Társkereső Belegrád

jegyezz meg

Társkeresés Belegrád (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Belegrád-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 22 társkereső tag vár rád Belegrád és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Belegrád egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Belegrád és környékéről:

Anna
30 éves
Bedőbokor

asf dfsdfasf dfsdfasf dfsdfasf dfsdfasf dfsdfasf dfsdfasf dfsdfasf dfsdfasf dfsdfasf dfsdfasf dfsdfasf dfsdfasf dfsdfasf dfsdfasf dfsdfasf dfsdfasf dfsdfasf dfsdfasf dfsdfasf dfsdf
Ibolya
68 éves
Nyírtelek

Ibolya vagyok magamról csak annyit hogy keresem a párom mert nagyon magányos vagyok szeretem a rendet szeretek főzni sütni és szeretek kényeztetni de ha megtalálsz látni fogod mi mindet szeretek. Ibolya.
Tünde
52 éves
Nyírtelek

Keresem a Hercegem,a fehèr ló nem baj ha nincs. Elvárásainak nincsenek,az első látásra,-ban hiszek....
Erzsó
53 éves
Nyírtelek

45 éves elvált nő vagyok. Gyerekeim 26,21,14 évesek.Temperamentumos szókimondó vidéki nő vagyok. Tartós kapcsolatra társra vágyom a szó szoros értelmében. Dohányzom. Szeretem az állatokat, a természetet a vidéki életet és magát az életet
Fruzsi
26 éves
Nyírtelek

Művészet! Mi az? Mi az,ami átszól a színész hangján, Csendül a vonósok húrján, Ragyog a festő vásznán,életre kel a táncos lába nyomán? Szó,zene,kép,mozdulat csupán? Vagy titkos jelrendszer,mely megfejtésre vár? Mit közvetítenek e hűséges szolgák, s miért nyújtják át annak,ki szolga sem...
Párkereső urak

Társkereső urak Belegrád és környékéről:

Attila
43 éves
Nyírtelek

Természetet, utazást, kedvelő, állatbarát vagyok. Szabadidőmben alkotok tanulok. Keresem páromat komoly kapcsolat reményében.
István
49 éves
Nyírtelek

Oszinte becsuletes magabiztos meg bizhato vagyok szeretem ha valaki megbecsul és vison zàsul én is onbizalom
András
65 éves
Nyírtelek

Szeretem az irodalmat, történelmet. Sokat olvasok. Szeretek utazni, kirándulni. Komoly kapcsolatot keresek.
zoltán
42 éves
Nyírtelek

Szeretek a társaság középpontja lenni!Életvidám humoros vagyok,hisz csak egyszer élünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zoli
34 éves
Nyírtelek

Sziasztok 34 éves szingli egyedül élő fiatalember vagyok szeretném megtalálni a páromat komoly kapcsolat reményében. Aranyos szeretni való hölgyet keresek 18 tol 35 ig akinek szimpatikus vagyok az irjon nekem.
András
43 éves
Nyírtelek

Egyedül nevelő apa társat keresnek mert nagyon rossz így egyedül!Tudom hogy nem egyedül vagyok kapok szeretetet de az gyermeki szeretet az embernek másfajta szeretetre is szüksége van és megbecsülêsre!
Márk
21 éves
Nyírtelek

Szeretek sportolni és minél hamarabb megakarom találni a lelki társamat. Olyan lányt keresek aki meg tud nevettezni gyönyörű de mégis érzelmes.
Bence
22 éves
Nyírtelek

22 éves vagyok. Szeretek a szabadban kirándulni és esténkén sétálgatni. Szeretek baráti társaságban össze ülni és beszélgetni. Ha jobban megszeretnél ismerni írj bátran.
Robert
43 éves
Nagycserkesz

Őszinte,szókimondó,család centrikus ember vagyok.Komoly kapcsolatot keresek.Olyan társat akibe megbízhatok,szeret utazni.
József
72 éves
Nagycserkesz

Egyedül élek kertes családi házban. Szeretem a természetet, kirándulni, filmet nézni, fürdőbe járni,sportot.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/belegrad
Nyomtatás dátuma: 2020-05-27 07:47:58