Társkereső Debrecen

jegyezz meg

Társkeresés Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Debreceni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 891 társkereső tag vár rád Debrecen és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Debrecen egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Debrecen és környékéről:

Gyöngyi
61 éves
Debrecen

Mutatós külsővel rendelkező, diplomás, magára és környezetére igényes, rendezett anyagiakkal rendelkező egyedülálló nő vagyok aki csak komoly kapcsolatot keres hosszútávra, hasonló adottságokkal rendelkező sármos férfi személyében.
Erika
53 éves
Debrecen

Elvált, vidám, rendezett körülmények között élő nő vagyok. Van egy 24 éves fiam. Fontos számomra a megbízhatóság, egyenes jellem. Hasonló életvitelű, őszinte, független társat keresek, akire a nehéz helyzetekben is lehet számítani.
Évi
58 éves
Debrecen

A személyes találkozásban hiszek, komoly kapcsolatot keresek őszinte, megbízható, korrekt férfi személyében. A külső sem elhanyagolható, de a belső értékek is nagyon fontosak számomra.
Edina
48 éves
Debrecen

Sziasztok! Tartós kapcsolatot keresek, egy olyan társat aki a szabadiömet teljessé teszi. Vidám, sportos ,családcentrikus ,megértö, segítőkész egyéniség vagyok. Egy éjszakások ne keressenek.
Gabica
43 éves
Debrecen

Az önfényezés nem kenyerem. Akinek szimpatikus vagyok, írjon, beszélgessünk... Társat keresek,nem kalandot. Korban hozzám illő FÉRFI személyében.
Magdolna
52 éves
Debrecen

Ami kőbe van vésve nálam: az otthonom, a családom, a mosolyom, a kedvességem, az őszinteségem,és egyéb jó és rossz tulajdonságom, a magasságom :-). Ami változhat még: a szélességem
zsuzsi
42 éves
Debrecen

Krisztina
48 éves
Debrecen

Keresem őszinte társam aki végre nem kihasználni akar. Természet kedvelő, házias, modern gondolkodású nő vagyok.
Évi
53 éves
Debrecen

Elvált, 49 éves, önmagamra és környezetemre igényes, stabil párkapcsolatot kereső nő vagyok. Nehéz mit írni magamról, négy-öt mondatból nem fog senki sem megismerni. Szabadidőmben szeretek pihenni, eljárni társaságba, időnként bulizni menni, moziba járni, vagy csak egyszerűen sétálgatni,...
Zsuzsa
42 éves
Debrecen

Debrecenben élek, kislányommal Egy alapítványnál dolgozom, adminisztratív munkakörben. Elváltam. Komoly kapcsolatot keresek.


Párkereső urak

Társkereső urak Debrecen és környékéről:

Karesz68
50 éves
Debrecen

Elváltam már rég.. Ez nem azt jelenti, hogy azóta nem volt kapcsolatom... Volt... Jelenleg nincs. Autóm nincs és nem is érdekel ilyen irányú vélemény. Van hol laknom. Kényelmesen. Munkám: BM dolgozó, közalkalmazott, speciális szolgálati viszonyban. A részleteket csak személyesen. ...
Ferenc
58 éves
Debrecen

Egyedül élek Debrecen keleti részén családi házban,hobbim a motorozás. Szeretnék társat találni szabadidőm kellemes eltöltésére. !
Balázs
27 éves
Debrecen

Független, komoly gondolkodású srác vagyok. Szivesen ismerkednék a komolyság jegyében olyan, korban hozzám illő hölgyekkel akik nem a kalandot keresik és nem félnek az elköteleződéstől. Minden olyan dolgot szeretek csinálni ami hozzájárul egy kapcsolat felépítéséhez és megtartásához, felesleg...
Tibi
47 éves
Debrecen

Szia Szeretnék egy normális nővel megismerkedni aki szeretne komoly kapcsolatot. Vidám,mosolygós és őszinte férfi vagyok. Legyen szép napod Üdvözlettel Tibi
Sándor
29 éves
Debrecen

Szia! Azért vagyok ezen az oldalon, mert úgy gondoltam itt könnyebb ismerkedni. Amúgy a célom egy tartós kapcsolat!
Lajos
40 éves
Debrecen

Komoly, tartós kapcsolatra keresem partnerem. Legyünk barátok,társak,szeretők,szabadok. Minden nap jó, minden jó nap ajándék...
Zsolt
39 éves
Debrecen

Ha megszeretnél ismerni, írj rám és ismerj meg! Nagyon kedves srác vagyok szerintem, de döntse el az akit érdeklek és csak komoly lányok jelentkezését várom!
Tamás
41 éves
Debrecen

Egyedülálló férfiként keresem a párom,megbízható család centrikus vagyok.Komoly kapcsolatot keresek.Bővebben majd levélben.
Imi
57 éves
Debrecen

Szia.. Kösz hogy benéztél.... A küllem!! A jellem !! A beszélgetés az ismerkedéshez vezető út!!!! Azon keresztül szívesen elmesélem érdeklődési köröm és személyiségem. Én ezt komolyan is gondolom...most már az a kérdés hogy ""TE""" is ???
László
44 éves
Debrecen

Kedves látogató! Egy fénykép, egy adatlap nem adja vissza valaki személyiségét, ehhez kell egy beszélgetés is amitől valósággá válik a másik ember.Beszélgessünk :).


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább


társkereső sikertörténet

Sosem gondoltam volna hogy egy nap én is a sikersztorimat gépelhetem, amikor még másokét olvasgattam, miután frissen regisztráltan, 2015 április végén. Egy hosszú (majdnem 7 év) és megfáradt kapcsolaton voltam túl és mint életem során jópárszor, újra egy társkeresőn kötöttem ki, lévén minden ellenpr...

tovább


társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/debrecen
Nyomtatás dátuma: 2018-06-22 22:49:21