Társkereső Bükkösd

jegyezz meg

Társkeresés Bükkösdön (Baranya)

Bükkösdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 33 társkereső tag vár rád Bükkösd és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Bükkösd egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Bükkösd és környékéről:

Kriszti
35 éves
Csonkamindszent

Erzsike
69 éves
Nagyváty

Vidéki otthonomba korban hozzám illő, egyedülálló hölgyet keresek lakótársnak. Feltételek: Káros szenvedélyektől mentes legyen. Környezetemre igényes vagyok, szeretem a virágokat.
Mária
55 éves
Nagyváty

Sziasztok Ismerkedni szeretnék Olyan emberek írjanak akikkel ellehet beszélgetni és nem tolerálom a tolakodó viselkedést
Ibolya
52 éves
Szentlőrinc

Egyedül álló vagyok szeretnék egy társat kivel lehet tervezni egymást támogatni de nem rá telepedni egymásra de számittani a másikra szeretek nagyokat sétálni szinházat egyenlőre ennyit a többit személyessen
Teri
64 éves
Szentlőrinc

Kitti
23 éves
Szentlőrinc

Egyedül élek Szentlőrincen Bogyó nevű cicámmal.Az esetek többségében a hétvégéket a családommal töltöm. Szeretek a szabadban lenni és imádok filmeket nézni,rajzolni.Nehezen nyílok meg mások előtt,de ha szánsz rá időt akkor rájössz hogy nem vagyok rossz arc.
Emi
44 éves
Szentlőrinc

Keresem azt a Férfit aki tetszik nekem külsőleg,belsőleg, és engem akar! Megbízható, jó megjelenésű, gyermekszerető társam keresem.
Anikó
51 éves
Szentlőrinc

Sablónnak tűnik,de komoly kapcsolatot keresek.,és most tényleg aki szórakozásból van itt fent ,ne pazarolja az idejét rám.Rég váltam,már ,éltem egyedül majd kapcsolatban,ami végül elengedéssel végzödött.A többit úgygondolom ,majd személyesen ha megérint valaki.Köszönöm hogy elolvastad.
li
86 éves
Szentlőrinc

Bogi
34 éves
Szentlőrinc

Szeretek nevetni, bulizni, táncolni és minden érdekes és szórakoztató dolgot. Szeretem azokat az embereket akik ha kell viccesen fogják fel az életet és ha kell akkor komolyak is tudnak lenni. Számomra a legfontosabb az egyetértés és a két ember közti megértés és tolerancia.


Párkereső urak

Társkereső urak Bükkösd és környékéről:

Péter
32 éves
Bükkösd

Ami alakul :) Ismerj meg ha felkeltettem az érdeklődésed nem szeretek bemutatkozóba írni ha valakinek tetszem elmondom neki amit szeretne :) Kőbányába dolgozom nehézgépkezlőként.
Csaba
50 éves
Bükkösd

Bükkösdön élő elvált férfi vagyok, aki szeretné megtalálni a hozzá illő ideális partnert. Leginkább komoly kapcsolat céljából keresek magamnak társat.
Péter
33 éves
Helesfa

Szeretnék találni egy olyan nőt ki úgy szeret ahogy én őt. Az igazi szerelem ott kezdődik,amikor érzed hogy mindenre képes vagy a másikért! P.
laci59
60 éves
Szentlőrinc

Jenő
55 éves
Szentlőrinc

Szeretni és szertve lenni! Komoly tartós kapcsolat reményében regisztráltam erre az oldalra! Ne csak a külsőt nézd engedd, hogy megismerhetsz, megismerhesselek!
Csaba
58 éves
Szentlőrinc

Kedves Érdeklődő! Ha szimpatikusnak találsz, írj rám vagy találkozzunk személyesen, hogy jobban megismerjük egymást.
Józsi
62 éves
Szentlőrinc

Azt gondolom amit ide írók abból,sok minden nem derül ki. Egy kis információ rólam: Egyedül élek, két gyerekem van,ők már önálló életet élnek. Családi házban lakom. A régi értékrendet követem,konzervatív vagyok. Szeretem a zenét,ami jó és igényes,szeretem a meleg vizes fürdőket.Szeretek kimozdul...
Isti
25 éves
Szentlőrinc

Sziasztok 22 éves vagyok ismerkednék normalis kedves lányokal/lányal Baranya megyéből 18-26 év közotti hölgyekel
Lajos
61 éves
Szentlőrinc

Erdély, Székelyföld kedvelője/ imádója vagyok. Szabadidőmet ott töltöm el, túrázással, kirándulással. Az ember társas lény, így még az oda ( Erdélybe ) vezető út sem lenne unalmas, ha ülne mellettem valaki. Nem vagyok híve a hosszas levelezgetésnek, hiszen már az első találkozás megmondja, érde...
Mátyás
27 éves
Szentlőrinc

Szia. Mezőgazdasági vállalkozó ként dolgom. Komolyan veszem a munkámat és ugyan úgy az életet is, néha persze belefér egy kis bolondozás. Első sorban barátkozni szeretnék, de persze bármi kialakulhat, leginkább komoly kapcsolatot keresek!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább


társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább


társkereső sikertörténet

Igaz csak egy napot töltöttünk az oldalon, de az az egy nap változtatta meg az egész életünket.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/bukkosd
Nyomtatás dátuma: 2020-07-13 23:33:24