Társkereső Kistarcsa

jegyezz meg

Társkeresés Kistarcsán (Pest)

Kistarcsai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 524 társkereső tag vár rád Kistarcsa és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Kistarcsa egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kistarcsa és környékéről:

Andrea
59 éves
Kistarcsa

Keresem azokat a vidám, pozitív embereket, akik szeretnének ismerkedni egy szeretetre vágyó hölggyel.Kedves urak, csak fényképes levelekre válaszolok, adjuk meg az első benyomás élményét.
Erika
63 éves
Kistarcsa

Ide inkább ne írok semmit. Ha kíváncsi vagy rám, ismerj meg. Ha megszólítasz és nincs fotód, tisztelj meg azzal, hogy leveled mellé csatolsz egyet.
Zita
69 éves
Kistarcsa

Vidám, megbízható,őszinte,konfliktus kerülő, ember vagyok.Szabadidőm eltöltéséhez hasonló társat keresek.Foglalkozom spirituális dolgokkal,de nem vagyok fanatikus. A jelenlegi munkámhoz szükséges ezek ismerete. Szeretek kirándulni, táncolni,utazni,olvasni, színházba járni,ennyit röviden.Az igazi...
Márta
68 éves
Kistarcsa

Vidám természetű , optimista gondolkozású, család centrikus vagyok.Sportolok,szeretem a zenét,a jó társaságot,szeretek kirándulni, táncolni.
Adél
31 éves
Kistarcsa

Kistarcsán lakom. Teremőr ként dolgozom. Szabadidőmben szeretek olvasni, zenét hallgatni, moziba, színházba járni és kirándulni.
Andrea
53 éves
Kistarcsa

Aktív életet élő nő vagyok. Budapesten, kereskedelemben dolgozom. A személyes találkozásban hiszek. Szívesen kirándulok,szeretek táncolni.Nem kalandot szeretnék! Keresem társam akivel szeretetben,békességben élhetem életem!
Rozália
67 éves
Kistarcsa

Szeretem a zenét,biciklizni szeretek, vidám vagyok,szeretek bolondozni,3 lányom van és 4 unokám. Egy komoly kapcsolatot szeretnék. üdv Szabóné Rozália
Erzsébet
71 éves
Kistarcsa

Közös programokhoz keresek vidám, természet és kertkedvelő ,egészséges életmódot folytató,rendezett /anyagi, családi/ életvitelű ezermester társat. Nem vgyok már előfizető.
Edina
34 éves
Kistarcsa

Ha tudni szeretnéd milyen is vagyok ismerj meg. Ismerkedés céljából vagyok itt de nem vagyok a hosszútávú kapcsolat ellen! Pervez és aberráltak kíméljenek!
Judit
59 éves
Kistarcsa

Miért félnénk újra kezdeni, ha kell folyton és folyvást? Csak a gyáva megalkuvó elégszik meg azzal, ha csak épp elviselhető valami a számára. Nos én kiváncsi és bátor vagyok mit tartogat még a jövő számomra?


Párkereső urak

Társkereső urak Kistarcsa és környékéről:

István
68 éves
Kistarcsa

Megpróbálom újra gondolni ezt a társkeresés dolgot Ez a pár sor lehetőség nagyon kevés A volt társammal több ,mint 40 évet töltöttünk együtt ,nem állítanám ,hogy mindenben megismertem őt ,sőt ,voltak egymás előtt "titkaink"Semmitmondó ,akár az 500 karakter is,az legalább kiderül,hogy...
Csaba
42 éves
Kistarcsa

Könnyedén megoldom a hétköznapok gondjait. Szeretek beszélgetni, horgászni, focizni. Nyitott, egyenes embernek tartom magam.
Béci
36 éves
Kistarcsa

nem is tudom mit irjak magamról igazából bármit irhatnék ha nem fedi a valóságot ezért inkább ismerjük meg egymást nem fogsz csalódni
Balázs
43 éves
Kistarcsa

Egy ízig vérig nőt keresek, aki tudja, hogy miből áll egy kapcsolat és mitől tud helyesen működni! A többit majd konkrétan, az adott személlyel!
Norbert
49 éves
Kistarcsa

Építőanyagokat szllítok.176 cm vagyok és 89 kg.Testnevelési Egyetemet végeztem,egyedül élek,van egy 16 ves kislnyom.Szenvedlyes nőt keresek!!!!
Károly
46 éves
Kistarcsa

Irhatnék magamról mindenféle szuper dolgot. De ugyis tudják a legtöbben hogy, mindenki elfogult magával szemben. Vagy az ellenkezője nem elég biztos magában. De egy találkozásnál minden kiderül.
Imi
49 éves
Kistarcsa

Sziasztok. Imi vagyok egyadül élek nincs macskám se babettám: A szép természet a legdrágább anya, szászféle arcú, ám mindig szeret.... Kukorékolni mégiscsak nemesebb dolog, mint unni az életetés letörni... pussz
Jóska
70 éves
Kistarcsa

Műszaki beállítottságú, csendes természetű nyugdíjas mérnök vagyok. Szeretnék megismerkedni egy egyenes jellemű, vékony testalkatú, legalább középiskolai végzettségű intelligens hölggyel. Egyenrangúságon alapuló tartós kapcsolatot keresek. "Kevés vita, semmi veszekedés."
Ádám
43 éves
Kistarcsa

Hello :) Kórházban dolgozom mint rtg szakasszisztens,operator. Vidám srác vagyok. A többi majd személyesen :)
Imre
50 éves
Kistarcsa

Sziasztok ! Mit is írhatnék magamról azt hiszem ez a legnehezebb , sok minden érdekel olvasás, mozi , színház , természet , idegen kultúrák . Szeretek főzni de másnak jobban mert együtt étkezni mindig jobb . Nagyokat kirándulni a természetben , erdőkben , völgyekben , mezőkön csak úgy gyöny...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább


társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább


társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/kistarcsa
Nyomtatás dátuma: 2021-05-08 03:07:08