Társkereső Gyálarét

jegyezz meg

Társkeresés Gyálarét (Csongrád)

Gyálarét-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1235 társkereső tag vár rád Gyálarét és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Gyálarét egy Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Gyálarét és környékéről:

Marianna
45 éves
Röszke

A gyerekeimmel élek.szeretek szabadba lenni.táncolni.sokat dolgozom😕komoly kapcsolatot keresnék .
Judit
37 éves
Röszke

Komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Vannak gyermekeim. Egyszerű, átlagos nő vagyok. Bármit írhat ék magamról....
Anci
43 éves
Röszke

Megbízható, gyermekszerető párt keresek. Én egy özvegy 3 családos anyuka vagyok(kettö él velem) és keresem azt az embert, aki így is elfogad!egy társat keresek aki tud szeretni!megértö és megbihato Szélhámosok kíméljenek.
Évi
73 éves
Szeged

Keresek egy megértő társat! Hiányzól! Szegedi nyugdíjas nő vagyok, rendezett körülmények között élek egyedül,sajnos özvegy lettem. Hiányzik egy társ. Szeretnék megismerni egy szegedi férfit ,aki tud még szeretetet adni és kapni,és nem fél egy komoly kapcsolattól. Legyen igényes...
Márta
70 éves
Szeged

Egyedül élek Szegeden, keresem férfi társamat 70-73 éves korig. aki hozzám hasonlóan megbízható és káros szenvedélyektől mentes személy.
Lenke
61 éves
Szeged

Vidám, jókedvű, optimista, életigenlő, családcentrikus.Szeretem a munkámat.Nem jó egyedül, ezért keresem férfias, határozott, víg kedélyű, megbízható társamat.
Dóri
27 éves
Szeged

Kedves segítőkész humoros vagyok szeretek társaságban lenni beszélgetni szeretek a természetben sétálni szeretek moziba járni szeretem a sportokat főként a focit és a kézilabdát ha szimpatikus vagyok írj bátran =)
Aranka
35 éves
Szeged

Olyan frfit keresek akinek a beső rtkek is fontosak s képes normális értékrendel megmaradi ebben a torz világba!s aki képes saját magán is nevetni ,mert szerintem humor nélkül nem is rdemes élni!
Bea
52 éves
Szeged

52 éves elvált őszinte, pozitív gondolkodású, családcentrikus, hagyományos értékrendet követő hölgy vagyok. Hiszek a nyílt őszinte beszédben.Amit úgy látok egyre nehezebb be tartani a mai világban. Drága ajándékokat kedvelem mint az Őszinteség,Megbecsülés, Bizalom, Megértés,Figyelmesség és sok...
Márta
74 éves
Szeged

Igényes vagyok önmagamra és a környezetemre,őszinte, becsületes kiegyensúlyozott,szeretetre, nyugalomra vágyom.Minden káros szenvedélytől mentesen rendezett körülmények között élek.Szeretem a színházat,zenét a vidámságot a jó falatokat amit szivesen el is készítek.Hasonló adottságokkal...


Párkereső urak

Társkereső urak Gyálarét és környékéről:

Csaba
29 éves
Röszke

komoly kapcsolat céljából vagyok az oldalon . Ismerjetek meg irj bátran ne itélkezzetek. egy esélyt mindenkinek lehet adni nem??
Szabolcs
43 éves
Röszke

Keresem azt a társam, aki a sebzett lelkem és összetört szívem újra egybe rakná! Szeretni és szeretve lenni....
Jenő
52 éves
Röszke

Családcentrikus nyugodt kiegyensúlyozott ital és füstmentes természetet utazást kirándulást szerető ember vagyok
Norbi
37 éves
Röszke

Horgosi pasi vok ! elvalt ès van egy kislányom aki velem el ,mivel nem vok elöfizető nyugodtan irj ha szinpatikus vok.
Laci
35 éves
Röszke

Az életet virgonc módra élem :D sokat tudok beszélni, főleg ha energia italozok, alkoholizálok véletlen :D mellesleg programozóként dolgozom de nem csak e körül forog a világom, szeretek sütni-fözni, zenét hallgatni, filmet nézni, barkácsolni. Esetenként moziba színházba kiállításra operába menni...
Lajos
63 éves
Röszke

57 éves káros szenvedélytől mentes elvált férfi vagyok szeretem a humort igazság párti hüséges tipus szeretnék magam mellé egy életre szolo társat találni egy szimpatikus hölgy személyében elsö sorban személyes randevut tartom elönyben mert a"szemeddel látsz szived...
Richárd
29 éves
Röszke

Egy komoly lányt keresek aki meg becsül.. Nekem az a lényeg valami meg fogjon benned nem a külső ami számít... Csak hogy jol tudjuk érezni magunkat együtt. Magamról zene az életem.. Szeretek sétálni mindent amit veled lehet csinálni.
Gábor
70 éves
Szeged

Szeretem az extrém sportokat, mint például siklóernyőzés és a különböző vízi sportokat is. Természet és túrázás kedvelő vagyok, szívesen töltöm az időmet a szabadban.
Szabolcs
36 éves
Szeged

Szia! Szabolcs vagyok 35 éves. Igazából túl sok mindent nem tudok írni magamról, de ha szimpatikusnak találsz beszélgessünk és meg tudod milyen vagyok.
Árpád
25 éves
Szeged

Minél rosszabb viccet mondasz, annál jobban fogom értékelni. :D Ezek mellet szeretem az állatokat, és jelenleg is 2 törpenyúl boldog tulajdonosa vagyok. Olyan valakit keresek aki tudja értékelni a humoromat, megértő, és kiáll mellettem.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Én már majdnem töröltem magam, de adtam még a netes keresésnek két hetet, amikor engem már vagy harmadszor jelölt meg egy év alatt...

tovább


társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább


társkereső sikertörténet

Igaz csak egy napot töltöttünk az oldalon, de az az egy nap változtatta meg az egész életünket.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Gyálarét környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/gyalaret
Nyomtatás dátuma: 2021-04-23 10:26:56