Társkereső Pécs

jegyezz meg

Társkeresés Pécsett (Baranya)

Pécsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 720 társkereső tag vár rád Pécs és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Pécs egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pécs és környékéről:

Melinda
41 éves
Pécs

Jóindulatú, őszinte, igényes,családcentrikus embernek tartom magam. Ha ezek a tulajdonságok megvannak benned is keress meg.
Mónika
50 éves
Pécs

Őszinte, optimista, utazni szerető, nő vagyok. Szeretném megtalálni azt a férfit aki életvidám és tud szeretni igazán! Talán örökre?
Nikó
51 éves
Pécs

Társamat keresem. A régi, talán teljesen elfeledett értékrendet követem. Ha tudod mit takar ez, csak akkor jelezz felém.
EDIT
60 éves
Pécs

Mások által csinosnak mondott fiataĺos nő vagyok.7 évi házasság után nem sikerült rátalálni egy őszinte,becsületes szeretni tudó,biztonságot adó társra. Nem vagyok maximalista ami az igényeimet illeti-de egy jómegjelenésű, önmagára is igényes férfit k keresek. ! Legyen ápolt,káros...
Zsuzsanna
50 éves
Pécs

Normálisnak mondható értékrendekkel rendelkező nő vagyok.Célom egy jól működő,kiegyensúlyozott kapcsolat lenne.
Era
63 éves
Pécs

Rendezett körülmények közt élő igényes nő vagyok, keresem hozzám hasonló férfi társaságát mert párban szép az élet Üdv mindenkinek!
Lil
51 éves
Pécs

Ket élek egyedûl, gyerekeimmel. Szerintem altalaban kedves, figyelmes, gondoskodó vagyok. Emberekkel foglalkozom. Keresem megbízható partnerem, tartalmas kapcsolat céljából.
Erzsébet
63 éves
Pécs

Tisztelt Párkereső ! Kizárólag Pécs illetve környékén élő férfivel szeretnék nem összeköltözős kapcsolatot ! A továbbiakban úgyis kiderül lesz-e folytatás, vagy nem.
hercegnő
61 éves
Pécs

Fiatalos megjelenésű és gondolkodású,vidám,igényes nő vagyok.Szeretem az igényes könnyüzenét,szivesen táncolok.Kölcsönös szimpátiára és vonzalomra épülő tartós kapcsolatot keresek.
Judit
27 éves
Pécs

Komoly párkapcsolat reményében regisztráltam. Keresem azt a személyt, akire ha rátalálok, életünk kölcsönösen teljesebb lenne. Nemdohányzó, korban hozzám illő párt keresek.


Párkereső urak

Társkereső urak Pécs és környékéről:

Attila
46 éves
Pécs

A nevem Attila 45 éves vagyok. Ismerkedés céljából regisztráltam az oldalra, és ennyi elég is lesz ide.
Robi
50 éves
Pécs

Kedves, barátságos, társaságkedvelő férfi vagyok. Szabadidőmben szívesen járok zenés helyekre. Imádok utazgatni, tengerpart a kedvencem.
Attila
35 éves
Pécs

Elsősorban komoly és ugyanakkor kellő humorérzékkel rendelkező, intelligens, kedves és szeretnivaló hölgyeményt keresek. Hogy milyen vagyok? Röviden: Túrázós, kirándulós, síelgetős, kerti asztalnál reggelizős, két keréken gurulós, kertészkedős, mindenevős, nosztalgiázós, beülök a barátokka...
Zozo
65 éves
Pécs

Jó humorú, napfényt, tengert,természetet szerető jó egzisztenciával rendelkező férfi vagyok. Kereslek!!! Meg is talállak???
Csaba
56 éves
Pécs

Fiatal vagyok és az is maradok. Naponta sportolok és bonyolult dolgokat tanulok rendszeresen. A fizikai, szellemi és szexuális képességeim olyanok, mint a 40 éveseké. Magasabb sebességi fokozatban, aktívabban élem az életem, mint a kortársaim. Hobbiból dolgozom, a kihívásokért, a sikerekért. Anya...
János
41 éves
Pécs

Hello holgyem Kedves, kellemes, nyugodt,fiatalember aki talan nem ordogien jokepu, de 1 fokkal biztosan szebb az ordognel,keresi tunderkejet az elet oromeihez: erdo jaras , toban furdes, tollas, mozi , szinhaz, konyha, agyban kave a kedvesnek, szanko, kert, negy evszak es meg oly sok kellemes d...
Zsolti
69 éves
Pécs

Igényes vagyok magamra és környezetemre egyaránt. Keresem azt a hölgyet, aki még tud szeretni és hisz a jövőben. Nem kívánok már holmi kalandot, de teljes lekötelezettséget sem, kiváltképp a kezdetben. Közös elhatározással egyetértésben kezdhetjük közös jövőnket- reményeim szerint. Még hisze...
József
61 éves
Pécs

Magamról egy kicsit: Férfi szabóként dolgozom, Pécs Kertvárosában élek. Szeretek filmet nézni, kertészkedni vagy alkalmanként színházba menni. Természet kedvelő vagyok, szívesen túrázom. Hasonló érdeklődésű hölgyek jelentkezését várom.
Sándor
37 éves
Pécs

37 éves, elvált, pécsi férfi vagyok. Tartós kapcsolatot keresek. Lehetőleg pécsi hölgyek ismeretségét keresem.
jenci
60 éves
Pécs

Vidámkomolypasi,igy egybe és egyszerre !!?? Szeretek utazni túrázni, tengerparton nyaralni. Az egyik Hobbim a motorcsónakázás.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/pecs
Nyomtatás dátuma: 2018-08-20 04:39:51