Társkereső Debrecen

jegyezz meg

Társkeresés Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Debreceni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 941 társkereső tag vár rád Debrecen és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Debrecen egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Debrecen és környékéről:

Maria
61 éves
Debrecen

Egyedül élő nyugdíjasként szivesen megismerkednék olyan (elsősorban közelben lakó ) humoros, vidám férfival, akivel közös programokat szervezve kellemesebbé tehetnénk egymás napjait!
Anikó
48 éves
Debrecen

Szia! Életvidám, független nő vagyok. Ismerkedni szeretnék. Sok mindent szeretek: mozi, színház, sport, zene, egy jő könyv :-)
Moncsi
40 éves
Debrecen

Az élet megtanított,hogy minden helyzetben helyt kell állnom, mindent meg kell tudnom oldani egyedül...Nem vagyok egy elveszett nő,de szeretnék már végre valakit,aki társ a hétköznapokban,akivel a csönd sem kínos,aki mellett igazán Nő lehetek....
Szilvia
52 éves
Debrecen

Vagàny, talpra esett nő vagyok úgy érzem, amit a környezetem folyamatosan igazol. A bowling és a horgàszat a két legkedvesebb időtöltésem. Igazàból szinte minden érdekel a focin kívűl ! Nem tartom ugyanakkor kizàrtnak, hogy valaki megkedveltesse velem !
Móni
32 éves
Debrecen

Kedves aranyos lány vagyok. Szeretek beszélgetni. Van 2 kicsi gyerekem. Csakis komoly kapcsolatot keresek.
Zsuzsa
51 éves
Debrecen

Komoly,őszinte kapcsolatot keresek! Egyenlőre ennyit szeretnék ide írni.. ha van kérdés szívesen válaszolok!
Aniko
75 éves
Debrecen

Hű társat keresek. Ha tetszik a fényképem, irj bátran. Csak korban hozzám illők irjanak. Hobbim: olvasás, TV, és számitógépezés.
Tünde
47 éves
Debrecen

Üdvözletem annak aki ezt olvassa es köszönöm az érdeklődést !! Egyedülálló nő vagyok akinek a gyermekei felnőttek es önálló életet élnek . Adok egy esélyt az oldalnak . Talán sikerül megismerni egy számomra értékes férfit. Magamról ..? Engem azt hiszem jobb megismerni , mint hogy ide írják...
Evi
51 éves
Debrecen

Elváltam, egyedül érzem magam, bizakodom, hogy létezik az a férfi aki megbecsül, és rám vár. Nem voltam még társkeresőn, Várom a párom, aki megtanít újra szeretni, akiben újra bízhatok.
Ági
51 éves
Debrecen

Reálisan gondolkodó, vidám természetű, dolgozó nő vagyok. Őszinte, közvetlen, diplomatikus társalgó.Szabadidőm kellemes eltöltéséhez szeretnék társat találni.


Párkereső urak

Társkereső urak Debrecen és környékéről:

Ferenc
58 éves
Debrecen

Egyedül élek Debrecen keleti részén családi házban,hobbim a motorozás. Szeretnék társat találni szabadidőm kellemes eltöltésére. !
Zoli
36 éves
Debrecen

Normális pasiként ismerkednék!Nem levező társat keresek hanem egy társat!Nem akarok nagyokat igérni, mondani, széditeni senkit!Ismerj meg, a személyes tali sok mindent eldönt!
Thomass
36 éves
Debrecen

Kit keresek:A külső megfog, a belső megtart! Tehát legyél: szép, őszinte, kedves, barát és társ egyben :-)
Mihály
43 éves
Debrecen

Kedves társkereső ! Mint sokan mások én is azért regisztráltam ide , hogy esetleg ezen az oldalon megtaláljam páromat . Én egy átlagos , megbízható , kedves , normális fiú vagyok ( persze , kinek mi a normális ) . Szeretek biciklizni , szeretem a természetet . Ha úgy gondolod , hogy tö...
Tamás
38 éves
Debrecen

Fontosabb, hogy egy érzelmileg nagyon stabil kapcsolatot alakítsunk ki, mintsem egy anyagilag tündöklő, de közben rém küzdelmes valamit. Az előbbi úgyis elindít a másik felé, de a fordítottját nem igazán tartom lehetségesnek. Szeretem az őszinte és jó tárgyakat, a tárgykultúrát, a tartósságot, a ...
János
34 éves
Debrecen

Sziasztok! Komoly kapcsolat reményében látogattam erre az oldalra. Ha megismersz, nagyon fogsz szeretni....mert én is nagyon foglak szeretni...
Imre
46 éves
Debrecen

magamról egy pár szót! rendes fickónak tartanak! szeretem az elektronikát és az állatokat! romantikusnak tartom magam! szeretek kirándulni és sok minden mást! keresem a társam! talán egy életre!
Lajos
59 éves
Debrecen

Keresek de eddig nem találtam? Igényeim! Legyen szerethető és tudjon szeretni! Nem bejárónőt,pótanyát,házicselédet,eltartót keresek. Önellátó vagyok, megfelelő egzisztenciával rendelkezem. Szeretek főzni,imádom a zenét táncot,utazást,kirándulást! Szeretnék imádni egy NŐT aki elfogad és hasonlóan ...
Attila
47 éves
Debrecen

Keresem a párom, aki társam lenne, megértő, toleráns, és szerető partnerem lenne az elkövetkező években.
Gyula
34 éves
Debrecen

Tartalmas szöveget nem akarok és nem tudok írni,személyes talákozás nagyobb tartalommal bír szerintem


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeptember végén a lánybúcsúmon :) rituálisan töröltem a - már jó ideje hibernált - tagságomat az oldalatokról. Rá néhány hétre ugyanis hozzámentem életem szerelméhez, akit a Ti oldalatokon ismertem meg.

tovább


társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább


társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/debrecen
Nyomtatás dátuma: 2018-10-21 11:17:10