Társkereső Miskolc

jegyezz meg

Társkeresés Miskolcon (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Miskolci párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 785 társkereső tag vár rád Miskolc és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Miskolc egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Miskolc és környékéről:

Gabriella
34 éves
Miskolc

Őszinte nőnek tartom magam, akinek elege van a felszínességből és az egymást kihasználni vágyó emberekből. Aki gyűlöli a hazugságot és a kétszínűséget.
Ildiko
48 éves
Miskolc

··A legkönnyebben úgy tehetsz szert önbizalomra,ha megteszed,amitől a legjobban félsz·· NEM CSAK AZ VAGY,AKINEK ISMERERED MAGAD.az is te vagy,akinek mások látnak˘˘˘˘
Katalin
57 éves
Miskolc

“Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.” Hemingway
Ágnes
43 éves
Miskolc

A munkám mellett a festészet, sport, túrázás tölti ki leginkább az életem. Az életben szinte minden érdekel amiben találok valami szépet, értékelhetőt vagy vidámságot. A terveket nem csak elképzelni, hanem megvalósítani is szeretem. Lendületes, sportot, művészetet keve...
Illonka
62 éves
Miskolc

Miskolcon egyedül élő fiatalos alkatú nő vagyok. Szeretnék magam mellett tudni egy rendes, becsületes ferfit. Többit személyesen, ha sor kerül ra!
Margit
35 éves
Miskolc

Tartalmas emberi kapcsolatot kereső, optimista nő vagyok. Szeretem a jó beszélgetéseket; imádok túrázni, olvasni, amikor csak lehet valami kreatívat csinálni.
Erika
41 éves
Miskolc

Szeretem az őszinteséget a párkapcsolatban. Mindig a tettek beszélnek :) Olyan társat keresek,akinek jó a humora és a lelke is:) Aki szeret sportosan és egészségesen élni, kirándulni, zenét hallgatni, jókat beszélgetni :)
Anna
59 éves
Miskolc

Nyílt , őszinte es vidám természetű vagyok. Társam keresem komoly kapcsolat céljából , hasonlóan vidám es őszinte legyen.
Roxána
27 éves
Miskolc

Szia! Én egy egyszerű lány vagyok. Keressem az őszinte, megbízhatót, nyílt páromat. Szeretek zenét hallgatni, rajzolni.
Anett
42 éves
Miskolc

Önellátó életmódhoz keresek társat minél távolabb a várostól, városi emberektől, a civilizációtól egy ökofaluban vagy egy tanyán olyan közösségben, ahol az emberek lehetőleg pénz nélkül élnek, akiktől meg lehet tanulni, hogyan lehet és érdemes élni .


Párkereső urak

Társkereső urak Miskolc és környékéről:

István
36 éves
Miskolc

Komoly, megbízható, őszinteségre alapozó, hűséges kapcsolatot/társat keresek. A többit majd levélben.
László
41 éves
Miskolc

Ne keverd össze a személyiségem a viselkedésemmel a személyiségem az én vagyok a viselkedésem meg attól függ te ki vagy.
Zoli
25 éves
Miskolc

Sziasztok. Kíváncsiságból regisztráltam,ismerj meg és bármi lehet.Komoly kapcsolat érdekel kizárólag.
Szabolcs
25 éves
Miskolc

Sziasztok! Szerintem ide szinte lényegtelen,hogy mit írok. Mert ez nem sokat mond el egy személyről.Ismerkedni szeretnék, bár még nem próbáltam ezt a formáját, de miért ne. Az ismerkedésből aztán bármi lehet. Ha úgy gondolod, hogy megszeretné jobban ismerni,akkor írj nyugodtan. /*Köszönöm ...
Zsolt
36 éves
Miskolc

Hello. Elsősorban miskolci, vagy Miskolc környéki hölgyekkel ismerkednék. Lelkileg összetört, adóssággal rendelkező, hátrahagyott életüket sirató Tündérek kiméljenek ! Köszönöm !
Zoltán
37 éves
Miskolc

175cm magas vagyok, szőkésbarna haj, zöldeskék szem. Komoly, hosszútávú kapcsolatot keresek. Magabiztos, megbízható srác vagyok.
Péter
46 éves
Miskolc

Szívesen találkozom személyesen. Úgy gondolom mindennél fontosabb az első benyomás. Nyitott és közvetlen személyiség vagyok. Komoly embernek tartanak, de a vidámság is az egyik fő jellemzőm.
Gyula
49 éves
Miskolc

"Saját életem írója vagyok..." Egy ember életéről pár sorban írni nehéz, hisz parányi gondolatokat vethetsz papírra...mely kicsinység a lélek mélységeihez képest. Csinos,kisugárzással rendelkező, széles érdeklődési körű társat keresek egy emberöltő távlatában és még tovább...
Zola
62 éves
Miskolc

Kedves hölgyem! Keresem egy hasonló korú csinos,átlagos testalkatú,lehetőleg nem dohányzó,sportos,modern felfogású hölgyet akivel szívesen megosztanám időmet laza,vagy tartós kapcsolat reményében. Ha magadra ismersz akkor Te vagy az én párom! Van ilyen?
Péter
44 éves
Miskolc

Sziasztok Péter vagyok! Szeretek kirándulni, kerékpározni, télen síelni. Szeretem az életet, vidám természetű vagyok. Egy békés, boldog kapcsolat reményében regisztráltam az oldalon.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább


Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább


társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/miskolc
Nyomtatás dátuma: 2017-10-21 01:17:25