Társkereső Mezőnagymihály

jegyezz meg

Társkeresés Mezőnagymihályban (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Mezőnagymihályi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 19 társkereső tag vár rád Mezőnagymihály és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Mezőnagymihály egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Mezőnagymihály és környékéről:

elizabet
61 éves
Mezőkeresztes

Romantikus, természetkedvelő, boldog nagymama vagyok. Kisvárosban élek, kertes házban. Szabadidőmet szeretném egy kellemes modorú, korban hozzámillő férfival eltölteni.
Ágnes
59 éves
Mezőkeresztes

Komoly kapcsolat reményében tértem vissza erre az oldalra. Keresem azt a férfit,aki szeretni tud és biztonságot tud nekem nyújtani. Itt nem anyagi biztonságra gondolok, megvan mindenem, nem kell eltartani senkinek. A biztonságot arra értettem, hogy ne csapjon be, és ne éljen kettős...
Zsuzsa
54 éves
Szentistván

Keresem a parom.60 éves korig. Szeretek kirándulni,kerékpározni,Kalandorok kimeljenek,Sok csalodason mentem keresztül.
Edina
34 éves
Csincse

Sziasztok Edina vagyok!165 cm magas,kék szem,vörös haj.Szeretek kirándulni,szeretem a természetet és a gyerekeket!
Párkereső urak

Társkereső urak Mezőnagymihály és környékéről:

Gábor
25 éves
Mezőnagymihály

Szeretek embereket megismerni. Lehet, hogy valamiből egészen más alakul, mint azt kezdetben az ember hiszi, de ez tud nagyon szép vagy akár kalandos is lenni. Itt lenni, és valakivel itt megismerkedve találkozni feltételezi, hogy te női, én pedig férfiúi minőségünkben cserélünk eszmét, de, ha...
Alberto José
25 éves
Mezőnagymihály

Sziasztok magamról anyit hogy Közép-Amerikai vagyok pontosabban Panamából és szeretnék pár keresni szivesen iamerkedek ha többet szeretnél írj rám nyugottan .
János
30 éves
Mezőkeresztes

Keresek korombeli nőt amiből bármi kialakulhat egészen kalandtól akár egy komoly kapcsolatig ha megszeretnélek ismerni irj
János
71 éves
Mezőkeresztes

Egyszerű, de nagyszerű ember vagyok. Szeretnénk egy igazi társat.
Attila
42 éves
Mezőkeresztes

Egy igazán szeretetreméltó ember vagyok, aki eléggé egyedül érzi magát így, hogy nincs mellette egy szerető nő és család. Nagyon vágyom már egy komoly kapcsolatra, amitől én is megkomolyodom.
Tibor
70 éves
Mezőkeresztes

Szeretetre éhes életvidám , társaságot kedvelő de nem minden esetben. Egyszerű embernek tartom magam! Anyukát keresek 16 éves gyermekemnek magamnak egy hűséges társat! Ismerj meg! Nyugodtan írj nem harapok! :) Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe lakom! Ingyen utazok vonaton!
Gyuri
50 éves
Mezőkeresztes

Keresem a párom, a hátra levő életemre,aki elfogad olyannak amilyen vagyok. Hozzuk ki egymásból a legtöbbet.
Zoltán
44 éves
Gelej

Imádok motorozni,uszni,kerékpározni,szeretem az állatokat van 4 macskuszom,2koromfekete.Jókedvü nyugodt embernek tartom magamat.
Zoltán
44 éves
Gelej

jókedvű,vidám motoros embernek tartom magamat. legjobban motorozni szeretek,de bármire kapható vagyok,nem zárkózom el semmitől,ami jó abban benne vagyok.
Gábor
31 éves
Gelej

Üdv! Életvidám, a mai rohanó világban kissé régimódinak ható férfinek tartom magam, aki még hisz benne, hogy egy út mellől szedett virág pótolhatja a méregdrága ajándékokat. Társat keresek, nem barátnőt. Olyat, aki kicsit különc, kicsit komoly, ugyanakkor kicsit komolytalan, aki ugyanolyan...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/mezonagymihaly
Nyomtatás dátuma: 2020-02-27 09:23:05