Társkereső Kaposvár

jegyezz meg

Társkeresés Kaposvárott (Somogy)

Kaposvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 441 társkereső tag vár rád Kaposvár és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Kaposvár egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kaposvár és környékéről:

Eszter
69 éves
Kaposvár

Egyedülélő, ápolt, igényes nő vagyok. Társat keresek nem nős ember személyében.Nem keresek kalandokat, kölcsönös megbecsülés, őszinte kapcsolat.
Márti
58 éves
Kaposvár

Keresem a párom aki a társam lenne a szó igazi értelmében. A személyes találkozás híve vagyok. Akkor tudjuk megismerni egymást.
Mariann
72 éves
Kaposvár

3 gyermekem felnőtt, külön élnek tőlem, sőt egyikük sem él abban a városban, ahol én. Kapcsolatom jó velük, napi szinten beszélünk, a találkozások sem ritkák! Ettől én még magányos vagyok, és egy kedves, megértő társra vágyom! Nagyon szeretem a zenét, -hobbi szinten játszom is hangszeren-,...
Rózsa
53 éves
Kaposvár

Mi a különbség az ember és a parazita között? Az ember épít, a parazita azt kérdi: "Hol az én részem?" Az ember alkot, a parazita azt mondja: "Mit fognak gondolni a szomszédok?" Az ember feltalál, a parazita azt mondja: "Vigyázz, különben még Isten lábán fogsz...
Reni
43 éves
Kaposvár

Ismerj meg és megtudod... hogy milyen vagyok... :-) úgyis mindig akkor döl el..ha személyesen találkozunk. :-)
Marika
64 éves
Kaposvár

Nyilván csak a jó tulajdonságokat írja le itt az ember, pedig vannak rosszak is mint mindenkinek. Így hát én nem jellemezném magamat, hiszen úgyis olyan vagyok amilyennek te látsz! A szabadidőmet viszont szeretem tartalmasan eltőlteni. Járok túrázni, kerékpározni, néha futni. Szeretek...
Anabell
32 éves
Kaposvár

Gothic a stílusom. Komoly vagyok, határozott és vicces másoknak. Házi asszony tipus vagyok, de nem vetem meg a szorakozást. :-) Kutya imádó. Az életben keresem az értékeket. Megvetem a züllött anarhiás élet módot, nem...
Kata
64 éves
Kaposvár

Kedvesnek, csinosnak mondott.mosolygós, már nyugdijas.de még dolgozó nő vagyok. A többit majd személyesen.
Kinga
31 éves
Kaposvár

Nyitott vagyok az ismerkedésre, köszönöm az érdeklődést. Társat, partnert keresek, akinek adhatom a jó kedvet és fogadja. Fontos számomra az őszinteség.
Andrea
42 éves
Kaposvár

Sportosan telt, kedves, szenvedélyes, vidám, nőies nő vagyok. Határozott, öntudatos férfit keresek akivel szeretném az élet szépségeinek minden pillanatát megélni.


Párkereső urak

Társkereső urak Kaposvár és környékéről:

Béla
55 éves
Kaposvár

Egyszerű fickó vagyok, egyszerű, szép,kedves Nőt keresek, én egy megbízható férfi vagyok, nagyon jó a humorérzékem. Ismerkedjünk aztán találkozzunk
Gábor
27 éves
Kaposvár

Szia! Villanyszerelőként dolgozok Kaposvár és környékén. Filmek és zenék terén nem vagyok válogatós, de meg vannak a kedvencek. Csak Terry Pratchett könyveit olvasom. Szabadidőmben dolgozok, barkácsolok vagy a barátaimmal vagyok és társasozok.
Csongor
51 éves
Kaposvár

Komoly kapcsolatot, beszélgetőpartnert keresek! Alkalmi, laza kapcsolattal, már holnapi sex együttléttel ne keress! Köszi ha elolvastad :)
András
37 éves
Kaposvár

Régóta egyedülálló vagyok. Fontos számomra az őszinteség és a bizalom. Intelligens, kedves, őszinte embernek tartom magam, csipetnyi humorral. Szeretem a gyerekeket és az állatokat, szeretek sétálni, zenét hallgatni.
Attila
50 éves
Kaposvár

Független férfiként komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra! A többi meg majd alakul! :)
Zsolt
41 éves
Kaposvár

Csak komoly kapcsolatot keresek! Elvalt vagyok. Rendszereto Lanyommal élek. Szeretem az állatokat.
Gábor
41 éves
Kaposvár

Szeretem a szabadidőm tartalmasan tölteni, biciklizni, moziba, színházba és koncertekre járni, utazni, vagy éppen kirándulni, de ha eltalál a témája egy jó könyvnek, azt sem dobom félre. A lényeg, hogy történjen valami, érezzem, hogy élek. A nevetés, a jókedv a lételemem.
lajos
49 éves
Kaposvár

Egyedül élek. Saját házam , kocsim, fix állásom jó fizetésem van. Komoly kapcsolatot keresek!!! Minden érdeklődést szívélyesen fogadok.
Zoltán
32 éves
Kaposvár

Normális értékrendű férfiként keresem párom aki remélhetőleg idővel lelki társammá válik majd. Mások szerint vicces és figyelmes ember vagyok, ennek ellenére már túl hosszú ideje egyedül vagyok amin azonban legfőbb célom változtatni. Egyszerűen csak szeretnék már valakit a tenyeremen hordozni, eg...
Krisztofer
33 éves
Kaposvár

Független, elvált férfi vagyok. Komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Van 2 gyermekem velem élnek. Mindenképp komolyan ismerkedem, nem szexkapcsolat céljából vagyok itt.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/kaposvar
Nyomtatás dátuma: 2020-04-03 18:18:07