Társkereső Göd

jegyezz meg

Társkeresés Gödön (Pest)

Gödi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 888 társkereső tag vár rád Göd és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Göd egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Göd és környékéről:

Ani
57 éves
Göd

Nézelődöm, keresgélek,nem vagyok előfizető így válaszolni sem tudok... Keresem azt aki engem is keres
Lizi
46 éves
Göd

Igéző jelenség; vörös és hullámzó, hangja érdesbársonya mély és barna, az ember legszívesebben le sem venné róla a szemét. Érdemes odafigyelni rá: érett, bájos és boszorkányos egyéniség, mágiája varázslatos, íze olyan, akár a nehéz vörösboré. Jót tesz a szívnek "
Zsuzsanna
47 éves
Göd

Vidám, vizslás, gyermektelen, elvált, egyedül élő, körzeti nővér vagyok. Szeretem a különleges gasztronómiát,saját amatőr szakács oldalam van, és amatőren festek.
Erika
57 éves
Göd

Pozitív életszemléletű, energikus, romantikus, természetszerető,... Magamról többet, részletesebbet annak, aki kíváncsi rá. :-)
Baba
65 éves
Göd

Vidám,koromhoz képest fiatalos hölgy vagyok. Szeretek kirándulni,utazgatni. Óvodában dolgozom,imádom a munkám.
Márta
63 éves
Göd

Egyszer élünk,és élni boldogan kell!!Ahhoz,hogy boldog légy meg kell találnod szíved másik darabját!
Mária
50 éves
Göd

Kérdezz bátran,ha érdekel akkor meg fogod tudni:-) Ami nagyon fontos Nekem: Hogy ha hazudni akarsz már lapozhatsz is tovább!!
Andi
41 éves
Göd

hitelesség.. természet.. őszinteség.. Duna.. biciklizés.. tavasz.. zene.. evezés.. kirándulás.. színház.. francia filmek.. Olaszország.. hegyek.. Az élet szép.. céltudatosság.. kert.. komolykapcsolat.. pszichológia.. önismeret.. emberismeret.. aktív kikapcsolódás.. közgazdász
Katalin
52 éves
Göd

Keresem a nekem megfelelőt. Őszinteség. Egymásiránti tisztelet. Becsületesség kötelező. Játszópajtások ne keressenek. Komoly kapcsolat érdekel.
Anna
62 éves
Göd

Szeretek kirándulni,táncolni,sütni főzni.Minden házimunkát szívesen végzek.Sokat olvasok,zenét hallgatok..Szeretem a társaságot.Röviden ennyi.


Párkereső urak

Társkereső urak Göd és környékéről:

Robi
40 éves
Göd

Szia! Nem is tudom mit tudnék ide írni, de ha kíváncsi vagy rám akkor írj! Szeretek ismerkedni és megismerni a másikat!
Gyula
46 éves
Göd

Szia! Sok sok szépet és csak jó dolgokat lehetne itt leírni, de azt gondolom, hogy a személyes találkozás többet mond. Persze kell itt is írni valamit. Ha éjjel nappal Budapest férfit keresel, akkor nem én vagyok a megfelelő. Normális erkölcsöt vallónak érzem magam. A végén még teleírom ezt a la...
Levi
46 éves
Göd

ezt másvalaki írta rólam: "Jó veled beszélgetni, bulizni. Időnként azonban fafejű vagy. De senki sem tökéletes, ezért kerek a világ. :-) Imádod a lányaidat (minden páros héten velem vannak), bármit megtennél értük, ez kevés férfiról mondható el. Rendszerető vagy." állítólag bará...
Richárd
34 éves
Göd

Sziasztok! Alapjáraton egy nagyon nyugodt, jókedvű, humoros pasi vagyok. Nem akarom magam fényezni mert az nem az én világom. Szeretek motorozni, túrázni, sétálni. Hogy párkapcsolatban milyen is vagyok? Kedves, figyelmes, és odaadó. Általában akit megkedvelek/megszeretek az az illető nem jár ross...
László
44 éves
Göd

Szia! Röviden magamról: Hallássérült vagyok, tudok kommunikálni ép, egészséges emberekkel.Hiszen a szüleim,barátaim,munkatársaim szintén hallók. Egyedülálló vagyok, tehát komoly kapcsolatra vágyom. Asztalos a szakmám amit nagyon szeretem. Sport: Jégkorongozom (Magyar hallássérült válogatot...
Ádám
31 éves
Göd

Szia Ide akármit irhatnék ami nem feltétlenül tükrözi a valoságot,Kedves életvidám vagyok szeretek kirándulni mások gondjait meghallgatni és tanácsot adni (foleg ebben vagyok jó) de amugy mindere kapható vagyok a megfelelő partnerrel ugyhogy ha szeretnél megismerni csak hajrá bátran irj.
Péter
30 éves
Göd

Ismerőseim egybecsengő véleménye alapján jó ember vagyok. Emellett intelligensnek és jó humorúnak is mondanak. Én az őszinte és megbízható jelzőkkel szeretem ezt a sort kiegészíteni. A közszférában dolgozom, Gödön élek, történész a végzettségem, van két kutyám, mindkettő menhelyről, vallásom róm...
Zoltán
30 éves
Göd

Szeretnék ismerkedni lányokkal.24 éves vagyok Gödön lakom.És szeretnék egy komoly őszinte szép lánnyal párkapcsolatot kialakítani.Zoli a nevem
Pál
65 éves
Göd

Korban hozzám illő, életvidám társat szeretnék találni, aki elfogad annak aki vagyok, és erényei közül nem hiányzik sem a tisztelet sem pedig a hűség társa iránt.
Péter
63 éves
Göd

61 éves sportos,művelt férfi vagyok.Dolgozom. Szabad időm főleg hétvégén van.Okos,kedves hölgyet keresek.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább


társkereső sikertörténet

Ibolya története házassággal és gyermekáldással vált egésszé - de ne szaladjunk előre, ismerjük meg a teljes történetet!

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/god
Nyomtatás dátuma: 2021-04-22 19:33:46