Társkereső Ercsi

jegyezz meg

Társkeresés Ercsiben (Fejér)

Ercsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 296 társkereső tag vár rád Ercsi és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Ercsi egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Ercsi és környékéről:

Krisztina
38 éves
Ercsi

Nyugodt, kiegyensúlyozott nő vagyok, aki szeretetre, szerelemre, boldog családi életre vágyik. Őszinteség, bizalom. A párom a társam. Együtt alkotunk egy egészet.
Melinda
35 éves
Ercsi

Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés, egy férfi, aki szintén a társát keresi hosszú távra . Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet. Amit én tudok adni: szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon, önzetlenség....
Rozsika
61 éves
Ercsi

hosszu távu komoly kapcsolat érdekel ,kapcsolatban lévők kiméljenek ,én a találkozásnak vagyok a hive ide bármit irhatok
Marcsi
45 éves
Ercsi

"Lásd a csodát és éld velem át,nézd milyen gyönyörű.Soha ne bánd,ha lépni muszáj,s nem leszel egyedül,olyan egyedül!"
Julianna
57 éves
Ercsi

Keresem azt a férfi egyént, aki el fogad úgy ahogy vagyok, minden rigolyával együtt, de ez oda is érvényes, de ezt az idő igazolja, mert ismerve tudsz dönteni.
Mariann
40 éves
Ercsi

Szeretném végre megtalálni az az embert, akivel tartalmasan tudjuk eltölteni közösen az időnket. Találkozásnál az első benyomás a legfontosabb számomra.
Márta
65 éves
Ercsi

Kék szemem szürke, ez a természetem... Közéletre és közösségi létre hangolva élek. Hivatásom a gyermekekhez köt. Kedvenceim : tenger, erdei barangolás, zene és a versek.
Lidia
50 éves
Ercsi

Szeretek olvasni,zenét hallgatni,a jó filmeket.Sétálni,a természetbe barangolni.Szeretem magam körül a rendet ,tisztaságot.Az emberekbe is,az egyenes,őszintét.Nem vagyok egy konyhatündér,de még senki nem maradt éhesen az asztalomnál.
Réku
29 éves
Ercsi

Komoly kapcsolat miatt regisztráltam az oldalra. Szeretek kirándulni, szerefem az állatokat. 2 cicám és 2 nyuszim van.
Kriszta
50 éves
Ercsi

Öt évvel ezelőtt váltam el. két gyermekem van. .Az általános iskolában dolgozom,pedagógiai asszisztensként.


Párkereső urak

Társkereső urak Ercsi és környékéről:

Csaba
44 éves
Ercsi

Bizalmon, szereteten és hűségen alapuló kapcsolatot keresek. Remélem megtalálom itt azt aki ugyanilyen kapcsolatot keres, és nem a fotó alapján dönt.
Tamás
43 éves
Ercsi

Akármilyen szép dolgokat írhatok ide, de a SZEMÉLYES TALÁLKOZÁS mindent felülírhat, vagy megerősíthet!!! De azért segítek: Jó tulajdonságok:... Rossz tulajdonságok:... Te töltsd ki!
László
46 éves
Ercsi

Kér éve váltam el,3 gyermekem van az anyjukkal élnek, Igazán nincsenek elvárásaim az oldallal kapcsolatban ,meglátjuk mi lesz😀 Ercsiben egy éve lakom és távközlésben dolgozom .Jelenleg éppen németországban dolgozom,rendszeresen járok haza ismerkedéshez keresek min 35 éves és 55 ...
Dani
32 éves
Ercsi

Te éled az álmaid? Én többnyire igen.Sportban és szakmailag is.Bagózom, több tetkóm is van. Ami azért árnyal:Volt 1 balesetem, egy életre elkísér, viszont van előnye. Nagyobb táv akadály, vezetett már szakításhoz. A párom: Monogám, hasonló alkatú, korú, nem fél az intimitástól, közös az érde...
Tamás
48 éves
Ercsi

Vidám, pozitív ember vagyok. Egy igazi TÁRSAT keresek, aki elfogad olyannak, amilyen vagyok. Nem vagyok álomlovag, de lehetek!
Zoltán
39 éves
Ercsi

komoly kapcsolatot keresek,van egy 10éves kis fiam,nem én nevelem ercsibe élek,tartos kapcsolatot keresek.
András
36 éves
Ercsi

Sziasztok. Nem is tudom mit írhatnék magamról. Műszakvezetőként dolgozok egy gyárban, szabadidőmben az autóimat javítom, vagy a ház körül tevékenykedek. Nem nagyon járok el itthonról, mivel nincs kivel programot szervezni. Remélem találok egy lányt, akivel tudok együtt csavarogni. De az otthon ü...
Zsolti
46 éves
Ercsi

Párom keresem ilyen egyszerű. Bízom a sorsban, de azért magam is teszek lépéseket ennek érdekében :-)
András
53 éves
Ercsi

Vicces életvidám férfi vagyok. De mostanában szomorú mert nem találom a párom. Keresem korba hozzám illő hölgyet.
Gábor
39 éves
Ercsi

Szia kedves látogató! Én alapjába véve vidám természetű ember vagyok. Szeretem a jó zenéket,a jó filmeket,de a finom ételeket sem vetem meg. Nem vagyok egy otthonülő tipus,szeretek kirándulni,utazgatni,vagy épp,ha az idő nem engedi,akkor szeretek jókat beszélgetni komoly,és komolytalan dolgokról ...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/ercsi
Nyomtatás dátuma: 2019-07-20 09:13:24