Társkereső Pécs

jegyezz meg

Társkeresés Pécsett (Baranya)

Pécsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1119 társkereső tag vár rád Pécs és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Pécsi szál a társkeresőknek

Mit tegyen az ember, ha Pécsett szeretne társra lelni? Hogyan találják meg egymást a helyi társkeresők, ha élőben sehol nem sikerül összefutniuk? Hol ismerkedjen Pécsen az, aki elvált vagy özvegy társkereső, egyedülálló anya, vagy épp azért gondolja lehetetlennek, hogy rátaláljon a szerelem, mert nem hiszi, hogy ötven fölött még esélye van a boldogságra?

A második legfontosabb társkereső lépés

Miközben társkereső nők és társkereső férfiak ezrei vágynak komoly kapcsolatra és esküvőre, sokaknak jelent nehézséget az ismerkedés, vagy hogy legalább egy randi sikeresen összejöjjön.
Ma már a hatvan feletti társkeresők is tudják, hogy léteznek társkereső alkalmazások, szinte mindenki ismer beszélgetős oldalakat, sokan egy rapidranditól sem riadnának vissza, mégis a legtöbbeknél elfogy a lendület rögtön az ingyenes társkereső regisztráció után.
Odáig szinte mindenki eljut, hogy többé-kevésbé kitölti a (jó esetben) fényképes társkereső adatlapját, de önmagában ettől még nem történik meg a csoda: nyitottság és kezdeményezőkészség is kell ahhoz, hogy elinduljon a kapcsolatfelvétel és a kommunikáció. Ha csak passzívan vagy jelen bármilyen randioldalon, az pont ugyanaz, mint ha elmennél egy buliba csak azért, hogy aztán egy sötét sarokban ücsörögj egyedül. Pedig itt legalább az az egy biztos, hogy senki nem fog senkit lepattintani azzal, hogy bocs, de van csajom/pasim, hiszen mindenki társat keresni van fent. Ha tehát tüke társkereső vagy és pécsi vagy környéki párt szeretnél, nem elég csak annyit tenned, hogy bejelentkezel egy mobilos társkeresőre vagy vidéki randi oldalra - ahhoz bizony kell némi kölcsönös energiabefektetés, hogy összejöjjön egy igazi találkozó is. Hogy hosszú távon mi várható, az nagyban függ az első randitól, érdemes tehát olyan programokat és helyszíneket választani, amik megalapozzák a sikert.

Tuti randi helyek Európa Kulturális Fővárosában

Mediterrán hangulatú déli nagyvárosunk szerencsére bővelkedik vonzó és változatos helyekben, sok randira elegendő ötlet rejlik Pécs utcáin.

A város főterén, azaz a Széchenyi téren álló jellegzetes, kupolás, a török időkből ránk maradt épület tökéletesen illusztrálja azt a társkereső és emberismereti alapelvet, hogy nem szabad első látásra és csak külső alapján ítélni: Gázi Kászim pasa dzsámijának hivatalosan Gyertyaszentelő Boldogasszony-templom a neve - igen, a török-iszlám építészet egyik legszebb európai gyöngyszeme ma már római katolikus templomként működik, bár a keresztény társkeresők ezt biztosan tudják.

Sokáig a Pécsi Nemzeti Színház, a nyaranta megrendezett POSZT és a Pécsi Balett volt a város kiemelkedő szellemi életének három fő pillére, ám mikor 2010-ben Európa Kulturális Fővárosa lett, még tovább bővült a jelentős kulturális helyszínek köre. A nemzetközi hírű porcelán manufaktúra gyárépületeiből átalakított, Zsolnay-negyeddé keresztelt komplexumban a koncerttermek, múzeumok és fesztiválok számtalan olyan programot kínálnak, amely első randinak is tökéletesen alkalmas, ugyanígy az új Kodály Központ is, amely világszínvonalú, különleges akusztikájú hangversenytermével hamar a térség legkedveltebb koncerthelyszíne lett.

Adrenalin, sör, bor

Ha szívesebben eltávolodnátok a belvárostól, a Ferencesek utcáján álló izgalmas épületek sorától és a négytornyú templomtól, vagyis a pécsi Bazilikától, induljatok közösen magasabb célok felé.

A Barbakán és a Nyugati várfalsétány különleges hangulatú hely, itt megállva elterül alattunk a város, míg felettünk a Mecsekoldal magasodik. A Tettyén a Mésztufa-barlangot már csak azért is érdemes megnézni, mert a különleges geológiai képződményben - amit régen a pokol kapujának is hívták - egy félelmetes sárkány is látható. Ha ez még mindig nem elég adrenalinlöket, irány a TV-torony, hazánk legmagasabb épülete a Misina-tetőn, ahonnan jó idő esetén egész a Balatonig is ellátni, vagy a Mecsextrém kalandpark, ahol hamar kiderül, ki mennyire bevállalós.
A nagy izgalmakra vagy pusztán a találkozás örömére aztán jöhet egy jó ital: a Pécsi Sörfőzde az ország legrégebbi sörfőzdéje, a közeli villányi és siklósi borvidéken pedig csodálatos borok készülnek minden évben, úgyhogy a minőségre nem lehet panasz.

Pécsi cél

Pécs legromantikusabb pontja kétségtelenül a lakatfal, illetve most már lakatfalak: a Janus Pannonius utcában már a 70-es évek óta gyűltek a szerelmesek lakatjai egy kerítésen, majd miután a szomszédos kerítést is teljesen elfoglalták, 2013-ban épült egy új, önálló szobornak is tekinthető lakatfal a Sétatér sarkában - ha siettek, ide még a ti lakatotok is elfér!

Rövid ismertető


Pécs egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pécs és környékéről:

Katalin
64 éves
Pécs

Egyedül élő nő vagyok, aki keresi a párját. Vidám, jó humorú, optimista a természetem. Nem dohányzom és alkoholt sem iszom. Szeretem a jó zenét, filmet, színházat, kirándulást, úszást.
Andrea
47 éves
Pécs

Özvegy, 3 gyerekes, diplomás nő vagyok. Bár nem egyszerű az élet, de pozitívan állok hozzá. Sportokat, tartalmas együttlétet, beszélgetéseket kedvelem. Keresek egy férfit, aki társam lenne ebben.
Gabriella
54 éves
Pécs

Igazi nyilasként tűzzel és lélekkel élek. Rendezett életemről a korona hiányzik: A Férfi, aki mellett A Nő lehetek. Kérlek, ha nem pécsi vagy, ne írj!
Eszter
65 éves
Pécs

Egészségügyben dolgozom, részben külföldön. Gyermekeim felnőttek, saját életüket élik. Szeretem az állatokat, virágokat. Hiányzik a beszélgetés, közös program hasonló igényú társsal.
Klári
68 éves
Pécs

Egyszerű, hétköznapi nő vagyok.De a véleményem az,hogy az intelligenciát, emberi értékeket nem diplomával mérik. Humort kedvelő,mosolygós,ápolt, tisztaságot szerető. Illetve nem csak szerető,mert teszek is érte.Egy gyermekem van,aki éli saját életét, de mindig fontos marad nekem. Nagyon nem jó...
Kata
61 éves
Pécs

"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk." (Hemingway) Természetszerető,...
Zita
40 éves
Pécs

Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés, kicsi dili, de amikor kell, akkor komolyság. Szeretet, kölcsönös bizalom, megbecsülés. Kirándulások, koncertek, összebújva beszélgetni, filmet nézni, vagy csak lenni.
Szilvia
51 éves
Pécs

A külső megfog,a belső megtart.Komoly,tartós,harmonikus kapcsolatra keresem ,az egyetlen egyet aki igényes önmagára és környezetére.
Anna
70 éves
Pécs

Hiányzanak a tartalmas beszélgetések, jó társaságban, kellemes, értelmes társsal.... Lehet mozi, színház, kirándulás, teraszon ücsörgés, bármi...
Csilla
34 éves
Pécs

Én egy szép, csinos, vonzó, művelt, kedves, romantikus, megbízható, vidám, humort kedvelő, na meg szerény lány vagyok. :-)


Párkereső urak

Társkereső urak Pécs és környékéről:

Dani
62 éves
Pécs

Vidám, mozgalmas életet élek. Olyan hölgyet keresek kivel egymás társaságában jól érezük magunkat és nem unatkozunk. Fiatalos és ápolt legyél. Továbbá ...
Péter
39 éves
Pécs

Szingli, nyitott, szenvedélyes és odaadó pasi vagyok. Egyedül élek kertvárosban. Szívesen ismerkedem.
Roland
30 éves
Pécs

Jó fej, humoros srácnak tartom magamat. Gondoltam megpróbálom itt megtalálni az igazit hátha sikerül.
Roland
47 éves
Pécs

Szívesen és sokat olvasok, természetkedvelő és állatbarát vagyok. Sörhasat vagy úszógumit nem "viselek", inkább az aktív mozgást preferálom. A humort fontosnak tartom, remélem te is olyan vagy, aki "veszi a lapot". Két serdülő korú gyermekemről volt feleségemmel közösen go...
Dani
29 éves
Pécs

Szeretek sportolni legyen szó kispályás foci vagy akár kosárlabdázás. Fontos számomra hogy a leendő párom megbecsüljön, támogasson és mindenekelőtt úgy szeressen amilyen vagyok
Attila
45 éves
Pécs

Kedves, vidám ember vagyok, komoly tartós kapcsolatot keresek. Hiszem, hogy van még kölcsönös megbecsülés és tisztelet. Remélem, vannak még mások is, akik hasonlóan gondolkodnak, és komoly kapcsolatot keresnek. Érdeklődési köreim többek között: csillagászat, fotózás. Rendszeresen sportolok...
József
73 éves
Pécs

Ismerkedni szeretnék, a többit majd ha személyesen találkozunk, MEGLÁTJUK! "Senki nem a barátod, senki nem az ellenséged - mindenki a tanítód!"
Krisztian
39 éves
Pécs

Ide irhatnek barmit.inkabb ismerj meg... A legtobb ember azt szokta ide irni .hogy.kedves .aranyos joszivu stb stb.de alltalaban ennek a fele semm igaz.sajnos.szoval irj ha szeretnel meg ismerni😊
Ferenc
71 éves
Pécs

Csak olyan Pécsi Hölgyek jelentkezését várom, akik komolyan gondolják a kapcsolat építést. Fontos számomra a vonzalom, bizalom, szimpátia, ha ez megvan a kölcsönös szeretet is kialakulhat. Az ideális jelöltben beállított partnert keresek. Ha szimpatikus vagyok, tegyen a kedvencek közé.
András
56 éves
Pécs

Volt válásom, és sajnos özveggyé is váltam már... De még egyszer szívesen nekifutnék a társas kapcsolatnak, egy kedves, rugalmas, magára adó hölgy személyében. Nem a kor számít, hanem ami mögötte van...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Kedves Parom.hu! Harminc felett, ha az ember nem akarja keverni a munkát és a magánéletet, bulizni pedig a ritkánál is ritkábban jár, milyen reális lehetőségei maradnak az ismerkedésre? Szerintem csakis a net, ezért újra és újra ráfanyalodtam, hol hosszabb, hol rövidebb ideig, de minél több tapa...

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/pecs
Nyomtatás dátuma: 2021-04-22 18:26:09