Társkereső Debrecen

jegyezz meg

Társkeresés Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Debreceni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 770 társkereső tag vár rád Debrecen és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Debrecen egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Debrecen és környékéről:

Zsuzsa
41 éves
Debrecen

Debrecenben élek, kislányommal Egy alapítványnál dolgozom, adminisztratív munkakörben. Elváltam. Komoly kapcsolatot keresek.
Gyöngyi
47 éves
Debrecen

Gyöngyi vagyok,47-éves Debreceni elvált nő!Ezúton keresem társam magas férfi személyébe.szeretnék boldog lenni!Nem vagyok szélhámos!
Judit
33 éves
Debrecen

Ismerj meg és bearanyozom a mindennapok szürkeségét... Komoly kapcsolatot keresek nem kalandot!!! Adj esélyt a boldog mindennapoknak...
Margit baby
65 éves
Debrecen

Szia!Baby vagyok.Imádom a zenét,szeretek táncolni,kirándulni. A boldogság nem a környezetedből,hanem a szívedből fakad.Mindenkinek vannak lehetőségei.
Viola
39 éves
Debrecen

Őszinte, komoly párkapcsolatot keresek. Elegem van a manipulációkból, a vizsgáztatásokból. A többit esetleg személyesen.
Éva
57 éves
Debrecen

Két éve egyedül élek. Keresem a másik felem. Úgy gondolom, hogy a távolság áthidalható, ha két ember igazán úgy akarja.
Mária
47 éves
Debrecen

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam.Keresem a másik felem. Szeretném az életemet megosztani valakivel,aki hasonlóképpen gondolkozik. Hűséges, szeretni tudó és szeretetre vágyó nő vagyok. Kaland kizárva!Köszönöm,hogy megnézted az adatlapom. Kívánok minden kedves társkeresőnek sikeres párkere...
Jolci
56 éves
Debrecen

Debreceni özvegy, értelmiségi nő vagyok.Jelenleg egyetemista fiammal élek . Keresem azt az intelligens, korban ,végzettségben hozzámillő debreceni független férfit,aki szintén rendezett körülmények között él és élethosszra keresi a párját.
Piroska
49 éves
Debrecen

49 éves vagyok. Elvált. 5 gyermekem van de csak 3 lakik velem, ők jelentik nekem a boldogságot mostanában . Szeretem a rock zenét Ossian a kedvencem.
Edit
49 éves
Debrecen

"Rohanó világban megkopnak a fények halványak a hitek remények. Nem szeretnék mást csak hinni a szóban őszintén szeretni, bízni a jóban..." "Minden pillanatban újjá születhetünk Minden pillanat lehet egy új kezdet. Csak döntés kérdése. A mi döntésünké."


Párkereső urak

Társkereső urak Debrecen és környékéről:

Dániel
23 éves
Debrecen

Mit mondhatnék... büszke vagyok a munkámra, szeretek a barátaimmal időt tölteni, a keresztlányommal játszani, kedvemre való a beteges humor, a futás és néha egy jó sör. Ha meg szeretnél ismerni, dobj egy üzenetet!
zoli
28 éves
Debrecen

Sokat horgászok,van 1 Yorkshire terrier kutyám,szeretem a retro zenét, Forma 1-t,a Darts-ot,a Koreai sorozatokat.Komoly kapcsolatot keresek.
József 51
57 éves
Debrecen

Szabadidőpartnert, barátnőt keresek az élet napos oldalán való programokhoz, hosszú távra. Azután majd meglátjuk, hogyan tovább. Mindig minden két emberen múlik.
Tibi
46 éves
Debrecen

Szia, életvidám,mosolygós,közvetlen és őszinte.Szeretek nevetni,viccelődni. Sokat szoktam beszélgetni mivel a kommunikáció elengedhetetlen. Főiskolai végzettségem nincs,pár szakmám van és párat autodidakta módon tanultam. Komoly és tartós kapcsolatot szeretnék. Szép napot mindenkinek
Ferenc
56 éves
Debrecen

Egyedül élek Debrecen keleti részén családi házban,hobbim a motorozás. Szeretnék társat találni otthonomba. !
Krisz
35 éves
Debrecen

Vagyok aki vagyok. Aki meg akar ismerni az úgy is megfog. És inkább utálj azért aki vagyok, mint hogy szeress azért aki nem vagyok.
István
62 éves
Debrecen

Szeretek kirándulni, hobbim a kertészkedés, szeretem a rock zenét, a jó kis táncos estéket. Párkapcsolat vagy barátság céljából is ismerkednék.
András
35 éves
Debrecen

Szeretem a retro zenéket.hobim autòás szerelése. Szeretekmég kirándulgatni fözögetni.töbit szeretném magamrol szeméjesen.
zsolt csaba
40 éves
Debrecen

..valójában nem is tudom mit írhatnék ide,de gondolom vmit csak illene :) ,bizonyára szeretnék rátalálni,és megismerkedni egy szimpatikus,vonzó,szép nővel, "azt hiszem" ,ha már itt vok,bár nem minden áron.,majd ahogy az élet,vagy a sors hozza.. ,a többit meg majd látnánk :)...
Bandi
44 éves
Debrecen

Egyszerű, saját magát teljes mértékben ellátni tudó ember vagyok. Szeretem a természet közelségét ill. minden olyan tevékenységet, ami a mindennapi rohanásból adódó feszültséget csökkenti. Ideális társ: 100%-ig megbízik bennem. Fontos, hogy a problémák megoldva és ne a szőnyeg alá söpörve ...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább


Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/debrecen
Nyomtatás dátuma: 2017-05-23 12:44:30