Társkereső Bükkösd

jegyezz meg

Társkeresés Bükkösdön (Baranya)

Bükkösdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 31 társkereső tag vár rád Bükkösd és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Bükkösd egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Bükkösd és környékéről:

Erzsike
69 éves
Nagyváty

Vidéki otthonomba korban hozzám illő, egyedülálló hölgyet keresek lakótársnak. Feltételek: Káros szenvedélyektől mentes legyen. Környezetemre igényes vagyok, szeretem a virágokat.
Mária
54 éves
Nagyváty

Sziasztok Ismerkedni szeretnék Olyan emberek írjanak akikkel ellehet beszélgetni és nem tolerálom a tolakodó viselkedést
Anikó
50 éves
Szentlőrinc

Sablónnak tűnik,de komoly kapcsolatot keresek.,és most tényleg aki szórakozásból van itt fent ,ne pazarolja az idejét rám.Rég váltam,már ,éltem egyedül majd kapcsolatban,ami végül elengedéssel végzödött.A többit úgygondolom ,majd személyesen ha megérint valaki.Köszönöm hogy elolvastad.
Crna
43 éves
Szentlőrinc

Keresem azt a Férfit aki tetszik nekem külsőleg,belsőleg, és engem akar! Megbízható, jó megjelenésű, gyermekszerető társam keresem.
Teri
64 éves
Szentlőrinc

li
85 éves
Szentlőrinc

Bogi
33 éves
Szentlőrinc

Szeretek nevetni, bulizni, táncolni és minden érdekes és szórakoztató dolgot. Szeretem azokat az embereket akik ha kell viccesen fogják fel az életet és ha kell akkor komolyak is tudnak lenni. Számomra a legfontosabb az egyetértés és a két ember közti megértés és tolerancia.
Gyöngyi
41 éves
Szentlőrinc

Elvált nő vagyok egy 5 éves fiú gyermekkel, aki keresi a másik felét. Hűség őszinteség a mottóm. Ismerj meg a lelkemen keresztül.
Párkereső urak

Társkereső urak Bükkösd és környékéről:

Péter
31 éves
Bükkösd

Ami alakul :) Ismerj meg ha felkeltettem az érdeklődésed nem szeretek bemutatkozóba írni ha valakinek tetszem elmondom neki amit szeretne :) Kőbányába dolgozom nehézgépkezlőként.
Csaba
50 éves
Bükkösd

Bükkösdön élő elvált férfi vagyok, aki szeretné megtalálni a hozzá illő ideális partnert. Leginkább komoly kapcsolat céljából keresek magamnak társat.
Péter
33 éves
Helesfa

Szeretnék találni egy olyan nőt ki úgy szeret ahogy én őt. Az igazi szerelem ott kezdődik,amikor érzed hogy mindenre képes vagy a másikért! P.
Jozef
32 éves
Szentlőrinc

Nem szeretném itt bemutatni magam, nincs elég hely, am is jobban kedvelem a személyes ismerkedést, nyilván csak akkor, ha egy kis beszélgetés után kölcsönös a szimpátia. Ja, és ráírni sem szeretek senkire mert eddig javarészt vissza sem írtak , úgyhogy ha szimpinek találsz írj v adj jelet &#...
Józsi
62 éves
Szentlőrinc

Azt gondolom amit ide írók abból,sok minden nem derül ki. Egy kis információ rólam: Egyedül élek, két gyerekem van,ők már önálló életet élnek. Családi házban lakom. A régi értékrendet követem,konzervatív vagyok. Szeretem a zenét,ami jó és igényes,szeretem a meleg vizes fürdőket.Szeretek kimozdul...
Lackó
37 éves
Szentlőrinc

Csaba
57 éves
Szentlőrinc

Kedves Érdeklődő! Ha szimpatikusnak találsz, írj rám vagy találkozzunk személyesen, hogy jobban megismerjük egymást.
Tamás
42 éves
Szentlőrinc

Egyedül álló férfi vagyok ! Társam ,párom keresem hosszú távú kapcsolatra ! Kérem aki alkalmi kapcsolatot keres ! Lépjen tovább ! Nem érdekelnek az alkalmi kapcsolatok ! Szeretnék végre találni valakit ! aki társam párom lenne a mindennapokban !!!
Jenő
55 éves
Szentlőrinc

Szeretni és szertve lenni! Komoly tartós kapcsolat reményében regisztráltam erre az oldalra! Ne csak a külsőt nézd engedd, hogy megismerhetsz, megismerhesselek!
Laci
50 éves
Szentlőrinc

Tartós kapcsolatot keresek .Kissé csendes,hűséges,őszinte,típus vagyok.Most ennyit írnék magamról.Szívesen válaszolok minden levélre.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább


társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/bukkosd
Nyomtatás dátuma: 2019-11-22 17:14:51