Társkereső Szeged

jegyezz meg

Társkeresés Szegeden (Csongrád)

Szegedi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 988 társkereső tag vár rád Szeged és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.A szegedi papucsnak nincsen párja! És neked már van?

A kopogós sarkú, díszes szegedi papucs szerencsés, hiszen a reklámszöveggel ellentétben valójában mindig párban jár. De mit tegyen az, aki még mindig nem találta meg a tökéletes társat?

Már réges-rég nem ciki, ha egy ingyenes társkereső regisztrációnak köszönhetően találunk párra: sikertörténetek garmadája bizonyítja, hogy az online ismerkedés, akár mobilos vagy SMS társkeresés során igenis kialakulnak komoly kapcsolatok. Ráadásul ez korosztálytól függetlenül érvényes, számtalan 50-60 feletti társkereső is megtalálta már így a boldogságtól, épp ahogy egyedülálló anyák, özvegyek, elváltak, negyven fölötti újrakezdők, vagy fiatal szingli csajok és pasik is. Csongrád megye szívében is érdemes hát élni az ismerkedés megkönnyítése érdekében egy társkereső alkalmazás segítségével, és bár Szeged a harmadik legnépesebb magyar város, nem árt akár Makó és Hódmezővásárhely társkeresői között is böngészni, hiszen nem mindig a szomszéd utcában rejtőzik az Igazi, tehát a helyi társkereső fogalmát jobb lazán kezelni. És ha a beszélgetős oldal után végre összejön a valódi randi, nem árt előre felkészültnek lenni a legjobb szegedi és környéki ajánlatokból.

Tökéletes randi helyek a Napfény Városában

A Dél-Alföld központja mind kinézetében, mind szellemiségében a modernebb települések közé tartozik. A hömpölygő Tisza nagyban meghatározza az egyetemi város hangulatát, többek között azért is, mert az épületek nagy része az 1879-es árvízben elpusztult, így a ma látható Szeged túlnyomórészt ez után épült újjá. Legjelentősebb eleme ennek a város jelképének számító Dóm, azaz a Fogadalmi templom - ha megkérdezzük a szegedi katolikus társkeresőket, szinte biztos, hogy ezt jelölik meg az álomesküvő helyszíneként.

A Dóm tér vörös téglás árkádjai alatt és a zenélő óránál, valamint a legnagyobb sétáló utcában, a Kárász utcában a vidám Köszöntőszobrok társaságában igazán átérezhető a mediterrán, nyüzsgő hangulat. Ráadásul a pálmafák mellett híres cukrászdák és patinás kávézók is színesítik a cseppnyi, szecessziós palotákkal tűzdelt belvárost - a klasszikus omlós szegedi kiflit valamelyik teraszon mindenképp meg kell kóstolni.

A neobarokk Városháza és a Bérház egymás közvetlen szomszédságában áll, ám hogy a hajdan ide látogató Ferenc József császárnak egyszerűbb legyen a dolga, villámgyorsan építettek közé a magasba egy átjárót, ami a Sóhajok hídja nevet viseli - gyorsan és olcsón kiváltható ezzel a helyszínnel egy velencei randevú. A különleges formájú, eredetileg is bérháznak épült Vasalóház szintén jellegzetes pontja Szegednek, a ma is működő földszinti patikába már csak a látvány miatt is érdemes benézni. Aki pedig egyszerre szeretné a teljes várost megmutatni párjának, az a nemrég újjászületett szegedi Víztorony tetején találja a legjobb kilátást.

A természet lágy ölén

A Pick szalámi hazája a Szabadtéri Játékok időszakán kívül is rengeteg olyan látnivalót és programot nyújt, amely kellően romantikus hangulatú ahhoz, hogy egymás felfedezése is könnyebben menjen. Az Egyetemi Füvészkertben trópusi lepkekert és india lótuszok is hozzájárulnak a varázslatos hangulathoz; a csillagvizsgálóban az éjszakai égbolt csodái nem csak a szegedi társkereső nők szívét dobogtatják meg; a Vadaspark állatvilága és természetes környezete pedig mindig jó beszédtémákat kínál. Még ezeknél is romantikusabb program lehet minden évben a Szőregi Rózsaünnep, csak jól kell hozzá időzíteni.
A sétahajózás a Tiszán főleg jó időben szintén remek választás - akár egy jó szegedi halászlé közbeiktatásával -, madárkedvelőknek pedig nem is kérdés, hogy a Fehér-tó, hazánk legnagyobb szikes tava az ideális randihelyszín. Aki elég bevállalós egy egész napos találkához, Ópusztaszer felé is veheti az irányt választottjával. A honfoglalás idejét bemutató Nemzeti Történelmi Emlékpark látnivalói és a Feszty-körkép mellett a szegedi fűszerpaprika történetével is képbe kerülhetünk, a szomszédos Csillagösvény Élménypark pedig gyors személyiségtesztként is működhet, itt ugyanis hamar kiderülhet, ki hogyan viselkedik, ha egy bonyolult labirintusból kell kikeverednie.

Rövid ismertető


Szeged egy Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szeged és környékéről:

Edina
42 éves
Szeged

Olyan társat keresek, akivel "egy húron pendülünk", akivel a hétköznapok ünnepekké válnak. :-) Fontos, hogy független légy. Előny, ha igazi egyéniség vagy , önálló gondolatokkal. Érzékenység szintén nem hátrány.
Szilvi
43 éves
Szeged

Nem a másik félelmet keresem, hanem egy másik egészet. Társra szeretnék lelni ... Mert szeretni és szeretve lenni a legjobb dolog:-)
Erika
39 éves
Szeged

Életvidám, barátságos nő vagyok. Komoly kapcsolatot, társat keresek, igazi kapcsolatra vágyom. Jól elboldogulok a hétköznapokon, nem eltartót keresek, sem szeretőt. Szeretek sétálni, kirándulni. Olyan férfiakkal szeretek beszélgetni, ismerkedni, akik vállalják magukat, s nem kép nélkül ismerkednek.
Melinda
50 éves
Szeged

Nem is tudom, ide mit is irhatnék, ugyis a személyes találkozás dönt el mindent! Én hiszek ebben! “Mindnyájan keressük a tökéletes társat. De ha az ember elég sok kapcsolaton van túl, kezdi gyanítani, hogy nincs is tökéletes társ, csupán a tökéletlenségek fokozatai léteznek. Miért van...
Éva
58 éves
Szeged

Sportos aktiv önálló Nő vagyok, aki már túl van az önmegvalósitó időszakán, és aki akar és tud is minőségi időt szánni az élet apró örömeire. Ehhez keresek önálló értelmes Férfi embert:-)
Márta
68 éves
Szeged

Egyedül élek Szegeden, keresem férfi társamat 65-70 éves korig. aki hozzám hasonlóan megbízható és káros szenvedélyektől mentes személy.
Andrea
48 éves
Szeged

Kedves és vidám hölgyként keresem hasonló társam hosszú távra. Számomra fontos hogy támogassuk egymást ahogy szokták mondani jóban és rosszban is . Nem vagyok tökéletes,és mástól sem várom el ezt.
Éva
52 éves
Szeged

Az élet szép de élni tudni kell.Mielőtt feltételezel, tudd meg a tényeket! Mi előtt ítélkezel, tudd meg az okot! Mielőtt bántasz valakit, érezz! Mielőtt beszélsz gondolkodj!! A szív hangjai sokszor hallhatatlanok éppen ettől halhatatlanok!
Anita
38 éves
Szeged

Fodràszkènt dolgozom 20 éve. Két fiammal èlek együtt❤❤A mottóm “Aki keres az talàl”😊 Remélem sikerül .
Mariann
42 éves
Szeged

Komoly kapcsolatra vágyom.Szeretet/szerelmet kinálok és ezt el is várom... Alkalmi kapcsolatot keresők kíméljenek.köszönöm😊


Párkereső urak

Társkereső urak Szeged és környékéről:

Csabi
39 éves
Szeged

Marketing szekció... Inkább mindenki ítéljen meg maga. Egyszerűbb, mint a másik arcába tolni, hogy "tessékezvankellvagynem". Na puszi. :)
János
64 éves
Szeged

Egy átlagos 64 éves vidám természetű örök mozgó komoly gondolkozású családcentrikus minden szépre jóra nyitott, mackos testalkatú elvált férfi vagyok.Keresek egy őszinte tartós kapcsolatra vágyó átlagos testalkatú érzelmekben gazdag adni kapni és azt megtartani tudó igényes hölgyet.De nem minden ...
Péter
64 éves
Szeged

Olyan kapcsolatra, olyan nőre vágyom, akivel igaz szeretetben tudnék élni megtalálva kettőnk boldogságát. Türelmesnek, megértőnek, kitartónak tartom magamat és nagyon fontos, hogy szeretetet szenvedélyesen adni tudónak. Természetesen fogadni is a szeretetet. Sportos, romantikus férfi vagyok. Font...
Péter
27 éves
Szeged

Fiatal, életvidám, céltudatos férfiként komoly kapcsolatra vágyó partneremet keresem. Korban hozzám illő, intelligens lány személyében.
Dávid
33 éves
Szeged

Szia! Olyan lányt keresek aki szeretné tartalmas programokkal tölteni a hétvégéket és kicsit megszínesíteni a szürke hétköznapokat. Szeretek utazni,sportolni, kirándulni a természetben, zenét hallgatni ,olvasni és a barátokkal kikapcsolódni.
Imre
44 éves
Szeged

Földön járó ember, aki vágyakkal és reménykedve tekint a jövőre. Fontos a rendezettség és a bizalom.
Feri
60 éves
Szeged

írni bármit lehet jót és rosszat a hazugságoknak semmi értelme személyes találkozás többre tartom a képpel még küzdök
Gergely
30 éves
Szeged

Ismerkedni, keresgélni jöttem ide, majd meglátjuk. Nem igen tudok mit írni magamról, úgy is beszélgetés közben derül ki amire kiváncsi vagy. Ami fontos: a kávé jó, a pókok gonoszak. Ha ezzel nem értesz egyet biztos nem engem keresel.
Bela
45 éves
Szeged

Szia kedves ismeretlen, Amennyiben családban gondolkodsz, nyugodt természetű vagy és hajlandó vagy akár tenni egy közös jövő építése érdekében.... Egyébként meddő minden próbálkozás 😁
Csaba
32 éves
Szeged

Üdv! Nem is tudom mivel kezdjem. Nyilván ismerkedés céljából regisztráltam az oldalra, bár kicsit szkeptikusan állok ezekhez a dolgokhoz. Ha felkeltettem az érdeklődésem, írj, egy bemutatkozó szövegből úgyse sok minden derül ki rólam.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább


társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szeged
Nyomtatás dátuma: 2019-08-23 08:48:11