Társkereső Kaposvár

jegyezz meg

Társkeresés Kaposvárott (Somogy)

Kaposvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 248 társkereső tag vár rád Kaposvár és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Kaposvár egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kaposvár és környékéről:

Sebi
62 éves
Kaposvár

Nem jó egyedül! Keresem a párom! Reménykedem hogy még tartogat az élet számomra is valakit akivel teljes lesz az életem.
Laura
41 éves
Kaposvár

Elvált vagyok, 14 éves fiammal élek. Természetbarát, növényeket, állatokat szerető ember vagyok. Szeretem a kirándulást, utazást. Hasonló beállítottságú, kedves, őszinte, megbízható férfit keresek. Hogy újra családként vagy legalább hasonlóan élhessünk.
Adrienn
32 éves
Kaposvár

Milennia
44 éves
Kaposvár

Őszinte, megbízható, intelligens, gyerekszerető társam keresem és az sem baj, ha egy kis humorral is rendelkezel :-) Szépnek lenni a nő dolga, de azért nem árt, hogy egy fokkal szebb vagy az ördögnél ;-) Őszintén szeretni és szeretve lenni, ez a legfontosabb az életben! Előny, hogyha szeretsz...
Gyöngyi
61 éves
Kaposvár

Vidám pozitiv ember vagyok!Szeretnék egy társat találni akivel jól érzem magam. Szeretek táncolni kirándulni és nagyokat beszélgetni.
Gizi
74 éves
Kaposvár

Fiatalos,- mások által csinosnak mondott -özvegy nő vagyok.Egyedül élek.Egy lányom van aki külföldön él.Szeretem a rendet,tisztaságot és ezt elvárom a társamtól is.Imádok sütni, főzni,kertészkedni,autót vezetni. A korommal sose foglalkoztam, fiatalosan élek és gondolkodom. Alapvetően egy vidám t...
Andrea
49 éves
Kaposvár

Tárgy nem vagyok,hogy ha eszedbe jut, elővegyél, anyád se, hogy mint tékozló fiú visszatérj hozzám,amikor elfáradsz. Ismerj meg! Ne az adatlapom alapján ítélj! Ne írj, hanem hívj!
Magdi
63 éves
Kaposvár

.Kis kertes házba élek, szeretem az állatokat,van egy sziámi cicám .Szivesen járok gyógyfürdőbe , kirándulni korba hozzám illő partnert keresek. Somogy és Zala megyéből.
Georgina
25 éves
Kaposvár

Szia. Szeretnél megismerni nyugodtan írj. Nem lennél kíváncsi rám ha ide leírnák pár szót magamról, mert a többség már abból ítélkezik. :-) :-) :-) :-) :-)
Eszter
28 éves
Kaposvár

Hinned kell benne, hogy az életben szép dolgok várnak rád! Pillanatok, melyek a legszebb emlékeid lesznek, amikre megérte ennyit várni! Hinned kell abban, hogy érdemes élned! A napomnak legyen célja, a felkelésemnek értelme!!! 😊


Párkereső urak

Társkereső urak Kaposvár és környékéről:

József
76 éves
Kaposvár

74 éves, 175/78, özvegy, kívül fiatalos, belül fiatal, érzelemgazdag, mindenben aktív, szesz- és füstmentes, igényes, ápolt, rendszerető somogyi úr vagyok. Intelligens, korrekt, értékes embernek tartom magam. Testi, lelki szeretet adni és kapni vágyó, átlagos testalkatú hölgy levelét várom. Kösz...
Tamás
44 éves
Kaposvár

... és igen, egy újabb próbálkozás. :) De mondjuk, hogy inkább csak körbenézek, mert soha ne mond, hogy soha ...
Balázs
32 éves
Kaposvár

Sziasztok! Normális értékrendekkel rendelkező srác vagyok aki hosszútávú kapcsolatra vágyik :) Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást :)
Balázs
36 éves
Kaposvár

"Szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba." "Isten nem vár tőlünk győzelmeket. A sikert Ő adja. Tőlünk csak azt várja el, hogy a legjobbat tegyük, amire képesek vagyunk."
Dani
31 éves
Kaposvár

Életem nagy részét a kelta zene tölti ki, illetve a középkori zene. Szeretek erdőkben sétálni, kerékpározni. Kedves vagyok, pontos, megbízható őszinte, romantikus.
András
61 éves
Kaposvár

Komoly,tartós kapcsolatot keresek, rugalmas, nyitott vagyok mindenre ami különleges és egyedi az élet számos oldalán. Magamra és környezetemre igényes, fiatalos, mások szerint jóképű. Káros szenvedélyeim nincsenek,természet és utazás, kirándulást kedvelő. Kalandorok kíméljenek és a hamis ér...
Hami
46 éves
Kaposvár

Egy fiú azzal tölti az idejét, hogy találjon egy lányt, akivel lefeküdhet. Az igazi férfi azzal tölti, hogy megkeresse azt az egyet, akivel megéri felkelni.
László
52 éves
Kaposvár

Elvált humoros vidám természetű, a természetet mozgást szerető ember vagyok.Keresem a társam aki megértő,gyengéd,nőies és hosszú távra gondolkodik.Az ember társas lény , és mindig kell hogy megkapja valakitől a törődést és a szeretetet.Ha két ember meg érti és segíti egymást akkor minden akadály...
László
51 éves
Kaposvár

Akit érdekelsz, keres téged. Aki látni akar, talál rá időt. Aki akar téged, megtalál. A többi csak kifogás!!
lajos
47 éves
Kaposvár

Egyedül élek. Saját házam , kocsim, fix állásom jó fizetésem van. Komoly kapcsolatot keresek!!! Minden érdeklődést szívélyesen fogadok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/kaposvar
Nyomtatás dátuma: 2017-08-17 15:31:57