Társkereső Kaposvár

jegyezz meg

Társkeresés Kaposvárott (Somogy)

Kaposvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 244 társkereső tag vár rád Kaposvár és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Kaposvár egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kaposvár és környékéről:

Beáta
42 éves
Kaposvár

Házias vagyok. Szeretek kerékpározni! Szeretem a virágokat! Gyengétségre és boldogságra és tartós kapcsolatra vágyom.
Adrienn
32 éves
Kaposvár

Gizi
74 éves
Kaposvár

Fiatalos,- mások által csinosnak mondott -özvegy nő vagyok.Egyedül élek.Egy lányom van aki külföldön él.Szeretem a rendet,tisztaságot és ezt elvárom a társamtól is.Imádok sütni, főzni,kertészkedni,autót vezetni. A korommal sose foglalkoztam, fiatalosan élek és gondolkodom. Alapvetően egy vidám t...
Magdi
63 éves
Kaposvár

.Kis kertes házba élek, szeretem az állatokat,van egy sziámi cicám .Szivesen járok gyógyfürdőbe , kirándulni korba hozzám illő partnert keresek. Somogy és Zala megyéből.
Margit
64 éves
Kaposvár

Társat keresek komolyat! 59 éves, 160/84. Leszázalékolt özvegy vagyok. Két gyermekem van, 18 és 22 éves. Gyermekvédelemben dolgoztam. Rendezett körülmények közt családiházban élünk kaposvárhoz 15-km-re. Egyelőre ennyi. Jelenleg nincs előfizetésem :
Maryana
52 éves
Kaposvár

Marika
55 éves
Kaposvár

Egyszerű nő vagyok. Van akinek szép, van akinek csúnya, van akinek kedves. Láthatsz okosnak, néha naívnak, bölcsnek vagy gyerekesnek. Jelenthetek bármit az életben, mégis ugyanaz maradok, egy Nő aki Él, még mindig hisz és álmodik. Káros szenvedélyektől mentes független, őszinte, megbizható,...
Sebi
62 éves
Kaposvár

Nem jó egyedül! Keresem a párom! Reménykedem hogy még tartogat az élet számomra is valakit akivel teljes lesz az életem.
Judith
61 éves
Kaposvár

Vidam de komoly gondolkodasu holgy keresi parjat. Talan pont itt talaljuk meg egymast.:) Az elet kiszamithatatlan...
Szilvia
40 éves
Kaposvár

Szia kedves Mindenki! Én egy elég nyugodt ,kedves emberke vagyok. Szeretném megtalálni a párom. Egy nyugodt ,őszinte ,szeretetét kimutató,szerethető férfit. Magamról még csak annyit,hogy szeretem az állatokat a természetet ,szép tájakat.Ezért szeretek kirándulni,sétálni egy kellemes szé...


Párkereső urak

Társkereső urak Kaposvár és környékéről:

Dani
30 éves
Kaposvár

Életem nagy részét a kelta zene tölti ki, illetve a középkori zene. Szeretek erdőkben sétálni, kerékpározni. Kedves vagyok, pontos, megbízható őszinte, romantikus.
József
76 éves
Kaposvár

74 éves, 175/78, özvegy, kívül fiatalos, belül fiatal, érzelemgazdag, mindenben aktív, szesz- és füstmentes, igényes, ápolt, rendszerető somogyi úr vagyok. Intelligens, korrekt, értékes embernek tartom magam. Testi, lelki szeretet adni és kapni vágyó, átlagos testalkatú hölgy levelét várom. Kösz...
Viktor61
56 éves
Kaposvár

Nyitott vagyok mindenre és mindenkire. A kapcsolatok terén szóba jöhet minden - keresem azt a nőt, akinél végre lehorgonyozhatnék végleg, akiért és akivel érdemes élni, tenni...
András
61 éves
Kaposvár

Komoly,tartós kapcsolatot keresek, rugalmas, nyitott vagyok mindenre ami különleges és egyedi az élet számos oldalán. Magamra és környezetemre igényes, fiatalos, mások szerint jóképű. Káros szenvedélyeim nincsenek,természet és utazás, kirándulást kedvelő. Kalandorok kíméljenek és a hamis ér...
Balázs
32 éves
Kaposvár

IGENIS VAN olyan srác, aki nem csal meg, nem hagy ott, rólad álmodozik és nem írogat más csajoknak, ha már egyszer veled van. Nem várja el, hogy tökéletesen nézz ki minden nap, és hogy állandóan jó kedved legyen.
lajos
47 éves
Kaposvár

Egyedül élek. Saját házam , kocsim, fix állásom jó fizetésem van. Komoly kapcsolatot keresek!!! Minden érdeklődést szívélyesen fogadok.
Péter
31 éves
Kaposvár

Fiatal vidám kedvű férfi keresne hozzá hasonló vidám s szabadidőben aktív partnert! Az életben mindent ki kell próbálni! Kivéve a: Vérfertőzést és a Néptáncot!
Hami
46 éves
Kaposvár

Egy fiú azzal tölti az idejét, hogy találjon egy lányt, akivel lefeküdhet. Az igazi férfi azzal tölti, hogy megkeresse azt az egyet, akivel megéri felkelni.
István
48 éves
Kaposvár

Attila
41 éves
Kaposvár

Sziasztok Attila vagyok! Nagyon vidám a természetem,szívesen ismerkedek új emberekkel szeretek utazni,az autósport a szenvedélyem.Sok szeretettel várom azok leveleit kik kíváncsiak rám! Üdv Attila


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/kaposvar
Nyomtatás dátuma: 2017-05-23 12:40:52