Társkereső Pécs

jegyezz meg

Társkeresés Pécsett (Baranya)

Pécsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 854 társkereső tag vár rád Pécs és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Pécsi szál a társkeresőknek

Mit tegyen az ember, ha Pécsett szeretne társra lelni? Hogyan találják meg egymást a helyi társkeresők, ha élőben sehol nem sikerül összefutniuk? Hol ismerkedjen Pécsen az, aki elvált vagy özvegy társkereső, egyedülálló anya, vagy épp azért gondolja lehetetlennek, hogy rátaláljon a szerelem, mert nem hiszi, hogy ötven fölött még esélye van a boldogságra?

A második legfontosabb társkereső lépés

Miközben társkereső nők és társkereső férfiak ezrei vágynak komoly kapcsolatra és esküvőre, sokaknak jelent nehézséget az ismerkedés, vagy hogy legalább egy randi sikeresen összejöjjön.
Ma már a hatvan feletti társkeresők is tudják, hogy léteznek társkereső alkalmazások, szinte mindenki ismer beszélgetős oldalakat, sokan egy rapidranditól sem riadnának vissza, mégis a legtöbbeknél elfogy a lendület rögtön az ingyenes társkereső regisztráció után.
Odáig szinte mindenki eljut, hogy többé-kevésbé kitölti a (jó esetben) fényképes társkereső adatlapját, de önmagában ettől még nem történik meg a csoda: nyitottság és kezdeményezőkészség is kell ahhoz, hogy elinduljon a kapcsolatfelvétel és a kommunikáció. Ha csak passzívan vagy jelen bármilyen randioldalon, az pont ugyanaz, mint ha elmennél egy buliba csak azért, hogy aztán egy sötét sarokban ücsörögj egyedül. Pedig itt legalább az az egy biztos, hogy senki nem fog senkit lepattintani azzal, hogy bocs, de van csajom/pasim, hiszen mindenki társat keresni van fent. Ha tehát tüke társkereső vagy és pécsi vagy környéki párt szeretnél, nem elég csak annyit tenned, hogy bejelentkezel egy mobilos társkeresőre vagy vidéki randi oldalra - ahhoz bizony kell némi kölcsönös energiabefektetés, hogy összejöjjön egy igazi találkozó is. Hogy hosszú távon mi várható, az nagyban függ az első randitól, érdemes tehát olyan programokat és helyszíneket választani, amik megalapozzák a sikert.

Tuti randi helyek Európa Kulturális Fővárosában

Mediterrán hangulatú déli nagyvárosunk szerencsére bővelkedik vonzó és változatos helyekben, sok randira elegendő ötlet rejlik Pécs utcáin.

A város főterén, azaz a Széchenyi téren álló jellegzetes, kupolás, a török időkből ránk maradt épület tökéletesen illusztrálja azt a társkereső és emberismereti alapelvet, hogy nem szabad első látásra és csak külső alapján ítélni: Gázi Kászim pasa dzsámijának hivatalosan Gyertyaszentelő Boldogasszony-templom a neve - igen, a török-iszlám építészet egyik legszebb európai gyöngyszeme ma már római katolikus templomként működik, bár a keresztény társkeresők ezt biztosan tudják.

Sokáig a Pécsi Nemzeti Színház, a nyaranta megrendezett POSZT és a Pécsi Balett volt a város kiemelkedő szellemi életének három fő pillére, ám mikor 2010-ben Európa Kulturális Fővárosa lett, még tovább bővült a jelentős kulturális helyszínek köre. A nemzetközi hírű porcelán manufaktúra gyárépületeiből átalakított, Zsolnay-negyeddé keresztelt komplexumban a koncerttermek, múzeumok és fesztiválok számtalan olyan programot kínálnak, amely első randinak is tökéletesen alkalmas, ugyanígy az új Kodály Központ is, amely világszínvonalú, különleges akusztikájú hangversenytermével hamar a térség legkedveltebb koncerthelyszíne lett.

Adrenalin, sör, bor

Ha szívesebben eltávolodnátok a belvárostól, a Ferencesek utcáján álló izgalmas épületek sorától és a négytornyú templomtól, vagyis a pécsi Bazilikától, induljatok közösen magasabb célok felé.

A Barbakán és a Nyugati várfalsétány különleges hangulatú hely, itt megállva elterül alattunk a város, míg felettünk a Mecsekoldal magasodik. A Tettyén a Mésztufa-barlangot már csak azért is érdemes megnézni, mert a különleges geológiai képződményben - amit régen a pokol kapujának is hívták - egy félelmetes sárkány is látható. Ha ez még mindig nem elég adrenalinlöket, irány a TV-torony, hazánk legmagasabb épülete a Misina-tetőn, ahonnan jó idő esetén egész a Balatonig is ellátni, vagy a Mecsextrém kalandpark, ahol hamar kiderül, ki mennyire bevállalós.
A nagy izgalmakra vagy pusztán a találkozás örömére aztán jöhet egy jó ital: a Pécsi Sörfőzde az ország legrégebbi sörfőzdéje, a közeli villányi és siklósi borvidéken pedig csodálatos borok készülnek minden évben, úgyhogy a minőségre nem lehet panasz.

Pécsi cél

Pécs legromantikusabb pontja kétségtelenül a lakatfal, illetve most már lakatfalak: a Janus Pannonius utcában már a 70-es évek óta gyűltek a szerelmesek lakatjai egy kerítésen, majd miután a szomszédos kerítést is teljesen elfoglalták, 2013-ban épült egy új, önálló szobornak is tekinthető lakatfal a Sétatér sarkában - ha siettek, ide még a ti lakatotok is elfér!

Rövid ismertető


Pécs egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pécs és környékéről:

Klari05
66 éves
Pécs

Csak akkor látlak Kedves Látogató,ha írsz. Természetesen fotóval,hisz mi nők is az alapján döntünk a következő lépésről. Gondolkodásom,külsőm modern felfogású,de a koromhoz mérten. Energikus,mozgást igénylő,nem nagymamás,igényes nő vagyok,tisztaság és rendszerető,de egy teljesen...
Györgyi
55 éves
Pécs

Szeretem a természetet, sétákat, kirándulást....és még sok egyebet. Pécs közeli, egyedülálló úr jelentkezését várom, monogám kapcsolatra.
Mária
56 éves
Pécs

Alapvetően kíváncsi, értelmes, vidám természetűnek tartom magam. Szeretek olvasni, moziba, színházba,utazni, kirándulni járni. A mozgások közül a tánc a kedvencem, eddig társastáncra jártam. Háztartást is szívesen vezetek, főleg, ha van kiért.
Marianna
49 éves
Pécs

Csak szeretnék valakit magam mellet. Rendezett körülményeim vannak. Nem kalandot keresek. És nem akarok pótlék lenni!
Judit
56 éves
Pécs

Ismerkedni mindig nehéz, fiatalon azért,mert...; a későbbiekben azért, mert... A különbség a megélt élethelyzeteken és a személyes élményeken nyugszik.
Márti
63 éves
Pécs

Szeretem az utazásokat kirándulásokat szeretnék megismerkedni egy hozzámillő egyszerű társal hosszutávu kapcsolat céljából
Edit
64 éves
Pécs

Hiszek abban, hogy az élet folyton tesztel, és ha valamit nem kapok meg, az csak azért van, mert sokkal jobb dolog vár rám. Egy nagyobb mosoly, egy őszintébb, egy szív, ami jobban szeret, és amíg hiszek benne, addig biztosan így lesz.
Judit
46 éves
Pécs

"Férfi és nő. Hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a kettő mást akar - a férfi nőt - a nő férfit."... Én is hasonló, szelíd ironiával szemlélem a párkapcsolatokat, s keresem a magam futó kalandját - hosszú távra. Fontos, hogy ne két egymásnak feszülő hát legyünk, hanem ízek és színek...
Gabriella
57 éves
Pécs

Kulturált, természetes megjelenésű és viselkedésű, kedves, türelmes, kiegyensúlyozott nő vagyok. Tanárként dolgozom. Fontos számomra a család, a gyerekek, az otthon, a munka, a pihenés. Társat szeretnék. Talán Te is vágysz rá?
Zia
51 éves
Pécs

Ha a lehetőség nem kopogtat be hozzád, csinálj magadnak egy ajtót.(Milton Berle) Szeretetet adni és kapni tudó társat keresek. Mit NEM keresek! Nem keresek kalandot, így kalandort sem, ha Te igen, akkor kérlek, NE pazarold rám, drága idődet. Imádom a természetet, ha tehetem, természetes...


Párkereső urak

Társkereső urak Pécs és környékéről:

István
34 éves
Pécs

Szeretek színházba, moziba és koncertekre jarni. Szabad időmben gyakran sportolok de néha jól esik csak otthon egy filmet megnézni.
Tiglát pilészer
52 éves
Pécs

Egy kedves, aranyos, csinos barátnőt keresek, hosszú távra. Aki, ha jó lesz hozzám, jó leszek hozzá. Ha szeret, szeretni fogom (sőt, még az is előfordulhat, hogy kölcsönösség nélkül is szeretni fogom - hja, bonyolult az élet.) Jó kiállású (ahogy mondani szokás), fitt, sportos fickó vagyok. Ész...
Imre
47 éves
Pécs

Feri
63 éves
Pécs

63 éves vagyok öregségi nyugdíjas előtte 89 -ig bányász utána rokkant aztán 2011 -ig üzletkötő voltam 17 évig.
János
42 éves
Pécs

Hello holgyem Kedves, kellemes, nyugodt,fiatalember aki talan nem ordogien jokepu, de 1 fokkal biztosan szebb az ordognel,keresi tunderkejet az elet oromeihez: erdo jaras , toban furdes, tollas, mozi , szinhaz, konyha, agyban kave a kedvesnek, szanko, kert, negy evszak es meg oly sok kellemes d...
Attila
43 éves
Pécs

Kedves, vidám ember vagyok, komoly tartós kapcsolatot keresek. Hiszem, hogy van még kölcsönös megbecsülés és tisztelet. Remélem, vannak még mások is, akik hasonlóan gondolkodnak, és komoly kapcsolatot keresnek. Érdeklődési köreim többek között: csillagászat, fotózás. Rendszeresen sportolok...
Laci
44 éves
Pécs

Kedves Társkereső, kedves Érdeklődő! Ugy fogalmazok, hogy szabadidőm eltölésére keresek szabadidejét aktívan eltölteni kívánő hölgyet. Nem alkalmi kapcsolatot és nem odaköltözőset keresek. Sőt tanulva néhány alkalomból, először szeretném kicsit megismerni így írásban a partneremet, mert nem sz...
Géza
72 éves
Pécs

Egészséges, fiatalos, aktív munkát végző özvegy vagyok ősz hajjal. Fiatalabb karcsú-teltkarcsú, elégedett életvitelű hölggyel ismerkednék.
András
59 éves
Pécs

Természet közeli életmódot kedvelő,vegetáriánus táplálkozásu nyitottszemélyiségü vagyok !Nagyon tudok szeretni és értékelem ha a társam se rejtegeti az érzelmeit ! Szeretem a gyerekeim de a társam a legfontossab számomra !!!Akit keresek: Természet kedvelő, házias. Arányos testalkatú .A harmónikus...
Csaba
31 éves
Pécs

Szia! Csaba vagyok. 31 éves férfi, lakhelyem Pécs. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/pecs
Nyomtatás dátuma: 2019-08-23 08:22:42