Társkereső Dunaharaszti

jegyezz meg

Társkeresés Dunaharasztiban (Pest)

Dunaharaszti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 571 társkereső tag vár rád Dunaharaszti és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Dunaharaszti egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaharaszti és környékéről:

Krisztina
48 éves
Dunaharaszti

Keresek egy igazi barátot, akivel minden téren jól kijövünk. Levelezzünk, beszélgessünk, aztán eldöntjük hogyan tovább. Köszönöm, hogy benéztél hozzám.
Teca
51 éves
Dunaharaszti

Szép napot Mindenkinek!Én alapjába véve vidám természetű nő vagyok és keresem a párom olyan férfi személyében aki megbecsüli a másik embert és elfogadja olyannak amilyen valójában.Írhat bárki bármit is magáról úgyis az első találkozás alkalmával dől el minden.Csak is komoly szándékúak írjanak.
Marica
53 éves
Dunaharaszti

Tisztelt Uraim ! Remélem valahol valaki talán éppen engem keres. Kérem,hogy unaloműzésből,szórakozásból ne, csak valós ismerkedési szándékkal keressenek. Köszönöm.
Szilvia
44 éves
Dunaharaszti

Az életet élni kell.Vidàm, pozitív gondolkodàsú nő vagyok.Fontos ,hogy élj jól amíg lehet.😊
Renáta
39 éves
Dunaharaszti

Közel 40 éves vidám nő vagyok, jelenleg kissé bonyolult életvitellel, az időm felét, minden második hónapot Ausztriában töltöm idősgondozóként, de ezt a közeljövőben változtatni azeretném. Azonban szeretnék egy párkapcsolatot, társat, szerelmet, családot, gyereket. Szeretetet adni és kapni....
Marcsi
65 éves
Dunaharaszti

Keresem fiatalos, korban hozzám illő aktív páromat, aki mindenféle szempontból független. Aki mellett érezhetném, hogy nő vagyok és értékeli a lelkemet is. Független hölgy vagyok, aki vágyik arra, hogy szeressék és szerethessen. Nem dohányzom, és kérlek Te se tedd. Szeretek utazni, kirándulni,...
Erika
54 éves
Dunaharaszti

Romantikus, vidám, fiatalos, sportos. Szeretetre vágyó és adni tudó nő vagyok. Kíváncsi mindenre nyitott, alkalmazkodó. Hosszútávú komoly kapcsolatban gondolkodom. Alkalmi viszony nem érdekel.
Ica
64 éves
Dunaharaszti

Mária
68 éves
Dunaharaszti

Társat keresek 25-30 kilométeres körzetben. Szeretek kertészkedni tévét nézni és unokázni.Szeretek főzöcskézni és sütni is. Özvegy vagyok, van két lányom és két unokám.
Krisztina
34 éves
Dunaharaszti

Ha lessz rà lehetősèged,akkor megismersz.Remèljük a legjobbakat:-)Eggyet mondanèk : az,hogy ki mit vàlt ki belőllem,nem tőllem függ:-)


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaharaszti és környékéről:

Tibi
36 éves
Dunaharaszti

Sziasztok! Egy próbát talán megér ez a kapcsolat teremtési lehetőség. Komoly kapcsolatot keresek! Ha csak a testem kell, tekerj tovább ;) Rólam : van két gyermekem, egy fiam és egy lányom, ők nem velem élnek. Szeretek:sokat nevetni, mozizni, énekelni (bár nem tudok ;)) , nagyokat ENN...
László
66 éves
Dunaharaszti

Átlagos nyugdíjas életet élek, kertes családi házban lakom. Szeretem a természetet, az irodalmat, a klasszikus és modern zenét is. Irodalommal aktívan foglalkozom, eddig nyolc kötetem jelent meg, verses, novellás formában. Gyakran járok irodalmi estekre, verseimet magam is szavalom. Szeretem az á...
Gyuri
63 éves
Dunaharaszti

Őszinte, kitartó, önellátó, romantikus, szenvedélyes, monogám FÉRFI vagyok. Kedvelem a természetet, a sok mozgást, az utazást, a jó ételeket, a klasszikus és latin zenét-táncot. Sportos, NEMDOHÁNYZÓ társam keresem hosszútávú, komoly kapcsolatra egy független, igazi nőies NŐ személyében, aki imád...
matt
52 éves
Dunaharaszti

...elég volt a csavargásból...mert EGY lányt keresek..van egy álmom...egy klassz család...milyen legyen..? olyan aki vidám,szárnyal,védekezik,aki óvó és ha kell harcol...nem ellenem hanem velem...értünk!
István
41 éves
Dunaharaszti

Megjártam hegyeket, völgyeket, tapasztaltam eleget. Keresek egy helyet, hol élvezem az életet. Szeretek beszélgetni, sétálni, ha van kedved ismerkedjünk meg. :-) Ismerkednék, randiznék, most újra kinyílt a világ, hosszú kapcsolat után. Van egy gyönyörű lányom aki 5 éves, és hetente felváltv...
Zolthán
57 éves
Dunaharaszti

Az élet szép és te is szép vagy. Vár ránk egy szép kaland csak dőlj hátra és hagyd, hogy fürdessen a napsugár és a tekintetem.
István
28 éves
Dunaharaszti

Szeretek új emberekkel ismerkedni, társaságkedvelő vagyok. Kerülöm az egyéjszakás kalandokat. Megbízható, odafigyelő típus vagyok. Közös élményeket és célokat keresek a kapcsolataimban. Mindig szakítok időt arra, ami fontos az életemben. A profilom alapján, kölcsönös szimpátia esetén, kezdj...
Gergő
45 éves
Dunaharaszti

AMIKOR A TEST BESZÉL A lélek vágyaira A test hallgat A test kívánalma A szívet rabságban tartja Amit a szellem kutat Követi fogja az elme Amikor a test beszél Minden más tompa Én csak egy angyal vagyok... Vakon bandukolva... Keresztül ezen a világon Én csak egy rabszolga vagyo...
Csaba
50 éves
Dunaharaszti

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Ha megismersz, többet is meg tudhatsz. :) Talán meg találom.
Béla
48 éves
Dunaharaszti

Szeretet, harmónia, tolerancia,odafigyelés, sport, víz, víz víz, kultúra, színház, mozi,utazás,új élmények átélése,folymatos űj kihívások,...aktív élet. Az életet nem élni, MEGÉLNI!!!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/dunaharaszti
Nyomtatás dátuma: 2019-08-18 01:15:35