Társkereső Dabas

jegyezz meg

Társkeresés Dabason (Pest)

Dabasi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 114 társkereső tag vár rád Dabas és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Dabas egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dabas és környékéről:

Carta
57 éves
Dabas

Nagyon nyitott, empatikus, vidam, oszinte, megbizhato csajszi vagyok. Egy jo konyv, tarsasag, zene, tanc...es tenger. :-)
Ágnes
49 éves
Dabas

Dabason élek,családi házban és kettő lányomat nevelem! Olyan férfiak érdeklődését várom, aki 40-45 éves, független, vidám és humoros! Távolság köztünk 50 km legyen! Magamról: szeretek kirándulni, amint időm engedi :-). Ha...
Cili
57 éves
Dabas

Nyugodt természetű, konfliktust kerülő, család centrikus személy vagyok. Komoly kapcsolatot keresek.
Rózsa
65 éves
Dabas

Én egy kedves, toleráns,kissé konzervatív értékrendű, bújós molett nő vagyok.Nagyon aktív életet élek,szeretek termálfürdőbe járni, táncolni, utazni, kirándulni.Nagyra értékelem a korrektséget, a jó humort,a finom ételeket.Általában mindent, ami pozitív és jó hatással van az életemre.
ágnes
50 éves
Dabas

szia szeretnélek megtalálni legyél öszinte ne hazudj becsüld meg aki téged szeret sok sikert a társkeresésben
Ildikó
55 éves
Dabas

Hiszem, hogy minden embernek megadta a JóIsten a párját. Csak idő kérdése az egymásra találás. Nem adom fel :-)
Kata
57 éves
Dabas

57 éves, alacsony, kövér nő vagyok.Vidám természetű, buja. Szeresd telt idomokat, mert nekem csak ez van! Társat keresek tartós kapcsolatra. Legyél ápol, intelligens, őszinte, mert én is az vagyok! 40 és 50 év között, tudod, a fiatalabbakat szeretem. Csak független férfiak levelét várom!Külső...
Ili
47 éves
Dabas

Egy igazi barátnőt keresek! Boldog párkapcsolatban élek, ezért csak egy barátnő hiányzik az életemből. A munkánkból kifolyólag, illetve azért, mert sokat vagyunk otthonunktól távol, eddig nem volt lehetőségem ilyen szoros kapcsolatot kialakítani. Ha az ország másik végéből megismerkedek egy...
Médi
60 éves
Dabas

Barátaim így jellemeznének: nagylelkű, hűséges, őszinte, megbízható alapvetően vidám lelkületű nő, aki néhány év egyedüllét után társát keresi.
Klári
54 éves
Dabas

Időm nagy részét azzal töltöm, hogy elérjem azt, hogy időm nagy részét azzal tölthessem, aki legalább annyira szeretné az ideje nagy részét velem tölteni, amennyire én vele. :-) Szóval még mindig keresem a páromat. Többek...


Párkereső urak

Társkereső urak Dabas és környékéről:

Mihály
30 éves
Dabas

Komoly kapcsolatot keresek, sose voltam a kalandok híve! Őszintének tartom magam, ezért szeretném hogy a párom is az legyen velem.
László
41 éves
Dabas

Őszinte, nyitott, vidám ember vagyok. Szeretek kirándulni, motorozni, kerékpározni. Vannak terveim, vágyaim, céljaim. Valamit már elértem és van amit elszeretnék érni.
Tamás
47 éves
Dabas

Csak komoly kapcsolat érdekel, més nem! Kalandot és szeretö sem szeretnék lenni. Szeretnék egy őszinte társat találni, akit lehet szeretni, és tud szeretni.
Johann
44 éves
Dabas

Mivel kerestem a párom kulturális helyeken, a tér és a kvadráns minden szegletében, a sarki kiskocsmákban is, de nem találkoztam eddig a jól mellém passzoló foltommal. De egy biztos, nem Henkel csodapartvist vagy kiszolgáló személyzetet keresek. Vidám, energikus típusú én lennék akit érdekel mi...
elek istvan
59 éves
Dabas

Sasa
45 éves
Dabas

Bika horoszkóp jegyekkel megáldott,bár ellentmond,hogy nem igazán hiszek a horoszkópban. Szeretem a sportokat,imádok horgászni, gasztronómiát....inkább kérdezz! Vállalkozó nem ,nem az öltönyös,nyakkendős tipus a koszos ,poros néha olajos fajta.
Tamás
32 éves
Dabas

Családi vállakozásban dolgozom mezőgazdasággal foglalkozunk. Szeretek a barátokkal lenni néha csavarogni.
Róbert
32 éves
Dabas

Egyedül állo egyszerü gyerek vagyok szeretném megtalálni a párom aki azért szeret amilyen vagyok. Nem azért h mim van
Jenő
52 éves
Dabas

Törekszem arra, hogy bízni tudjak az embertársaimban, mely a mai embertelen világban egyre inkább futurisztikus vágyálom marad. Keresem társamat, akivel bátran nézhetek farkasszemet az élet kihívásaival. Alaptermészetem humánus, segítőkész, a természettudományok iránt érdeklődöm, a természe...
Ambrus
29 éves
Dabas

Komoly kapcsolatot szeretnék. Fontos számomra az önfejlesztés, napi szinten olvasok ön és személyiségfejlesztő és szakmai könyveket, heti/havi szinten járok képzésekre. Aktív, új élményeket kereső, kommunikatív, ambíciózus személyiséggel rendelkezem. Szeretek főzni, sportolni szabadidőmben.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/dabas
Nyomtatás dátuma: 2019-03-24 20:51:01