Társkereső Szeged

jegyezz meg

Társkeresés Szegeden (Csongrád)

Szegedi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 869 társkereső tag vár rád Szeged és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szeged egy Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szeged és környékéről:

Babyke
29 éves
Szeged

Sziasztok.Komoly kapcsolatot keresek. Ha csak sexre vágysz neis irj. csak szegediek irjanak.Ha felkeltettem az érdeklödésed irj
Jutka
69 éves
Szeged

Keresem életem párját, akivel hátralévő életemben szeretetben tudok élni. Pár szó magamról: szegedi özvegy asszony vagyok, nyugdíjas, egyedül élek kis lakásomban. Szeretem a tisztaságot és rendet, szeretek táncolni, (ha van kivel), szeretek kirándulni, sétálni, jókat beszélgetni. Ha...
Márta
67 éves
Szeged

Egyedül élek Szegeden, keresem férfi társamat 65-70 éves korig. aki hozzám hasonlóan megbízható és káros szenvedélyektől mentes személy.
Mónika
43 éves
Szeged

Beszélgetni, ismerkedni szeretnék, aztán majd meglátjuk alakul-e köztünk vmi. Szeged és környékében gondolkodom. Nem vagyok előfizető.
Márti
49 éves
Szeged

Ismerkedni szeretnék. Irj, ha szeretnél többet megtudni rólam. Szívesen beszélgetek Veled. Irhatnék most ide közhelyeket,de nem teszem .
Kriszta
42 éves
Szeged

42 éves elvált,Szegedi Nő vagyok! Iker fiaimmal élek együtt! Tartos kapcsolatot keresek! "Szeretni és Szeretve lenni a legjobb a világon" Alkalmi kapcsolatott keresők kiméljenek!!!
Zita
42 éves
Szeged

Átlagos kedves beszélgetésre vágyó kevés szabadidővel rendelkező nő vagyok. Komoly vagyok és szeretem a visszafogott ugyancsak komoly gondolkodású embereket.
Ágnes
37 éves
Szeged

Tartalmas, pörgős, de egyben kiegyensúlyozott életet élek. Keresem másik felem, vagyis jobban szeretném, ha inkább Ő találna rám. :-)
Bea
50 éves
Szeged

49 éves elvált őszinte, vidám, pozitiv gondolkodású, családcentrikus, hagyomás értékrendet követő hölgy vagyok. Hiszek a nyílt őszinte beszédben.Amit úgy látok egyre nehezebb be tartani a mai világban. Megismerkednék káros szenvedélyektől mentes korrekt és becsületes saját magára és...
Krisztina
24 éves
Szeged

Tartós kapcsolatot keresek! Keresem a megfelelő személyt aki boldoggá tesz. A munkámból adódóan nagyon szeretem a gyerekeket,de nekem még nincs. Szabadidőmben nagyon szeretek a szabadban sétálni, biciklizni. Ha szeretnél megismerni írj bátran és akkor többet is megtudhatsz rólam.


Párkereső urak

Társkereső urak Szeged és környékéről:

Róbert
43 éves
Szeged

Társkeresés céljából regisztráltam az oldalra.Nem kalandot keresek. Vannak jó és természetesen rossz tulajdonságaim is.
Zsolt
36 éves
Szeged

Szerelem és bizalmas barát, szövetséges, támasz a bajban, partner a tervezésben... Kölcsönös hűség, őszinteség, nyitottság, odafigyelés, empátia, tisztelet... Kommunikáció, közös nevező... számomra ezek a kulcsszavak. Igen nagy fordulatszámon működök, legyen szó tanulásról, munkáról, sportról, ...
Ferenc
61 éves
Szeged

- Van egy különös játék ...Nő és Férfi játssza, írott szabályai nincsenek, szabályokat egyedül a szívünkben lévő érzés, az egymás iránti őszinteség, a tisztelet, a bizalom határozza meg (....)
Tibike
31 éves
Szeged

Dolgos és szeretek pontos lenni , bár néha nem minden ugy sikerül ahogy tibi tervezem de attol ugyan ugyan ugy igyekszem.üdv.
Bela
44 éves
Szeged

Nem szeretek írni magamról.... de itt kell:-) ezért általánosságban egy kis kapaszkodót adók az irántam érdeklődőknek. Az életem, jelentős mértékben a munka teszi ki, kevés szabadidőt tudtam magamra fordítani...eddig:-) kapcsolat céljából regisztráltám...ahogy ilyenkor szokták mondani: kalandorok...
Sándor
47 éves
Szeged

Mit is mondhatnék azt keresem mint mindenki a boldogságot, a páromat a társamat akit megnevettethetek.Akivel kézen fogva sétálhatok. Akit ha magamhoz ölelek megnyugszik a szívem.:)))
Dávid
31 éves
Szeged

Szia kedves látogató.Párkeresés céljából vagyok fent, így ha szimpatikus vagyok nyugodtan írj :) Szép napot :)
Ferenc
50 éves
Szeged

Eloszor..ismerkedem. Atobi.majd.meg. Lasuk.mit.hoz. Ajovo..akesobiekben. Irj.ha.felkeltem.erdeklodesemet.
Balázs
36 éves
Szeged

Szia! Egy jókedvű őszinte fiatalos lányt keresek, Szeged és környéke ha lehet. További infó üzenetben :)
Bery
41 éves
Szeged

Üdvözöllek .Legfontosabb: Nem barátnőt keresek!!! Kizárólag párkapcsolatban gondolkodom. Miért vagyok itt annak sok sok oka van, dióhéjban annyit: 11 év el telt.Mi nem müködött majd személyesen elmondom ha érdekel. A mindennapokban céltudatos, kitartóan küzdök a kitüzött céljaimért. Mind ezek m...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább


társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább


társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szeged
Nyomtatás dátuma: 2018-10-21 10:10:09