Társkereső Csömör

jegyezz meg

Társkeresés Csömörön (Pest)

Csömöri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 288 társkereső tag vár rád Csömör és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Csömör egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Csömör és környékéről:

Marika
61 éves
Csömör

61 éves özvegy vagyok. Általában vidám és pozitív a személyiségem. Aktív vagyok, szeretek kertészkedni, utazni, eljárni, de egyedül nem jó. Társat keresek.
Mónika
52 éves
Csömör

Nem tudom, hogy mi érdekli az itt keresőket... sőt! Nem is akarok mindenkinek bővebben bemutatkozni, mint amennyi információt a regisztrációs lapomon megadtam.
Anna
48 éves
Csömör

A Nő leírása Szereti a tiszta helyzeteket, kiegyensúlyozott, tud örülni apró dolgoknak, mint egy séta, egy jó beszélgetés, kirándulás. Kezelési útmutató - hozzám A Nő szakszerű üzemeltetéséhez érzelmi intelligenciával és olyan értékekkel rendelkező férfi a legalkalmasabb, mint megbízhatóság,...
Évi
52 éves
Csömör

Nagyon szeretnék egy olyan kapcsolatot, ahol kölcsönösen szeretjük és tiszteljük egymást. Aki komolyan gondolkodik és nem kalandot keres! Akik szex kapcsolatot keresnek azok, ne írjanak! Várom, sok szeretettel a leveleket!
RÓZSA
57 éves
Csömör

Eddig a gyerekeim felnevelése volt az elsődleges. Most már mindkettő a saját életét éli.Ideje magamra is gondolni! Új kapcsolat...Szerelem....
Anikó
48 éves
Csömör

Ha megismersz megtudod.... :-)Szeretném megtalálni a társam akivel együtt sírunk-nevetünk, akivel szavak nélkül is megértjük egymást. Te ilyen vagy...?
Nikoletta
43 éves
Csömör

Elvált, két gyermekes NŐ vagyok, indokolatlanul kevés szabadidővel! Keresem azt a FÉRFIT, aki engem keres!
Marianna
26 éves
Csömör

23 éves vagyok, dolgozok, de emellett pedig egyetemre járok, kereskedelem és marketing szakon tanulok. Kedves, vidám és megbízható lány vagyok. Olyan férfit keresek, aki élénk, jó humorú, akivel sokat tudnánk együtt nevetni, aki, hogy ha kell komoly is tud lenni.
Erika
63 éves
Kistarcsa

Ide inkább ne írok semmit. Ha kíváncsi vagy rám, ismerj meg. Ha megszólítasz és nincs fotód, tisztelj meg azzal, hogy leveled mellé csatolsz egyet.
Andrea
58 éves
Kistarcsa

Keresem azokat a vidám, pozitív embereket, akik szeretnének ismerkedni egy szeretetre vágyó hölggyel.Kedves urak, csak fényképes levelekre válaszolok, adjuk meg az első benyomás élményét.


Párkereső urak

Társkereső urak Csömör és környékéről:

Attila
65 éves
Csömör

Sajnos egyedül maradtam,kedvesem eltávozott.Keresem társam,szeretetet akarok adni és kapni.Rendezett körülmények között élek kétgenerációs házban.Fiam N.o-ban .dolgozik.Felső rendőri vezetőként mentem nyugdíjban de a mai napig is aktívan dolgozom.Várlak!Attila
Marci
29 éves
Csömör

Szia :) Marci vagyok kedves, rendes, megértő, vicces, normális srác. Pest mellet lakok a családommal, nagyon szeretem az állatokat. :) keresem a másik felemet akivel nem csak boldog de egy hosszú távú kapcsolat reményében sikerül megtalálnom a boldogságot. :)
Zoli
55 éves
Csömör

Szeretnék megismerkedni egy hasonló gondolkodású hölgyel, amilyen én vagyok. Normális gondolkodású sportot, utazást, wellnesst kedvelő férfi vagyok. Talán itt megtalálom a másik felem!
Csaba
35 éves
Csömör

Sziasztok! Szeretnék kicsit bemutatkozni, mert az űrlap nekem eléggé személytelenek tűnik! Én egy 35 éves vidám kicsit konzervatív, romantikus régimódi, vagy régimódiasan romantikus fiatalember vagyok! Szeretem a régebbi zenéket, filmeket és a veterán autókat! Szabadidőmben legszívesebben a termé...
Zsolt
48 éves
Csömör

Sziasztok! Alapvető értékeken alapuló kapcsolatot keresek. Szeretek szeretni és szeretve lenni. Ez most hiányzik az életemből. Olyan valakit keresek akivel társak lehetnénk és közös célokért építhetjük az életünket. Van egy 8 éves fiam akit imádok és aki ugyan nem velem él, de szerves része az él...
Péter
46 éves
Csömör

Üdv! Velem minden oké, már csak a páromat kellene megtalálnom, Sokat dolgozom, szeretem ha csend van körülöttem.
Péter
46 éves
Csömör

Üdv! Átlagos vagyok. Régebben sokat foglalkoztam jógával, reikivel, asztrológiával, érdekel az ezoterika. Komoly kapcsolatot keresek. Nem vagyok vip:)
Viktor
51 éves
Csömör

48 éves elvált férfi vagyok.Keresek egy szolid,kedves hölgyet érzelmes párkapcsolatra 39-58 év között.Sötét hajúak előnyben.
József
35 éves
Csömör

Kicsit egyedi de nem furcsa és szerethetö. Határozott és normális értékrendel bírok. Hosszú idő után szeretném megtalálni a páromat.
Peti
25 éves
Csömör

Szia! Örülök, hogy veszed a fáradtságot, és elolvasod a kis bemutatkozó szövegemet. Nem szeretnék nagy dolgokat írni, egy kedves, aranyos, értelmes lány keresek, ha magadra ismertél, akkor kezdhetünk is beszélgetni :) Üdv Peti


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább


társkereső sikertörténet

Sosem gondoltam volna hogy egy nap én is a sikersztorimat gépelhetem, amikor még másokét olvasgattam, miután frissen regisztráltan, 2015 április végén. Egy hosszú (majdnem 7 év) és megfáradt kapcsolaton voltam túl és mint életem során jópárszor, újra egy társkeresőn kötöttem ki, lévén minden ellenpr...

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/csomor
Nyomtatás dátuma: 2021-03-04 07:54:16