Társkereső Szirma

jegyezz meg

Társkeresés Szirma (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Szirma-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1295 társkereső tag vár rád Szirma és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szirma egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szirma és környékéről:

zsuzsa
57 éves
Alsózsolca

Alapvetően vidám természetű, kiegyensúlyozott nő vagyok, szeretem a természetet, horgászatot,rejtvényfejtést szeretek társaságba járni sok barátom van.
Márta
70 éves
Miskolc

Két lábbal állok a földön,szeretem az őszinte jókedélyű embereket mivel magam is az vagyok. A lelkemmel mosolygok,hogy ne mélyüljenek a ráncaim.Nincs előfizetésem,de a hozzám írott levélre tudok itt az oldalon válaszolni. ÍRJ !!!!
Mária
57 éves
Miskolc

Természetet kedvelő,vidám,optimista,igényes Nő vagyok. Taszít a hazúgság,sunyiság,ápolatlanság, lustaság.
Szilvia
63 éves
Miskolc

Elvált , letvidám , termszetkevelő ,családcentrikus nő vagyok. Komoly jelenkezőket várok. Szabadidőmben olvasok , előadásokra járok.
Mónika
38 éves
Miskolc

Szeretek színházba,moziba, stand up estékre járni. Komoly kapcsolatot keresek, ahol később a családalapítás is szóba jöhet. Nem iszom, nem dohányzom, nem szerencsejátékozom. Már régóta egyedül vagyok és jó lenne végre valakivel közös programokat csinálni, megosztani az élményeket,legyen az egy...
Móni
46 éves
Miskolc

Szeretnék ismerkedni, beszélgetni, és majd meglátjuk mi alakul. KORBAN hozzám illő, férfi személyében. A nagybetűs szóra kell figyelni!!!!
Anna
62 éves
Miskolc

Nyílt , őszinte es vidám természetű vagyok. Társam keresem komoly kapcsolat céljából , hasonlóan vidám es őszinte legyen.
Virág
50 éves
Miskolc

Egy ember vagyok a sok közül , de azért mégis egy kicsit "más"...! Nem az a fontos, hogy meddig élünk, Hogy meddig lobog vérünk, Hogy csókot meddig kérünk és adunk, Hanem az, hogy volt egy napunk, Amiért érdemes volt élni.
Agnes
55 éves
Miskolc

Vidám, társaság kedvelő nő vagyok. Több éve egyedül élek. Most már nagyon szeretnék egy társat, aki a barátom, szerelmem, akivel megoszthatom a hétköznapokat és az ünnepeket.
Kati
64 éves
Miskolc

Egyedülálló vagyok.Humán érdelkődési körű.Szeretem a természetet. A szinházat.Szivesen olvasok.Szeretek utazni.Vidám a természetem.


Párkereső urak

Társkereső urak Szirma és környékéről:

sanyi
30 éves
Kistokaj

Sziasztok!!! most így hirtelen nem tok mit mondani inkább írjatok levelet és válaszolok nektek :D akár mire :)
István
69 éves
Alsózsolca

Elváltam összejöttem nem sikerült,próbálkozom na igen irhatné egy szép kivánságműsort,vagy egy dicshimnuszt,de pár szóból-s tekintetböl bizonyosan többet mondhatunk.
László
43 éves
Kistokaj

Egyszerűen csak boldog szeretnék lenni ! Komoly kapcsolatot keresek. Számomra fontos a hűség, bizalom és őszinteség. Vagyonőrként dolgozom és a munkámból kifolyólag kevés szabadidővel rendelkezem. Csak akkor írj, ha Te is komolyan gondolod !
Banderas
33 éves
Kistokaj

Üdvölök mindenkit!! Igazából tartós kapcsolat céljából bagyok itt de ha ugy adja a helyzet szivesen barátkozok is!!:)
Sndor
51 éves
Alsózsolca

Agilis munkamánis nagy teherbirsu férf vagyok.Szeretem az állatokat a jó flmeket és amégjobb könyveket. Semmilyen formában nem ölök élölényeket!
Richárd
29 éves
Alsózsolca

István
54 éves
Alsózsolca

51 éves korának megfelelő humoros ember.Egyedül élek,vállalkozó vagyok de kétkezi munkás.Csak :Őszintén "jeligém"
Levente
39 éves
Alsózsolca

Általános iskolai testnevelő tanárként dolgozom, egyedül élek, és egy megbízható értékelni tudó társat keresek!
Alex
32 éves
Alsózsolca

Irj ....ismerjük meg egymást ...nem szeretek unatkozni...szakács vagyok ....imádok uj embereket megismerni
Gergő
38 éves
Alsózsolca

Szeretnék megismerkedni lányokkal komoly kapcsolat céljából.Az ideális jelöltem legyen őszinte,hűsége.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Igaz csak egy napot töltöttünk az oldalon, de az az egy nap változtatta meg az egész életünket.

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

Mát több éve tagja voltam a társkereső oldalnak, nagyon sok potenciális jelölttel találkoztam,de sajnos minden férfiban találtam valamit, ami nem tetszett, ezt a belső tulajdonságokra értem.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szirma
Nyomtatás dátuma: 2020-07-14 21:48:43