Társkereső Debrecen

jegyezz meg

Társkeresés Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Debreceni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1375 társkereső tag vár rád Debrecen és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Hatékony ismerkedés Debrecenben

A társkeresés Debrecenben sokaknak nem okoz gondot. Szerelem egyetem ugyan nincs a városban, de itt található az ország egyik legrégebbi, folyamatosan működő felsőoktatási intézménye, a Debreceni Egyetem, és a több tízezer hallgató között minden évben szép számmal vannak olyan szerencsések, akik az iskola falai között megtalálják lelki társukat. Azoknak sem kell azonban elkeseredniük, akik eddig még nem bukkantak rá életük párjára, hiszen a vidéki randi oldalak is azt mutatják, hogy Hajdú-Bihar megye központjában van rajtuk kívül is helyi társkereső - már csak egymásra kell találniuk. Manapság még csak különösebb erőfeszítés sem kell ahhoz, hogy az ember gyorsan összedobjon egy ingyenes társkereső regisztrációt, ráadásul válogatni is lehet a különböző társkereső alkalmazások, SMS társkeresők, beszélgetős oldalak között. Debrecenben és környékén az ötven, hatvan feleletti társkeresők is bátran használják az internet adta lehetőségeket, ha komoly kapcsolat a cél. Magyarország második legnépesebb településeként matematikailag is jó esély van arra, hogy helyben találjon ránk a szerelem, de azért érdemes a közeli Nyíregyháza, Hajdúszoboszló, Püspökladány társkereső felhozatalát is megtekinteni, hiszen kár lenne hagyni, hogy egy kisebb távolság álljon a boldogság útjába.

Kulturális randi helyek a cívisvárosban

Állítólag a társkereső nők és a társkereső férfiak pont ugyanannyi energiát fektetnek az ideális jelölt kiválasztásába, mint a tökéletes randihelyszínek felkutatásába - még akkor is, ha a csajok szerint ez inkább a pasik dolga. Az évente megrendeztt, színpompás Virágkarneválnak is otthont adó városban inkább a lehetőségek zavarba ejtő bősége okozhat gondot, de így legalább minden eshetőségre könnyű felkészülni. Debrecent gyakran emlegetik a kálvinista Róma néven, hiszen a hazai reformáció központja volt: a jellegzetes kétszarvú nagytemplom a magyar reformátusság jelképe. Az 1538 óta folyamatosan működő Debreceni Református Kollégium pedig egyenesen az ország iskolájának, a magyar kultúra bölcsőjének számít - ezek között a falak között tanult Móricz Zsigmond, Kölcsey Ferenc, Csokonai Vitéz Mihály, Kazinczy Ferenc és Arany János is -, így nem nehéz izgalmas kulturális programokra bukkanni.

Kultúrrandi esetén nem csak keresztény társkeresők számára lehet felemelő élmény a Déri Múzeum Munkácsy termében a fényjátékkal kísért tárlatvezetés: a zenével és hangjátékkal is kombinált programon a festőművész Krisztus szenvedéstörténetét feldolgozó, monumentális méretű alkotásai között, ismert zeneszerzők egyházi darabjainak aláfestő dallamai mellett a fényjáték segít megérteni a bibliai szövegek és evangéliumi párbeszédek magyarázatával a realista ábrázolásban rejlő szakrális szimbólumokat.
Mióta a történelmi belvárosban elkészült a MODEM, további kiállításoknak, irodalmi esteknek, koncerteknek és egyéb művészeti előadásoknak, társművészeti programoknak is bőven jut hely; belső kertje és kávázója önmagában is tökéletes helyszín egy kellemes randevúhoz.

Nagyerdei romantika

A debreceni Nagyerdő legnépszerűbb része a közkedvelt Békás-tó és a szökőkutak, de a hatalmas kiterjedésű, védett természeti terület ennél sokkal több szórakozási lehetőséget nyújt. Itt található 17 hektáron az ország első vidéki állat- és növénykertje, és itt kapott helyet az Aquaticum Élményfürdő, a jégpálya és a sportcentrum is. A különleges védett növényfajokkal az egyetem közeli botanikus kertjében lehet alaposabban megismerkedni, a szomszédjában lévő Agóra Tudományos Élményközpont pedig remek interaktív természettudományos kalandokat kínál minden korosztálynak. A Nagyerdő legújabb látványosságaira is érdemes gondolni a randitervezésnél. A Ködszínház, azaz a multimédiás szökőkút tavasztól őszig varázslatos élményeket ígér nappal és sötétedés után is, a Nagyerdei Víztorony pedig igazi élménybázis: nem csupán kilátóként, de kiállítótérként, koncerthelyszínként és mászófalként is funkcionál az esténként fényjátékba öltöző, 34 méteres torony.

Környékbeli kalandok

A természetkedvelő társkeresők számára Debrecen környéke is számos remek randihelyszínt kínál. A Hortobágyi Nemzeti Parkban lóháton, szekéren, kerékpárral vagy gyalog is lehet túrázni. Ha épp nem fér bele ez a távolság, a Vekeri-tó körüli vadregényes Panoráma út is kínál temérdek szépséget, akár a bánki Arborétumot és a fancsikai tavakat is útba ejthetjük, de az Ördögárok ókori védműrendszerében barangolva is izgalmas felfedezéseket tehetünk. Az egyik legkülönösebb, mesei hangulatú randevúhoz pedig igazán ki sem kell tennünk a lábunkat a városból: a Sámsoni út mellett álló romkastély - a néhai Ilia de Riska díszlettervező sajnos befejezetlen építménye - biztosan mindenkinek eszébe jutattatja, hogy mit is szokás a szunnyadó hercegnők felébresztéséért tenni.

Rövid ismertető


Debrecen egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Debrecen és környékéről:

Edit
51 éves
Debrecen

Anno Maslow is megmondta mire van szükségünk. Ezért vagyok itt, hogy a hiányzó piramis részeket segitsen valaki (de nem akárki) kipotolni. Komoly kapcsolatot keresek!
Alma
36 éves
Debrecen

Magamról... Elcsépelten hangozhat, de az Igazit keresem... Egy hagyományos értékrend szerint élő, kedves, intelligens, érzelemgazdag fiúra/férfira vágyom... A nagy távolság kizáró...
Erzsike
64 éves
Debrecen

Szeretek utazni, kirándulni, strandokra, fürdőkbe járni, imádom a Balatont. Vidám természetű vagyok, szeretek jókat nevetni, jókat enni, táncolni, nyüzsögni. Érzékeny ember vagyok, nem bírom elviselni az igazságtalanságot. Félek a magánytól és a kígyóktól. Az élmények fontosabbak számomra mint a...
Jutka
55 éves
Debrecen

Szeretném megtalálni az én "emberemet". Ugyanis minden jobb, ha ketten vagyunk. Tudom nem könnyű, de vannak sikertörténetek, hát lássuk.
Timea
46 éves
Debrecen

Szeretnék szeretni,és szeretve lenni! Talán még van esély párt találni,aki úgy fogad el ahogy vagyok.
Anikó Szilvia
39 éves
Debrecen

Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek Családcentrikus vagyok. Szeretek főzni és sütni. Kirándulni vagy a szabadban bográcsozni. Sokat beszélgetni és jókat nevetni. Ha szívesen megismernél bátran írj.
Ili
58 éves
Debrecen

Szeretem a rendezettséget, a pozitivitást magam körül ami alapvető tulajdonságom is akár megjelenésben vagy életvitelről legyen szó.Igényes,tartalmas kapcsolatokban hiszek.
Éva
64 éves
Debrecen

Vidám vagyok, szeretek utazni, új élményeket szerezni, hűséges és odaadó vagyok azzal, aki közel kerül hozzám és önzetlenül szeret.
Erika
54 éves
Debrecen

Erika vagyok 54 éves özvegy egyedül élek szeretnék egy társat akivel lehet beszélgetni és jólérezném magam
Anikó
60 éves
Debrecen

Igényes, fiatalos nő keresi társát hasonló adottságú férfi személyében.Utazást, kirándulást szerető , pozitiv , életszerető ember vagyok.


Párkereső urak

Társkereső urak Debrecen és környékéről:

László
44 éves
Debrecen

Szóval sokat gondolkodtam mit is irjak ide! Szivem szerint leginkább ezt a részt kihagytam volna! Semmi képen sem szeretnék sablonos lenni, és semmi képen sem szeretném "eladni" magam. Hogy ki vagyok? Milyen vagyok? Ha érdekel beszélgessünk és minden kiderül!
Zsolt
32 éves
Debrecen

Hosszútávó kapcsolatot keresek. Olyan partnert, aki lojális és őszinte és kompromisszum kész. Ezt tudom én is kínálni. A többit derítsük ki együtt. ;)
Csabi
46 éves
Debrecen

Találnom kell valamit Benned Találnom, hogy tovább menjek Mert nehezek a napok, Én is csak úgy vagyok Nem sokat adok és nem is sokat kapok.
Jani
47 éves
Debrecen

Sziasztok!Őszinteségre és egymás iránti kölcsönös tiszteletre alapuló,tartós kapcsolatot keresek,egy hölgy személyében.
Péter
33 éves
Debrecen

Sziasztok! Történelem-magyar szakos tanár vagyok, akinek a család az első, majd a "házi feladatok" elvégzése után szívesen lazít egy kis sporttal (tenisz, foci, futás, szörf, úszás, sí, snowboard).
Attila
42 éves
Debrecen

Tipikus bak, annak minden előnyével és hátrányával. imádok mozogni, sportolni, aktívan élni. A bakancs listám elég sokrétű: Utazások, bátorsági és teljesítmény próbák, filmes idézetekből eredő közhelyek, és szimpla, de kipróbálásra való őrűlt és egyszerű élmények. Ezeket jó lenne megosztani vala...
Zoltán
48 éves
Debrecen

Egyedül élek,alkoholmentes , sportos, vállalkozó életet.Komoly kapcsolat reményében vagyok az oldalon. Randi,vacsi, wellness , kirándulás,aztán jöhet a komoly kapcsolat.Sokat ne chateljünk inkább igyunk meg egy kávét és beszélgessünk. Távolság nem akadály.
Ferenc
50 éves
Debrecen

egyszerű normális fickó vagyok küldök sportolni moziba járni kirándulni bográcsozni termálfürdő bejárni tévézni sportolhatok Dolgozom mint biztonsági őr van két felnőtt gyermekem meg már nagyok de Röviden ennyi nem dohányzom nem iszom
Imre
44 éves
Debrecen

Erdő, mező , vízpart, jó könyv, magyaros ételek...Hűséges típus vagyok. A telefonom 9 a kocsim 19 éves és még nem akarom lecserélni egyiket sem! Önellátásban gondolkodók előnyben.
Imi
61 éves
Debrecen

Szia... Egy megértő,sportos,elegáns,művészetet kedvelő...,ismerkedne....((Lehet hogy veled..!!! )) Mindent személyesen mert az sokkal de sokkal többet elárul a személyiségünkről.... Fontos !! 1 lépés :Én jelzek te jelzel..""vagy nem "" 2.lépés:: Én írok és te válaszolsz.....


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Ibolya története házassággal és gyermekáldással vált egésszé - de ne szaladjunk előre, ismerjük meg a teljes történetet!

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/debrecen
Nyomtatás dátuma: 2021-04-22 20:10:46