68 éves
Piliscsaba

Pár dolog amit szeretek az életben : - Szeretek másokon segíteni - Szeretem mindazt ami értelmet, tartalmat ad az életnek - Szeretem mindazt, ami csak úgy történik, a spontán dolgokat, ami az emberrel csak úgy történik, mert az olyan jó - Szeretem a kisértéseket, a kihívásokat, mert azok...
Tecus58
61 éves
Piliscsaba

Szeretnék egy társat találni. Nem jó egyedül.Szeretem a jó társaságot, zenét, táncot, utazást. Bújós típus vagyok. Szeretem az őszinteséget, még ha néha fáj is.


Párkereső urak

Társkereső urak Pilisjászfalu és környékéről:

Adams
37 éves
Pilisjászfalu

Szia! Üdvözöllek az adatlapomon remélem felkeltettem érdeklődésedet irántam.Normális gondolkodású, vidám természetű férfi vagyok. Komoly kapcsolatot keresek.Ha szimpatikus vagyok akkor írj:-).
László
41 éves
Piliscsév

Keresem az igazit. Legyen őszinte,család centrikus, megbízható, természetbarát. Szeretek sétálni, kirándulni, utazni, stb.
Sanyi
39 éves
Piliscsaba

Komoly kapcsolatot keresek. ;) Családra vágyom. Megbízhatsz bennem minden téren. És sosem hazudok. És Ha akarod, írok Neked egy dalt. És én mindíg megvárlak, ha elkésel a találkozóinkról. Rendkívüli a fantáziám. Velem sosem fogsz unatkozni. Elrepítelek az összes világomba. Mindent megmutatok N...
János
49 éves
Piliscsaba

Szeretek szeretni. A munkám tökéletes elvégzéséhez tudnom éreznem kell a miértet. Áradjon a flow egész nap. Csak a pénzért évtizedek óta nem vagyok hajlandó dolgozni. Szeretem a vizet a kikötői létet a Balatont. Nyitott, sokat beszélő társasági ember vagyok. A jövendőbeli párom társam legyen vid...
Ádám
32 éves
Piliscsaba

Sziasztok! Ádámnak hívnak. Romantikus alkatnak tartom magam és őszintének. Ezek mellett szeretem a jó humort is, szeretek olvasni, kirándulni, beszélgetni. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam, remélem megtalálom az igazit :)
Bálint
31 éves
Piliscsév

Sziasztok. BÁLINT vagyok. 30éves olyan ember aki komoly párkapcsolatot keres! Igen csakis komolyat. Szeretem az őszinteséget a vidámságot de amiben kell komoly vagyok és nem tréfálok. Szívesen ismerkedek és szeretnék végre egy olyan párt találni aki komolyan vesz! Beszélgetés árán lehet megismern...
Roland
32 éves
Piliscsév

Szia én őszintének tartom magamat és becsületesnek de meg kell jobban ismerni szeretem a gyerekeket igaz nekem nincsen de engem nem zavar ha van a hölgynek! Én egy kedves nőt keresek aki komolyan gondolja a párkapcsolatot
Tibor
57 éves
Piliscsév

Életünkbe semmi más nem hozhat szépséget és gazdagságot, minthogy szeretünk és szeretnek minket!Mindenbe romantikus.
Ádám
26 éves
Piliscsév

Sziasztok! :) Komoly társkeresési szándékkal regisztráltam ide. Megbízható, hűséges társat keresek. Szeretek moziba járni, kirándulni, zenét hallgatni (főleg metált). Állatbarát vagyok. Humoros természetem van, szeretem megnevettetni az embereket. Ha szeretnél jobban megismerni írj. ;)
Endre
43 éves
Leányvár

Sziasztok. Azért regisztráltam az oldarra,hogy társat találjak. Bár kezdek lassan belefáradni.Remélem ezen az oldalon sikerül.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/pilisjaszfalu
Nyomtatás dátuma: 2020-05-30 18:06:10