Társkereső Gávavencsellő

jegyezz meg

Társkeresés Gávavencsellőn (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Gávavencsellői párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 41 társkereső tag vár rád Gávavencsellő és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Gávavencsellő egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Gávavencsellő és környékéről:

Bogi
26 éves
Balsa

Szia! :-) Rólam azt kell tudni, hogy rajongok a képregényekért. Régen Diabloztam, WoWoztam, LoLoztam, de az egyetem mellett sajnos nincs időm rá. Jelenleg pszichológiát hallgatok a Debreceni Egyetemen. Szeretek még...
Dóri
28 éves
Balsa

Sziasztok! :-) Szívesen ismerkedem,és keresem az IGAZIT!!! Szóval ha szimpi vagyok akkor nyugodtan írj még nem ettem embert és még nem is tervezek. Puszi
rt48
71 éves
Szabolcs

Rendezett környezetben élek szeretek kirándulni .Rend szerető csinosnak mondot.szeretem az őszinte embereket.
Melinda
44 éves
Szabolcs

Andi
42 éves
Szabolcs

Keresem a társamat 😊, egy éjszakás kapcsolatok nem érdekelnek ! Szép napot mindenkinek 😊😊😊😊😊😊😊😊
Ila
55 éves
Szabolcs

Szeretem a családom,fontosak nekem.Igyekszem a kedvükben járni.Csendes,nyugodt,megbízható férfit képzelek el magam mellé,aki szereti a házimunkát,ért is hozzá,(kert,javítások,barkácsolás)
Katalin
46 éves
Rakamaz

Két gyermekemmel élek együtt egy háztartásban, akikkel lehetőség szerint minél több időt töltök. Ha van időm szeretek a kertben tevékenykedni, a szabadban főzni, táncórákra eljárni, és a helyi rendezvényeken részt venni. Olyan ember megismerésére és társaságára vágyom, aki őszinte és megbízható.
Annamária
54 éves
Ibrány

Élem az átlagos nők életét, nem várom a csodát. Keresem azt a férfit aki káros szenvedélyektől mentes, egyszerű, kedves, aki hasonló értékrenddel bír, mint én. Fontos számára az őszinteség és a tisztesség.
Párkereső urak

Társkereső urak Gávavencsellő és környékéről:

Ábel
32 éves
Gávavencsellő

Keresek egy komoly kapcsolatot egy megértő nőt akiben melehet bizni akivel lehet beszélgetni eggyüt nevetni.
Kristóf Zoltán
64 éves
Gávavencsellő

Müszaki beállitottságu egyedülélő ffi vagyok.Egy társra vágyom akivel megoszthatom a hétköznapok örömeit, az ünnepek boldogságát!A külsőm?lehetnék szebb is de Én ez vagyok!A belső? olyan mint a másé,hisz én is emberből vagyok,de ugy érzem a szive egy kicsit nagyobb!
József
31 éves
Gávavencsellő

"Nem kell félnünk az önmagunkkal vagy másokkal folytatott vitáktól, konfliktusoktól és problémáktól. Néha a csillagok is összeütköznek, és utánuk új világok születnek. Ma már tudom, hogy EZ AZ ÉLET!"
Gábor
39 éves
Gávavencsellő

Szia Gabi vagyok szeretek focizni,romantikus vagyok keresem az igazit és remélem,hogy megtalálom mert régóta vagyok egyedül.Hiányzik,hogy valakivel megosszam az életemet.Írj és beszéljünk meg egy találkát a többit meg majd meglátjuk.
Beci
46 éves
Tiszabercel

Szeretném megtalálni életem párját akit szerethetnék,imádhatnék!Komoly gondolkodásu átlagos mester ember vagyok.Nagyon szeretnék családot alapitani.Páromat és a gyermekünket a tenyeremen hordanám.Vágyom a boldogságra.Nem jó egyedül!Hüséges család centrikus vagyok,ezermester aki a ház körül minden...
István
24 éves
Tiszabercel

Fiatal sportkedvelő srác vagyok aki nyitott bármi , semmi jónak az elrontója nem vagyok így ha megszeretnél ismerni írj bátran
manoka
40 éves
Tiszabercel

Péter
30 éves
Paszab

Sziasztok,kedves aranyos pasinak tartom magam és mások szerint is az vagyok,keresem társam egy szeretetre méltó lány személyében :)
Viktor
32 éves
Szabolcs

Sziasztok 28 éves szabolcsi srác vagyok ismerkedés céljából aztán majd elválik a többi. 25-28 év közötti lányokkal ismerkednék Szabolcs megyéből. Egyenlőre ennyi.
Gergő
33 éves
Kenézlő

Szia😊 Komoly kapcsolat céljából jöttem erre az oldalra, ha őszinte,komoly kapcsolatra vágysz, írj,és ismerjük meg egymást.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább


társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/gavavencsello
Nyomtatás dátuma: 2020-04-05 02:27:08