Társkereső Őrbottyán

jegyezz meg

Társkeresés Őrbottyánban (Pest)

őrbottyáni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 448 társkereső tag vár rád Őrbottyán és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Őrbottyán egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Őrbottyán és környékéről:

Ica
73 éves
Őrbottyán

Csendes, szolíd természetű vagyok,de azért a társaságot szeretem. Jókedvű vidám vagyok. Hiszek a természet gyógyító erejében, szeretek kirándulni, nagyokat sétálni.Szeretem az állatokat, növényeket, kertészkedni.Környezetemre és Magamra igényes és tiszta vagyok, ezt várom el a leendő társamtól...
Marta
54 éves
Őrbottyán

Budapestről költöztem vidékre,két kutyával és egy cicával.Nagyon sok minden érdekel, szabadidőmben kirándulok a kutyákkal, szoktam iljjászkodni,főzőcskézni,, uszodába járni, sorozatot nézni. mindenképpen olyan partnert szeretnék aki ezekben a tevékenységekben velem tart, fiatalos...
Éva
60 éves
Őrbottyán

Magamról röviden sportos alkatú fiatalos lelkű vagyok a hobbim a munkám .) társat keresek ndm kalandot ..!)oszinte igaz lelkű bohém szétszórt érzéki szenvedélyes ..!)olyan vagyok amilyet ki váltassz belőlem ☝🏻😉
Gabriella
65 éves
Őrbottyán

2009-től agyvérzés miatt bottal járok, kérlek ennek tudatában nézz, de ettől ugyanaz a nő vagyok, nem szorulok segitségre. 2012-ben megözvegyültem, 35 év jó házasság után. Van egy felnőtt lányom és fiam, egy fiu unokám, nem élnek velem.Őrbottyánban, Budapesttől 25 km-re élek. Ápolt, vidám,...
Krisztina
54 éves
Őrbottyán

Nem várok hősre, már réges-régen megmentettem magam.Nem kell senkinek kiegészítenie, teljes ember vagyok egyedül is.Csak egy olyan emberre vágyom, aki nem fél kilógni a sorból.Akivel együtt belevághatunk újabb kalandokba.Aki nem fél táncolni velem az esőben,és megcsókol, mikor a legkevésbé...
Nagy Erzsébet
40 éves
Őrbottyán

Judit
74 éves
Őrbottyán

Földön járó, nem anyagias, természet tisztelő, állatbarát, szélsőségeket mellőző, természetes viselkedésű, nem hivalkodó, minden értelmes dolog iránt érdeklődő, nem dohányzó, nyugalmat, békességet szerető ember vagyok. A humort azért kedvelem. Nyugdíjas gyermekgondozó, víg kedélyű.
Katalin
50 éves
Őrbottyán

Két gyermekem van a nagy fiam aki 23 éves velem lakik,a nagy lányom aki 25 éves Bécsben lakik a barátjával. Szeretek sportolni,zenét hallgatni,moziba járni,színházat valamint sétálni.
Zsofa
47 éves
Őrbottyán

Ki vagyok békülve magammal. Tudom, hogy merre tartok és hol vagyok. Ezért is kíméljenek az olyan társkeresők, akik lezáratlan kapcsolatban vannak, akik féltékenységükkel megölik a szeretetet, akik be szeretnének számoltatni minden egyes percemről. Régóta megtapasztaltam az egyedüllét minden jó...
Zsóka
62 éves
Őrbottyán

Keresem a hozzám illő társat Rossz egyedül társ nélkül. Ha gondolod kess meg. Szeretetet adni és kapni csodálatos dolog.


Párkereső urak

Társkereső urak Őrbottyán és környékéről:

Tamás
30 éves
Őrbottyán

Szia Tamás vagyok! Egyelőre nem volt időm bemutatkozó szöveget írni mihelyst időm engedi pótolom. Csakis komoly kapcsolat érdekel.
Rudolf
67 éves
Őrbottyán

Páromat keresem a következő ötven év kellemes eltöltéséhez. Tolerancia,dominancia mentesség,egymás elfogadása,sok vidámság az elképzelésem.
István
66 éves
Őrbottyán

Szerintem nem az a fontos, ki mit ír le a bemutatkozó mondataiban. Amikor valaki eljut odáig, hogy szeretne rólam többet megtudni, sokkal személyesebb hangvételű levelet fogok írni neki, mert minden nő más, mindenki eltérő gondolatokat vált ki belőlem. Nem vagyok korombeli. Naprakész, korosztályo...
Gábor
26 éves
Őrbottyán

Sziasztok! Regisztrálásom célja, hogy megtaláljam a párom. Jelenleg webfejlesztőként dolgozom. Szeretem a zenéket, amikor van rá lehetőségem le-le szoktam ülni a zongora mögé. Amit még érdemes rólam tudni, hogy a munkám egyben a hobbim is. Szeretek beszelni, sztorizgatni.
Öcsi
24 éves
Őrbottyán

Focizok, szeretek haverokkal lógni. iszogatni stb....nem vagyok egy pörgős természet inkább nyugodt vagyok nem kapkodok el semmit.:) szeretnék megismerni egy kedves okos vicces lány akivel el lehet beszélgetni minden egyes dolgon.
Lajos
31 éves
Őrbottyán

22 éves vidám srác vagyok.hasonló lányokkal ismerkednék.ismerkedés céljából vagyok itt mint kiderült:).bármi kialakulhat.
Kálmán
52 éves
Őrbottyán

Szeretetre vágyok és szeretni akarok. Ha te is erre vágyol akkor lehet hogy egymást keressük. Gyerek nem akadály. Mindent szeretek csinálni csak nem egyedül. Biztos hogy van hibám csak nem tudom hogy mi. Az biztos hogy kétszer nem követem el ugyanazt.
Árpád
55 éves
Őrbottyán

Szeretem a sportot,mozit,zenét,természetet,őszinteséget,beszélgetéseket és sok mást is. Állapotom hivatalosan házas,még,ez remélem már nem sokáig jelenleg nyitott kapcsolatnak mondható. Egy társat keresek,nem alkalmi kalandot hanem komoly kapcsolatot,egy olyan nőt akivel jól érzem magam és ő is...
Sanyi
32 éves
Őrbottyán

Normális srác keres finom nő.t es zingli legyen Őrbottyán vagy környékén legyen csak egyedülálló nők levelét fogadom
Viktor
42 éves
Őrbottyán

Van kutyám és macskám is,szeretek strandra,és gyógyfürdőbe járni.Az utóbbi időben otthonülő típus lettem,egyedül nincs kedvem kirándulni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább


társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/orbottyan
Nyomtatás dátuma: 2021-05-08 04:10:19