Társkereső Pécs

jegyezz meg

Társkeresés Pécsett (Baranya)

Pécsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 860 társkereső tag vár rád Pécs és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Pécsi szál a társkeresőknek

Mit tegyen az ember, ha Pécsett szeretne társra lelni? Hogyan találják meg egymást a helyi társkeresők, ha élőben sehol nem sikerül összefutniuk? Hol ismerkedjen Pécsen az, aki elvált vagy özvegy társkereső, egyedülálló anya, vagy épp azért gondolja lehetetlennek, hogy rátaláljon a szerelem, mert nem hiszi, hogy ötven fölött még esélye van a boldogságra?

A második legfontosabb társkereső lépés

Miközben társkereső nők és társkereső férfiak ezrei vágynak komoly kapcsolatra és esküvőre, sokaknak jelent nehézséget az ismerkedés, vagy hogy legalább egy randi sikeresen összejöjjön.
Ma már a hatvan feletti társkeresők is tudják, hogy léteznek társkereső alkalmazások, szinte mindenki ismer beszélgetős oldalakat, sokan egy rapidranditól sem riadnának vissza, mégis a legtöbbeknél elfogy a lendület rögtön az ingyenes társkereső regisztráció után.
Odáig szinte mindenki eljut, hogy többé-kevésbé kitölti a (jó esetben) fényképes társkereső adatlapját, de önmagában ettől még nem történik meg a csoda: nyitottság és kezdeményezőkészség is kell ahhoz, hogy elinduljon a kapcsolatfelvétel és a kommunikáció. Ha csak passzívan vagy jelen bármilyen randioldalon, az pont ugyanaz, mint ha elmennél egy buliba csak azért, hogy aztán egy sötét sarokban ücsörögj egyedül. Pedig itt legalább az az egy biztos, hogy senki nem fog senkit lepattintani azzal, hogy bocs, de van csajom/pasim, hiszen mindenki társat keresni van fent. Ha tehát tüke társkereső vagy és pécsi vagy környéki párt szeretnél, nem elég csak annyit tenned, hogy bejelentkezel egy mobilos társkeresőre vagy vidéki randi oldalra - ahhoz bizony kell némi kölcsönös energiabefektetés, hogy összejöjjön egy igazi találkozó is. Hogy hosszú távon mi várható, az nagyban függ az első randitól, érdemes tehát olyan programokat és helyszíneket választani, amik megalapozzák a sikert.

Tuti randi helyek Európa Kulturális Fővárosában

Mediterrán hangulatú déli nagyvárosunk szerencsére bővelkedik vonzó és változatos helyekben, sok randira elegendő ötlet rejlik Pécs utcáin.

A város főterén, azaz a Széchenyi téren álló jellegzetes, kupolás, a török időkből ránk maradt épület tökéletesen illusztrálja azt a társkereső és emberismereti alapelvet, hogy nem szabad első látásra és csak külső alapján ítélni: Gázi Kászim pasa dzsámijának hivatalosan Gyertyaszentelő Boldogasszony-templom a neve - igen, a török-iszlám építészet egyik legszebb európai gyöngyszeme ma már római katolikus templomként működik, bár a keresztény társkeresők ezt biztosan tudják.

Sokáig a Pécsi Nemzeti Színház, a nyaranta megrendezett POSZT és a Pécsi Balett volt a város kiemelkedő szellemi életének három fő pillére, ám mikor 2010-ben Európa Kulturális Fővárosa lett, még tovább bővült a jelentős kulturális helyszínek köre. A nemzetközi hírű porcelán manufaktúra gyárépületeiből átalakított, Zsolnay-negyeddé keresztelt komplexumban a koncerttermek, múzeumok és fesztiválok számtalan olyan programot kínálnak, amely első randinak is tökéletesen alkalmas, ugyanígy az új Kodály Központ is, amely világszínvonalú, különleges akusztikájú hangversenytermével hamar a térség legkedveltebb koncerthelyszíne lett.

Adrenalin, sör, bor

Ha szívesebben eltávolodnátok a belvárostól, a Ferencesek utcáján álló izgalmas épületek sorától és a négytornyú templomtól, vagyis a pécsi Bazilikától, induljatok közösen magasabb célok felé.

A Barbakán és a Nyugati várfalsétány különleges hangulatú hely, itt megállva elterül alattunk a város, míg felettünk a Mecsekoldal magasodik. A Tettyén a Mésztufa-barlangot már csak azért is érdemes megnézni, mert a különleges geológiai képződményben - amit régen a pokol kapujának is hívták - egy félelmetes sárkány is látható. Ha ez még mindig nem elég adrenalinlöket, irány a TV-torony, hazánk legmagasabb épülete a Misina-tetőn, ahonnan jó idő esetén egész a Balatonig is ellátni, vagy a Mecsextrém kalandpark, ahol hamar kiderül, ki mennyire bevállalós.
A nagy izgalmakra vagy pusztán a találkozás örömére aztán jöhet egy jó ital: a Pécsi Sörfőzde az ország legrégebbi sörfőzdéje, a közeli villányi és siklósi borvidéken pedig csodálatos borok készülnek minden évben, úgyhogy a minőségre nem lehet panasz.

Pécsi cél

Pécs legromantikusabb pontja kétségtelenül a lakatfal, illetve most már lakatfalak: a Janus Pannonius utcában már a 70-es évek óta gyűltek a szerelmesek lakatjai egy kerítésen, majd miután a szomszédos kerítést is teljesen elfoglalták, 2013-ban épült egy új, önálló szobornak is tekinthető lakatfal a Sétatér sarkában - ha siettek, ide még a ti lakatotok is elfér!

Rövid ismertető


Pécs egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pécs és környékéről:

Éva
68 éves
Pécs

"Nem félek a holnaptól, mert láttam a tegnapot, és szeretem a mát" /William Allen White/ Korrekt, őszinte, nyílt, gondoskodó, jókedvű, mosolygós, empatikus, fitt, aktív . . . nő vagyok, stabil egzisztenciával, - hasonló mentalitású, jó megjelenésű, korban hozzám illő Társamat keresem.
Valéria
53 éves
Pécs

Pozitív gondolkodású, nyitott emberke vagyok. Bàrmily fura hiszek még a jóban, s imàdok élni minden nehézség ellenére.Gyűlölöm az intrikàt, rosszindulatothazugsàgot, erőszakot, az alkoholizmust.A többit majd ha meg akarsz ismerni, megtudod😊
TAVASZ
37 éves
Pécs

KERESEM azt akivel jól megértenénk egymást! -a mindennapok varázsát! -KÖZÖS jövő lehetőségét! -biztonságot, szeretetet...mindent ami EGYÜTT szép! RÓLAM: -Család-centrikus, realista, érzékeny típus vagyok! -Szeretem pl: film, zene, kerékpár, séta, beszélgetés, tavasz..! -NEM szeretem...
Edit
51 éves
Pécs

Vidám természetű vagyok, szeretek sportolni, imádom a tengert, a finom ételeket. Szeretem az állatokat, természetet, kirándulást. Kedvenc évszakom a tavasz, de imádom a nyarat 😊.
Marcsi
41 éves
Pécs

Èletvidám,pozîtiv beállítottságú,termèszetet kedvelö ember vagyok! Az èlet rövid,èlvezni kell minden pillanatát!!
Ella
60 éves
Pécs

Biztos egzisztenciával rendelkező, egyedülálló nő vagyok, jó humorral megáldva, vidám, zenét, természetet, müvészeteket, utazást....stb. kedvelem, Keresem azt a ffit, aki hasonló érdeklődésekkel rendelkezik...nem vagyok előfizető!
Renáta
42 éves
Pécs

Kedves érdeklődő! Szeretek utazni, kirándulni, táncolni..., de a kettesben töltött időnek is örülök. Szívesen próbálok ki új dolgokat. Nagyon szeretem a vidámságot, humort! Ha az élet úgy alakul szívesen költözöm. Nincs VIP tagságom, ezért nem tudok mindenkivel levelezni akivel szeretnék....
Ildi
64 éves
Pécs

Szervusz VALAKI! Komoly kapcsolat céljából keresem partnerem, ahol tiszteletben tartjuk egymás szabadságát, szokásait, amin természetesen később tudunk majd változtatni! A szabadság alatt, nem hűtlenséget értek. Még sok mindent írhatnék magamról, kölcsönös elvárásokról, de egyenlőre nem...
Rózsa
71 éves
Pécs

Fiatalos, vidám, családját szerető ember vagyok. Rend, tisztaság, nyugalom fontos számomra. Szeretek utazni. Személyes találkozás a döntő.Nem fontos az összeköltözés számomra. Hasonló társat keresek.
Györgyi
55 éves
Pécs

Szeretem a természetet, sétákat, kirándulást....és még sok egyebet. Pécs közeli, egyedülálló úr jelentkezését várom, monogám kapcsolatra.


Párkereső urak

Társkereső urak Pécs és környékéről:

László
67 éves
Pécs

1978 óta éltem Frankfurt környékén, 2018 öszén költöztem vissza. Átmeneti lakást béreltem, mert a Pécs - Kaposvár - Dunaújváros - Baja területen szeretnék (újra) gyökeret verni.. Hosszú házasság és egy rövidebb kapcsolat után olyan hölgyet szeretnék találni, akinek ezen tájon vannak gyökerei, de ...
Péter
28 éves
Pécs

28 éves pécsi fiú vagyok, komoly, hosszútávú kapcsolatra szeretnék párt találni, ezért olvasod most ezeket a sorokat. :)
István
39 éves
Pécs

A Wikipédián el állna rólam: Hím. Biológiai korához képest gondolkodása és testi fejlettsége egy kora 30-as éveiben járó egyed tulajdonságai hordozza. Állítólag egyedi humorom van, néha önálló standup előadást tartok kollégáinak munka közben, akik ezt élvezik (nevetnek, pedig nem vagyok a főn...
Máté
28 éves
Pécs

Gabee
54 éves
Pécs

Pécs és Balatonkeresztúr. Elsősorban komoly kapcsolatot szeretnék! Jó lenne rátalálni egy vidám,nyitott,kicsit nagyszájú,kicsit öntörvényű,de kimondottan csajos,igazi Nőre. (árulja el valaki! betiltották a szemceruzát és a magassarkút?) Sokáig dohányoztam,szóval a cigi nem nagy gond. Én E ci...
László
59 éves
Pécs

57 éves, barátságos, megbízható, komoly féfi keresi hozzá illő társát esetleg hosszú távú kapcsolatra.
Viktor
33 éves
Pécs

Szerintem mindegy mi van ide írva. Az emberek nagyon nagy százaléka külső alapján Ítél!, mindegy ki vagy honnan jöttél mit csinálsz... Aki meg meg akar ismerni a beszélgetésekből úgy is meg fog nem pedig innen pár szóból. Van két macskám.
Péter
51 éves
Pécs

Kedves hölgy,aki te ezt olvasod:Szeretek utazni,strandolni,kirándulni imádom a Balatont.Viszont van egy probléma.Egyedül vagyok.Szeretnék olyan társat találni,aki ebben partnerem lehetne és hosszú távon(a hétköznapokban is) szerethetném és viszont.Kérlek jelentkezz kedves hölgy!Miért ne lehetnénk...
ZOLTÁN
50 éves
Pécs

Szia kedves Ismeretlen! 2 éve váltam el. Független egyedülállóként nevelem 19 éves végzős gimnazista fiamat.Rendezett körülmények között élünk.Szeretném én is megtalálni a boldogságot. Társra, családra vágyom, tartós kapcsolatot szeretnék! Sok mindent írhatunk magunkról, de a személyes találkozá...
Béla
34 éves
Pécs

"Született szórakoztató vagyok: amikor kinyitom a hűtőt és felgyullad a fény, rögvest dalra fakadok." Rendezett körülmények között élő, káros szenvedélyektől mentes egyedülálló pécsi férfi vagyok. Kizárólag hosszú távú kapcsolatot keresek. Szeretek filmet nézni, társasozni, barátokk...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/pecs
Nyomtatás dátuma: 2019-10-13 21:58:03