Társkereső Mezőnagymihály

jegyezz meg

Társkeresés Mezőnagymihályban (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Mezőnagymihályi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 16 társkereső tag vár rád Mezőnagymihály és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Mezőnagymihály egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Mezőnagymihály és környékéről:

elizabet
61 éves
Mezőkeresztes

Romantikus, természetkedvelő, boldog nagymama vagyok. Kisvárosban élek, kertes házban. Szabadidőmet szeretném egy kellemes modorú, korban hozzámillő férfival eltölteni.
Ágnes
58 éves
Mezőkeresztes

Komoly kapcsolat reményében tértem vissza erre az oldalra. Keresem azt a férfit,aki szeretni tud és biztonságot tud nekem nyújtani. Itt nem anyagi biztonságra gondolok, megvan mindenem, nem kell eltartani senkinek. A biztonságot arra értettem, hogy ne csapjon be, és ne éljen kettős...
Zsuzsa
54 éves
Szentistván

Keresem+a+parom.60+éves+korig.+Szeretek+kirándulni,kerékpározni,Kalandorok+kimeljenek,Sok+csalodason+mentem+keresztül.
Katalin
54 éves
Szentistván

8 éve egyedül élek.Fiatalos,jó kedvünk,vidám természetű hölgy vagyok.Szeretek Kirándulni,utazgatni,szórakozni.
Zsuzsa
54 éves
Szentistván

Keresem a parom.60 éves korig. Szeretek kirándulni,kerékpározni,Kalandorok kimeljenek,Sok csalodason mentem keresztül.
Edina
34 éves
Csincse

Sziasztok Edina vagyok!165 cm magas,kék szem,vörös haj.Szeretek kirándulni,szeretem a természetet és a gyerekeket!
Párkereső urak

Társkereső urak Mezőnagymihály és környékéről:

Gyuri
49 éves
Mezőkeresztes

Keresem a párom, a hátra levő életemre,aki elfogad olyannak amilyen vagyok. Hozzuk ki egymásból a legtöbbet.
János
71 éves
Mezőkeresztes

Egyszerű, de nagyszerű ember vagyok. Szeretnénk egy igazi társat.
Tibor
70 éves
Mezőkeresztes

Szeretetre éhes életvidám , társaságot kedvelő de nem minden esetben. Egyszerű embernek tartom magam! Anyukát keresek 16 éves gyermekemnek magamnak egy hűséges társat! Ismerj meg! Nyugodtan írj nem harapok! :) Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe lakom! Ingyen utazok vonaton!
Zoltán
44 éves
Gelej

Imádok motorozni,uszni,kerékpározni,szeretem az állatokat van 4 macskuszom,2koromfekete.Jókedvü nyugodt embernek tartom magamat.
Zoltán
44 éves
Gelej

jókedvű,vidám motoros embernek tartom magamat. legjobban motorozni szeretek,de bármire kapható vagyok,nem zárkózom el semmitől,ami jó abban benne vagyok.
Gábor
30 éves
Gelej

Üdv! Életvidám, a mai rohanó világban kissé régimódinak ható férfinek tartom magam, aki még hisz benne, hogy egy út mellől szedett virág pótolhatja a méregdrága ajándékokat. Társat keresek, nem barátnőt. Olyat, aki kicsit különc, kicsit komoly, ugyanakkor kicsit komolytalan, aki ugyanolyan...
Gábor
33 éves
Szentistván

Gábor vagyok egyszerű ember aki szeretni és tisztelni tudó törődő gondoskodó ember vagyok aki szeret horgászni erdőt járni kirándulni szeretem az állatokat növényeket és szeret szórakozni. Kicsi faluban élek. Komoly kapcsolatot keresek. Szívesen ismerkedek de sajnos a levelekre nem tudok választ ...
József
40 éves
Mezőnyárád

Hosszú tàvra keresnèm tàrsam. Talpra esett , sokoldalú,vicces és kedves vagyok. Szeretek kiràndulni, a termèszetet jàrni. A többit megtudhatod rólam, ha megismersz.
József
40 éves
Mezőnyárád

Hosszú távú kapcsolatot keresek. Az olyan hölgyek visszajelzését várom akik, képesek a bizalom alapján hosszú kapcsolatot létrehozni. Imádom a természetet, remélem Te is.
Thomas
47 éves
Mezőnyárád

Szeretem a természetet.Egy őszinte,szereteten alapuló párkapcsolatra vágyom. Ha kíváncsivá tettelek,írj nekem!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/mezonagymihaly
Nyomtatás dátuma: 2019-09-23 02:50:03