Társkereső Kenézlő

jegyezz meg

Társkeresés Kenézlőn (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Kenézlői párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 30 társkereső tag vár rád Kenézlő és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Kenézlő egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kenézlő és környékéről:

Bogi
26 éves
Balsa

Szia! :-) Rólam azt kell tudni, hogy rajongok a képregényekért. Régen Diabloztam, WoWoztam, LoLoztam, de az egyetem mellett sajnos nincs időm rá. Jelenleg pszichológiát hallgatok a Debreceni Egyetemen. Szeretek még...
Dóri
28 éves
Balsa

Sziasztok! :-) Szívesen ismerkedem,és keresem az IGAZIT!!! Szóval ha szimpi vagyok akkor nyugodtan írj még nem ettem embert és még nem is tervezek. Puszi
rt48
71 éves
Szabolcs

Rendezett környezetben élek szeretek kirándulni .Rend szerető csinosnak mondot.szeretem az őszinte embereket.
Melinda
44 éves
Szabolcs

Andi
42 éves
Szabolcs

Keresem a társamat 😊, egy éjszakás kapcsolatok nem érdekelnek ! Szép napot mindenkinek 😊😊😊😊😊😊😊😊
Ila
55 éves
Szabolcs

Szeretem a családom,fontosak nekem.Igyekszem a kedvükben járni.Csendes,nyugodt,megbízható férfit képzelek el magam mellé,aki szereti a házimunkát,ért is hozzá,(kert,javítások,barkácsolás)
Aranka
43 éves
Sárazsadány

Sziasztok!tartós kapcsolatra vágyom, család centrikus vagyok! Életem során sokat szenvedtem, egy örömöm van a, kisfiam! Szeretném meg találni az igazit aki hűséges hozzám, jóban rosszban mellettem van!!!
Ildikó
50 éves
Olaszliszka

Őszinte,szeretetre vágyó és adó,hirtelen,bocsánatot kérő,szerelemre,vágyó,ha megbántást nem viselem el.
Ida
60 éves
Olaszliszka

Vidám természetű, egy kicsit,, régimódi," természetes hölgy vagyok. Társaság kedvelő nő vagyok. Szeretem a jó zenét, filmeket. Sok barátom van. De jó volna egy társ akivel az élet szép napjait tudnánk élni. Rendezet körülmények között élek.
Henrietta
36 éves
Olaszliszka

Mások által kedves, aranyos lánynak mondanám magam, aki keresi hűséges, megértő párját. Ha találkozunk megismerhetsz és megtudod milyen vagyok.


Párkereső urak

Társkereső urak Kenézlő és környékéről:

Gergő
33 éves
Kenézlő

Szia😊 Komoly kapcsolat céljából jöttem erre az oldalra, ha őszinte,komoly kapcsolatra vágysz, írj,és ismerjük meg egymást.
Viktor
32 éves
Szabolcs

Sziasztok 28 éves szabolcsi srác vagyok ismerkedés céljából aztán majd elválik a többi. 25-28 év közötti lányokkal ismerkednék Szabolcs megyéből. Egyenlőre ennyi.
Árpád
28 éves
Szabolcs

Sziasztok! Árpi vagyok komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Olyan hölgyek érdekelnek akik a legaprobb dolognak is tudnak örülni mint én. Szeretik a romantikát közös sétákat programokat.
Roland
20 éves
Szabolcs

Szép vagy hejes vagyok szeretek dolgozni és szeretek itthon csinál mindent 😍😍😍😍
Robert
29 éves
Szabolcs

Szeretem a kedves nőket és semi nem akadály egy nővel sose kiabálok szeretek vásárolni a finom kalyákat stb .. És bátran ismerkedem minden élezkoru nővel és lányal sose a kulsőtt nézem engem a belső érdekell!!!!
Ábel
32 éves
Gávavencsellő

Keresek egy komoly kapcsolatot egy megértő nőt akiben melehet bizni akivel lehet beszélgetni eggyüt nevetni.
Kristóf Zoltán
64 éves
Gávavencsellő

Müszaki beállitottságu egyedülélő ffi vagyok.Egy társra vágyom akivel megoszthatom a hétköznapok örömeit, az ünnepek boldogságát!A külsőm?lehetnék szebb is de Én ez vagyok!A belső? olyan mint a másé,hisz én is emberből vagyok,de ugy érzem a szive egy kicsit nagyobb!
József
31 éves
Gávavencsellő

"Nem kell félnünk az önmagunkkal vagy másokkal folytatott vitáktól, konfliktusoktól és problémáktól. Néha a csillagok is összeütköznek, és utánuk új világok születnek. Ma már tudom, hogy EZ AZ ÉLET!"
Tibi
28 éves
Timár

komoly kapcsolatot szeretnék irj és ismerkedjünk nyugot őszinte hüséges tipus vagyok szeretem az álatokat kutya párti vagyok inkább
Gábor
39 éves
Gávavencsellő

Szia Gabi vagyok szeretek focizni,romantikus vagyok keresem az igazit és remélem,hogy megtalálom mert régóta vagyok egyedül.Hiányzik,hogy valakivel megosszam az életemet.Írj és beszéljünk meg egy találkát a többit meg majd meglátjuk.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/kenezlo
Nyomtatás dátuma: 2020-04-05 02:49:53