Társkereső Pécsvárad

jegyezz meg

Társkeresés Pécsváradon (Baranya)

Pécsváradi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 13 társkereső tag vár rád Pécsvárad és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Pécsvárad egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pécsvárad és környékéről:

Ildikó
56 éves
Szilágy

Erdélyben élek. Keresek egy jóbarátot, egyelőre. Szeretem a tartalmas beszélgetéseket, nem szeretem az alkoholtól büzlő egyéneket. Értékelem az őszinteséget, a becsületességet.
Párkereső urak

Társkereső urak Pécsvárad és környékéről:

Zsolt
45 éves
Pécsvárad

Komoly kapcsolatot kereső, természetet és természetességet kedvelő férfi vagyok, aki ezúton reméli megtalálni társát, egy őszinte, kedves, családcentrikus Nő személyében.
József
63 éves
Pécsvárad

Szeretetre vágyó és szereteted adni tudó vagyok. Káros szenvedélyektől(pia,cigi,kávé,drog)mentes vagyok.
Istvan
48 éves
Pécsvárad

Pozitivan álok az élethez.Sajnos meg özvegyültem . Nem anyukát keresek a gyerekeim márfelnöt koruak de a lányom mégcsak 10éveslesz.Korban hozámilö hölgytársaságát keresem. Nem kalandot keresek .Rendszeresen edzem .Hüséges vagyok.
laci
74 éves
Zengővárkony

"""""""Szeretnélek megismerni.""""""" Optimista,őszinte embernek tartom magam.Imádom a természetet, a sétát,a gyógynövénygyűjtést,a kirándulást,a sütést -főzést,a zenét,a beszélgetést--------az Életet!!!!!!
Attila
38 éves
Hosszúhetény

Ha egy őszinte embert keresel, aki ha megszeret, a vegletekik kitart melletted és hűséges, akkor én vagyok az akit kerestél! Ha bármi kérdésed adódik csak tedd fel nyugodtan.
Zoltán
43 éves
Hosszúhetény

Szia,kedves érdeklődő! Zoltán vagyok teljes valómban hús-vér férfi!Társkeresés szándékával regisztráltam eme oldalra.Dics himnuszt nem vagyok hajlandó rittyenteni magamról!Nem is áll szándékomban!Szeretek moziba,társaságba járni,de az otthoni közös programok is vonzóak a számomra.Hihetetlen?Ha f...
Csongor
29 éves
Hosszúhetény

A nevem Csongor, 27 éves múltam gyógymasszőrként dolgozom. Szeretek sportolni, kirándulni, utálom a jellemtelen, kétszínű, irigy embereket.
Ferenc
46 éves
Szilágy

szeretem a kalandot,,hajtom az andrenalint,es vagyom az ujdonsagra,,barmibe bennevagyok amit masok kihagynanak..
Attila
45 éves
Mecseknádasd

Nagy maci vagyok! keresem az igazit a párom talán itt meg találom! És a horoszkopom nem halak, hanem vizöntő!
Pali
44 éves
Kékesd

Szeretek sétálni föleg a erdőben szeretem a természetet. A másik ami még szeretek az a főzés ennyi ☺


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/pecsvarad
Nyomtatás dátuma: 2017-10-17 15:30:14