Társkereső Szigetszentmárton

jegyezz meg

Társkeresés Szigetszentmártonon (Pest)

Szigetszentmártoni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 294 társkereső tag vár rád Szigetszentmárton és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szigetszentmárton egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szigetszentmárton és környékéről:

Nikolett
26 éves
Szigetszentmárton

Párommal élek van 2 gyermekünk. Ennyit elég is tudni igazából. Ezen az oldalon ismerkedtünk meg. És már 5 éve együtt vagyunk.
Mária
52 éves
Szigetújfalu

marcsi vagyok 49 éves szöke rövid haju kedves aranyos szeretö gondoskodo vidám házias jo gondolkodásu nö vagyok :-) ha meg akarsz ismerni vagy bármi kérdésed van irj bátran szivesen válaszolok
Szilvia
49 éves
Szigetújfalu

Nem egyéjszakàs kalandot keresek , hanem komoly kapcsolatot. Szeretem a vidám embereket, szeretek olvasni, kirándulni, vègül is mindent, ha van hozzá megfelelő társ.
Ildikó
45 éves
Szigetújfalu

Imàdok nagyokat nevetni sétàlni.Szeretni és viszont szeretni.Ha teis igy gondolod írj bàtran.Romantikus vagyok.
Erzsi
66 éves
Szigetcsép

Kedves Úrak Egyedůl élek több mint 10éve. Szeretem a művészetet, utazni, kirándulni szeretek. Szertném megtalálni, aki társam lenne jóban, rosszban. Már magányosnak lenni nem jó, töltsůk el egyůtt kellemesen.
Márta
66 éves
Ercsi

Kék szemem szürke, ez a természetem... Közéletre és közösségi létre hangolva élek. Hivatásom a gyermekekhez köt. Kedvenceim : tenger, erdei barangolás, zene és a versek.
Klára
47 éves
Ercsi

Magas, barna csinosnak mondott nő vagyok. Szeretek olvasni, mozit nézni ,sétálni és beszélgetni. Két gyermekem van , akik mindennél fontosabbak.Komoly emberekkel szeretnék beszélgetni. Kalandorok nem érdekelnek.
Rozsika
62 éves
Ercsi

hosszu távu komoly kapcsolat érdekel ,kapcsolatban lévők kiméljenek ,én a találkozásnak vagyok a hive !
Krisztina
39 éves
Ercsi

Nyugodt, kiegyensúlyozott nő vagyok, aki szeretetre, szerelemre, boldog családi életre vágyik. Őszinteség, bizalom. A párom a társam. Együtt alkotunk egy egészet.
Marcsi
46 éves
Ercsi

"Lásd a csodát és éld velem át,nézd milyen gyönyörű.Soha ne bánd,ha lépni muszáj,s nem leszel egyedül,olyan egyedül!"


Párkereső urak

Társkereső urak Szigetszentmárton és környékéről:

Sándor
30 éves
Szigetszentmárton

Sziasztok! Túl sok mindent nem írnék magamról, kedves, humoros srác vagyok. Jobban preferálom a személyes találkozást. :)
Zoltán
49 éves
Szigetszentmárton

Keresni és megtalálni ez a legnagyobb kihívás, és a remény megőrzése hogy egy barátot vagy az igaz társam meg lelem. Meghódítani, bírni és megtartani egy lelket, amely annyira erős, hogy fölemel bennünket, s annyira gyönge, hogy éppolyan szüksége van reánk, mint nekünk őreá."
Levente
46 éves
Szigetszentmárton

Kedves Te! Szeretnélek megismerni, én egy 46-éves Szigetszentmártoni egyedül élő józan életűnek mondható embernek tartom magam. Köszönöm Levente
József
57 éves
Szigetszentmárton

A fiammal élek.Sofőrként dolgozom.Keresek egy hölgyet akivel komoly kapcsolatot tudok kialakítani.Szimpátia alapján.Természetesen hosszú távra.
Lajos
54 éves
Szigetszentmárton

170 cm 83kg, sportos, lapos has de nem kockás, farmer, száraz rozé, kirándulás, vacsorák, vidámság, motorozás, bogrács, kemence, természet, igazságérzet, becsület, hercegnő 9 éves.
Csaba
26 éves
Szigetszentmárton

Lássuk csak optimista egyéniség vagyok, akinek a pohár mindig félig tele van. Mindig őszinte vagyok másokkal és ezt is várom el mástól. A körülöttem lévők szerint melegszívű ember vagyok, de ezt mindenki eldönti magának. :) Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra.
Mátyás
19 éves
Szigetszentmárton

Szia😊 18 éves vagyok. Szakacsnak tanulok. Szeretek koncertekre járni, kirándulni, vezetni, utazni. Ha meg szeretnél ismerni írj!😇
János
47 éves
Szigetszentmárton

Sziasztok,keresem társam,de nem minden áron nem érdekel a múlt a jövőre koncentrálok,csak aki komolyan gondolja az jelentkezzen legfontosabb hogy a gyerekem elfogadod.nem járok bulizni sokat dolgozom de mindenre tudok időt szakítani,például szeretlek pecázni,bringázni
NEMETH ZSOLT
46 éves
Szigetújfalu

András
44 éves
Szigetújfalu

Nem vagyok szőke herceg! Nincsen kacsalábon forgó palotám,sem táltos paripám.Nem királylányt keresek. Amit szívesen csinálok: Fotózás,horgászat,kirándulás,sport,művészfilmek és egy kutya.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szigetszentmarton
Nyomtatás dátuma: 2020-07-10 09:15:04