Társkereső Pécs

jegyezz meg

Társkeresés Pécsett (Baranya)

Pécsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 611 társkereső tag vár rád Pécs és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.



Rövid ismertető


Pécs egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pécs és környékéről:

Évi
40 éves
Pécs

Próbálkozni,élni,szeretni és elengedni kell.Szeretem járni a természetet,szeretek időnként meginni egy pohár rosét a barátaimmal,zenét hallgatni ,sírva nevetni,nevetve sírni.




Edit
62 éves
Pécs

Hiszek abban, hogy az élet folyton tesztel, és ha valamit nem kapok meg, az csak azért van, mert sokkal jobb dolog vár rám. Egy nagyobb mosoly, egy őszintébb, egy szív, ami jobban szeret, és amíg hiszek benne, addig biztosan így lesz.




Adrienn
32 éves
Pécs

Megbízható, elszánt és kitartó nő vagyok. Szeretek beszélgetni, társaságba járni.Elváltam, van két kislányom. Olyan társat keresek,akire felnézhetek, megbízhatok benne. Hosszú távra tervezek.




Éva
67 éves
Pécs

Három éve egyedül élek, és ez nem jó. Szeretnék egy társat a hétköznapokban és az ünnepnapokban egyaránt. Olyan jóban-rosszban-t. Szívesen sütök-főzök, de néha jól esik, ha engem is kiszolgálnak. Beszélgessünk sokat, mert az nagyon fontos, hogy alaposan megismerjük egymást. Nem sportolok, nem tán...




Lili
47 éves
Pécs

Táncolnék Veled! Társasági ember vagyok, aki ugyanúgy szereti a mozit, a színházat, az esti beszélgetéseket, mint a meghitt együttléteket. Az utazás is kedvenc időtöltéseim egyike. Szeretek sportolni, sok mindent kipróbáltam, mert nagy örömet okoz a mozgás. A humor, a nevetés alapelemem.




Ilike
61 éves
Pécs

Keresem a párom, korban hozzám illő,Önmagára és környezetére igényes,udvarias ,figyelmes és szeretetet tud adni és kapni!Hiszem,hogy megtallálak!




Kata
36 éves
Pécs

Ismerkedés céljából vagyok itt, de szexpartnert NEM keresek! Más vagy, mint a többi? Kitűnsz a magamutogató, élvhajhász férfiak szürke tömegéből? Vannak céljaid, el is éred őket? Van jövőképed? Őszinte, ápolt, független vagy? Van humorérzéked? Intelligens vagy? Kitartó vagy, bírod a kihívásoka...




Kriszti
43 éves
Pécs

Egy életvidám, lelkes, mosolygós, gyakorlatias, lelki beállítottságú nő vagyok. Szeretném megtalálni a Párom, egy olyan férfi személyében akivel hasonlóan látjuk a világot és akivel kölcsönös szerelemben-szeretetben élhetnénk, egymást segítve, inspirálva... Találjunk egymásra! :)




tücsi64
53 éves
Pécs





Krisztina
29 éves
Pécs

Életvidám, pörgős, állatbarát doktor néni vagyok. Szabadidőmben szeretek olvasni, filmezni, túrázni, kerékpározni, utazni, sütni-főzni...


Párkereső urak

Társkereső urak Pécs és környékéről:

Marius
58 éves
Pécs

Őszinte, hűséges , művelt, a jó zenét imádó, focit és a természetet szerető vidám optimista ember lennék.




Preky69
47 éves
Pécs

Röviden egyensúly zavarom van!Ez a gyakorlatban úgy néz ki,hogy nem tudok menni,de űlni és feküdni igen! ))) Imádtam,ha sok nő volt körülöttem.Most már annak is örülnék,ha egy volna,de az mindíg.Ne tévesszen meg senkit a sexuális irányúltságom,én komoly kapcsolatot keresek /Rendkívül szeretem a ...




Béla
31 éves
Pécs

Rendezett körülmények között élő, barátságos, közvetlen, érdeklődő, nyitott személyiségű férfi vagyok. (Pécs-Kertváros) Komoly gondolkodású, de vidám természetű nőt keresek. Többit személyesen :) "A szerelem először egy tekintet, azután egy mosoly, azután egy szó, egy ígéret, egy találk...




János
57 éves
Pécs

Szeretni és szeretve lenni. Nem szeretnék összeköltözni senkivel. Keresem az igazit,de nem mindenáron. Ne csak elvárjon tőlem, hanem adni is tudjon.




Maggio
49 éves
Pécs

Komoly szándékkal regisztráltam erre a társkereső oldalra, remélem mihamarabb sikeres lesz, ha azt a másik fél is úgy akarja :)




Zoltán
39 éves
Pécs

Egy mély érzésű,őszinte embernek tartom magam. Fontos számomra az értékes emberi kapcsolat. Bővebben is lehetne írni,de úgy gondolom egy személyes beszélgetésnek,nagyobb értéke van,mint egy kitöltött tesztnek. Nem elég megtalálni a társad de elég érettnek is kell lenned ahhoz,hogy boldoggá tud t...




Attila
33 éves
Pécs

"Jéghegyek vagyunk önmagunk óceánjában, egytized rész, ami látszik belőlünk, kilenctized lenn van a mélyben." Ernest Hemingway




Lala
54 éves
Pécs

Lényegében én nem is tudom mit keresek itt ez soha nem volt a műfajom, de, ha megismerkedhetnék egy karcsú nővel. Én nem vagyok boldogtalan élem az életem kizárólag hasonló olyan hölgyek válaszoljanak kiknek az életében még fontos lenne az új kapcsolat és Pécsről vagy vonzáskörzetéből ír. Nem gon...




Zoli
41 éves
Pécs

sziasztok zoli vagyok és azt keresem aki engem keres , fontos számomra az öszinteség és a megbizhatoság a jó humor és hogy legyen miről és tudjunk is egymással bessélgetni.szeret ni es szeretve lenni




László
36 éves
Pécs

Pécsi férfi vagyok. 11 évet pazaroltam el az életemből 2 olyan nőre akik nem érdemelték meg, hogy szeressem őket. Nem vagyok gazdag, úgyhogy ne várd, hogy egy 200 nm-es villában várlak. A szívem viszont nagyobb, mint egy Mecsek oldali villa.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/pecs
Nyomtatás dátuma: 2017-05-23 10:42:54