Társkereső Nyíregyháza

jegyezz meg

Társkeresés Nyíregyházán (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Nyíregyházi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 389 társkereső tag vár rád Nyíregyháza és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Nyíregyháza egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nyíregyháza és környékéről:

Judit
40 éves
Nyíregyháza

TARTÓS SZELLEMI, TESTI ÉS LELKI TÁRSAM KERESEM Szeretek élni, azaz lélegezni, mozogni, kirándulni, zenét hallgatni, főzőcskézni, kísérletezni a konyhában, ízleteseket enni, finom bort kóstolni, utazni, tanítani, külföldi emberekkel ismerkedni. Szeretem csodálni a szépet! "A megoldások...
Mary
48 éves
Nyíregyháza

Olyan szeretetre van szükségem, amely nem múlandó, 47 éves nőként keresem a társam, a párom, a szerelmem. Ha Te vagy, gyere közelebb, hogy észrevegyelek.
Beáta
46 éves
Nyíregyháza

14 éves fiammal egy olyan férfit keresek, akitől távol áll a nagyképűség és úgy gondolja, hogy el tud fogadni egy 14 éves gyermeket. Én egy egyszerű nő vagyok, egyszerű, őszinte, nem fellengzős férfit szeretnék magam mellett tudni.
Kata
56 éves
Nyíregyháza

Magabiztos, kommunikatív, mosolygós, optimista életfelfogású Nő vagyok! Imádok sportolni, pl. lovaglás, tenisz, horgászás. Szeretek divatosan öltözködni. Célom, hogy még sok szép helyre eljussak a világban. Keresek egy olyan társat, aki hasonló beállítottságú.
Petra
42 éves
Nyíregyháza

Kedves Látogató! A félreértések elkerülése érdekében szeretnék néhány dolgot tisztázni! Amit nem akarok: házasságban egyedülálló lenni. Amit akarok: erkölcsi, érzelmi és anyagi biztonság. Olyan társat keresek, aki Karácsonykor és a temetéskor is mellettem van. Köszönöm! Jobbágy Károly Ta...
Gneka
62 éves
Nyíregyháza

Egyszerű és szerény,sem szépségkirálynő,sem gazdag hercegnő. Reális értékrenddel rendelkezem Ápolt, igényes Intelligens,őszinte Mosolygós Kicsit vagány Igaz barát A hűség szó fogalmát nem csak szótárból ismerem. Valódi lakhelyem az illetékesnek árulom el.
Eszter
68 éves
Nyíregyháza

Természet és tél imádó vagyok! Szeretek a kertben foglalatoskondi, olvasni, imádom a gyerekeket, a kutyákat. Néha tv-t is nézek, de csak ritkán. Keresem a párom, erre ezt az évet szánom. Ő legyen megértő, humoros, szeresse a zenét, legyen tőlem magasabb, lehet hobbi...
Éva
53 éves
Nyíregyháza

Kár bármit is írni,a valóság beszél , többet meg felesleges!A születési hónapom július , így nem kalandot keresek , hanem társat. Ha lehet 1.-et,és nem pedig 100.- at !
Erzsébet
64 éves
Nyíregyháza

" Fordítsd az arcodat a Nap felé és minden árnyék mögéd kerül." Vidám és optimista vagyok, hasonló mentalitású, korban hozzám illő társat keresek.
Anikó
45 éves
Nyíregyháza

Sziasztok!Bármit írhatnék,ezért nem írok semmit...Akinek szimpatikus leszek és Ő is nekem,megtud Rólam amit szeretne...


Párkereső urak

Társkereső urak Nyíregyháza és környékéről:

ATTILA
50 éves
Nyíregyháza

Sokszor a durva külső érzékeny lelket takar.Ez egy közhely,de rám akkor is igaz!Hogy milyen vagyok?Emberből vagyok,felruházva minden jó,és rossz emberi tulajdonsággal,mint bárki más.Hogy milyen leszek?Az Rajtad áll,hogy mit tudsz kihozni belőlem.( A lakhelyem Nyíregyháza,de Budapesten dolgozok,te...
András
42 éves
Nyíregyháza

Egy átlagos fiatalember vagyok, aki szeret olvasni, zenét hallgatni, filmeket nézni, internetezni, gitározni.
Zsolt
41 éves
Nyíregyháza

Szia! Csak keresem a párom, egy életre... :) Őszinte, megbízható, hűséges, családcentrikus, lelkiismeretes, vidám természetű, komoly gondolkodású, de humort, mókát kedvelő. Nagyjából ezek a főbb jellemzőim. :) Imádok kertészkedni, bográcsozni, zenét hallgatni, kirándulni, meg még rengeteg minde...
Jani
33 éves
Nyíregyháza

"Senki nem engedhet ki másvalakit a ketrecéből, még egy oroszlánt sem. A lényeg az, hogy ne a rácsokat nézd, hanem nézz keresztül rajtuk! Mert ha csak a rácsokat látod, soha nem jutsz semmire, és egy szemernyi örömöt sem találsz majd az életben." William Wharton
Zsolt
44 éves
Nyíregyháza

Szia Kedves! Harmónia, szeretet, boldogság :) Ezt keresem és remélem itt sikerül majd megtalálnom. Lehet, hogy benned?!
Petya
34 éves
Nyíregyháza

Üdvözlet Mindenki magamról annyit szeretnék mondani,szeretek sportolni,kiràndulni,Főzni,Utazni,Szeretek termèszetbe jàrni.
Ádám
25 éves
Nyíregyháza

Üdvözlet Kedves Látogató Pár mondat magamról. Szeretem ha jó a kedvem és ha másokra is kihat. Lelki ismeretes vagyok a dolgaimmal kapcsolatban, és ami feltüzel azért szeretek mindent megtenni. Szeretek szabad időmben kerékpározni, zenélgetni és zenét hallgatni, szabadban lenni, sportolni és fé...
Zsolti
25 éves
Nyíregyháza

Szia. Egyedi vagyok aki mindig szeret pozitív gondolkozású rendes ember lenni. Amint felkeltettem az érdeklődésedet írj bátran :)
Tibor
65 éves
Nyíregyháza

Elvált egyedül élő férfi vagyok,Keresem korban hozzám illő páromat komoly kapcsolat céljából. Kirándulást kedvelő vagyok, 100km ess körzeten belül keresem Párom. Megsúgom a vágyam, hogy szeretném ha ébredésnél minden reggel a tűző napsütést kedvesem mosolya nyomná el!
István
33 éves
Nyíregyháza

Sportos testalkatú, humoros srác vagyok, aki komoly kapcsolatot keres, azok a hölgyek, akik párkapcsolatban élnek, nem érdekelnek. Ha nem írok vissza azonnal, azt nem bunkóságból teszem, hanem egyenlőre nem tudok levelet küldeni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Kedves Olvasó! A címben szereplő kisfiú 2011 november végén született meg Budapesten egy szerelem gyümölcseként, ami bearanyozza az életem lassan 3 éve...

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/nyiregyhaza
Nyomtatás dátuma: 2017-05-23 12:40:02