Társkereső Pécs

jegyezz meg

Társkeresés Pécsett (Baranya)

Pécsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 862 társkereső tag vár rád Pécs és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Pécsi szál a társkeresőknek

Mit tegyen az ember, ha Pécsett szeretne társra lelni? Hogyan találják meg egymást a helyi társkeresők, ha élőben sehol nem sikerül összefutniuk? Hol ismerkedjen Pécsen az, aki elvált vagy özvegy társkereső, egyedülálló anya, vagy épp azért gondolja lehetetlennek, hogy rátaláljon a szerelem, mert nem hiszi, hogy ötven fölött még esélye van a boldogságra?

A második legfontosabb társkereső lépés

Miközben társkereső nők és társkereső férfiak ezrei vágynak komoly kapcsolatra és esküvőre, sokaknak jelent nehézséget az ismerkedés, vagy hogy legalább egy randi sikeresen összejöjjön.
Ma már a hatvan feletti társkeresők is tudják, hogy léteznek társkereső alkalmazások, szinte mindenki ismer beszélgetős oldalakat, sokan egy rapidranditól sem riadnának vissza, mégis a legtöbbeknél elfogy a lendület rögtön az ingyenes társkereső regisztráció után.
Odáig szinte mindenki eljut, hogy többé-kevésbé kitölti a (jó esetben) fényképes társkereső adatlapját, de önmagában ettől még nem történik meg a csoda: nyitottság és kezdeményezőkészség is kell ahhoz, hogy elinduljon a kapcsolatfelvétel és a kommunikáció. Ha csak passzívan vagy jelen bármilyen randioldalon, az pont ugyanaz, mint ha elmennél egy buliba csak azért, hogy aztán egy sötét sarokban ücsörögj egyedül. Pedig itt legalább az az egy biztos, hogy senki nem fog senkit lepattintani azzal, hogy bocs, de van csajom/pasim, hiszen mindenki társat keresni van fent. Ha tehát tüke társkereső vagy és pécsi vagy környéki párt szeretnél, nem elég csak annyit tenned, hogy bejelentkezel egy mobilos társkeresőre vagy vidéki randi oldalra - ahhoz bizony kell némi kölcsönös energiabefektetés, hogy összejöjjön egy igazi találkozó is. Hogy hosszú távon mi várható, az nagyban függ az első randitól, érdemes tehát olyan programokat és helyszíneket választani, amik megalapozzák a sikert.

Tuti randi helyek Európa Kulturális Fővárosában

Mediterrán hangulatú déli nagyvárosunk szerencsére bővelkedik vonzó és változatos helyekben, sok randira elegendő ötlet rejlik Pécs utcáin.

A város főterén, azaz a Széchenyi téren álló jellegzetes, kupolás, a török időkből ránk maradt épület tökéletesen illusztrálja azt a társkereső és emberismereti alapelvet, hogy nem szabad első látásra és csak külső alapján ítélni: Gázi Kászim pasa dzsámijának hivatalosan Gyertyaszentelő Boldogasszony-templom a neve - igen, a török-iszlám építészet egyik legszebb európai gyöngyszeme ma már római katolikus templomként működik, bár a keresztény társkeresők ezt biztosan tudják.

Sokáig a Pécsi Nemzeti Színház, a nyaranta megrendezett POSZT és a Pécsi Balett volt a város kiemelkedő szellemi életének három fő pillére, ám mikor 2010-ben Európa Kulturális Fővárosa lett, még tovább bővült a jelentős kulturális helyszínek köre. A nemzetközi hírű porcelán manufaktúra gyárépületeiből átalakított, Zsolnay-negyeddé keresztelt komplexumban a koncerttermek, múzeumok és fesztiválok számtalan olyan programot kínálnak, amely első randinak is tökéletesen alkalmas, ugyanígy az új Kodály Központ is, amely világszínvonalú, különleges akusztikájú hangversenytermével hamar a térség legkedveltebb koncerthelyszíne lett.

Adrenalin, sör, bor

Ha szívesebben eltávolodnátok a belvárostól, a Ferencesek utcáján álló izgalmas épületek sorától és a négytornyú templomtól, vagyis a pécsi Bazilikától, induljatok közösen magasabb célok felé.

A Barbakán és a Nyugati várfalsétány különleges hangulatú hely, itt megállva elterül alattunk a város, míg felettünk a Mecsekoldal magasodik. A Tettyén a Mésztufa-barlangot már csak azért is érdemes megnézni, mert a különleges geológiai képződményben - amit régen a pokol kapujának is hívták - egy félelmetes sárkány is látható. Ha ez még mindig nem elég adrenalinlöket, irány a TV-torony, hazánk legmagasabb épülete a Misina-tetőn, ahonnan jó idő esetén egész a Balatonig is ellátni, vagy a Mecsextrém kalandpark, ahol hamar kiderül, ki mennyire bevállalós.
A nagy izgalmakra vagy pusztán a találkozás örömére aztán jöhet egy jó ital: a Pécsi Sörfőzde az ország legrégebbi sörfőzdéje, a közeli villányi és siklósi borvidéken pedig csodálatos borok készülnek minden évben, úgyhogy a minőségre nem lehet panasz.

Pécsi cél

Pécs legromantikusabb pontja kétségtelenül a lakatfal, illetve most már lakatfalak: a Janus Pannonius utcában már a 70-es évek óta gyűltek a szerelmesek lakatjai egy kerítésen, majd miután a szomszédos kerítést is teljesen elfoglalták, 2013-ban épült egy új, önálló szobornak is tekinthető lakatfal a Sétatér sarkában - ha siettek, ide még a ti lakatotok is elfér!

Rövid ismertető


Pécs egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pécs és környékéről:

EDIT
62 éves
Pécs

Mások által csinosnak mondott fiataĺos elvált nő vagyok. Nem vagyok maximalista ami az igényeimet illeti-de egy jómegjelenésű, önmagára is igényes férfit keresek. ! Legyen ápolt,káros szenvedélyektől mentes, tisztelje a nőt ne akarja kihasználni. Egy nagyon nehéz időszakon vagyok túl -nagyon...
Edit
64 éves
Pécs

Hiszek abban, hogy az élet folyton tesztel, és ha valamit nem kapok meg, az csak azért van, mert sokkal jobb dolog vár rám. Egy nagyobb mosoly, egy őszintébb, egy szív, ami jobban szeret, és amíg hiszek benne, addig biztosan így lesz.
Éva
69 éves
Pécs

Szeretem a nyugalmat magam körül. Szeretem a nyugodt sétákat, a szép estéket, nagy beszélgetéseket. Szeretem a humort, szeretek nevetni, szeretnék kéz a kézben tv-t nézni, vagy szép időben egy padon ülni valakivel. Mindez bizonyára unalmasnak tűnik, de nem írhatom, hogy a táncparketta ördöge...
Dia
38 éves
Pécs

Baratsagos jókedejű nőnek erzem magam szeretem ha megbecsūlnek és elfogadnak olyanak amilyen vagyok nem szeretem ha meg akarnak valtoztatni szeretek sütni -főzni setalni filmet nezni tancolni mozi -szinhaz minden jöhet motto élni az életet addig még lehet és akivel lehet új dolgokat ki...
Edit
51 éves
Pécs

Szia! Nem tudom mit írhatnék ide. Ha szimpatikus vagyok írj,ha engedi a renszer válaszolok, aztán majd meglátjuk.
Anita
45 éves
Pécs

Üdv az adatlapomon! :-) Kérlek, csak akkor írj nekem, ha szeretsz olvasni, filmeket nézni, színházba járni, zenét hallgatni, nagyokat sétálni. Továbbá ha szereted az állatokat, főként a kutyákat, mert egyszer szeretnék...
Karola
69 éves
Pécs

Átlagos ember vagyok. Természetem nyitott, érdeklődő, optimista, vidám, és mindenek előtt emberszerető. Érdekelnek a világ dolgai, benne különösen a nagy betűs EMBER, és az ő lelkének rejtelmei. Célom is átlagos: szeretni és szeretve lenni.
Klari05
66 éves
Pécs

Csak akkor látlak Kedves Látogató,ha írsz. Természetesen fotóval,hisz mi nők is az alapján döntünk a következő lépésről. Gondolkodásom,külsőm modern felfogású,de a koromhoz mérten. Energikus,mozgást igénylő,nem nagymamás,igényes nő vagyok,tisztaság és rendszerető,de egy teljesen...
Napsugár
37 éves
Pécs

Szia! Komoly(érett)és vidám! Szolid és szerény lány! KERESEM azt aki engem keres.. :-) Az oldalam AKTÍV írj bátran! Szeretem az OTTHON töltött időt HÁZIAS vagyok! Beszélgetés,biciklizés,séták,közeli barátok......
Judit
56 éves
Pécs

Ismerkedni mindig nehéz, fiatalon azért,mert...; a későbbiekben azért, mert... A különbség a megélt élethelyzeteken és a személyes élményeken nyugszik.


Párkereső urak

Társkereső urak Pécs és környékéről:

S.Gyuszi
59 éves
Pécs

Keresem a társam,akivel boldog lennék.Komoly kapcsolat céljából.Személyes találkozás híve vagyok mivel ott úgyis minden kiderül,elsősorban Pécsi hölgyet keresek.
Gábor
41 éves
Pécs

Hát mit mondjak magamról? Szép vagyok,gazdag,Ferrarival járok.Hazudjak még? 😁vagy inkább megismersz és eldöntöd te hogy milyen vagyok valójában.
Gábor
43 éves
Pécs

Hiszem, hogy mindenkinek megvan a párja. Szeretnék társat találni egy életre. Mivel nem biztos, hogy összefutunk az utcán, ezért megpróbálom ezen oldal segítségével.
Máté
28 éves
Pécs

Viktor
33 éves
Pécs

Szerintem mindegy mi van ide írva. Az emberek nagyon nagy százaléka külső alapján Ítél!, mindegy ki vagy honnan jöttél mit csinálsz... Aki meg meg akar ismerni a beszélgetésekből úgy is meg fog nem pedig innen pár szóból. Van két macskám.
Lajos
58 éves
Pécs

Atlagos eletet elo ferfi vagyok. Begyuletes oszinte not keresk elettarsi kapcsolatra akivel le elhetnem a hatralevo eveket. Roma szarmazasu vagyok. De nagyon becsuletes es apolt.
Gábor
48 éves
Pécs

Tartós kapcsolat céljából ismerkednék. Pécsi vagyok, elváltam és egyedül élek. Szabadidőmben szeretek sportolni, olvasni és utazni. Olyan társat keresek, akivel jól kiegészítjük egymást.
Attila
35 éves
Pécs

Sziasztok Attila vagyok 35 éves,érzelmes vidám srác vagyok.Szeretem ha mindenki vidám körülöttem.Öszintének eggyütérzönek tartom magam.Könyen barátkozom.Szeretek turázni és a jo filmeket.Olyan párom keresem aki hisz még az őszinteségbe, a vidámságba, akivel közös élményeket élhetek át!
Péter
28 éves
Pécs

28 éves pécsi fiú vagyok, komoly, hosszútávú kapcsolatra szeretnék párt találni, ezért olvasod most ezeket a sorokat. :)
Janos
57 éves
Pécs

Sziasztok szeretném meg találni aszt a hölgyet akivel nagyon boldog lehetnék nagyon várom igazi párom


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/pecs
Nyomtatás dátuma: 2019-11-12 18:57:32