Társkereső Ócsa

jegyezz meg

Társkeresés Ócsán (Pest)

ócsai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 208 társkereső tag vár rád Ócsa és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Ócsa egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Ócsa és környékéről:

Erzsébet
51 éves
Ócsa

Szia.Lehet hogy neked csak én kellek és nekem csak te.Kezdjünk közösen új életet.Találjuk meg egymást.Üdv.Böbe
Niko
32 éves
Ócsa

Ha kinőttél már a kalandokból, linkeskedésből. Másképpen tervezel akkor A kezdő beszélgetés jöhet de akkor írj is rám. Az életed nem lesz jobb ha több egyezésed van itt, mert helyes vagy és a "kirakat" rendbe van, de belül üres vagy. Viszont cáfolva az előzőt azért az esztétika sem...
Éva
44 éves
Ócsa

Dekoratív kicsit visszahúzódó kedves természetű,romantikus tipus vagyok Aki szereti a gyertyafényes vacsorát,meghittséget a beszélgetéseket és a finom ételeket.Hobbim a kertészkedés,lakberendezés.Szeretem az állatokat,természetet és mindent ami szép.Komoly kapcsolatot keresek melyben fontos az...
Móni
41 éves
Ócsa

Keresem a másik felem. Kalandorok ,nyugdíjadok kiméljenek! Köszönöm , hogy megnézted az adatlapom. Ha szimpatikus vagyok irj.
Ágnes
39 éves
Ócsa

Főmunkaidőben szellemi munkát végzek, kis tanyámon élek, lovak vesznek körül. Érdekel az állatmentés, állattenyésztés, mezőgazdaság, színház, festészet. Sokat mozgok, sportolok, szívesen ismerkedem új, érdekes emberekkel.
Ágica
63 éves
Ócsa

Őszinte, szeretetet adni és kapni is tudó nő vagyok. De egyébként ismerj meg és megtudod............
Edit
56 éves
Ócsa

53 éves nő vagyok.Van két gyermekem akik már külön élnek,Keresem a párom,aki igazán tudna szeretni,mert a szerelem nem kor függő.
Anna
40 éves
Ócsa

Szia ismerj meg és utána mondj véleményt!! Nem vagyok túl beszédes! De ha rám írsz válaszolok mindenkinek
Nikoletta
35 éves
Ócsa

Sziasztok! Niki vagyok. Szeretek moziba járni,sétálgatni. Szeretek főzni. Szeretem a gyerekeket. Röviden ennyi :-)
Valéria
60 éves
Ócsa

ŐSZINTESÉG JÓ DOLOG. LEGYÉL VIDÁM. ÉLVEZD A MINDENNAPOK APRÓ SZÉPSÉGÉT. Kiegyensúlyozott, magabiztos nő vagyok, szeretem a természetet, a kirándulást, virágokat jó, harmonikus életet.


Párkereső urak

Társkereső urak Ócsa és környékéről:

Tamás
50 éves
Ócsa

Sokat mosolygok!:-)Vidám alaptermészetű, nyugodt, kiegyensúlyozott, érdeklődő, nyitott, aktív, optimista, megbízható FÉRFI vagyok és lehet rám számítani,ráadásul még kinyitom a hölgyek előtt az ajtót és feladom rájuk a kabátot, meg hasonlók!:-)! Hosszútávú, tartós kapcsolatot keresek, olyan jóban...
Zoltan
50 éves
Ócsa

Ócsai lakos vagyok,csak komoly kapcsolatot szeretnek.Allatbarat vagyok valamint a hazimunkaba is szivesen besegitek.
Lajos
64 éves
Ócsa

Nehéz az embernek magárol irni,másokszerint,fiatalos,vidám,kétlábbal a földönjáró embernek tartanak.
Antal
40 éves
Ócsa

Egy hėtköznapi ember vagyok, aki a párját keresi a mai rohanó világban! 😀. .
Károly
75 éves
Ócsa

43 év boldog házasság után 4.5 éve lettem özvegy. Nem jó egyedül, a falak nem válaszolnak. A barátok, gyerekek, unokák, rokonok látogatásai nem pótolják az igazi társat, a párkapcsolatot. Szeretnék találni egy olyan kedves teremtést, akivel megértésben, szeretetben el tudjuk tölteni napjainkat, k...
István
46 éves
Ócsa

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam! Szeretnék boldog lenni szeretni és szeretve lenni! Remélem sikerül egy hozzám való társat találni!
Szabolcs
35 éves
Ócsa

Egy egész kincses ládányi dolog szól rólam. Szeretek ismerkedni, új embereket meg ismeri,és nagyokat nevetni.
Attila
47 éves
Ócsa

Tartós kapcsolatra keresem párom, max :45 éves korig Pestmegyében. Kisgyermekes anyukákkal is szivessen ismerkednék. Ismerjük meg egymást!!
Ferenc
29 éves
Ócsa

Komoly párkapcsolatot keresek, olyan embert akivel lehet komolyan beszélgetni ugyanakkor legyen azzért humora is, viselje el az én hülyeségeimet.
Dávid
24 éves
Ócsa

Szia kedves érdeklődő! :) Dávid vagyok egyetemi hallgató. Kedvenc színem a zöld és a kék. Barátaim állítása szerint szerény, kedves, odafigyelő vagyok... ha ilyeneket mondanak nekem az emberek sosem hiszem el... :)) Nagyon szeretem az állatokat. A legtöbb férfival ellentétben én a cicákat szerete...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább


társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/ocsa
Nyomtatás dátuma: 2019-09-18 02:54:36