Társkereső Mezőszemere

jegyezz meg

Társkeresés Mezőszemerén (Heves)

Mezőszemerei párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 99 társkereső tag vár rád Mezőszemere és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Mezőszemere egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Mezőszemere és környékéről:

Éva
72 éves
Mezőszemere

Három éve egyedül élek magányosan! Keresem azt a korban hozzámillő,nyugidt ,egyszerű férfit akivel hátralevő éveimet megoszthatnám!
Helga
40 éves
Mezőszemere

Szeretném megtalálni az ideális társat.aki érzékeny odaado.szeretö.és elfogadja a gyerekeket.ennyit szeretnék
Eszter
36 éves
Szihalom

Mit is írhatok magamról? Sok féle ember rejtőzik bennem. Az hogy milyenné válok mindig attól függ, hogy mit hoz ki belőlem a másik. Tudok angyal lenni ,de ördöggé is válok, ha a helyzet azt kívánja. A barátaim szerint vidám, jó kedvű,segítő kész ,mosolygós nő vagyok. Egyedül nevelem 3...
Teréz
42 éves
Mezőtárkány

Egy őszinte nő vagyok, elvárom ugyan úgy mástól is.... Ismerj meg és megtudod milyen nő vagyok. Nem kalandra vágyom! Magamról mit is írhatnék! :-) Hiszen az ember mindig változik...
Terézia
66 éves
Mezőkövesd

64 éves elvált egyszerű nő,keresi korban hozzá illő társát,őszinte becsületes férfi személyében.Borsod megyében lakom.Házasságban élők kalandorok kíméljenek!
Magdolna
63 éves
Mezőkövesd

Szeretem a természetet, a szépet, a csendes beszélgetéseket. Egyedül élek(özvegy vagyok). Társat,("igaz barátot") keresek. Szeretek utazni, sok helyen jártam már itthon is és külföldön is. Szeretem az egyenes szókimondó embereket, akik nem hazudnak a másiknak. Lehet még együtt szépen,...
Erika
48 éves
Mezőkövesd

Elváltam, két felnőtt gyermekem van, egyedül élek. Otthon ülő típus vagyok,sokat dolgozom, de ha süt a nap a szabadba vágyom, szeretek sétálni.
Zsuzsanna
57 éves
Mezőkövesd

Szeretem a környéket ahol lakom, érdekel az utazás,zene. Szívesen kertészkedem, kedvelem a társaságot. Első sorban beszélgetni, ismerkedni szeretnék.
Mária
71 éves
Mezőkövesd

Értelmes, érzelmes, kellemes, jellemes, +Skorpió. Mozgáskorlátozott, rendezett körülményekkel, segítőkutyussal. Sorstársak köréből várok hasonló beállítottságú jelentkezőket barátság kiépítése céljából.
Tímea81
37 éves
Mezőkövesd

Átlagos külsejű,őszinte,barátságos igaz embervagyok,aki szeretetre vágyik,egy hasonlóan igaz társ személyében,szimpátia esetén akár több is lehet belőle.


Párkereső urak

Társkereső urak Mezőszemere és környékéről:

Csaba
38 éves
Szihalom

Helló Szeretnék ojan Társat keresni magamnak hogy együt lehesek már végre mert nagyon szeretnék végre már valakit
Norbert
36 éves
Mezőkövesd

Szeretnék egy megbízható társat tálalni, akivel a hétköznapok, önfeledté és derűssé válnak... Komoly kapcsolatot keresek. Legfontosabb az összhang, harmónia, őszinteség. Párosan szép az élet.
József
61 éves
Mezőkövesd

Csak komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Szeretnék ismerkedni független rendezett körülmények között élő hölggyel.
Viktor
38 éves
Mezőkövesd

Istvan
41 éves
Mezőkövesd

Sportos vagyok,szeretek futni , bringázni , állatszerető (kutya ), nem othon ülős vagyok (főleg nyáron ).
László
61 éves
Mezőkövesd

Legyél vidám (humoros) természetű, házias, kedves, toleráns, odaadó, megbízhetó, szeresd a jó zenéket, mert engem is ezek jellemeznek leginkább! Legyen jó beszélőkéd, sok közös témánk, hogy tudjunk miről és sokat beszélgetni ! Legyen sok célunk és programunk, hogy legyen mit megvalósítanunk ! E...
András Zsolt
43 éves
Mezőkövesd

Szia! Találkozunk? :) Talán azt gondolod, hogy túl gyors ez a tempó? Nos... Igazad van, nekem is az lenne, amennyiben arról lenne szó, hogy most azonnal megakarom találni az Igazit. De ez most nem erről szól. Félreértés ne essék, nem egy érzelmek nélküli, hideg, rideg ember vagyok. Hiszek a sze...
Norbert
34 éves
Mezőkövesd

Szeretem, ha valaki megfontolt és józanul gondolkodik. Ne az arcról ítélj, ne a külső után, A lélek mutatja meg, kik vagyunk igazán. Ne az arcot nézd, a lelket keresd, S a lelkén keresztül az embert szeresd. Mindig a mélyből meríts, a felszín csak játszik, Csak a lényeget tekintsd, s n...
Zoltán
38 éves
Mezőkövesd

Egy őszinte romantikus ember vagyok, aki az élet apró dolgainak is nagyon tud örülni, a nagy dolgokról nem is beszélve. Szeretek előre tervezni, tudni, hogy ha jobbra fordulok mire számíthatok, de azért előtte picit becsukom a szemem, mert a meglepetés ereje sokszor mindent visz.
Stefán
27 éves
Mezőkövesd

Az élet egy nagy kaland! Közös séta, beszélgetés, utazás, felfedezések, figyelem, jó zene, pici bor, egymásra hangolódás, tartalmas együttlét... talán így tudnám legjobban összefoglalni, Üdv.: Stefan


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/mezoszemere
Nyomtatás dátuma: 2019-08-24 15:41:15