Társkereső Miskolc

jegyezz meg

Társkeresés Miskolcon (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Miskolci párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 908 társkereső tag vár rád Miskolc és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Miskolc egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Miskolc és környékéről:

Anna
60 éves
Miskolc

Nyílt , őszinte es vidám természetű vagyok. Társam keresem komoly kapcsolat céljából , hasonlóan vidám es őszinte legyen.
Zsuzsa
64 éves
Miskolc

Szeretek zenét hallgatni leginkább a mai világ zenéit részesítem előnyben de szívesen meghallgatok más féle zenét is. Szabadidőmben szeretek olvasgatni, tévézni, mozogni. Ha többet szeretnél rólam megtudni klikk az üzenet írása opcióra.
Roxána
28 éves
Miskolc

Szia! Én egy egyszerű lány vagyok. Keressem az őszinte, megbízhatót, nyílt páromat. Szeretek zenét hallgatni, rajzolni.
Éwuss
30 éves
Miskolc

Magas, barna szemű srácok az ideállom. Az egyenruhásokért meg bolondulok. Utálok unatkozni.Zenekedvelő vagyok, de a természetet is szeretem. A többit majd akkor tudod meg ha rám írsz. :-) Komoly kapcsolatot keresek!
Erzsébet, Csöpi
70 éves
Miskolc

Magányos vagyok . Nagyon szeretnék egy komoly kapcsolatot akivel még hátralévő éveimet leélhetném. Szélhámosok kerüljenek. Személyes találkozást tartok a legjobbnak ahol sok mindent meg lehet beszélni. Ha ez nem lehetséges ismerkedhetünk telefonon vagy messengeren , Skype.-on is.üdvözletem...
Réka
29 éves
Miskolc

Sziasztok! Komoly kaapcsolat céljából regisztráltam az oldalon. Keresem korban hozzám illő párom. Üdv.
Margit
35 éves
Miskolc

Tartalmas emberi kapcsolatot kereső, optimista nő vagyok. Szeretem a jó beszélgetéseket; imádok túrázni, olvasni, amikor csak lehet valami kreatívat csinálni.
Márta
68 éves
Miskolc

Két lábbal állok a földön,szeretem az őszinte jókedélyű embereket mivel magam is az vagyok. A lelkemmel mosolygok,hogy ne mélyüljenek a ráncaim.Nincs előfizetésem,de a hozzám írott levélre tudok itt az oldalon válaszolni.
Katalin
61 éves
Miskolc

Felnőtt gyermekeimmel élek. Áktívan dolgozom. Humán érdeklődésű vagyok. Keresem a párom, józan életvitelű, jó humorú, családcentrikus,diplomás és korban hozzám illő férfi személyében / 60 - 65 éves korig /.Szeretek olvasni, táncolni, utazni. " Az élet szép, tenéked magyarázzam."
Ildikó
54 éves
Miskolc

Életvidám, fiatalos, kedves nő vagyok, komoly társat keresek.Igyekszem életet vinni a párkapcsolatba,fontos az otthon melege, a társam szeretete,ugyanazt adom,amit kapok .Család centrikus vagyok, törekszem arra,hogy meleg családi fészket teremtsek szeretteim számára. Mindig van ötletem,hogyan...


Párkereső urak

Társkereső urak Miskolc és környékéről:

Samec
56 éves
Miskolc

Rendkívül fiatalos, értékes embernek tartom magam a mai világban, rendes hölgy ismeretségét keresem. Önmagamra, a megjelenésem, személyes higiéniára, környezetemre igényes vagyok és ezt elvárom a leendő páromtól. Fontos számomra a szenvedélyes együttlét a jó szex, egymás iránti tisztelet-megbecs...
Zoli
45 éves
Miskolc

Úgy gondolom, hogy normális értékrenddel rendelkező, két lábbal a földön álló pasi vagyok, ha egy fehér lovon érkező herceget keresel, nem itt találod meg. :-) Egészségesen élek, vidám vagyok, megfelelő egzisztenciával rendelkezem és van elképzelésem az életről. Van egy 8 éves kislányom, ő fonto...
György
56 éves
Miskolc

Sajnos megözvegyült, egyetemista lányommal különélő (Ő Budaörsön lakik a saját tul. lakásunkban, én pedig Miskolcon a saját tul. lakásomban) sportosan, fiatalosan, kinéző férfi szeretne megismerkedni még aktivitással,lehetőleg vidámsággal, utazgatni szerető hölggyel megismerkedni.
Sándor
61 éves
Miskolc

Jó kapcsolatot keresek egy ambíciuzós életvidám energikus fiatalos hölgy személyében. Szeretek kertészkedni,vadászni,horgászni,motorozni,bográcsozni,utazni,kirándulni.Atöbbit írásban, vagy személyesen.
Ákos
27 éves
Miskolc

Szia kedves látogató! A személyes ismerkedési módot részesítem előnyben! Ha tényleg kíváncsi vagy rám, akkor szánsz időt és energiát, hogy nyilvános helyen találkozzunk és beszélgessünk! Természetesen kölcsönös szimpátia esetén van értelme a dolognak. Tapasztalatom, hogy a fent levő lányok ...
Attila
44 éves
Miskolc

Átlagos alkatu egyedül álló vagyok. Szeretek kerékpározni turázni, ijászkodni, olvasni és élvezni az életet.
Péter
41 éves
Miskolc

Nyugodt, barátságos,vidám embernek tartom magam. Egy állami cégnél dolgozom alkalmazottként. Tartós párkapcsolatot keresek.
Ádám
27 éves
Miskolc

Azzal a céllal regisztráltam, hogy rátaláljak egy szimpatikus lányra, akivel remélhetőleg boldog lehetek.
Józsi
53 éves
Miskolc

szeretetre vágyó, család- és emberszerető, aktív, élelmes ember vagyok, (sajnos) igényes is.. úgy gondolom, hasonló életszemléletű Hölgy kell létezzen! meglátjuk.. Szeretek nagyokat utazni, Vidámságra, figyelemre, szórakozásra és.. szeretetre, sok-sok szeretetre vágyom.. Ezekhez keresek partnert....
Géza
75 éves
Miskolc

KERESEK OLYAN HÖLGYET TARTOS KAPCSOLAT CÉLJÁBOL.MAGAMROL SZERETEM A RENDET TISZTASÁGOT,MAGAMRA IGÉNYES VAGYOK.HOBBIM HORGÁSZÁS.SZERETEK FÖZNI.OLYAN HÖLGYET KERESEK AKKI SZERETETTET TUD ADNI ÉS ÉN VISZONOZOM NEKKI.ÉN MÁR NYUGDILYAS VAGYOK.LAKÁSOM VAN.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább


társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/miskolc
Nyomtatás dátuma: 2018-02-25 10:22:34