Társkereső Csömör

jegyezz meg

Társkeresés Csömörön (Pest)

Csömöri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 293 társkereső tag vár rád Csömör és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Csömör egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Csömör és környékéről:

Marika
61 éves
Csömör

61 éves özvegy vagyok. Általában vidám és pozitív a személyiségem. Aktív vagyok, szeretek kertészkedni, utazni, eljárni, de egyedül nem jó. Társat keresek.
Mónika
53 éves
Csömör

Nem tudom, hogy mi érdekli az itt keresőket... sőt! Nem is akarok mindenkinek bővebben bemutatkozni, mint amennyi információt a regisztrációs lapomon megadtam.
RÓZSA
58 éves
Csömör

Eddig a gyerekeim felnevelése volt az elsődleges. Most már mindkettő a saját életét éli.Ideje magamra is gondolni! Új kapcsolat...Szerelem....
Évi
52 éves
Csömör

Nagyon szeretnék egy olyan kapcsolatot, ahol kölcsönösen szeretjük és tiszteljük egymást. Aki komolyan gondolkodik és nem kalandot keres! Akik szex kapcsolatot keresnek azok, ne írjanak! Várom, sok szeretettel a leveleket!
Anna
49 éves
Csömör

A Nő leírása Szereti a tiszta helyzeteket, kiegyensúlyozott, tud örülni apró dolgoknak, mint egy séta, egy jó beszélgetés, kirándulás. Kezelési útmutató - hozzám A Nő szakszerű üzemeltetéséhez érzelmi intelligenciával és olyan értékekkel rendelkező férfi a legalkalmasabb, mint megbízhatóság,...
Anikó
48 éves
Csömör

Ha megismersz megtudod.... :-)Szeretném megtalálni a társam akivel együtt sírunk-nevetünk, akivel szavak nélkül is megértjük egymást. Te ilyen vagy...?
Nikoletta
43 éves
Csömör

Elvált, két gyermekes NŐ vagyok, indokolatlanul kevés szabadidővel! Keresem azt a FÉRFIT, aki engem keres!
Marianna
26 éves
Csömör

23 éves vagyok, dolgozok, de emellett pedig egyetemre járok, kereskedelem és marketing szakon tanulok. Kedves, vidám és megbízható lány vagyok. Olyan férfit keresek, aki élénk, jó humorú, akivel sokat tudnánk együtt nevetni, aki, hogy ha kell komoly is tud lenni.
Andrea
59 éves
Kistarcsa

Keresem azokat a vidám, pozitív embereket, akik szeretnének ismerkedni egy szeretetre vágyó hölggyel.Kedves urak, csak fényképes levelekre válaszolok, adjuk meg az első benyomás élményét.
Erika
63 éves
Kistarcsa

Ide inkább ne írok semmit. Ha kíváncsi vagy rám, ismerj meg. Ha megszólítasz és nincs fotód, tisztelj meg azzal, hogy leveled mellé csatolsz egyet.


Párkereső urak

Társkereső urak Csömör és környékéről:

Marci
29 éves
Csömör

Szia :) Marci vagyok kedves, rendes, megértő, vicces, normális srác. Pest mellet lakok a családommal, nagyon szeretem az állatokat. :) keresem a másik felemet akivel nem csak boldog de egy hosszú távú kapcsolat reményében sikerül megtalálnom a boldogságot. :)
Zsolt
48 éves
Csömör

Sziasztok! Alapvető értékeken alapuló kapcsolatot keresek. Szeretek szeretni és szeretve lenni. Ez most hiányzik az életemből. Olyan valakit keresek akivel társak lehetnénk és közös célokért építhetjük az életünket. Van egy 8 éves fiam akit imádok és aki ugyan nem velem él, de szerves része az él...
Csaba
35 éves
Csömör

Sziasztok! Szeretnék kicsit bemutatkozni, mert az űrlap nekem eléggé személytelenek tűnik! Én egy 35 éves vidám kicsit konzervatív, romantikus régimódi, vagy régimódiasan romantikus fiatalember vagyok! Szeretem a régebbi zenéket, filmeket és a veterán autókat! Szabadidőmben legszívesebben a termé...
Attila
66 éves
Csömör

Sajnos egyedül maradtam,kedvesem eltávozott.Keresem igaz társam,szeretetet akarok adni és kapni nem kalandot keresek.Rendezett körülmények között élek kétgenerációs házban.Fiam N.o-ban .dolgozik,lányom Pécsen..Bízz bennem.
Péter
46 éves
Csömör

Üdv! Velem minden oké, már csak a páromat kellene megtalálnom, Sokat dolgozom, szeretem ha csend van körülöttem.
József
35 éves
Csömör

Kicsit egyedi de nem furcsa és szerethetö. Határozott és normális értékrendel bírok. Hosszú idő után szeretném megtalálni a páromat.
Péter
46 éves
Csömör

Üdv! Átlagos vagyok. Régebben sokat foglalkoztam jógával, reikivel, asztrológiával, érdekel az ezoterika. Komoly kapcsolatot keresek. Nem vagyok vip:)
Robi
39 éves
Csömör

Kíváncsiságból regisztráltam be erre az oldalra, még sosem ismerkedtem ehhez hasonló helyen. Aki kíváncsi rám nézze meg az adatlapom és írjon :)
Gábor
33 éves
Csömör

Az élet, egy sírig tartó, nagy verseny futás, Mindenki elesik egyszer, csak másképp éli meg a bukást. Én is elestem többször,de mentem mindig tovább, Mert, ami nem öl meg, az megerősít, ha menni kell, de hová? Hova visz az út, és mikor érek célba? Az életem megmászom, de nincsen hozzá létra....
Zoli
56 éves
Csömör

Szeretnék megismerkedni egy hasonló gondolkodású hölgyel, amilyen én vagyok. Normális gondolkodású sportot, utazást, wellnesst kedvelő férfi vagyok. Talán itt megtalálom a másik felem!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Mát több éve tagja voltam a társkereső oldalnak, nagyon sok potenciális jelölttel találkoztam,de sajnos minden férfiban találtam valamit, ami nem tetszett, ezt a belső tulajdonságokra értem.

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább


társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/csomor
Nyomtatás dátuma: 2021-05-08 03:49:43