Társkereső Kaposvár

jegyezz meg

Társkeresés Kaposvárott (Somogy)

Kaposvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 261 társkereső tag vár rád Kaposvár és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Kaposvár egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kaposvár és környékéről:

Gizi
74 éves
Kaposvár

Fiatalos,- mások által csinosnak mondott -özvegy nő vagyok.Egyedül élek.Egy lányom van aki külföldön él.Szeretem a rendet,tisztaságot és ezt elvárom a társamtól is.Imádok sütni, főzni,kertészkedni,autót vezetni. A korommal sose foglalkoztam, fiatalosan élek és gondolkodom. Alapvetően egy vidám t...
Andrea
54 éves
Kaposvár

Gyógypedagógusként óvodáskorú sajátos nevelési igényű gyermekekkel foglalkozom. Igyekszem egészségesen élni, ha tehetem sokat sétálok, kerékpározok. Szeretek olvasni, utazni, új helyeket, kultúrákat megismerni. Feltölt, ha vízpart mellett pihenhetek. Környezetemben törekszem a harmóniára, a s...
Laura
41 éves
Kaposvár

Elvált vagyok, 14 éves fiammal élek. Természetbarát, növényeket, állatokat szerető ember vagyok. Szeretem a kirándulást, utazást. Hasonló beállítottságú, kedves, őszinte, megbízható férfit keresek. Hogy újra családként vagy legalább hasonlóan élhessünk.
Magdi
64 éves
Kaposvár

.Kis kertes házba élek, szeretem az állatokat,van egy sziámi cicám .Szivesen járok gyógyfürdőbe , kirándulni korba hozzám illő partnert keresek. Somogy és Zala megyéből.
Evita
62 éves
Kaposvár

Őszinte, becsületes vagyok , ezért ezt másoktól is elvárom.Tartos kapcsolatra keresem a párom.Optimista vagyok, szeretek minden szépet és jót.
Brigi
37 éves
Kaposvár

Sziasztok Brigi vagyok, szeretném megtalálni a párom. Kalandorok kíméljetek. :) A többi majd jön. :)
Andrea
50 éves
Kaposvár

Hűséges, kedves, őszinte,bújós, pozitív gondolkodású, nyitott és érdeklődő vagyok. Szeretek kertészkedni, utazni, színházba járni, olvasni, Szeretem az operetteket, musicaleket, zenét, táncot és a kutyákat.
Sebi
62 éves
Kaposvár

Nem jó egyedül! Keresem a párom! Reménykedem hogy még tartogat az élet számomra is valakit akivel teljes lesz az életem.
Margit
65 éves
Kaposvár

Társat keresek komolyat! 59 éves, 160/84. Leszázalékolt özvegy vagyok. Két gyermekem van, 18 és 22 éves. Gyermekvédelemben dolgoztam. Rendezett körülmények közt családiházban élünk kaposvárhoz 15-km-re. Egyelőre ennyi. Jelenleg nincs előfizetésem :
mariann
70 éves
Kaposvár

3 felnőtt gyermekem van, 2 éve mentem nyugdijba. Becsületes, empatikus, zömmel jókedvű, de ha kell,komoly ember vagyok, hasonló társat keresek. Szeretem a zenét, az olvasást, a kirándulást, strandolást, úszást. Keress, minden levélre válaszolok!! Várom jelentkezésed!!! Email-cimre irok választ!!!


Párkereső urak

Társkereső urak Kaposvár és környékéről:

Szilárd
38 éves
Kaposvár

Nem szeretek magamról írni. Rossz tulajdonságaimat nem ide kellene leírnom, a jókat meg nem akarok írni, hátha túlzásnak fogják tartani. Egyébként nyugodt, megértő békés ember vagyok. Szinte minden érdekel és minden jóra vehető vagyok.
Gergő
34 éves
Kaposvár

Néha itt vagyok, néha nem. Egyszer fenn, egyszer lenn. :) Számomra az őszinteség az egyik legfontosabb.
Péter
53 éves
Kaposvár

Családszerető,sportos típus vagyok,na meg mackós.Nagyot változott az életem az elmúlt években,keresem azt a partnert akitől kedvességet odafigyelést együttérzést,figyelmeztetést kapok,és a legfontosabb szeretetet szerelmet,hát csak ennyi lenne az igényem,de ezért megpróbálnék a legodaadóbb partne...
Gyula
50 éves
Kaposvár

Vidám lökött modern felfogású vagyok. Szeretem a romantikát, a 80 as disco zenét, szeretek ismerkedni. Szeretem a sportot, a jó filmeket (thriller, vígjáték, krimi). Ha felkeltettem az érdeklődésedet bátran írhatsz nem harapok. Ha kérdésed van tedd fel bátran a felesleges körök elkerülése végett...
László
43 éves
Kaposvár

Elvált 44 éves férfi vagyok.Nemrég szakítottam barátnőmmel, akivel 15 évig voltam együtt.Tartós kapcsolatot keresek.Egyedül élek van egy 16 éves lányom, aki az anyukájával él..Vállalkozásaim vannak így szabadidőmet magam osztom be.Szeretek sportolni testépítéssel foglalkozom immáron 25 éve.Szeret...
Balázs
33 éves
Kaposvár

Sziasztok! Normális értékrendekkel rendelkező srác vagyok aki hosszútávú kapcsolatra vágyik :) Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást :)
Péter
41 éves
Kaposvár

Szeretetre méltó, kedves, érzelmes, becsületes, sokoldalú, egyéni, gáláns, igényes, elmés, szellemes, fantáziadús, empatikus, jóindulatú, megbízható, férfi vagyok! Szeretném megtalálni a páromat-lehet h itt sikerül egymásra lelnünk...Ismerj meg! :-) :-)
Miklós
28 éves
Kaposvár

Szia ha most leírnám ide a szokásos dolgokat amiket szoktak írni. Úgy sem hinnétek el. Ezért hát ismerjük meg egymást és minden kiderül. :)
József56
66 éves
Kaposvár

Alapvetően optimista ember vagyok ,gondoltam meg próbálok itt ismerkedni ,és ha úgy alakul semminek sem vagyok az elrontója
Sándor
64 éves
Kaposvár

Keresem a párom,55 éves kortól.Találkozás mindent eldönt.Ausztriából visszatelepült 64 éves férfi vagyok,.VÁROM ,PÁROM.JA ÉS NAGYON JÓ A HUMOROM !Sajnos még nem vagyok tag,és így nem tudok,a levelekre válaszolni .BOCSI.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább


társkereső sikertörténet

Igaz csak egy napot töltöttünk az oldalon, de az az egy nap változtatta meg az egész életünket.

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/kaposvar
Nyomtatás dátuma: 2017-10-21 01:10:44