Társkereső Dunaharaszti

jegyezz meg

Társkeresés Dunaharasztiban (Pest)

Dunaharaszti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 529 társkereső tag vár rád Dunaharaszti és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Dunaharaszti egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaharaszti és környékéről:

Teca
51 éves
Dunaharaszti

Szép napot Mindenkinek!Én alapjába véve vidám természetű nő vagyok és keresem a párom olyan férfi személyében aki megbecsüli a másik embert és elfogadja olyannak amilyen valójában.Írhat bárki bármit is magáról úgyis az első találkozás alkalmával dől el minden.Csak is komoly szándékúak írjanak.
Anikó
46 éves
Dunaharaszti

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Hiszek a szerelemben, de tudom, hogy megtalálni nagyon nehéz.
Szilvia
44 éves
Dunaharaszti

Az életet élni kell.Vidàm, pozitív gondolkodàsú nő vagyok.Fontos ,hogy élj jól amíg lehet.😊
Beus
46 éves
Dunaharaszti

Nemrégiben zártam le az előző kapcsolatomat. Olyan társat szeretnék, aki szeret, lehet vele sokat nevetni. Szeretek társaságba járni, programokat szervezni. Nem otthon ülő vagyok. Szeretek beszélgetni. Olyan társat szeretnék aki a kedvemben szeretne járni.
Mária
68 éves
Dunaharaszti

Társat keresek 25-30 kilométeres körzetben. Szeretek kertészkedni tévét nézni és unokázni.Szeretek főzöcskézni és sütni is. Özvegy vagyok, van két lányom és két unokám.
Éva
42 éves
Dunaharaszti

Megbízható őszinte kedves családszerető embert keresek akivel folytatni tudjuk az életünket őszinte szeretetben.
Dalma
19 éves
Dunaharaszti

18 vagyok. Szeretek biciklizni, kirándulni, olvasni,színházba menni, filmet nézni Kedvenc ételem a spagetti Szorgalmas, kitartó, kedves ,aranyos lány vagyok.
Csilla
30 éves
Dunaharaszti

Keresem őszinte, megbízható, állatbarát társamat hosszútávú kapcsolatra. Amennyiben magadra ismersz várom bemutatkozásodat. :-)
Anna
64 éves
Dunaharaszti

Kedves, mosolygós, sportos, nő vagyok. Legyél okos, humoros, kedves, sportos, férfi. ...............
Krisztina
34 éves
Dunaharaszti

Ha lessz rà lehetősèged,akkor megismersz.Remèljük a legjobbakat:-)Eggyet mondanèk : az,hogy ki mit vàlt ki belőllem,nem tőllem függ:-)


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaharaszti és környékéről:

Tomi
24 éves
Dunaharaszti

Komoly kapcsolatot keresek! Lassan 4 éve hogy egyedül vagyok, egyedül is élek. Nagyon házias vagyok. Kedves, nyugodt ,vidám természetűnek tartom magam. Ha szimpatikusnak találsz írj bátran. :)
István
27 éves
Dunaharaszti

Szeretek új emberekkel ismerkedni, társaságkedvelő vagyok. Kerülöm az egyéjszakás kalandokat. Megbízható, odafigyelő típus vagyok. Közös élményeket és célokat keresek a kapcsolataimban. Mindig szakítok időt arra, ami fontos az életemben, nem szeretem, ha valaki rabolja az időmet feleslegesen. ...
Tibi
35 éves
Dunaharaszti

Sziasztok! Egy próbát talán megér ez a kapcsolat teremtési lehetőség. Komoly kapcsolatot keresek! Ha csak a testem kell, tekerj tovább ;) Rólam : van két gyermekem, egy fiam és egy lányom, ők nem velem élnek. Szeretek:sokat nevetni, mozizni, énekelni (bár nem tudok ;)) , nagyokat ENN...
Tamás
35 éves
Dunaharaszti

Tomi a nevem! Nyugodt, békés, természetszerető,csalácentrikus, becsületes,hűséges, gyerekeket és a páromat szerető,tisztelő(nem papucs) ember vagyok. Komoly Társat keresek egy életre szólóan! Nem viccböl, vagy csak beszélgetni vagyok itt. Bátran irhat aki vágyik arra, hogy jobban megismerjen!...
Zolthán
57 éves
Dunaharaszti

Az élet szép és te is szép vagy. Vár ránk egy szép kaland csak dőlj hátra és hagyd, hogy fürdessen a napsugár és a tekintetem.
Roland
27 éves
Dunaharaszti

Sziasztok! Olyan lányt keresek, aki elsősorban élőben ismerkedik és nem csak szabadidőtöltés szempontjából regisztrált. Ideálom nincs, a lényeg, hogy kölcsönös legyen a szimpátia. Nyelveket oktatok és szeretem ezt csinálni :) Szabadidőmben zenélek, koncertezem,táncolni is járok, van egy tündér...
Gergő
44 éves
Dunaharaszti

AMIKOR A TEST BESZÉL A lélek vágyaira A test hallgat A test kívánalma A szívet rabságban tartja Amit a szellem kutat Követi fogja az elme Amikor a test beszél Minden más tompa Én csak egy angyal vagyok... Vakon bandukolva... Keresztül ezen a világon Én csak egy rabszolga vagyo...
János
30 éves
Dunaharaszti

Hirtelen mit is írjak ide, pillanatnyilag nem tudom! Ahhoz, hogy megismerje egymást két ember, ahhoz kevés egy ilyen bemutatkozás.
matt
51 éves
Dunaharaszti

...elég volt a csavargásból...mert EGY lányt keresek..van egy álmom...egy klassz család...milyen legyen..? olyan aki vidám,szárnyal,védekezik,aki óvó és ha kell harcol...nem ellenem hanem velem...értünk!
Béla
48 éves
Dunaharaszti

Szeretet, harmónia, tolerancia,odafigyelés, sport, víz, víz víz, kultúra, színház, mozi,utazás,új élmények átélése,folymatos űj kihívások,...aktív élet. Az életet nem élni, MEGÉLNI!!!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább


társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Parom.hu! Harminc felett, ha az ember nem akarja keverni a munkát és a magánéletet, bulizni pedig a ritkánál is ritkábban jár, milyen reális lehetőségei maradnak az ismerkedésre? Szerintem csakis a net, ezért újra és újra ráfanyalodtam, hol hosszabb, hol rövidebb ideig, de minél több tapa...

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/dunaharaszti
Nyomtatás dátuma: 2019-02-23 16:28:50