Társkereső Pécs

jegyezz meg

Társkeresés Pécsett (Baranya)

Pécsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1033 társkereső tag vár rád Pécs és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Pécsi szál a társkeresőknek

Mit tegyen az ember, ha Pécsett szeretne társra lelni? Hogyan találják meg egymást a helyi társkeresők, ha élőben sehol nem sikerül összefutniuk? Hol ismerkedjen Pécsen az, aki elvált vagy özvegy társkereső, egyedülálló anya, vagy épp azért gondolja lehetetlennek, hogy rátaláljon a szerelem, mert nem hiszi, hogy ötven fölött még esélye van a boldogságra?

A második legfontosabb társkereső lépés

Miközben társkereső nők és társkereső férfiak ezrei vágynak komoly kapcsolatra és esküvőre, sokaknak jelent nehézséget az ismerkedés, vagy hogy legalább egy randi sikeresen összejöjjön.
Ma már a hatvan feletti társkeresők is tudják, hogy léteznek társkereső alkalmazások, szinte mindenki ismer beszélgetős oldalakat, sokan egy rapidranditól sem riadnának vissza, mégis a legtöbbeknél elfogy a lendület rögtön az ingyenes társkereső regisztráció után.
Odáig szinte mindenki eljut, hogy többé-kevésbé kitölti a (jó esetben) fényképes társkereső adatlapját, de önmagában ettől még nem történik meg a csoda: nyitottság és kezdeményezőkészség is kell ahhoz, hogy elinduljon a kapcsolatfelvétel és a kommunikáció. Ha csak passzívan vagy jelen bármilyen randioldalon, az pont ugyanaz, mint ha elmennél egy buliba csak azért, hogy aztán egy sötét sarokban ücsörögj egyedül. Pedig itt legalább az az egy biztos, hogy senki nem fog senkit lepattintani azzal, hogy bocs, de van csajom/pasim, hiszen mindenki társat keresni van fent. Ha tehát tüke társkereső vagy és pécsi vagy környéki párt szeretnél, nem elég csak annyit tenned, hogy bejelentkezel egy mobilos társkeresőre vagy vidéki randi oldalra - ahhoz bizony kell némi kölcsönös energiabefektetés, hogy összejöjjön egy igazi találkozó is. Hogy hosszú távon mi várható, az nagyban függ az első randitól, érdemes tehát olyan programokat és helyszíneket választani, amik megalapozzák a sikert.

Tuti randi helyek Európa Kulturális Fővárosában

Mediterrán hangulatú déli nagyvárosunk szerencsére bővelkedik vonzó és változatos helyekben, sok randira elegendő ötlet rejlik Pécs utcáin.

A város főterén, azaz a Széchenyi téren álló jellegzetes, kupolás, a török időkből ránk maradt épület tökéletesen illusztrálja azt a társkereső és emberismereti alapelvet, hogy nem szabad első látásra és csak külső alapján ítélni: Gázi Kászim pasa dzsámijának hivatalosan Gyertyaszentelő Boldogasszony-templom a neve - igen, a török-iszlám építészet egyik legszebb európai gyöngyszeme ma már római katolikus templomként működik, bár a keresztény társkeresők ezt biztosan tudják.

Sokáig a Pécsi Nemzeti Színház, a nyaranta megrendezett POSZT és a Pécsi Balett volt a város kiemelkedő szellemi életének három fő pillére, ám mikor 2010-ben Európa Kulturális Fővárosa lett, még tovább bővült a jelentős kulturális helyszínek köre. A nemzetközi hírű porcelán manufaktúra gyárépületeiből átalakított, Zsolnay-negyeddé keresztelt komplexumban a koncerttermek, múzeumok és fesztiválok számtalan olyan programot kínálnak, amely első randinak is tökéletesen alkalmas, ugyanígy az új Kodály Központ is, amely világszínvonalú, különleges akusztikájú hangversenytermével hamar a térség legkedveltebb koncerthelyszíne lett.

Adrenalin, sör, bor

Ha szívesebben eltávolodnátok a belvárostól, a Ferencesek utcáján álló izgalmas épületek sorától és a négytornyú templomtól, vagyis a pécsi Bazilikától, induljatok közösen magasabb célok felé.

A Barbakán és a Nyugati várfalsétány különleges hangulatú hely, itt megállva elterül alattunk a város, míg felettünk a Mecsekoldal magasodik. A Tettyén a Mésztufa-barlangot már csak azért is érdemes megnézni, mert a különleges geológiai képződményben - amit régen a pokol kapujának is hívták - egy félelmetes sárkány is látható. Ha ez még mindig nem elég adrenalinlöket, irány a TV-torony, hazánk legmagasabb épülete a Misina-tetőn, ahonnan jó idő esetén egész a Balatonig is ellátni, vagy a Mecsextrém kalandpark, ahol hamar kiderül, ki mennyire bevállalós.
A nagy izgalmakra vagy pusztán a találkozás örömére aztán jöhet egy jó ital: a Pécsi Sörfőzde az ország legrégebbi sörfőzdéje, a közeli villányi és siklósi borvidéken pedig csodálatos borok készülnek minden évben, úgyhogy a minőségre nem lehet panasz.

Pécsi cél

Pécs legromantikusabb pontja kétségtelenül a lakatfal, illetve most már lakatfalak: a Janus Pannonius utcában már a 70-es évek óta gyűltek a szerelmesek lakatjai egy kerítésen, majd miután a szomszédos kerítést is teljesen elfoglalták, 2013-ban épült egy új, önálló szobornak is tekinthető lakatfal a Sétatér sarkában - ha siettek, ide még a ti lakatotok is elfér!

Rövid ismertető


Pécs egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pécs és környékéről:

Trixi
46 éves
Pécs

Szia! Trixi vagyok, utazást, zenét, kirándulást kedvelő elvált,nőiesen teltkarcsú nő. Te,kedves érdeklődő! Ha szereted a természetet,tudsz jókat nevetni,kicsit őrült vagy és bolondos,és magadon is tudsz nevetni,akkor biztos nem vagy unalmas számomra.Ha felkeltettem az érdeklődésed,írj.
EDIT
62 éves
Pécs

Mások által csinosnak mondott fiataĺos elvált nő vagyok. Nem vagyok maximalista ami az igényeimet illeti-de egy jómegjelenésű, önmagára is igényes férfit keresek. ! Legyen ápolt,káros szenvedélyektől mentes, tisztelje a nőt ne akarja kihasználni. Egy nagyon nehéz időszakon vagyok túl -nagyon...
Laura
60 éves
Pécs

Mindennek àra van ès egy idő utàn jövünk rà, hogy valamilyen mòdon fizettünk èrte. Az időnkkel, a sajàt lelkünkkel, az őszinte èrzèsünkkel. Nem adnak semmit ingyen mèg a szeretetet sem.
Emma
44 éves
Pécs

2 1 =Szerelem, barátság, törődés. Szeretnék egy igazi társat, akire felnézhetek. Jól esne , ha törődne az én érzéseimmel is, beszélhetnék vele mint egy baráttal. Kölcsönös lenne, a tisztelet és a szeretet. Amikor távol vagyunk egymástól, akkor is érezzem, hogy velem van. Nem kalandra...
MÁRTA
56 éves
Pécs

Keresem kedves, humoros Öszinte páromat tartós kapcsolat céljából. Nem jó egyedül, veled minden egyszerű és nagyszerű. Szeretem a természetet, a természetes dolgokat. Szívesen kirándulok, túrázok. Nagyon kedvelem a zenét és imádok táncolni. A kultúrprogramokat is szívesen látogatom. Sok minden...
Magdi
69 éves
Pécs

Vidám alaptermészetű, fiatalos megjelenésű emberke vagyok, és annak is érzem magam. Empatikus, nyugodt természetű, konfliktustűrő vagyok. Nyugdij mellett vállalkozóként dolgozom. Szabadidőmben unokazom, kis nyaralómban tevékenykedem, túrázom. Fontos részemre az őszinteség. Vállaljuk fel a...
Emőke
39 éves
Pécs

Élénk fantáziával és széles érdeklődési körrel rendelkező nő vagyok. Vannak, akik szépnek tartanak, én nem feltétlenül vagyok köztük. Vannak, akik hülyének tartanak, de közéjük sem tartozom. Fejlett az önkritikám és vele együtt az öniróniám is. Szeretem a társaságot, de egyedül is jól tudom...
Katalin
63 éves
Pécs

Egyedül élő nő vagyok, aki keresi a párját. Vidám, jó humorú, optimista a természetem. Nem dohányzom és alkoholt sem iszom. Szeretem a jó zenét, filmet, színházat, kirándulást, úszást.
Anna
57 éves
Pécs

Korban hozzám illő társat keresek - jó és rossz napokra. Alapvetően vidám, kedves és nyitott vagyok. Szeretem a munkámat, sokat dolgozom, de szívesen szervezném másként az életem, ha lenni kiért és kivel...
Bettina
50 éves
Pécs

Magamra, környezetemre és társamra igényes, független, kiegyensúlyozott, kommunikatív, életvidám, pozitív gondolkodású, rendezett körülmények között élő nő vagyok. Szeretem a természetet, éppen ezért sokat kirándulok, utazom. Sport: kocogás, kerékpározás. Hobbi: fotózás. Szeretem a zenét,...


Párkereső urak

Társkereső urak Pécs és környékéről:

Zozo
67 éves
Pécs

Jó humorú, napfényt, tengert,természetet szerető jó egzisztenciával rendelkező férfi vagyok. Kereslek!!! Meg is talállak???
Laci
50 éves
Pécs

Társat keresek 43-49 éves nő személyében.Egy gyerekem van velem él.Itt most magamat kellene fényezni,de én erre nem vagyok képes.
István
63 éves
Pécs

Szeretnék egy kölcsönös szimpátián alapuló alternatív kapcsolatot kialakítani egy lehetőleg közelemben élő közvetlen , humort értő , mosolygós nővel .Ezt a minden téren tökéletes filmet ajánlom mindenkinek a figyelmébe :https://videa.hu/videok/film-animacio/kavaras.mp4-U1vBg9On$1JFfmOTZ
László
54 éves
Pécs

Mit bánom én, ha utcasarkok rongya, De elkisérjen egész a síromba. Álljon előmbe izzó, forró nyárban: "Téged szeretlek, Te vagy, akit vártam." Legyen kirugdalt, kitagadott, céda, Csak a szivébe láthassak be néha. Ha vad viharban átkozódva állunk: Együtt roskadjon, törjön ö...
Balázs
37 éves
Pécs

Keresem azt aki elfogad olyannak amilyen vagyok. A természetem nyugodt, bár szeretem ha ebből az állapotból kiugrok néha. Van pár hobbim amiket syívesen csinálok. Pl.: motorozom, airsoftozom. Sokat olvasok, Ismerj meg ha szeretnél. Ne pár mondatból itélj meg .
Gyuszkó
61 éves
Pécs

Valami komolyat szeretnék....szeretek sportolni,táncolni,utazni...fénykép nélküliek miben reménykednek?
László
39 éves
Pécs

Szeretmém újra megtalálni az igazit, akivel boldogan tudok együtt élni.
Dani
28 éves
Pécs

Hűséges, jószívű srác vagyok. Szeretem az összebújós estéket amiket a párommal tölthetek. Imádok sportolni és különböző sporteseményekre járni.
Gergő Geri
43 éves
Pécs

Én hűséges, romantikus, sportos,diplomás, talpraesett, szeretni tudó, megbízható, kedves, dolgozó, családcentrikus férfi vagyok, hiszek a szerelemben. Számomra fontos a kűlső,de belső tulajdonságok is lényegesek.Tartós kapcsolatot keresek. A távolság nem akadály. Kertem nárciszokkal V...
Tibi
44 éves
Pécs

Szeretnék mihamarabb találni valakit de nem akárkit.A magányt nehezen viselem és szükségem van egy társra akivel segítjük egymást az életben,


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Parom.hu! Harminc felett, ha az ember nem akarja keverni a munkát és a magánéletet, bulizni pedig a ritkánál is ritkábban jár, milyen reális lehetőségei maradnak az ismerkedésre? Szerintem csakis a net, ezért újra és újra ráfanyalodtam, hol hosszabb, hol rövidebb ideig, de minél több tapa...

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/pecs
Nyomtatás dátuma: 2020-09-30 00:36:48