Társkereső Kaposvár

jegyezz meg

Társkeresés Kaposvárott (Somogy)

Kaposvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 539 társkereső tag vár rád Kaposvár és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Kaposvár egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kaposvár és környékéről:

Andrea
51 éves
Kaposvár

Akik ismernek tudják ki vagyok. Itt pár mondatban hogy mondjam el? Ha mégismer tudni fogja. Soha nem szerettem az önfényezést.
Gyöngyi
58 éves
Kaposvár

Pedagógus vagyok, hosszú távra keresek megbízható partnert. Szeretek főzni, sütni, kézműveskedni, sétálni.
Adrienn
59 éves
Kaposvár

Szeretem a természetet,sokat túrázom, gombászom, horgászom. Olyan partnert keresek, aki társam lesz ezekben a szép pillanatokban. Másik hobbim a konyhaművészet. A finom ételek alkotása örömet okoz, jó lesz megosztani valakivel.
Magdi
64 éves
Kaposvár

Szia Magdi vagyok 64 éves nyugdíjas ,de még dolgozom.Elváltam ,de reménykedem ,hogy még vár rám egy kis boldogság.Határozott de egyszerű nő vagyok.Szeretnék egy olyan társat aki szeret és becsüli ha szeretik.
Beatrix
25 éves
Kaposvár

Fiatalka vagyok még dee valamiért nem jönnek a fiúk, hát úgy döntöttem keresek magamnak és idősebb vagyis érett gondolkodású emberre vágynék, aki már tudja mit akar és nem kell kisérletezni. Azt hiszem az az ideális hogyha egy én pár évvel azért fiatalabb vagyok hogy a férfi vezethessen és...
Judit
22 éves
Kaposvár

Hello, komoly kapcsolat céljából vagyok itt, kedves, őszinte, hűséges vagyok. Oda figyelek mindenre és mindenkire.
Klári
66 éves
Kaposvár

Inkább személyesen beszélnék magamról annak akinek szimpatikus vagyok, s valóban szívesen megismerne. Írj ha így érzed. Nem véletlenül a hétköznapi arcom látható az adatlapomon. Nincs smink, smukk, gálaruha. A valóság úgy is a hétköznapokon látható. Lehet hogy elsőre megfog valakit egy...
Adri
51 éves
Kaposvár

Keresek baráti illetve komolyabb kapcsolat céljából is egy józan gondolkodású férfit! Szeretem a természetet állatbarát vagyok!
Niki
46 éves
Kaposvár

Keresem páromat hosszú távra... Nem szexpartnert keresek. Egyedül élek a lámyommal. Szeretek utazni,kirándulni,túrázni.
Búzavirág
43 éves
Kaposvár

Ismerkedés, illetve tartós kapcsolat céljából regisztráltam ide. Szeretnék találni egy érdekes férfit.


Párkereső urak

Társkereső urak Kaposvár és környékéről:

János
62 éves
Kaposvár

Hosszú távú kapcsolat reményében keresem őszinte családszerető páromat Aki szeretetre vágyik és képes is azt viszonozni
Arpad
53 éves
Kaposvár

Csokolj lassan szeress melyen es bocsass meg gyorsan kockaztass adj bele mindent nem banok semmit sem es felejtsd el a rosszat.
Ernő
32 éves
Kaposvár

Szerető,gondoskodó,hűséges társamat keresem. Szeretek a természetben kirándulni. Mezőgazdaságban dolgozom.
Zoltán
51 éves
Kaposvár

Normális értékrenddel rendelkező embernek ismerem magam! Aki ha meg van a kölcsönös szimpátia,a szeretetért és figyelemért hűséggel és odaadással ,megértéssel viszonoz! Sokat számit az őszinteség! Akár jo akár rossz is a vége! Nem a tökéleteset keresem ha nem akivel harmoniában ,szeretetben lehet...
Bandi
38 éves
Kaposvár

Egy telefonfüggetlen, kreatív lányt keresek mindenre. Igen, tényleg csak azt az egyet! :-P Rólam dióhéjban: #motoros #rocker #patrióta #freestyler A többit meg személyesen...
Áron
40 éves
Kaposvár

Sziasztok! Nemrég költöztem ebbe a városba, és szükségem van arra, hogy valakit szerethessek. Későbbi családalapítás céljából keresem a páromat.
Dávid
29 éves
Kaposvár

Sziasztok 28 éves humoros férfi vagyok keresem hozzám hasonló vicces gyönyörű lányt komoly kapcsolatra.
József
46 éves
Kaposvár

András
65 éves
Kaposvár

Komoly,tartós kapcsolatot keresek, rugalmas, nyitott vagyok mindenre ami különleges és egyedi az élet számos oldalán. Magamra és környezetemre igényes, fiatalos, mások szerint jóképű. Káros szenvedélyeim nincsenek,természet és utazás, kirándulást kedvelő. Kalandorok kíméljenek és a hamis ér...
Endre
43 éves
Kaposvár

Érdeklődő és szeretetteljes ember vagyok. Kedvelem az egymásra hangolódást és a kötetlen odafigyelést.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/kaposvar
Nyomtatás dátuma: 2021-04-22 18:38:48