Társkereső Debrecen

jegyezz meg

Társkeresés Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Debreceni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 797 társkereső tag vár rád Debrecen és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Debrecen egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Debrecen és környékéről:

Ili
64 éves
Debrecen

Őszinte, céltudatos, határozott jellemű, mosolygós, fiatalos 63 éves, szőke, barna szemű, kellemes megjelenésű hölgy vagyok, keresem korban hozzám illő partnerem. Szép napot!
olga
55 éves
Debrecen

Érzékeny,hűséges,csendes.Békességet,nyugalmat szeretem.Társat szeretnék közeli,független,nem italozó férfi személyében.
Katalin60
60 éves
Debrecen

Komoly, nemdohányzó 60-as urat keresek baráti kapcsolatra összeköltözés nélkül.
Erzsébet
33 éves
Debrecen

Abban a pillanatban rájössz, hogy milyen is vagyok valójában, amint elkezdünk beszélgetni. Feltéve, ha jó emberismerő vagy.
Andrea
42 éves
Debrecen

Hosszú ideje elvált, 2 tinédzser gyermek édesanyja vagyok. Nagyon vágyom egy szerető társra, aki őszinte, tud szeretni.
Magányos szív
48 éves
Debrecen

Kedves, barátságos, érzelmekben gazdag,egyszerű, szolid nő vagyok. Egyik kedvenc idézetem: "Kezet csak megfogni szabad..Elveszíteni vétek...Ellökni átok...Egymásba simuló kezek tartják össze Az Eget s aVilágot." Várom bemutatkozásod.
Andika
44 éves
Debrecen

Fuggetlen vidam no vagyok. Tartos komoly kapcsolatra vagyom. Szeretek kirandulni sportolni. Ha egy erzeki kedves nore vagysz irj batran.
Hajnalka
60 éves
Debrecen

60-éves vidám alaptermészetü vagyok sajnos az életben már nagyon sokat csalódtam még dolgozom egy idősek otthonában gondozonö vagyok keresem a párom egy nem italozo férfi személyében aki őszinte és tiszta szivü. A hátra lévő kis időmet szeretném már ugy leélni szeretetben megértésben. Szeretek ut...
zsuzsi
41 éves
Debrecen

Annamária
24 éves
Debrecen

Egy nagyon vidám, mosolygós lány vagyok, akinek fontosak a belső értékek. Szerethető és nagyon szerető típus vagyok. Sok oldalú és azt mondják hogy jó velem lenni. Ne félj megismerni, mert nem vagyok egy átlagos lány.


Párkereső urak

Társkereső urak Debrecen és környékéről:

József12
59 éves
Debrecen

Keresek egy társat, aki hisz még az érzésekben, és nem hever romokban sem az élete, sem a lelke, képes szeretni és szeretetet kapni elfogytak a megírható leveleim!
Feri
27 éves
Debrecen

Helló/Szia! Szeretnék ismerkedni nőkkel. Szeretek futni a szabadba lenni! Szeretem a jobbnál jobb zenéket.
János
55 éves
Debrecen

Ferenc
57 éves
Debrecen

Egyedül élek Debrecen keleti részén családi házban,hobbim a motorozás. Szeretnék társat találni otthonomba. !
Zoli
35 éves
Debrecen

Normális pasiként ismerkednék!Nem levező társat keresek hanem egy társat!Nem akarok nagyokat igérni, mondani, széditeni senkit!Ismerj meg, a személyes tali sok mindent eldönt!
Imi
56 éves
Debrecen

Szia: A szempillantás az többet mond a bevásárlólistánál... Szeretem a mély tartalmas beszélgetéseket a művészetet és még sorolhatnám....De hogy ki milyen személyiség az csak beszélgetés során ismerhető meg. //... No addig eljutni, már nem is olyan egyszerű.!!!! /// Egy gondolat: A távolság n...
Sándor
28 éves
Debrecen

Szia! Azért vagyok ezen az oldalon, mert úgy gondoltam itt könnyebb ismerkedni. Amúgy a célom egy tartós kapcsolat!
Ádám11
59 éves
Debrecen

Szeretnék találni egy tartós szabadidős kapcsolatot.Nem szexpartnerről beszélek!!! Közös programok, utazások, és bármi, amit mindketten szeretnénk.. Jelenleg elfogytak a leveleim, így nem tudok válaszolni!!!
István
49 éves
Debrecen

Egy Debreceni közintézményben dolgozom,vidám,aktív életet élek,de egyedül nagyon rossz.Zenében,irodalomban szinte mindenevő vagyok.
Sándor
47 éves
Debrecen

Egy igazi "RÁK" férfi vagyok, bár nem hiszek a horoszkópban.Szerintem az ember vizuális lény, a látottak alapján ítél, így az első benyomást a fotó adja. Messzemenő következtetést pár mondatból levonni úgysem lehet.Komoly kapcsolatot keresek.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/debrecen
Nyomtatás dátuma: 2017-08-22 13:17:15