Társkereső Ercsi

jegyezz meg

Társkeresés Ercsiben (Fejér)

Ercsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 320 társkereső tag vár rád Ercsi és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Ercsi egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Ercsi és környékéről:

Krisztina
39 éves
Ercsi

Nyugodt, kiegyensúlyozott nő vagyok, aki szeretetre, szerelemre, boldog családi életre vágyik. Őszinteség, bizalom. A párom a társam. Együtt alkotunk egy egészet.
Marcsi
46 éves
Ercsi

"Lásd a csodát és éld velem át,nézd milyen gyönyörű.Soha ne bánd,ha lépni muszáj,s nem leszel egyedül,olyan egyedül!"
Rozsika
62 éves
Ercsi

hosszu távu komoly kapcsolat érdekel ,kapcsolatban lévők kiméljenek ,én a találkozásnak vagyok a hive !
Julianna
58 éves
Ercsi

Jutka vagyok,szeretnék olyan emberrel találkozni,akivel jól érzem megam,de ő is,összinte,romantikát kedvelő,zenét szerető,állat kedvelő legyen,és lehessen szeretgetni,és a fizikai munkátol ne ijedjen meg/ha szükséges/.
Márta
66 éves
Ercsi

Kék szemem szürke, ez a természetem... Közéletre és közösségi létre hangolva élek. Hivatásom a gyermekekhez köt. Kedvenceim : tenger, erdei barangolás, zene és a versek.
Györgyi
53 éves
Ercsi

Vidám, jó lelkű, romantikus vagyok. Szeretek olvasni, kirándulni, biciklizni, moziba járni. Sokat úszom, tornázom. Szeretek táncolni. Tartós kapcsolatra vágyom, nem pedig szex partnerre. Korban hozzám illő társat keresek.
Réku
30 éves
Ercsi

Komoly kapcsolat miatt regisztráltam az oldalra. Szeretek kirándulni, szerefem az állatokat. 2 cicám és 2 nyuszim van.
Kriszta
51 éves
Ercsi

Öt évvel ezelőtt váltam el. két gyermekem van. .Az általános iskolában dolgozom,pedagógiai asszisztensként.
Móni
56 éves
Ercsi

2 felnőttkorú gyermekem van. Energikus/fiatalos/humoros nő vagyok. Szeretek kimozdulni, káros szenvedélyektől mentes vagyok. Korban hozzám illő párom keresem.
Mária
52 éves
Szigetújfalu

marcsi vagyok 49 éves szöke rövid haju kedves aranyos szeretö gondoskodo vidám házias jo gondolkodásu nö vagyok :-) ha meg akarsz ismerni vagy bármi kérdésed van irj bátran szivesen válaszolok


Párkereső urak

Társkereső urak Ercsi és környékéről:

Roland
24 éves
Ercsi

Szia kedves látogató alapvetően az emberek kedves társasági és vicces embernek ismernek. Magamról röviden annyit hogy szeretek sportolni nagy állatbarát és hobbi szakács vagyok egy jó mozi színház vagy sorozat mindig belefér vagy egy kirándulás. Alapvetően komoly kapcsolatot keresek olyat ahol m...
Tamás
44 éves
Ercsi

Akármilyen szép dolgokat írhatok ide, de a SZEMÉLYES TALÁLKOZÁS mindent felülírhat, vagy megerősíthet!!! De azért segítek: Jó tulajdonságok:... Rossz tulajdonságok:... Te töltsd ki!
Dani
33 éves
Ercsi

Az én múltamhoz hasonlóval kevesen rendelkeznek. Ezekhez tartozik 2 baleset is, amiknek van hozadéka.Ezzel együtt a sportolást folytatom, csak határok között. Keveset, de dohányzom, tetovált és dance kedvelő vagyok. Hasonló alkatú nőt keresek az oldalamra 26-36-ig, akivel nem különbözünk nagyo...
Tamás
49 éves
Ercsi

Vidám, pozitív ember vagyok. Egy igazi TÁRSAT keresek, aki elfogad olyannak, amilyen vagyok. Nem vagyok álomlovag, de lehetek!
Peti
36 éves
Ercsi

Jó humorom van megbízható és hűséges vagyok. Olyan hölgyek jelentkezését vàrom aki komoly kapcsolatot keres . Írjatok bàtran a többit személyesen .
Peti
28 éves
Ercsi

Aranyos srácnak tartanak, megbízható vagyok,szeretem az autókat nekem is van egy 2-es Golfom. Szeretek új emberekkel ismerkedni.
Zsolti
47 éves
Ercsi

Párom keresem ilyen egyszerű. Bízom a sorsban, de azért magam is teszek lépéseket ennek érdekében :-)
László
46 éves
Ercsi

Kér éve váltam el,3 gyermekem van az anyjukkal élnek, Igazán nincsenek elvárásaim az oldallal kapcsolatban ,meglátjuk mi lesz😀 Ercsiben egy éve lakom és távközlésben dolgozom .Jelenleg éppen németországban dolgozom,rendszeresen járok haza ismerkedéshez keresek min 35 éves és 55 ...
József
30 éves
Ercsi

Szeretnék végre valakivel újra boldog lenni.. Tartson ki jóban roszban mellettem és szeressen a hibáimért is
Sándor
59 éves
Ercsi

nézelődöm ,tehát vagyok...Nem tudom,hogy keresek -e ,jól érzem magamat a bőrömben...A sors útjai kifürkészhetetlenek


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

Én már majdnem töröltem magam, de adtam még a netes keresésnek két hetet, amikor engem már vagy harmadszor jelölt meg egy év alatt...

tovább


társkereső sikertörténet

A megismerkedésünk olyan történet, amit „utolsó esélyes"-nek lehet mondani; mind a ketten a nagybetűs „Társat” kerestük, egy olyan társat, akit szerethetünk, aki szeret és akivel kézen fogva haladhatunk az úton tovább. A kérdés kezdettől fogva ott motoszkált mindkettőnkben: létezik...

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/ercsi
Nyomtatás dátuma: 2020-05-30 16:11:33