Társkereső Felsőbesnyő

jegyezz meg

Társkeresés Felsőbesnyő (Pest)

Felsőbesnyő-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 185 társkereső tag vár rád Felsőbesnyő és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Felsőbesnyő egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Felsőbesnyő és környékéről:

Carta
57 éves
Dabas

Nagyon nyitott, empatikus, vidam, oszinte, megbizhato csajszi vagyok. Egy jo konyv, tarsasag, zene, tanc...es tenger. :-)
Zsóka
70 éves
Kakucs

Szeretnék találni egy olyan FÉRFIT, akit a személyes találkozáskor Én is érdeklem, nem csak magáról akar mesélni! Toleráns.Az állatokat nem csak távolról szereti.El tudja képzelni a kétlaki életmódot.Nem akar állandóan együtt lenni, mert az úgy sem igaz. Nagyon fontos egymás-iránt a bizalom és...
Tünde45
54 éves
Dabas

Keresem a társam,akivel jókat kirándulunk,moziba színházba járunk. Vagy csak otthon ülünk beszélgetünk és borozunk ! :-)
Lenke
64 éves
Dabas

Kedves, életvidám 64 éves nyugdíjas tanítónő, keresi megbízható, szerethető és szeretni tudó társát . Nem jó egyedül!
Kata
58 éves
Dabas

57 éves, alacsony, kövér nő vagyok.Vidám természetű, buja. Szeresd telt idomokat, mert nekem csak ez van! Társat keresek tartós kapcsolatra. Legyél ápol, intelligens, őszinte, mert én is az vagyok! 40 és 50 év között, tudod, a fiatalabbakat szeretem. Csak független férfiak levelét várom!Külső...
Ildikó
56 éves
Dabas

Hiszem, hogy minden embernek megadta a JóIsten a párját. Csak idő kérdése az egymásra találás. Nem adom fel :-)
Erika
39 éves
Dabas

Ismerkedés,beszélgetés és személyes szimpátia talik híve vagyok. 30-44évesig.,sportos magas humoros független férfiak érdekelnek. Előny a 180cm fölöttiek. Dohányosak,idősek kíméljenek! Köszönöm.
Gabriella
55 éves
Kakucs

Remény, hitt és szeretet - a mottóm. Őszinteség, becsület és még sok hasonló szó, sablonok. A helyzet adja magát. Lényeg hogy legyen kommunikáció.
Magda
60 éves
Dabas

Sziasztok!A szabadidő kellemes eltöltéséhez keresek partnert, egy megértő, kedves úriember személyében, akivel megoszthatom örömem-bánatom, együtt töltsük el kellemesen a szabadidőnket, ha később még több is kialakul, az már rajtunk múlik. Szeretném, ha szeretnél!
Renáta
29 éves
Dabas

Sokat mosolygo,álatalàban ,mindig jokedvu és vidám természetu lány vagyok,kis művészlélekkel. Szép Napot!:-)


Párkereső urak

Társkereső urak Felsőbesnyő és környékéről:

Mihály
31 éves
Dabas

Komoly kapcsolatot keresek, sose voltam a kalandok híve! Őszintének tartom magam, ezért szeretném hogy a párom is az legyen velem.
Johann
45 éves
Dabas

Mivel kerestem a párom kulturális helyeken, a tér és a kvadráns minden szegletében, a sarki kiskocsmákban is, de nem találkoztam eddig a jól mellém passzoló foltommal. De egy biztos, nem Henkel csodapartvist vagy kiszolgáló személyzetet keresek. Vidám, energikus típusú én lennék akit érdekel mi...
Viktor
43 éves
Kakucs

Egy fiatal(?), elvált férfi keresi társát hosszútávra egy hűséges, művelt, humoros nő személyében. A gyengédség és másikra való odafigyelés fontos számomra. Főzzünk együtt valamit, autózzunk el a Balatonhoz kempingezni vagy csak bújjunk össze.
SANYI
51 éves
Inárcs

Hosszútávú kapcsolatot szeretnék, amelyben olyan emberi tulajdonságok dominálnak mint, őszinteség gyengédség tolerancia stb.
Péter
25 éves
Inárcs

Szia, Röviden összefoglalnám mire is számíthatsz. -semmi jóra. Azért egy kicsikét bővebben is kifejteném, hogy egy pontosabb képet fessek szerénytelen személyiségemtől mire számíthatsz. -abszolút semmi jóra Még amit fontos tudni rólam. Relatíve magas az IQ-m így ennek köszönhetően nem ...
Ádám
22 éves
Dabas

Alapjáraton egy csendes, türelmes ember vagyok. Néha rámtör a "mondjuk sok-sok szar viccet" hangulat. Ilyenkor akármilyen hihetetlen, fárasztom az embert a szar vicceimmel. Szeretek olvasni, de ugyanakkor kirándulni is. Számomra egy gyönyörű szempár többet jelent bárminél. Nagyon so...
Zoltán
42 éves
Dabas

Zoltán vagyok egy vidám férfi! Szeretek kirándulni moziba járni kertészkedni és nevetni! Keresem társam egy vidám nő személyében!
Tamás
47 éves
Dabas

Csak komoly kapcsolat érdekel, més nem! Kalandot és szeretö sem szeretnék lenni. Szeretnék egy őszinte társat találni, akit lehet szeretni, és tud szeretni.
Sasa
46 éves
Dabas

Bika horoszkóp jegyekkel megáldott,bár ellentmond,hogy nem igazán hiszek a horoszkópban. Szeretem a sportokat,imádok horgászni, gasztronómiát....inkább kérdezz! Vállalkozó nem ,nem az öltönyös,nyakkendős tipus a koszos ,poros néha olajos fajta.
Jenő
52 éves
Dabas

Törekszem arra, hogy bízni tudjak az embertársaimban, mely a mai embertelen világban egyre inkább futurisztikus vágyálom marad. Keresem társamat, akivel bátran nézhetek farkasszemet az élet kihívásaival. Alaptermészetem humánus, segítőkész, a természettudományok iránt érdeklődöm, a természe...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Mát több éve tagja voltam a társkereső oldalnak, nagyon sok potenciális jelölttel találkoztam,de sajnos minden férfiban találtam valamit, ami nem tetszett, ezt a belső tulajdonságokra értem.

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/felsobesnyo
Nyomtatás dátuma: 2019-08-21 19:44:31