Társkereső Debrecen

jegyezz meg

Társkeresés Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Debreceni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 789 társkereső tag vár rád Debrecen és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Debrecen egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Debrecen és környékéről:

Marcsi
51 éves
Debrecen

Sziasztok! Egyedül élek, szeretnék még valami kellemeset az életemben! :-) Elsősorban korban hozzám illő férfiakkal szeretnék ismerkedni
Gabriella
45 éves
Debrecen

Milyen is vagyok valójában:Mindig,őszinte vagyok,nem szeretem a hazug embereket.Amiket nagyon szeretek:Kutya,Természetben,séta,biciklizés.Nagyon szeretek, főzni.stb.A többit megtudod,ha Írsz.
Mária
64 éves
Debrecen

Őszinte, magamra és környezetemre igényes NŐ vagyok. Keresem hasonló társam. Személyes találkozás híve vagyok
Piroska
68 éves
Debrecen

Víg kedélyű, jó humorú, társasági ember vagyok. Szeretek olvasni, utazni, kirándulni,kertészkedni és jól főzök mások szerint :) Mellettem nem lehet unatkozni, sem elaludni :)
Magdolna
52 éves
Debrecen

Ami kőbe van vésve nálam: az otthonom, a családom, a mosolyom, a kedvességem, az őszinteségem,és egyéb jó és rossz tulajdonságom, a magasságom :). Ami változhat még: a szélességem :), a sporthoz való viszonyom :), a társtalanságom :).
Ili
65 éves
Debrecen

Őszinte, céltudatos, határozott jellemű, mosolygós, fiatalos 63 éves, szőke, barna szemű, kellemes megjelenésű hölgy vagyok, keresem korban hozzám illő partnerem. Szép napot!
Zsani
30 éves
Debrecen

Sziasztok! Egy fiatal lány vagyok. Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni,kutyázni,macskázni, sokat biciklizni. Leginkább komoly kapcsolat céljából regisztráltam fel az oldalra.
Ili
55 éves
Debrecen

Szeretem a rendezettséget, a pozitivitást magam körül ami alapvető tulajdonságom is akár megjelenésben vagy életvitelről legyen szó.Igényes,tartalmas kapcsolatokban hiszek.
Virág
54 éves
Debrecen

Hűséges,barátságos,érzékeny.Szeretek főzni,kirándulni,sétálni.Fontos számomra a hűség,megbecsülés,tisztelet,szeretett.Érzelmi pszichopaták hagyjanak!
Mesi
29 éves
Debrecen

Mesi vagyok, 29 éves debreceni lány. Kissé hóbortos, huncut, játékos és egyszerű természetem van. Nagyon szeretek szeretni, ismerkedni. :) Olyan társat keresek, akit nem riaszt el egy huncutul gyermeki vidám lány,aki tud persze komoly felnőtt is lenni. Imádok rajongani általam szeretett embereké...


Párkereső urak

Társkereső urak Debrecen és környékéről:

Dani
24 éves
Debrecen

Szia Dani vagyok ha szeretnél megismerni akkor küldj levelet. Szeretnék megismerni másokat. Jelezettek ha tetszek. Hosszú tavú kapcsolatot keresek.Nehezen tudok itt bemutatkozni de ha rám írsz meg ismerhetsz.Szeretek sportolni: úszni,biciklizni.Emellett még videókat is szerkesztek
Michael
62 éves
Debrecen

Hát én izé vagyok nem is tudom de kellene nekem is valaki aki néha megsimogatja a fejem én az övét mag aztán puszilkózhatunk is néha minden nap úgy 100 at!
zoli
29 éves
Debrecen

Sokat horgászok,van 1 Yorkshire terrier kutyám,szeretem a retro zenét, Forma 1-t,a Darts-ot,a Koreai sorozatokat.Komoly kapcsolatot keresek.
Józsi
31 éves
Debrecen

Szeretem: állatok,finom ételek-italok, sok alvás, olvasás, jó filmek, tartalmas beszélgetések, koncertek, séta, biciklizés, plusz ami nem jutott eszembe... Nem szeretem: dohányzás, Barátok közt, Mónika show, koránkelés, horror filmek, hazug emberek plusz ami nem jutott eszembe... :)
Sándor
31 éves
Debrecen

Ádám11
59 éves
Debrecen

Szeretnék találni egy tartós szabadidős kapcsolatot.Nem szexpartnerről beszélek!!! Közös programok, utazások, és bármi, amit mindketten szeretnénk.. Jelenleg elfogytak a leveleim, így nem tudok válaszolni!!!
Ferenc
57 éves
Debrecen

Egyedül élek Debrecen keleti részén családi házban,hobbim a motorozás. Szeretnék társat találni szabadidőm kellemes eltöltésére. !
-:)
51 éves
Debrecen

Szeretem és tisztelem, az igazi Nőket-:) Szeretek örömet okozni nekik, mert a kölcsönös kényeztetés híve vagyok. Fontos, hogy ne csak az ágyban érezzük egymást jól, hanem előtte és utána is. Az együtt töltött idő minden percét élvezni szeretném. Ehhez nem kell sok minden...csak egy kis odafig...
Imi
56 éves
Debrecen

Szia: A szempillantás az többet mond a bevásárlólistánál... Szeretem a mély tartalmas beszélgetéseket a művészetet és még sorolhatnám....De hogy ki milyen személyiség az csak beszélgetés során ismerhető meg. //... No addig eljutni, már nem is olyan egyszerű.!!!! /// Egy gondolat: A távolság n...
Sándor
60 éves
Debrecen

Magamról? Ezt csak általánosságokban lehet megfogalmazni. Ha sok jót írok fényezem magam, ha rosszat akkor lehúzom. Mint mindenkinek van jó és rossz tulajdonságom.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/debrecen
Nyomtatás dátuma: 2017-10-17 15:29:39