Társkereső Szeged

jegyezz meg

Társkeresés Szegeden (Csongrád)

Szegedi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 943 társkereső tag vár rád Szeged és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szeged egy Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szeged és környékéről:

Márti
50 éves
Szeged

" Ha hiszel benne, hogy megérdemled, az élet megadja Neked. " " Minden a legjobb időben érkezik meg hozzád, csak légy türelmes és bízz abban, hogy így lesz "
Bernadett
27 éves
Szeged

Üdv itt. :-) Ha úgy érzed írni szeretnél nekem tedd meg nyugodtan, igyekszem záros határidőn belül mindig válaszolni. :-)
Andi
47 éves
Szeged

39 éves mosolygós,2 gyermekes elvált nő vagyok. Szeretek túrázni,kirándulni,bicajozni,imádom a természetet.
Magdi
46 éves
Szeged

Szegeden élek 19 éves fiammal. Iskolákban dolgozom, gyermekvédelmi területen. Szeretek utazni, színházba,múzeumba járni, finomakat főzni és enni. Fontos az életemben a hit. A komoly zene meghatározó az életemben.
Ágnes
27 éves
Szeged

Vidám, jó kedvű fiatal lány vagyok! Szeretek bulizni, táncolni, kirándulni és a barátokkal lazítani.
Márta
68 éves
Szeged

Egyedül élek Szegeden, keresem férfi társamat 65-70 éves korig. aki hozzám hasonlóan megbízható és káros szenvedélyektől mentes személy.
Roberta
27 éves
Szeged

Szia! Kissé félénk, visszahúzúdó lány vagyok. Szeretem a zenét, állatokat, filmeket (fantasy, szuperhős), könyveket (Gyűrűk Ura <3). Szeretek kézműveskedni, kirándulni, családdal lenni.
Anda
46 éves
Szeged

Életvidám, talpraesett, kommunikatív, szenvedélyes, teltkarcsú! Nő vagyok. Olyan Férfit keresek, akinek ez megfelel. Régóta élek egyedül, ezért elég jól boldogulok a hétköznapokban. Nem eltartót keresek, sem pedig szeretőt. Igazi kapcsolatra vágyom, nem az igazit, hanem az IGAZAT keresem. Nem az...
XY
41 éves
Szeged

Tigrist kedvelő.... Egyszer minden véget ér annyi év után.... Van még remény Túlélem én. ... Egyenlőre ennyit szeretnék írni, majd folytatom. ...
Erika
51 éves
Szeged

Hosszú távú, együtt élő kapcsolatot keresek!!! Lehetőségeimhez képest mozgékony, tartalmas életet élek, fő hobbim a túrázás, természetjárás. Mivel egyre nehezebb összecsiszolódni, fontosnak tartom a közös érdeklődési köröket. Szeretetre, biztonságra, megbecsülésre, kiegyensúlyozott kapcsolatra...


Párkereső urak

Társkereső urak Szeged és környékéről:

Ferenc
54 éves
Szeged

megbízható, barátságos,nyitott,sok oldalú,társaságkedvelő vagyok,szeretek kirándulni,moziba járni,zenét halgatni,tv-t nézni,főzni.
Bela
44 éves
Szeged

Nem szeretek írni magamról.... de itt kell:-) ezért általánosságban egy kis kapaszkodót adók az irántam érdeklődőknek. Az életem, jelentős mértékben a munka teszi ki, kevés szabadidőt tudtam magamra fordítani...eddig:-) kapcsolat céljából regisztráltám...ahogy ilyenkor szokták mondani: kalandorok...
XL Béla
50 éves
Szeged

Igényes átlagos életformát élő egyedül álló férfi vagyok,széles érdeklődési körrel.Keresem párom hogy az életemet kiegészítse.
Jani
29 éves
Szeged

Szia kedves látogató! Alaphangon egy vidám, barátkozó és őszinte léleknek gondolom magam, aki inkább érzelmi beállítottságú, mintsem racionális. Érdeklődéssel vagyok a természet iránt, illetve a spiritualitásra is nagyon nyitott vagyok és igyekszem segítségével tapasztalni és megérteni a világ...
Johny
64 éves
Szeged

Keresem azt a fiatalos, filigrán, jószándékú, független, normális hölgyet, aki ismerkedni szeretne .. egészséges, agilis, energikus férfi vagyok, várom a párom..
Péter
63 éves
Szeged

Olyan kapcsolatra, olyan nőre vágyom, akivel igaz szeretetben tudnék élni megtalálva kettőnk boldogságát. Türelmesnek, megértőnek, kitartónak tartom magamat és nagyon fontos, hogy szeretetet szenvedélyesen adni tudónak. Természetesen fogadni is a szeretetet. Fontosnak tartom a hasonló gondolkodás...
József
49 éves
Szeged

egy átlagos férfi vagyok néha vidám néha nem a barátok szerint jo kedélyü szabadidömben szeretek beszélgetni
Áron
43 éves
Szeged

Nem dohányzom, te se tedd! Alkoholt ritkán iszom, akkor sem a reszegsegig vedelek. Nincs autóm, kacsalábon forgó házam, pénzem. Van viszont diákhitelem. Tudom hasznélni a lábam, úgyhogy nem kell a WC-re menéshez autóba ülnöm. Ha utazom vagy a környezetet kevésbé terhelő tömegközlekedést használo...
Lajos
53 éves
Szeged

Tanárképző főiskolát végeztem, vállalkozóként dolgozom. Rendszeresen edzek és eljárok úszóversenyekre. Vidám, szórakoztató, társaságot kedvelő férfi vagyok.
Imre
44 éves
Szeged

Földön járó ember, aki vágyakkal és reménykedve tekint a jövőre. Fontos a rendezettség és a bizalom.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szeged
Nyomtatás dátuma: 2019-02-18 05:08:12