Társkereső Szentistván

jegyezz meg

Társkeresés Szentistvánon (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Szentistváni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 82 társkereső tag vár rád Szentistván és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szentistván egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szentistván és környékéről:

Zsuzsa
54 éves
Szentistván

Keresem a parom.60 éves korig. Szeretek kirándulni,kerékpározni,Kalandorok kimeljenek,Sok csalodason mentem keresztül.
elizabet
61 éves
Mezőkeresztes

Romantikus, természetkedvelő, boldog nagymama vagyok. Kisvárosban élek, kertes házban. Szabadidőmet szeretném egy kellemes modorú, korban hozzámillő férfival eltölteni.
Ágnes
59 éves
Mezőkeresztes

Komoly kapcsolat reményében tértem vissza erre az oldalra. Keresem azt a férfit,aki szeretni tud és biztonságot tud nekem nyújtani. Itt nem anyagi biztonságra gondolok, megvan mindenem, nem kell eltartani senkinek. A biztonságot arra értettem, hogy ne csapjon be, és ne éljen kettős...
Erika
61 éves
Mezőkövesd

Szeretem a társaságot, de nem szeretek a középpontban lenni. Közvetlen, barátságos természetem van. Nyíltszívű vagyok és őszinte. Talán még humorom is van, mert a saját hülyeségemen is tudok nevetni. A kollégáim véleménye szerint mindig lehet rám számítani, jól lehet velem csapatban dolgozni,...
Borbála
69 éves
Mezőkövesd

A fenti adatokat kiegészítve: humán érdeklődésű, egészséges életvitelt élek. Egyedül,miután megözvegyültem. Természetkedvelő, empatikus, jó kedélyű, monogám páromat keresem.
Terézia
66 éves
Mezőkövesd

64 éves elvált egyszerű nő,keresi korban hozzá illő társát,őszinte becsületes férfi személyében.Borsod megyében lakom.Házasságban élők kalandorok kíméljenek!
Ildiko
49 éves
Mezőkövesd

Szeretek utazni, zenét hallgatni,moziba járni! Szeretem a romantikus sétákat nagy beszélgetéseket! Számomra fontos az őszinteség és a bizalom! Az emberi értékeket többre tartom a megvásárolható tárgyaknál!
Gitka
61 éves
Mezőkövesd

Örülök hogy meg nézted az profilom. Bármit írhatnék magamról ez nagyon nehéz így nem teszem. A személyes találkozás számomra nagyon fontos. Találj meg és írj!
Zsuzsa
58 éves
Mezőkövesd

Szeretem a természetet, szeretek kirándulni, túrázni, kerékpározni, színházba járni. Szívesen találkozom barátaimmal akikkel jókat lehet beszélgetni, nevetni, bulizni.
Zsuzsanna63
56 éves
Mezőkövesd

Én egy 49-éves elvált nő vagyok,,van két fiam akik vellem élnek.Keresek egy életvidám korban hozzám illó férfit.Aki összinte,hűséges élet vidám.jól ápolt,jó humorú.Szeret szórakozni,kirándulni,sétálni,stb.CSAK KOMOLYKAPCSOLAT ÉRDEKEL?KALANDOROK KIMÉLJENEK?


Párkereső urak

Társkereső urak Szentistván és környékéről:

Gábor
33 éves
Szentistván

Gábor vagyok egyszerű ember aki szeretni és tisztelni tudó törődő gondoskodó ember vagyok aki szeret horgászni erdőt járni kirándulni szeretem az állatokat növényeket és szeret szórakozni. Kicsi faluban élek. Komoly kapcsolatot keresek. Szívesen ismerkedek de sajnos a levelekre nem tudok választ ...
Attila
42 éves
Mezőkeresztes

Egy igazán szeretetreméltó ember vagyok, aki eléggé egyedül érzi magát így, hogy nincs mellette egy szerető nő és család. Nagyon vágyom már egy komoly kapcsolatra, amitől én is megkomolyodom.
János
30 éves
Mezőkeresztes

Keresek korombeli nőt amiből bármi kialakulhat egészen kalandtól akár egy komoly kapcsolatig ha megszeretnélek ismerni irj
Gábor
25 éves
Mezőnagymihály

Szeretek embereket megismerni. Lehet, hogy valamiből egészen más alakul, mint azt kezdetben az ember hiszi, de ez tud nagyon szép vagy akár kalandos is lenni. Itt lenni, és valakivel itt megismerkedve találkozni feltételezi, hogy te női, én pedig férfiúi minőségünkben cserélünk eszmét, de, ha...
János
71 éves
Mezőkeresztes

Egyszerű, de nagyszerű ember vagyok. Szeretnénk egy igazi társat.
Tibor
70 éves
Mezőkeresztes

Szeretetre éhes életvidám , társaságot kedvelő de nem minden esetben. Egyszerű embernek tartom magam! Anyukát keresek 16 éves gyermekemnek magamnak egy hűséges társat! Ismerj meg! Nyugodtan írj nem harapok! :) Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe lakom! Ingyen utazok vonaton!
Alberto José
25 éves
Mezőnagymihály

Sziasztok magamról anyit hogy Közép-Amerikai vagyok pontosabban Panamából és szeretnék pár keresni szivesen iamerkedek ha többet szeretnél írj rám nyugottan .
Gyuri
50 éves
Mezőkeresztes

Keresem a párom, a hátra levő életemre,aki elfogad olyannak amilyen vagyok. Hozzuk ki egymásból a legtöbbet.
Istvan
47 éves
Mezőkövesd

Sportos vagyok,szeretek futni , bringázni , állatszerető (kutya ), nem othon ülős vagyok (főleg nyáron ).
József
61 éves
Mezőkövesd

Csak komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Szeretnék ismerkedni független rendezett körülmények között élő hölggyel.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szentistvan
Nyomtatás dátuma: 2020-02-17 04:56:38