Társkereső Kiskundorozsma

jegyezz meg

Társkeresés Kiskundorozsma (Csongrád)

Kiskundorozsma-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1253 társkereső tag vár rád Kiskundorozsma és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Kiskundorozsma egy Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kiskundorozsma és környékéről:

Ági
46 éves
Kiskundorozsma

46 éves özvegy vagyok, van 4 gyerekem ebből 2 kiskorú. Szeretek fotózni természetbe járkálni, ha időm engedi.
Kati
45 éves
Szeged

Sziasztok Én egy barátságos, társaságkedvelő nő vagyok. A könnyed humor és a békességre törekvés ami leginkább meghatároz engem. Szeretek jókat főzni és nagyokat beszélgetni . Szívesen sétálok, kirándulok. Nem vágyok nagy dolgokra, de szívesen megosztanám valakivel a hétköznapjaimat és...
Évi
73 éves
Szeged

Keresek egy megértő társat! Hiányzól! Szegedi nyugdíjas nő vagyok, rendezett körülmények között élek egyedül,sajnos özvegy lettem. Hiányzik egy társ. Szeretnék megismerni egy szegedi férfit ,aki tud még szeretetet adni és kapni,és nem fél egy komoly kapcsolattól. Legyen igényes...
Márta
70 éves
Szeged

Egyedül élek Szegeden, keresem férfi társamat 70-73 éves korig. aki hozzám hasonlóan megbízható és káros szenvedélyektől mentes személy.
Lenke
61 éves
Szeged

Vidám, jókedvű, optimista, életigenlő, családcentrikus.Szeretem a munkámat.Nem jó egyedül, ezért keresem férfias, határozott, víg kedélyű, megbízható társamat.
Dóri
27 éves
Szeged

Kedves segítőkész humoros vagyok szeretek társaságban lenni beszélgetni szeretek a természetben sétálni szeretek moziba járni szeretem a sportokat főként a focit és a kézilabdát ha szimpatikus vagyok írj bátran =)
Aranka
35 éves
Szeged

Olyan frfit keresek akinek a beső rtkek is fontosak s képes normális értékrendel megmaradi ebben a torz világba!s aki képes saját magán is nevetni ,mert szerintem humor nélkül nem is rdemes élni!
Bea
52 éves
Szeged

52 éves elvált őszinte, pozitív gondolkodású, családcentrikus, hagyományos értékrendet követő hölgy vagyok. Hiszek a nyílt őszinte beszédben.Amit úgy látok egyre nehezebb be tartani a mai világban. Drága ajándékokat kedvelem mint az Őszinteség,Megbecsülés, Bizalom, Megértés,Figyelmesség és sok...
Márta
74 éves
Szeged

Igényes vagyok önmagamra és a környezetemre,őszinte, becsületes kiegyensúlyozott,szeretetre, nyugalomra vágyom.Minden káros szenvedélytől mentesen rendezett körülmények között élek.Szeretem a színházat,zenét a vidámságot a jó falatokat amit szivesen el is készítek.Hasonló adottságokkal...
Klaudia
37 éves
Szeged

Sziasztok! Őszinte és megbízható társamat keresem. Csak komoly kapcsolat érdekel. Nem dohányzó társamat keresem.


Párkereső urak

Társkereső urak Kiskundorozsma és környékéről:

Tamás
27 éves
Kiskundorozsma

Sziasztok Tamás vagyok,szeretnék egy kedves aranyos lányt megismerni végre akivel komoly kapcsolatot szeretnék :D
Szabika
36 éves
Szeged

Gábor
70 éves
Szeged

Szeretem az extrém sportokat, mint például siklóernyőzés és a különböző vízi sportokat is. Természet és túrázás kedvelő vagyok, szívesen töltöm az időmet a szabadban.
Szabolcs
36 éves
Szeged

Szia! Szabolcs vagyok 35 éves. Igazából túl sok mindent nem tudok írni magamról, de ha szimpatikusnak találsz beszélgessünk és meg tudod milyen vagyok.
Árpád
25 éves
Szeged

Minél rosszabb viccet mondasz, annál jobban fogom értékelni. :D Ezek mellet szeretem az állatokat, és jelenleg is 2 törpenyúl boldog tulajdonosa vagyok. Olyan valakit keresek aki tudja értékelni a humoromat, megértő, és kiáll mellettem.
Jani
51 éves
Szeged

Nem tudom mit írhatnék magamról. Nem ez fogja meg a másikat, hanem az, ahogy csetelni tudunk, beszélgetni tudunk akár személyesen is.
Richárd
54 éves
Szeged

Szeretem az életet élvezni. Mosolyogni és meg mosolyogtatni . Nagyon fontos hogy két ember között müködjön a kémia . "Ha megszelídítesz, megfényesednék tőle az életem. Lépések neszét hallanám, amely az összes többi lépés neszétől különböznék. A többi lépés arra késztet, hogy a föld a...
Péter
49 éves
Szeged

Szeretni tudó és szeretetre vágyó férfi keresi társát egy aranyos nem dohányzó, és sportos életet kedvelő, vékony-CSINOS!!! lány személyében.
Bálint
34 éves
Szeged

Hello, Szia :) Normális értékrendekkel élő, kommunikálni tudó, életképes nőt keresnék, nem minden áron. A személyes találkozásban hiszek, ha nem szereted a gyerekeket, sportot, kutyákat, az baj :)
Áron
46 éves
Szeged

Nem dohányzom, te se tedd! Alkoholt ritkán iszom, akkor sem a részegségig vedelek. Nincs autóm, kacsalábon forgó váram (házam se), pénzem. Van viszont diákhitelem. :) Tudom használni a lábam, úgyhogy nem kell a WC-re menéshez autóba ülnöm. Utazáshoz a környezetet kevésbé terhelő tömegközlekedést...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Kiskundorozsma környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/kiskundorozsma
Nyomtatás dátuma: 2021-04-23 10:39:38