Társkereső Pécs

jegyezz meg

Társkeresés Pécsett (Baranya)

Pécsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 816 társkereső tag vár rád Pécs és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Pécs egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pécs és környékéről:

Judit
56 éves
Pécs

Ismerkedni mindig nehéz, fiatalon azért,mert...; a későbbiekben azért, mert... A különbség a megélt élethelyzeteken és a személyes élményeken nyugszik.
Klari05
66 éves
Pécs

Csak akkor látlak Kedves Látogató,ha írsz. Természetesen fotóval,hisz mi nők is az alapján döntünk a következő lépésről. Gondolkodásom,külsőm modern felfogású,de a koromhoz mérten. Energikus,mozgást igénylő,nem nagymamás,igényes nő vagyok,tisztaság és rendszerető,de egy teljesen...
Virág
55 éves
Pécs

Vidám természetű, humoros fiatalos megnyilvánulási, sportos - romantikus, nő vagyok. Szeretem a természetet,az erdőbe - természetbe (sátrat verni) kirándulni új tájakat felfedezni. Kikapcsolódásom leginkább erre irányul. Komoly - tartós kapcsolatot keresek! Aki ettől eltérőt keres ne írjon!
hercegnő
61 éves
Pécs

Fiatalos megjelenésű és gondolkodású,vidám,igényes nő vagyok.Szeretem az igényes könnyüzenét,szivesen táncolok.Kölcsönös szimpátiára és vonzalomra épülő tartós kapcsolatot keresek.
EDIT
61 éves
Pécs

Mások által csinosnak mondott fiataĺos nő vagyok.7 évi házasság után nem sikerült rátalálni egy őszinte,becsületes szeretni tudó,biztonságot adó társra. Nem vagyok maximalista ami az igényeimet illeti-de egy jómegjelenésű, önmagára is igényes férfit k keresek. ! Legyen ápolt,káros...
Adrienn
32 éves
Pécs

Keressem azt a társat akire számithatok, aki tisztelt és fel nézzhetek rà. Az élet iskoláját kijártam. Meg kérem azokat akik csak szexre hajtanak kiméljenek illetve a hazug embereket. Mivel nincs társaság akikkel el járhatok itt szeretnék/tudok" ismerkedni.
Éva
67 éves
Pécs

"Nem félek a holnaptól, mert láttam a tegnapot, és szeretem a mát" /William Allen White/ Korrekt, őszinte, nyílt, gondoskodó, jókedvű, mosolygós, empatikus, fitt, aktív . . . nő vagyok, stabil egzisztenciával, - hasonló mentalitású, jó megjelenésű, korban hozzám illő Társamat keresem.
Livi
34 éves
Pécs

Szia. Majd mesélek.:-) Aztán mesélsz Te is.:-) Végül hozunk egy döntést.Egy jó döntést.:-)
Karola
69 éves
Pécs

Átlagos ember vagyok, csak egy kicsit más. Természetem nyitott, érdeklődő, optimista, vidám, és mindenek előtt emberszerető. Érdekelnek a világ dolgai, benne különösen a nagy betűs EMBER, és az ő lelkének rejtelmei. Célom is átlagos: szeretni és szeretve lenni.
Anita
46 éves
Pécs

Szeretném megismerni a másik felemet. De nem minden áron! Sok mindent tapasztaltam a múltban, élek a jelenben és tervezem a jövőm veled vagy nélküled!


Párkereső urak

Társkereső urak Pécs és környékéről:

László
38 éves
Pécs

Nem tudom mit lehetne írni. Újra keresem a szerelmet.Ha több mindent meg akarsz tudni rólam akkor írj.
Zoltán
38 éves
Pécs

Amit keressek: Kölcsönös érdeklődés, érzelmek. Fontos a jó kommunikáció az hogy megértsük egymást jókat tudjunk beszélgetni, nevetni :) Eltudjuk egymást fogadni és megtudjuk hagyni a másik szabadságát.
Richárd
39 éves
Pécs

Ha most leírom akkor miről fogunk beszélgetni? És amúgy sem tudom mit szokás ide írogatni ;) Szóval kérdezges én meg válaszolgatok ;)
Csaba
57 éves
Pécs

Fiatal vagyok és az is maradok. Naponta sportolok és bonyolult dolgokat tanulok rendszeresen. A fizikai, szellemi és szexuális képességeim olyanok, mint a 40 éveseké. Magasabb sebességi fokozatban, aktívabban élem az életem, mint a kortársaim. Hobbiból dolgozom, a kihívásokért, a sikerekért. Anya...
Máté
27 éves
Pécs

Bendeguz
53 éves
Pécs

Szép napot! Köszönöm hogy megnézted a lapom. Kép nélkül lapozz tovább fantomokkal nem szeretnék beszélgetni sem!Mindenre nyitót vagyok szeretem az ezoterikus dolgokat zenét és minden jót ami az életbe adódik!
Joci
31 éves
Pécs

2018 év végén ért véget az utolsó párkapcsolatom. Szerettem volna valamit tenni, hogy a közeljövőben majd boldog párkapcsolatban élhessek. Ezért regisztráltam. Hogy itt milyen élmények és lehetőségek várnak rám az rajtad is múlik, de remélem nagyrészt pozitív élmények fognak érni. Nincsenek nagy ...
Gyula
51 éves
Pécs

Szerető társam keresem,akiben makszimálisan megbizhatok,hűséges tipus vagyok,két gyönyörű gyermek apukája akik életem legszebb ajándékai.És bármire hajlandó vagyok értük.Röviden ennyit magamról a többit személyesen,mivel szerintem kár regényt írni életünk történetéről egymás megismeréséből úgyis ...
Bálint
30 éves
Pécs

A békességet és a nyugalmat szerető embernek tartom magam. Ha valami gond van azt próbálom megoldani ahogy éppen tudom. Egy kapcsolathoz két ember kell és mind a kettőnek valamilyen szinten meg kell érteni a másikat, el kell fogadnia annak rossz tulajdonságait. Én ezt vallom. Türelmes és megértő ...
Phothock
45 éves
Pécs

Megbízható, rugalmas, "perfekcionista" önálló, fegyelmezett, diplomatikus,... Rudi-ban keserű, borban száraz, Whisky-ben Jack, design-ban minimál, ételben fűszeres, ha már hús, akkor steak.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/pecs
Nyomtatás dátuma: 2019-04-25 17:43:45