Társkereső Ócsa

jegyezz meg

Társkeresés Ócsán (Pest)

ócsai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 205 társkereső tag vár rád Ócsa és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Ócsa egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Ócsa és környékéről:

Erzsébet
51 éves
Ócsa

Szia.Lehet hogy neked csak én kellek és nekem csak te.Kezdjünk közösen új életet.Találjuk meg egymást.Üdv.Böbe
Ágnes
39 éves
Ócsa

Főmunkaidőben szellemi munkát végzek, kis tanyámon élek, lovak vesznek körül. Érdekel az állatmentés, állattenyésztés, mezőgazdaság, színház, festészet. Sokat mozgok, sportolok, szívesen ismerkedem új, érdekes emberekkel.
Edit
56 éves
Ócsa

53 éves nő vagyok.Van két gyermekem akik már külön élnek,Keresem a párom,aki igazán tudna szeretni,mert a szerelem nem kor függő.
Móni
41 éves
Ócsa

Keresem a másik felem. Kalandorok ,nyugdíjadok kiméljenek! Köszönöm , hogy megnézted az adatlapom. Ha szimpatikus vagyok irj.
Anna
40 éves
Ócsa

Szia ismerj meg és utána mondj véleményt!! Nem vagyok túl beszédes! De ha rám írsz válaszolok mindenkinek
Éva
44 éves
Ócsa

Dekoratív kicsit visszahúzódó kedves természetű,romantikus tipus vagyok Aki szereti a gyertyafényes vacsorát,meghittséget a beszélgetéseket és a finom ételeket.Hobbim a kertészkedés,lakberendezés.Szeretem az állatokat,természetet és mindent ami szép.Komoly kapcsolatot keresek melyben fontos az...
Ágica
62 éves
Ócsa

Őszinte, szeretetet adni és kapni is tudó nő vagyok. De egyébként ismerj meg és megtudod............
Edina
38 éves
Ócsa

Csak és kizárólag komoly kapcsolat kialakítása a célom. “Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden.
Nikoletta
35 éves
Ócsa

Sziasztok! Niki vagyok. Szeretek moziba járni,sétálgatni. Szeretek főzni. Szeretem a gyerekeket. Röviden ennyi :-)
Valéria
60 éves
Ócsa

ŐSZINTESÉG JÓ DOLOG. LEGYÉL VIDÁM. ÉLVEZD A MINDENNAPOK APRÓ SZÉPSÉGÉT. Kiegyensúlyozott, magabiztos nő vagyok, szeretem a természetet, a kirándulást, virágokat jó, harmonikus életet.


Párkereső urak

Társkereső urak Ócsa és környékéről:

Tamás
50 éves
Ócsa

Sokat mosolygok!:-)Vidám alaptermészetű, nyugodt, kiegyensúlyozott, érdeklődő, nyitott, aktív, optimista, megbízható vagyok és lehet rám számítani! Hosszútávú, tartós kapcsolatot keresek, olyan jóban -rosszban együtt félét, meg mint a borsó meg a héja szerűt! Egy pár levélváltás után, minél előbb...
Lajos
64 éves
Ócsa

Nehéz az embernek magárol irni,másokszerint,fiatalos,vidám,kétlábbal a földönjáró embernek tartanak.
Károly
75 éves
Ócsa

43 év boldog házasság után 4.5 éve lettem özvegy. Nem jó egyedül, a falak nem válaszolnak. A barátok, gyerekek, unokák, rokonok látogatásai nem pótolják az igazi társat, a párkapcsolatot. Szeretnék találni egy olyan kedves teremtést, akivel megértésben, szeretetben el tudjuk tölteni napjainkat, k...
Attila
32 éves
Ócsa

Szia. Tartós kapcsolatot keresek. Nem pedig futó kalandot. De szerintem mindenki így van ezzel. :-) :-)
Jani
46 éves
Ócsa

Helló 45 éves vagyok. Keresem hozzám illő partnerem. Jelenleg favágó ként dolgozom. Szeretném hinni hogy van igaz szerelem, bár sokat csalódtam, de remélem egyszer rám talál.
Richárd
38 éves
Ócsa

Szia.Richárd vagyok.Tartós,komoly kapcsolatot keresek,egy vagány lánnyal,aki szereti a humort,őszinte,a rosszindulatot hírből sem ismeri,és mer felelősséget vállalni a tettei után,és szereti a random dolgokat az életben.Én szeretek utazni,kirándulni,filmezni.Igazi zenefan vagyok,és nagyon sokmind...
Laczkó
34 éves
Ócsa

Sziasztok, tartós kapcsolat kialakítása a célom. Őszinte, kisvárosi srác vagyok, extrák nélkül, szeretem az autókat, illetve a lakóhelyem csodálom heroikusan.
Andreas
50 éves
Ócsa

Hali hölgyeim !! Tartós kapcsolatot keresem. Egy vezető logosztikai cégnél vagyok középvezető.A másik felem keresem mert egyedül csak félembernek érzem magam.Ami nég fontos rólam, dohányzom( pipa),a szabaidőmet naturista campingben töltöm a vizparton . Ha még mindig szivesen megismernél irj b...
László
30 éves
Ócsa

Sziasztok. Igényes srác keresi párját! Sportolni szeretek, életvidám, de viszont nem vagyok szófosó.😀
Ferenc
29 éves
Ócsa

Komoly párkapcsolatot keresek, olyan embert akivel lehet komolyan beszélgetni ugyanakkor legyen azzért humora is, viselje el az én hülyeségeimet.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/ocsa
Nyomtatás dátuma: 2019-07-21 14:53:37