Társkereső Debrecen

jegyezz meg

Társkeresés Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Debreceni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1022 társkereső tag vár rád Debrecen és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Debrecen egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Debrecen és környékéről:

Erzsike
47 éves
Debrecen

Aranyos, kedves, arányosan telt nő vagyok. A személyes találkozás a döntő számomra, ha érdekellek írj.
Ilona
56 éves
Debrecen

Az ismerkedésnek kell, hogy íve legyen. Üzenetváltások, beszélgetés, személyes találkozás...."Jót, s jól..ebben áll a nagy titok"
Ficánka
53 éves
Debrecen

Szeretném felrúgni a kereteimet, mentesülni az elvárásoktól, a megszokástól és izgalmasra cserélném a megnyugtatót!
Júlia
28 éves
Debrecen

Tünde
39 éves
Debrecen

Ircsi
58 éves
Debrecen

Keresem azt a férfit aki még hisz abban, hogy boldogok tudunk lenni. Őszinteség, bizalom nagyon fontos!!!!
Ilona
49 éves
Debrecen

...Nem igazán szeretnék írni ide semmit, aki szeretne majd velem ismerkedni, annak majd többet is elárulok magamról! Ha szimpatikus vagyok számodra kérlek írj!
Erzsébet
43 éves
Debrecen

Reálisan gondolkodó, egyszerű dolgozó nő, anya vagyok.Őszinte,közvetlen,diplomatikus társalgó. Társat és nem pedig "Valakit" szeretnék.
Maya
54 éves
Debrecen

Debrecenben élek, tanár vagyok. Pár éve özvegy lettem, keresem a második esélyt a boldogságra....Csak Debrecenben élők írjanak, akik lezárták a multat, rendezett körülmények között élnek, és szintén tartós kapcsolat érdekli őket...:-)
Erzsike
51 éves
Debrecen

Keresem az őszinte, kedves Társam. Kizárólag komoly kapcsolat érdekel, nem kalandot keresek. Rendezett körülmények között élek, káros szenvedélyem nincs és ezeket várom el Tőled is.


Párkereső urak

Társkereső urak Debrecen és környékéről:

Ferenc
59 éves
Debrecen

Egyedül élek Debrecen keleti részén családi házban,hobbim a motorozás. Szeretnék társat találni szabadidőm kellemes eltöltésére. !
András
41 éves
Debrecen

Szeretem a természetet, szeretek kirándulni a barátaimmal, érdekel a keleti kultúra, és pár harcművészeti ágat is kipróbáltam.
Tibor
35 éves
Debrecen

Keresem a párom egy életre , aki olyan mint én jószívű kedves vidám és odaadó csak komoly kapcsolat erdekell
Imre
47 éves
Debrecen

magamról egy pár szót! rendes fickónak tartanak! szeretem az elektronikát és az állatokat! romantikusnak tartom magam! szeretek kirándulni és sok minden mást! keresem a társam! talán egy életre!
Survivor
44 éves
Debrecen

Vagyok aki vagyok..Őszinte, szenvedélyes , jószívű, megbízható, pontos, szorgalmas, vidám, okos és magányos.
Zoli
30 éves
Debrecen

Van 1 Yorkshire terrier kutyám, Szeretem az NBA,a Darts,Teniszt a Koreai sorozatokat.Komoly kapcsolatot keresek.
Sandor
56 éves
Debrecen

Komoly kacsolatot remenyeben vagyok itt. Szeretek a termeszetben lenni, kirandulni, kerteszkedni. Fozni, bogracsozni. A szabadteri programokat. A meghitt osszebujos esteket aparommal.
Tamás
38 éves
Debrecen

Fontosabb, hogy egy érzelmileg nagyon stabil kapcsolatot alakítsunk ki, mintsem egy anyagilag tündöklő, de közben rém küzdelmes valamit. Az előbbi úgyis elindít a másik felé, de a fordítottját nem igazán tartom lehetségesnek. Szeretem az őszinte és jó tárgyakat, a tárgykultúrát, a tartósságot, a ...
Mihály
44 éves
Debrecen

Kedves társkereső ! Mint sokan mások én is azért regisztráltam ide , hogy esetleg ezen az oldalon megtaláljam páromat . Én egy átlagos , megbízható , kedves , normális fiú vagyok ( persze , kinek mi a normális ) . Szeretek biciklizni , szeretem a természetet . Ha úgy gondolod , hogy tö...
Attila
41 éves
Debrecen

Keresek egy hűséges, komoly hölgyet tartós kapcsolat céljából. Hajdú, borsod illetve. Szabolcs megyéből


Sikertörténetek

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább


társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/debrecen
Nyomtatás dátuma: 2019-06-19 05:43:18