Társkereső Komló

jegyezz meg

Társkeresés Komlón (Baranya)

Komlói párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 121 társkereső tag vár rád Komló és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Komló egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Komló és környékéről:

Évi
53 éves
Komló

Egyeseknek túl okos, az okosabbaknak pont jó vagyok! Vannak jó és rossz tulajdonságaim, tehát ember vagyok! Nem mindenáron keresek párt, de ha ....
Zsuzsa
50 éves
Komló

Keresem párom el érhető közelségben. Házas emberrel nem ismerkedem. Nem vagyok regényíró , nem szeretek sokáig levelezni.
Ildikó
58 éves
Komló

Őszinte hölgy vagyok. Adtam ,és kaptam is az életben eleget,ezért kérlek ha kalandot keresel,akkor állj egy kicsit odább!!! Természet barát,túrázni szerető,és meleg vízű fürdőket kedvelő társat keresek.Ha lehet éljük le szeretetben ,békességben a hátra lévő földi életünket. Írj nyugodtan,ígérem...
Beáta
34 éves
Komló

Ismerkednék komoly kapcsolat céljából,ha tudod,hogy mi az a komoly kapcsolat céljából való ismerkedés,és szimpatikus vagyok,akkor várom a le3veledet,ismerkedjünk ,adjunk lehetőséget egymásnak.
Szilvia
46 éves
Komló

Van egy 23 HÓNAPOS KISFIAM.!! Egyedül nevelem. Ennek tudatában irj ismerkedés céljából!! Komolytalan üzenetet nekem ne irj!!Azok a nők egy msik oldalon vannak.
Zita
43 éves
Komló

Negyven éves vagyok, két éve külön élek a férjemtől. A nagylányom 16 éves. Komlón élek, elsősorban komlói vagy környéki férfival ismerkednék. A többit személyesen.
Margit
72 éves
Komló

Átlagos testalkatu és kinézetü özvegy asszony vagyok.Kedvelem az őszinte,barátságos embereket.Nem szeretem a hazug kétszinű alakokat.Hozzám hasonló barátot, társat szeretnék akire számíthatok ha szükség van rá.Én megfelelő anyagiakkal Társas házban lakom. Fiatalosnak mondanak, és Én is úgy,érzem...
Györgyi
61 éves
Komló

Koromhoz képest fiatalos, jókedélyü, kedves és társasági lény vagyok.Szeretek utazni, autót vezetni. Szeretem a Rock zenét és a kutyákat. NEM VAGYOK EGYEDÜLÁLLÓ,DE A ROSSZ KAPCSOLATOT SZERETNÉM JÓRA CSERÉLNI.Adj egy esélyt magadnak. Legalább egyet egy új életre, egy boldogabbra, olyanra, amiben...
Ildikó
33 éves
Komló

Nem igazán szeretek bulizni, sokkal szívesebben töltöm az időmet otthon egy jó könyv társaságában. Tartós kapcsolatot keresek, az egy éjszakás kalandok nem az én világom.
margo
60 éves
Komló

Szeretek olvasni, utazni,alapjában véve vidám természetű,romantikus alkat vagyok.


Párkereső urak

Társkereső urak Komló és környékéről:

zsolt
44 éves
Komló

Feri
48 éves
Komló

Sziasztok Feri vagyok!Komoly kapcsolatot kereső,természet és természetességet kedvelő ember vagyok,aki ezúton szeretné megtalálni őszinte,kedves,hűséges társát.UI:A személyes találkozás híve vagyok.
Gábor
30 éves
Komló

Megélni Az Életet Őmaga Teljességében, Csodaszépségében És Gyönyörűségében Az Arany KözépÚton Haladva. <3 O:-))
Zsolt
45 éves
Komló

Tartós kapcsolatot szeretnék . Őszinte megértő embernek tartom magam és el is várom hogy velem is őszinték legyenek . Mivel fiamal élek 12 éve már hogy egyedül nevelem . Olyan hölgyet szeretnék aki elfogadja fiamat is .
Karesz
48 éves
Komló

Sziasztok. Társat keresek. Remélem itt sikeresebb leszek. Írjatok vagy válaszoljatok ha gondoljátok.
Alex
45 éves
Komló

Mit mondhatnék? Nem bohóckodni szeretnék, vagy nőket hülyíteni. Ezeken már túl vagyok. Beszélgetős vagyok. Próbáld ki!
István
58 éves
Komló

Elfoglalt ember vagyok,kevés szabadidővel.Keresek valakit akivel tartalmasan eltölthetném.Elsősorban komoly alűröktöl mentes hölgy társaságát keresném.
Zoltán
68 éves
Komló

Vidám alaptermészetű,kiegyensúlyozott vagyok. Szeretek utazgatni, üdülni.Hobbim még a zenehallgatás és sok filmet nézek.
Salabakter
65 éves
Komló

Nyitott vagyok a szépre és a jóra.Szeretni,szeretve lenni,érinteni,látni,érezni csodálatos élmény. Jenő
Ferenc
35 éves
Komló

Sokakhoz hasonlóan én is azért regisztráltam, mert szeretném megtalálni a számomra megfelelő társat. Remélem, sikerrel járok.;) Aki megtetszik, annak írok, de örömmel veszem azoknak a jelentkezését is, akik szívesen megismerkednének velem. Hát akkor hajrá...:)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Én már majdnem töröltem magam, de adtam még a netes keresésnek két hetet, amikor engem már vagy harmadszor jelölt meg egy év alatt...

tovább


társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/komlo
Nyomtatás dátuma: 2020-09-21 18:31:16