Társkereső Visegrád

jegyezz meg

Társkeresés Visegrádon (Pest)

Visegrádi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 116 társkereső tag vár rád Visegrád és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Visegrád egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Visegrád és környékéről:

Marietta
43 éves
Visegrád

Szelíd, nyugodt természetű vagyok. Mély érzelmű és másokkal együttérző. Szeretem másokban észrevenni a jót és a kincseket a mélyből kiásni. Életem mozgatórugója a szeretés, vágyok az érett szeretetre eljutni. Tudok tükröt tartani magamnak. Szerintem egy kapcsolat alapja az őszinte, tiszta...
Glória
37 éves
Visegrád

Szeretnék találkozni Valakivel,Aki a partnerem lehetne, később pedig a társam, jó lenne az együtt eltöltött időt boldogságban megélni.
Zsófia
68 éves
Nagymaros

Nyitott, energikus, beszélgetni és sétálni kedvelő könyvmoly vagyok. Fizikai (kerti) és szellemi munkával igyekszem karban tartani magam.
Szilvi
41 éves
Nagymaros

Sziasztok!En egy gyereket egyedul nevelo anyuka vagyok,egy olyan tarsat keresek,aki oszinte, humoros,kedves,es elfogad engem a lanyommal egyutt.
Róza
61 éves
Nagymaros

Értékelem a szabadban tölthető időt. Aktív dolgozóként kevés idő jut hobbira, leginkább nyaranta alkotok. Rendszerető vagyok. Öltözködésemre többnyire a nőies jellemző, mint a sportos.
Éva
57 éves
Nagymaros

Szeretem a kirándulást, utazást, olvasást, kedvelem a jókedvű, barátságos, kedves embereket. Szeretném megtalálni a hozzám illő hívő keresztény társat, bár nem vagyok vallásos.
Julianna
67 éves
Nagymaros

Természetet, állatokat kedvelő hölgy vagyok,korban hozzám illő társat keresek szabadidő eltöltésére.Ha kérdeznek szivesen vélaszolok tabu téma nincs.Tenyésztettem gilisztát, gombát , nyúl, baromfi és 4 KUTYA van az udvaromban.Egyébként védőnőként dolgoztam, nyugdijas vagyok. Érdekel az...
Zsuzsanna
52 éves
Dunabogdány

Mosolygós életvidám nő vagyok. Szeretek kirándulni,táncolni , főzni , 1 pohár bor mellett jókat beszélgetni. Imádom a zenét , a humort. Fontos számomra az őszinteség, hűség, igényesség, bizalom . 1 igazi Férfit keresek aki egyetlen nőre vágyik.
Kata
38 éves
Dunabogdány

Bea27
29 éves
Kisoroszi

Kisorosziba lakom.27 éves vagyok. Kedves öszinte lâny vagyok.Keresem a pàrom. Kicsit félênk vagyok.Nagynéni vagyok :-)


Párkereső urak

Társkereső urak Visegrád és környékéről:

Dániel
68 éves
Visegrád

Széles érdeklődéskörű ny. visegrádi régész vagyok, de ne gondolj valami öreg, szakállas úrra. Életvidám, a humorral magamat és társamat is elszórakoztató, szeretettre és megértésre vágyó, fiatalos, örökösen gondolkodó, nem kifejezetten gyakorlatias, a szellemi játékokat (sakk, bridzs) kedvelő és ...
Bertalan
31 éves
Visegrád

Keresem azt a lányt akivel hosszú távon megoszthatom szeretetemet. Az igazi férfi ragyogtat egy nőt, nem feltétlenül megérteni és megváltoztatni akarja, hanem foglalkozik a lelkével. Ő az, aki sosem csap be, nem használ ki és nem néz hülyének. Mindíg melletted van, ha szükséged van rá, csa...
Gábor
46 éves
Visegrád

Dunakanyarban lakom.Természetet,sportot,zenét,könyveket,kedvelő független srác vagyok.Ezúton keresem társam,kedves,szorgos független lány személyében, aki nem ijed meg a hétköznapok kihívásaiban,és alkalmazkodni tud a vidéki élethez,a valós és nem a valóvilághoz. Írhatnék ide bármit hogy...
Balázs
29 éves
Nagymaros

Különleges, érzéki, sportos srác keresi társát. Szeretem a magyar középkori katonai hagyományőrzést melyet már évek óta űzök, ezen kívül imádok kerékpározni. Szeretem, ha körülöttem zajlik az élet. Határozott és céltudatos és érett gondolkodású vagyok. Fontosnak tartom az egészséges életmódot,...
Balázs
35 éves
Nagymaros

Igazi mazó vagyok és olyan brutális dolgokra vágyok mint a szeretet, vagy egy társ, egy igazi játszótárs. Aki nem azért teszi mert fizetnék, ha nem mert tényleg szeret és szeret fájdalmat okozni és ezt látni a másik szemében, egyre messzebbre és messzebbre menni és együtt játszani ezt a szép játé...
Péter
59 éves
Nagymaros

elvált remete keresi azt aki enyhítené a mindennapok magányosságát. Gyerekeim nem velem élnek, a kutyámmal és egy macskával osztom meg a házamat.
Gábor
37 éves
Nagymaros

Szia. Gábor vagyok. Kezdetnek rólam : Házias, jó humorú, állatbarát kedvelő személyiség vagyok . Jelenleg alkalmazottként dolgozom és dohányzom.
László
46 éves
Nagymaros

Kedves, megértő, humoros, megbízható, hűséges vagyok, hasonló lányt keresek tartós kapcsolatra. Szeretek beszélgetni, sétálni, kirándulni, olvasni, kertészkedni, filmet nézni.
Zoltán
53 éves
Nagymaros

Magamról csak annyit,műszaki beállítottságú vagyok,szeretem a természetet,a gyerekeket,a családi és baráti bulikat a veterán autókat,és elsősorban a 12éves lányomat.Káros szenvedélyem a dohányzás,és az autóim.Bújós mackós természetem van.
tuaregracing
31 éves
NagymarosSikertörténetek

társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/visegrad
Nyomtatás dátuma: 2020-07-13 21:48:01