Társkereső Debrecen

jegyezz meg

Társkeresés Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Debreceni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 826 társkereső tag vár rád Debrecen és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Debrecen egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Debrecen és környékéről:

Réka
23 éves
Debrecen

Szia! Örülök, hogy megnézted az adatlapomat. Bármit mondhatnék magamról, de meghagyjom neked azt hogy kialakíts rólam magadnak egy véleményt.
Éva
57 éves
Debrecen

Nem vagyok átlagos - mindenki ezt gondolja magáról, és igaza is van. Van olyan, hogy átlagos? Vagy a másikról csak előfeltevéseink vannak? A közhelyeket kerülném, szeretném, ha értelmes beszélgetést folytathatnék olyanokkal, akik nyitottak a másik ember (én, mint nő) irányában, tisztelik a partne...
Magdolna
52 éves
Debrecen

Ami kőbe van vésve nálam: az otthonom, a családom, a mosolyom, a kedvességem, az őszinteségem,és egyéb jó és rossz tulajdonságom, a magasságom :). Ami változhat még: a szélességem :), a sporthoz való viszonyom :), a társtalanságom :).
Katalin
53 éves
Debrecen

" Imádom, amikor engem nézel, mert akkor úgy érzem, hogy én vagyok a legszebb... " Várok rád, hátha észre veszel.
Anikó
44 éves
Debrecen

Anikó vagyok. Egy igazi nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel, empatikus vagyok,szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, egy jó kávé mellett megváltani a világot, társasági ember vagyok, akinek sokat jelentenek a barátai és a családja.
Szilvia
43 éves
Debrecen

Piroska
50 éves
Debrecen

49 éves vagyok. Elvált. 5 gyermekem van de csak 3 lakik velem, ők jelentik nekem a boldogságot mostanában . Szeretem a rock zenét Ossian a kedvencem.
Ilona
57 éves
Debrecen

Szerintem ami kell egy jó kapcsolathoz! A jó kapcsolatok nem csak úgy maguktól alakulnak ki. Sok idő, türelem és két ember kell hozzá, akik őszintén együtt akarnak lenni!
Magdi
51 éves
Debrecen

Szia!Egy vidám természetű elvált nő vagyok!Svédországba élek a munkám ide köt,de Magyarországra járok haza!Ismerkedek és bármi kialakulhat!
Linda
46 éves
Debrecen

Átlagos, szinte szürke :)) Hiszem hogy van lelki társam és mégis találom! Csillagjegy fontos, de nem ragaszkodom mindenáron semmihez;)


Párkereső urak

Társkereső urak Debrecen és környékéről:

Lali
62 éves
Debrecen

Rendezett körülmények között élek, megbízható őszinte embernek ismernek,ismerj meg és többet megtudsz rólam.Rokkantsági ellátásban vagyok de dolgozom.
Zoli
29 éves
Debrecen

Van 1 Yorkshire terrier kutyám, Szeretem az NBA,a Darts,Teniszt a Koreai sorozatokat.Komoly kapcsolatot keresek.
Matyas
38 éves
Debrecen

Humoros jókedvű társasági ember vagyok aki szeret jönni menni, aktívan pihenni, ha úgy tartja kedvem akkor olvasok, kreatív tevékenységgel töltöm az egész napom, hétvégém. A műszaki dolgoknak és az építészetnek totál átadom magam, imádok új dolgokat létrehozni, kitalálni különböző tevékenységeken...
Jonny66
51 éves
Debrecen

Egy barátnőt keresek közös programokhoz mozi, koncert, fürdő, tánc, kirándulás, séta, kávézás meg minden jó amit csak kitalálunk. Nem hiszek a távkapcsolatokban ezért Debrecenből szeretnék párt magamnak. Házasságban élő párkapcsolatban illetve nem független hölgyek ne keressenek én egy igazi párr...
Jani
32 éves
Debrecen

Értékeld amit kapsz és kaptál az élettől,és járd az utadat mert egyszer te is révbe érsz!Ad meg másiknak,amire te is vágysz!
Péter
28 éves
Debrecen

Üdv! Péter vagyok. Hogy miért regisztráltam? Talán azért, amiért Te kedves látogató! Komoly és hosszútávú kapcsolat reményében. Egy egyszerű de nagyszerű lányt keresek!
Attila
41 éves
Debrecen

Régimódi, szerelmes , udvarolós, romantikus típus vagyok ... Nem trófeákat gyűjteni vagyok itt, az igazit keresem ... Aki már annyira bele van fásulva a pár keresésbe, hogy minden közeledést és kedvességet zaklatásnak vesz ,az ne fáradjon velem köszi ...
Tamás
42 éves
Debrecen

Akaraterő egy olyan világban ahol az embereknek nincs elég erejük,hogy megváltoztasssák saját életüket!
Imi
56 éves
Debrecen

Szia: A szempillantás az többet mond a bevásárlólistánál... Szeretem a mély tartalmas beszélgetéseket a művészetet és még sorolhatnám....De hogy ki milyen személyiség az csak beszélgetés során ismerhető meg. //... No addig eljutni, már nem is olyan egyszerű.!!!! /// Egy gondolat: A távolság n...
Feri
28 éves
Debrecen

Mint mindenki én is ismerkedni vagyok itt. Nem mindig a külső a lényeg, hanem hogy mi van belül.Akinek szimpatikus a másik az úgyis keresi.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/debrecen
Nyomtatás dátuma: 2017-12-16 06:14:40