Társkereső Szeged

jegyezz meg

Társkeresés Szegeden (Csongrád)

Szegedi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 745 társkereső tag vár rád Szeged és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szeged egy Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szeged és környékéről:

Éva
36 éves
Szeged

Keresem a párom, akivel hosszútávon tervezhetjük az életet. Átlagos elvárásaim vannak, minden csak személyesen derül ki.
Vali
51 éves
Szeged

Nem az a lényeg mit mondunk, hanem az hogy mit teszünk. Éppen ezért ne mondjunk, ne ígérjünk semmit, hiszen a tetteink úgy elárulják a szándékunkat.
Éva
38 éves
Szeged

" Sorra tűnnek el mellőlem a srácok mindegyiknek jobb dolga akadt. Zajos magányban foszforeszkálok a sápadt fényű telihold alatt.." Ha tudod a folytatást keress meg :)
Adri
46 éves
Szeged

"Egy nő szépsége nem a ruhákban, amiket hord, nem az alakjában vagy a frizurájában rejlik. A nő szépségét a szemében találod, mert a szem bejárat a szívhez, ahol a szeretet lakozik." (Audrey Hepburn) A kedvencem ez az idézet tőle. Szeretni és szeretve lenni...a legfontosabb dolog a s...
Andrea
47 éves
Szeged

Örömre hangolt, nyitott nő vagyok, aki szereti az életét. Fontosak a barátaim, a családom, de szeretem a kihívásokat. A sok program, zene, színház, sport éppúgy része a mindennapjaimnak, mint az olvasás és a csendes merengés :) Olyan férfit keresek, akinek kerek az élete, de szívesen részt vesz...
Gizella
58 éves
Szeged

"Napok múlnak, jön egy új nap Megint látod, hogy forog a föld Rájössz, hogy sírni kár S bármit is hagytál magad mögött Napok múlnak, jön egy új nap Megint látod, hogy forog a föld Mért nézel hátra már? A múltnak vége, látod már a szíved összetört S mégis forog a föld"
Márta
66 éves
Szeged

Egyedül élek Szegeden, keresem férfi társamat 65-70 éves korig. aki hozzám hasonlóan megbízható és káros szenvedélyektől mentes személy.
Zsuzsanna
32 éves
Szeged

Egyedül álló,önmagára és környezetére igényes,intelligens Nő vagyok. Szeretek sétálni a természetben.Gyakran Nagy társasági életet élek.Szeretek főzni... Olyan társat szeretnék aki igényes önmagára és környezetére. Szívesen kapcsolódik ki moziban,vagy egy délutáni sétálásban...
Jucus
35 éves
Szeged

Szeretem a dolgok pozitív oldalát meglátni. Általában vidám, aktív személyiség vagyok. Nem szeretek unatkozni. Szeretem a kihívásokat, céltudatos vagyok.
Renáta
45 éves
Szeged

Szeretek olvasni, beszélgetni, kirándulni. Tartalmas kapcsolatot keresek. Mindegy mit mondasz, a tetteid mindent elárulnak rólad.


Párkereső urak

Társkereső urak Szeged és környékéről:

János
33 éves
Szeged

Kedves Látogató Van egy pár száraz adat rólam, egyenlőre ennyivel tudok szolgálni, ha többet szeretnél jelezd. Szárazból csak a fröccs a jó :) Többi majd kiderül
Levente
46 éves
Szeged

Teljesen független, egzisztenciával,konzervatív értékrenddel rendelkező vidám, bohém férfiként keresem igazi társam.Élettapasztalatom alapján az "igazi" különösen kiemelt szereppel bír. Ne ijedj meg, csak arról van szó ha nem egymásnak rendeltek felülről arról elég hamar ki fog derülni ...
Bence
23 éves
Szeged

Jelenleg a Szegedi Tudomány Egyetemen tanulok. 189cm magas vagyok nem dohányzom. Imádom a rock és a metál zenét, a jó filmeket, színházi darabokat. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj nyugodtan! :)
Tibor
55 éves
Szeged

Tartós kapcsolat céljából szeretnék ismerkedni szegedi, vagy Szeged környékbeli hölggyel. Szeretek sportolni, kirándulni.
Gábor
42 éves
Szeged

Már el is felejtettem, hogy régen egyszer megpróbáltam itt keresgélni ... most a sors ide ismét ide vetett. Alapvetően keresgélek, aztán majd látszik. Várom a párom, akivel egy normális párkapcsolatban élhetnék, ahol mindketten elfogadjuk a másikat a kis hülyeségeivel együtt. Szeretnék majd közös...
Zsolt
49 éves
Szeged

Hogy miért vagyok itt,mert szar egyededül! Amúgy semmi extra csak egy a sok közül,akár mint bármelyikünk!
Dávid
31 éves
Szeged

Szia! Olyan lányt keresek akivel tartalmas programokkal lehet megtölteni a hétvégéket és kicsit megszínesíteni a szürke hétköznapokat:). Szeretek zenét hallgatni (kicsit elektronikus beütéssel),olvasni (főleg sci-fit),filmezni(bármi jöhet),barátokkal járni az országot,kondizni és néha horgászni.
Attila
34 éves
Szeged

Szia! Még ilyen oldalon nem volt szerencsém, de hátha most... Ha megtetszettem neked várom a leveled. :-)
Jani
29 éves
Szeged

Nem tudom mit írhatok ide, mert a személyes ismerkedés híve vagyok. Komoly kapcsolatot keresek .
Zoltan80
37 éves
Szeged

Komoly tartós kapcsolatot keresek. Gyermek nem akadály Ismerjük meg egymást Romantikus típus vagyok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szeged
Nyomtatás dátuma: 2017-07-24 20:40:18