Társkereső Szeged

jegyezz meg

Társkeresés Szegeden (Csongrád)

Szegedi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 721 társkereső tag vár rád Szeged és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szeged egy Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szeged és környékéről:

Mária
50 éves
Szeged

Egy kedves gesztus az egész napomat bearanyozza. Szeretek kirándulni, olvasni, moziba, színházba járni. Örömmel fogadom az élet apró ajándékait. Mindenben a jót keresem. Rossz egyedül ezért tartós kapcsolatot keresek egy megbízható, hűséges, rendes, korban hozzámillő férfi személyében. Szeretem ...
Emese
24 éves
Szeged

Emese vagyok, 23 éves. Szeged mellett lakom, jelenleg Kecskeméten tanulok csecsemő- és kisgyermeknevelést. Divat- és stílustervező végzettséggel rendelkezem, alkalmanként modellkedek. Manapság ódivatú, de szeretek olvasni. Szeretem az állatokat, viszont azokat az embereket nem kedvelem, akik nem ...
Andrea
56 éves
Szeged

Vidám, optimista, őszinte, kreatív természetem van. Fontos számomra az empátia, egymás értékeinek ismerete, tisztelete, a harmónia.
Zsuzsanna
35 éves
Szeged

Szia!Majd meglàtod személyssen milyen is vagyok!A lényeg 2 kisfiam van és ők a legfontosabbak!!!Egyenlőre semmi komolyat nem szeretnék!!!
Kata
38 éves
Szeged

Energikus, vidám, kedves, jó humorú, empatikus, megfontolt nőnek tartom magam. Szeretek sportolni, utazni, barátokkal lenni, zenét hallgatni... A finom ételeket, a jó borokat. :) Nyitott vagyok és pozitív, jól kommunikálok viszont igazán közel csak kevés embert engedek magamhoz, elsőre néha kic...
Kristály
45 éves
Szeged

Mindenki a szeretetre vágyik, mindenki azt éhezi. Ugyanakkor a többségük feláldoz valamit. Szinte mindenki. Szerelmet, barátságokat, családot, egészséget, karriert.. Ne félj egyedül élni addig, amíg nem jön a nagy szerelem, amíg meg nem valósítod magad, hiszen nem arra van szükséged, hogy egy más...
Réka
45 éves
Szeged

Sziasztok! Olyan ismeretséget keresek, akivel megoszthatjuk, vagy közösen átélhetjük az élményeinket. Szeretek utazni, komolyan beszélgetni és vidáman nevetni... a többit majd később:-)
Niki
23 éves
Szeged

Jász-Nagykun-Szolnok megyében élek ,szegedi egyetemen tanulok.Magamról többet nem szeretnék írni,inkább ismerj meg. Vékony testalkatú, igényes,kizárólag diplomás férfiak jelentkezését várom,komoly kapcsolat céljából!
Marti
52 éves
Szeged

Középkorú,egyedül élő férfit keresek tartós kapcsolatra. Átlagos életvitellel, káros szenvedélyektől mentes férfit keresek. Anyagi helyzet nem érdekel, társat szeretnék nem eltartót. Nem az a fontos meddig élünk, hanem az hogy volt egy napunk amiért érdemes volt élni. Külföldön élő, vagy külf...
Szilvia
43 éves
Szeged

Még nem váltam el, fél éve külön élünk. Nem vagyok még kész egy komoly kapcsolatra. Őszinteségre, kedves szóra azért vágyhatok?


Párkereső urak

Társkereső urak Szeged és környékéről:

Sándor
45 éves
Szeged

Mivel az ideírtak tettek nélkül csak szavak , s már minden formában leírták őket én nem teszem.:) A tetteink határozzák meg szavainkat. Engedd hogy megmutassam .:)
Sándor
45 éves
Szeged

.Szeretnék egy kedves ápolt mosolygós vidám társat akivel megélhetném a minden napok szépségeit, Magamról;Szegeden lakom és itt is dolgozom.Szeretném megtalálni a párom és társam
Tibor
46 éves
Szeged

Keresem a társam, hisz az ember társas lény! Mindannyian keresünk valakit,Őszinte párt keresek mindenféle szempontból.Komoly megbízható tartós kapcsolatot keresek Ha úgy érzed megismernél, várom a leveled.
arpad
59 éves
Szeged

Építész vállalkozó vagyok. Egy kisfiam van, aki az édesanyjával él. Keresek egy viszonylag csinos, nőies hölgyet. Legyen független, gyermek nem akadály.
Zoltán
49 éves
Szeged

Az élet rövid... az alkalom múlékony, a kísérletezés veszélyes, a döntés nehéz. A részleteket pedig jobb személyesen megbeszélni.
Tomi
36 éves
Szeged

hagyományos értékrend, sok munka, természet szeretete, sportosság, egészség, egészséges életmód, tudatos táplálkozás, mély érzelmek, a Nap szeretete, harmónia keresése, mozgás, olvasás, gondolkodás, kikapcsolódás fontosságának tudata stb. jellemez.
János
68 éves
Szeged

Valaki olyat keresek aki nem csak keserűséggel van tele de tudja mit akar és tud jókedvű is lenni.Tíz perc mindet eldöt.
Peppe20
31 éves
Szeged

Szia! Egy őszinte, figyelmes, vicces, de ha kell komoly ember vagyok. Szeretem megismerni az emberek igazi, rejtett oldalát.
Lacus
36 éves
Szeged

Én egy kedves, életvidám srác vagyok. Szeretek utazni és szórakozni. Jelenleg még Németországban élek de idén tervezek hazaköltözni, így ne habozz ha írni akarsz nekem!
Zoltán
28 éves
Szeged

Szia Zoli vagyok!Egy életvidám , mégis komoly felfogású , őszinte embernek tartom magam. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide. Számomra egy párkapcsolatban elengedhetetlen a bizalom , a hűség , a gyengédség , és a kölcsönös tisztelet.Ha te is erre vágysz és szeretnél megismerni azt nyugo...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szeged
Nyomtatás dátuma: 2017-01-24 12:24:19