Társkereső Miskolc

jegyezz meg

Társkeresés Miskolcon (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Miskolci párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 821 társkereső tag vár rád Miskolc és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Miskolc egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Miskolc és környékéről:

Anikó
64 éves
Miskolc

"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait,akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát,akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogak legyünk."
Karina
49 éves
Miskolc

Nagyon jó kedélyű, humoros és családcentrikus nő vagyok. Keresem a páromat, akivel még teljesebb lehet az életem.
Klára
44 éves
Miskolc

Nem ellenzem a sportot, de nem a futó kapcsolat az álmom...👌🙄🙃😋 Kép nélkül nincs miről beszélnünk. Köszi😊
Vica
38 éves
Miskolc

38 éves vagyok rengeteget dolgozok. De a szabadidőmet szeretném értelmesen eltölteni. Ehhez keresek partnert. De egyenlőre azt látom, hogy mindenkit a sex motívál. Ugyhogy nagyon szépen kérek mindenkit kalandorok kíméljetek!
Margit
35 éves
Miskolc

Tartalmas emberi kapcsolatot kereső, optimista nő vagyok. Szeretem a jó beszélgetéseket; imádok túrázni, olvasni, amikor csak lehet valami kreatívat csinálni.
Mónika
39 éves
Miskolc

Úgy tűnik, még mindig hiszek a mesékben!... Merthogy itt keresgélek, remélek...:/ Olyan Férfit keresek, aki valódi, igényes örömöket, élményeket vár az élettől, s azokat meg akarja osztani valakivel.... Olyat, aki nem a macsó képében tetszeleg.... Olyat, aki nem a hibátlant keresi, s magát sem t...
Zsóka
55 éves
Miskolc

Aktív életet szeretek élni. A mozgás a lételemem, legyen szó túrázásról,bicajozásról vagy jógázásról. Ha ezeket Te is szereted, akkor bátran írj Nekem. :)
Éva
76 éves
Miskolc

Kedves,szeretetreméltó hölgy vagyok.Házias,szeretek minden tőlem telhetőt a ,legjobban megcsinálni. Szeretem a természetet,a kirándulást,városnézést,a gyógyvizes helyeket felkeresni amikor tehetem.Tudok örülni a kisebb sikereknek is.Amikor szükséges "királylány" és "hamupipőke"...
Erika
63 éves
Miskolc

Egy őszinte társra vágyom. Akinek nincs káros szenvedélye itt az italra és a cigarettára gondolok. A másik ne legyen házas és ne legyen kapcsolatban.
Valéria
65 éves
Miskolc

Életvidám, fiatalos megjelenésű, a világ dolgai iránt érdeklődő, kiegyensúlyozott életvitelű, természetet és gyógyfürdőket kedvelő hölgy vagyok. Ismerőseim korrekt, kedves és humoros embernek tartanak. Szeretnék rátalálni arra a Jó Barátra, akivel kiteljesíthetjük egymás életét....és szebbé, b...


Párkereső urak

Társkereső urak Miskolc és környékéről:

Csaba Szabolcs
49 éves
Miskolc

Megbízható őszinte embernek tartom magam. szeretnék komoly és hosszan tartó kapcsolatot. Káros szenvedéllyel nem rendelkezem. Jelenleg dolgozom. Szeretek sportolni szeretem a természetet.
Péter
44 éves
Miskolc

Sziasztok Péter vagyok! Szeretek kirándulni, kerékpározni, télen síelni. Szeretem az életet, vidám természetű vagyok. Egy békés, boldog kapcsolat reményében regisztráltam az oldalon.
János
52 éves
Miskolc

A jó dolgokat nem leírni,ha nem megtapasztalni kell!!! Tartós kapcsolat reményében regisztráltam !!!
Zsolt
43 éves
Miskolc

szeretek sokat nevetni szeretem akolcsonos bizalmat szamomra egy kapcsolat majd jon magatol.fontos az oszinteseg
István
47 éves
Miskolc

Miskolcon élő, 47 éves elvált férfi vagyok. Társkeresés céljából regisztráltam az oldalra, hogy találják egy kedves hölgyet.
Mihály
62 éves
Miskolc

Hosszútávú kapcsolatot keresek, egy olyan hölggyel, aki megbízható, kedves és kölcsönös szeretetre vágyik. Jelenleg egyedül élek, elvált vagyok. Van 2 leányom és egy Fiú unokám. Hobbim a horgászat, szeretek természetközelben lenni. ezenkívül zenehallgatás, filmnézés, kulturális rendezvények...
Rugoka
43 éves
Miskolc

Hűséges, megbízható és őszinte. Tapasztalatból... Szeretem a természetet, az állatokat és a sportokat.
Zoltán
30 éves
Miskolc

Zoltánnak hívnak. 26 éves vagyok, a Győri Egyetemen tanulok és közlekedésmérnök leszek nemsokára. Nagyon szeretem ezt tanulni, mert egyszerűen érdekel. Kedvelek billiárdozni, bowlingozni, filmezni, borozgatni és szeretem a technot és a jazz-t. Romantikus srác vagyok, hidd el, be tudom bizonyítani...
Szilárd
30 éves
Miskolc

Úgy gondoltam, megpróbálom, hátha itt esetleg rátalálok az igazira - egy próbát megér. Nem futó kapcsolatra, hanem egy olyan valakire várok, akivel le tudnám élni az életemet, aki a társam lenne jóban és rosszban egyaránt.
zoltán
62 éves
Miskolc

nem szeretem magamat jellemezni mert az a szubjektumoktól nem vonatkoztatható el,ítéljen meg más azt általában elfogadom.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Parom.hu! Harminc felett, ha az ember nem akarja keverni a munkát és a magánéletet, bulizni pedig a ritkánál is ritkábban jár, milyen reális lehetőségei maradnak az ismerkedésre? Szerintem csakis a net, ezért újra és újra ráfanyalodtam, hol hosszabb, hol rövidebb ideig, de minél több tapa...

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/miskolc
Nyomtatás dátuma: 2017-12-16 06:29:40